Att fönster i vardagsrummet: 5 Design Idéer foton – nwhistorycourse.org

The BlogBör väljas så gardiner för fönstren för att matcha stil, vilket gjorde att levaBör väljas så gardiner för fönstren för att matcha stil, vilket gjorde att leva När enheten inre huvudrummet i huset är det viktigt att välja rätt fönstersystem och gardiner, fönster i vardagsrummet (foto, design site) måste överensstämma med den övergripande stil. Det är viktigt att inredningen var harmonisk. Utformningen av fönstren måste tänka igenom tillsammans med ett gemensamt projekt. Innehåll fönstret kan du använda gardinerna. Genomtänkt design av de viktigaste rummen i huset kommer att skapa en atmosfär av komfort, lugn och familj värme. Det är nödvändigt att välja rätt och plastfönster, specialiserade idag företag erbjuder ett stort urval, så problemen med kompetent design och inredning inte borde vara.


fönsterdekoration i vardagsrummet: gardiner och textilier

Tack vare moderna metoder för dekoration du kan uppnå utmärkta resultat.

Det finns flera typer av gardiner, som används för dekoration:

 • klassiska;
 • universell;
 • japanska;
 • Roman;
 • Roll.

Designers rekommenderar, beroende på vilken typ av rummet för att prova följande alternativ. Klassiska gardiner är anordnade i form av ett tätt material med lambrequins, alla typer av krusiduller och ruffles. Allvarliga sidogardiner nödvändigtvis samexistera med transparent tyulyami. Classic är alltid i mode och är kapabla att göra atmosfären i semesterkänslan av firande. Dock måste klassiska gardiner i ett hus på landet eller lägenhet uppfyller villkoren.

För vardagsrummet fönstret, avrättades i klassisk stil, passar perfekt persienner brun satinFör vardagsrummet fönstret, avrättades i klassisk stil, passar perfekt persienner brun satin


Om du planerar att arrangera klassiska gardiner i ett litet rum, ska du väljer att inte tunga och inte alltför mörka tyger.

I vår tid, blev vi populära enkla persienner, som är knutna till takfoten med klämmor, krokar. Dessa gardiner kan placeras på fönstret med tyll eller göra utan det. Universal gardin måste ha en lugn färg, bör de inte vara av mönster, figurer, ornament. Detta alternativ lämpar sig för alla stil riktningar. Sådana gardiner på fönstren i ett privat hus eller lägenhet är inte en distraktion, men kompletterar inredningen. Gardiner utformning kan vara olika, trapets, rak, kan kortas gardiner.

Japanska gardiner - smala plattor, som rör sig längs de speciella spåren. Plattorna kan variera efter färg, byta plats, hänga på varandra, så det finns en möjlighet att leka med designen. Att leva i japansk stil perfekt dekorera lampa Mona Lisa, tillverkas i Kina eller andra belysning, såsom golvlampa, lykta. Japansk stil bör inte vara något för mycket, så det är viktigt att inte överdriva det med inredningen.

Roman persienner. Denna typ av gardiner presenteras platt textilväv. Banan är införd nålar, varigenom de bibehåller sin form. De faller ofta till fönsterbrädan, hänga vacker mjuk väv. Om de är placerade i det inre av den romerska persienner, är fönstret designen klar, kommer det inte att behöva komplettera.

Om vardagsrummet sker i en minimalistisk stil, något förbättra det estetiska utseendet på fönstren, kan du använda HissgardinerOm vardagsrummet sker i en minimalistisk stil, något förbättra det estetiska utseendet på fönstren, kan du använda HissgardinerPersienner. Hissgardiner är perfekta för vardagsrummet. När de samlas till en rulle dem nästan osynlig, och när blomningen, ser det bra. Öppna gardiner med hjälp av en speciell mekanism. Dessa persienner perfekt komplement till stilen på minimalism. De fungerar bra i små utrymmen.

Alla alternativ är perfekta för att dekorera fönsterutrymme. Efter att ha experiment lite, se till att vända för att hitta den perfekta lösningen och placera en vacker låda.

Enhetlig stil i dekoration och inredning

Det är viktigt att förstå att varje stil riktningar passa en viss typ av gardiner, utom i universell nyans. Gardiner är skyldiga att perfekt passa in i den övergripande stilistiska konceptet vardagsrummet.

Det rekommenderas att välja en nyans gardin, som skulle skilja sig från färgen på väggarnaDet rekommenderas att välja en nyans gardin, som skulle skilja sig från färgen på väggarna

Det bästa sättet att undvika misstag - är:

 • Använd möbler i samma stil;
 • Väggar, golv och tak i vardagsrummet dra i den valda stilen;
 • Lägg i det inre av olika dekorativa element, kan det vara eller ett foto på väggarna en bild, vaser med blommor och andra intressanta tillbehör valda stilen.

en kombination av idéer kan vara den mest ovanliga, det viktigaste är inte att överdriva med detaljer och inte rörigt utrymmet.

Harmoni av färg i vardagsrummet

När du väljer gardiner bör inte glömma sin färg. Det måste också följa med det övergripande stilen i rummet. Om du inte vill uppmärksamma fönstret bör gardiner väljas för att matcha väggarna, om tvärtom, jag vill lyfta fram detta område bör gardinerna vara en ton ljusare. Vi får inte glömma färgsättning. Experter rekommenderar väga färgade gardiner.


En bra lösning är ett urval av kuddar att matcha gardinerna, de kan vara:

 • färgad;
 • Med mönstret;
 • Monofoniska.

Välj inte ett ljust fönster gardiner mycket som de negativt påverka en persons psykiska tillståndVälj inte ett ljust fönster gardiner mycket som de negativt påverka en persons psykiska tillstånd

En bra lösning för isolering av fönstret - det är centrerad i en vacker möbel. Förresten, i mitten av rummet kan placeras där arbetsplatsen. Längs väggarna, kan du ordna möblerna. designers pryder ofta i vardagsrummet hörnsoffa.

Att förse rummet är mycket intressant, viktigt att följa de råd och inte rörigt utrymmet. Utarbeta en åtgärdsplan som kommer att undvika misstag.

Ett litet fönster i vardagsrummet: proportionalitet gardiner och funktionalitet

Rummet storlekar är viktigt när man väljer gardiner. Till exempel felplacerad ett litet fönster klassiska gardiner, i detta fall, bättre att föredra japanska eller romerska persienner. Om taket är låg i alla fall är det omöjligt att ta ett alternativ med lambrequiner. Det är bättre att välja en enkel, ljusridåer. Om du vill vara vid ingången till rummet öppnades högtidlig utseende, är det viktigt att på rätt sätt ordna fönsterområdet.


Från gardiner arrangemang beror på många saker:

 1. Vertikal rand visuellt höja taket.
 2. Ljusa färger och transparent tyg för att göra rummet rymligare.
 3. Solid vävnad kommer win-win-situation.

För små fönster måste välja vanligt gardinerFör små fönster måste välja vanligt gardiner

Gardiner bör inte agera bara som en dekoration, de måste vara funktionella. Det är viktigt att ta hänsyn till egenskaperna hos lokalerna. Om att leva på den soliga sidan, är det bättre att ta tyll hårdare om skuggade sidan respektive tyg bör vara så öppen som möjligt, spelar platsen en roll. Mörka tjocka tyger kan absorbera ljus - det bör beaktas vid val av material. Utformningen av fönstret i vardagsrummet och ett ansvarsfullt förhållningssätt till det bör vara så noga.

Ett litet fönster är bättre att inte hänga, lätt att använda transparent organza, häll sedan i rummet med ljus, vilket är en bristvara.

Modernt vardagsrum: massor av fönster

I moderna lägenheter eller förorter hem kan vara flera fönster, vanligtvis 2. Living är allrum. Inredning informerar gäster om smaken av husägare och välstånd. Därför är det viktigt att uppmärksamma varje detalj.

Atmosfären i rummet måste vara:

 • bekväma;
 • gäst;
 • Bekväm.

Om fönstren i vardagsrummet en hel del, är det bättre att överge gardinernaOm fönstren i vardagsrummet en hel del, är det bättre att överge gardinerna

Hur man kan inreda ett rum med två fönster, beroende på deras placering, kan fönstret placeras på en vägg, på olika väggar. Om fönstren på en vägg, kan alternativen inredning mass, om fönstren på olika väggar, är detta ett bra alternativ för rymd zonindelning. Till exempel kan fönstren placeras olika nyanser, så länge de samlades i stil. Mellan kan placeras fönstren, som ligger på diagonalen, en öppen spis eller en designer fåtölj, ett bra alternativ. När du väljer interiör viktigt att beakta höjden på taket, belysning, omkretsen av formen av fönstren. I rummet med 2 fönster är alltid en mycket ljus, är det naturligtvis en fördel.

I en sådan interiör som en accent är det nödvändigt att använda ljusa tillbehör. Om rummet är litet, kommer det att öka sin glansiga multi-level tak.

Om fönstret erbjuder en magnifik utsikt, det är ett bra incitament för att förverkliga designidéer till liv. Det är viktigt att ta hänsyn till de psykologiska egenskaper såsom människor som älskar privatlivet, kan känna sig obekväm, att vara i ett rum med 2 windows. Därför är det i detta fall bättre att stänga mörkläggningsgardiner. Med hjälp av romerska persienner eller jalusier kan justeras belysning.

Layout och design av fönster i vardagsrummet (video)

Rita upp ett vardagsrum bör familjens önskemål. Det är viktigt att välja en stil riktning och hålla fast vid det. Med hänsyn till alla nyanser, kan du göra din egen unika inre rum.

Utformningen av fönstren i vardagsrummet (foto i det inre)

12-gostinaya-minimalizm1121738102.552-01-XXL352.731-Svetikb1c3d92ef202aa2a317f9de09cac8f8bLugnt-bay-window-gardiner-inrednings-idéer-in-bay-window-curtainsbay-window-gardinercb8f9c65d302b4b6715fff7939cc8048Mysigt Öppen spis-Idéer-18-1-Kindesign

Leave a Comment

Your email address will not be published.

12 − 3 =

Adblock
detector