Att bo i high-tech stil: Tips för att dekorera – nwhistorycourse.org

The BlogGör ett vardagsrum med modern och funktionell inredning i rummet kommer att bidra till high-tech stilGör ett vardagsrum med modern och funktionell inredning i rummet kommer att bidra i stil med hi-tech tekHay - en direkt återspegling av vår tid. Style är utformad för att demonstrera de höga inkomster ägarna av lägenheten, deras sätt att tänka, engagemang för utvecklingen av ny teknik. Living high-tech, hög nivå av komfort och funktionalitet i alla delar av inredningen, är idealiskt för både fritid och arbete. En design av hallen i stil med hi-tech kan erövra alla besökare med sin nyhet, originalitet, tydliga linjer geometri och glans. Vad är annorlunda stil och hur man korrekt ordna vardagsrummet hi-tech - läs artikeln.


Moderna interiörer: Living högteknologiska

Hi-Tech började ta form i slutet av XX-talet. Stilen präglas av stringens och enkelhet i design, lågmäld, svalt färgpalett. Samtidigt, high-tech interiör - det är bekväma möbler, den senaste tekniken, multifunktionella element. Style lämpar sig för registrering som rymligt vardagsrum och små rum. Dessutom är high-tech som ofta används för utformningen av vardagsrummet-köket.

Många designers uppmanas att välja exakt high-tech stil, eftersom det kännetecknas av enkelhet och funktionalitetMånga designers uppmanas att välja exakt high-tech stil, eftersom det kännetecknas av enkelhet och funktionalitet

Stil innebär användning av moderna, industriella material för inredning och möbler, öppen kommunikation, anpassad belysning. Huvudprincipen för den högteknologiska - ett öppet utrymme, ett decentraliserat ljus glänsande ytor. I den högteknologiska vardagsrum perfekt passa moderna hushållsapparater på pekskärmen, automatisk värmesystem, luftkonditionering och ventilation, eldledning.

Skapa ett högteknologiskt stil i inre rum

Interiörlister i högteknologisk stil - det är enkelhet, återhållsamhet och falska vårdslöshet. Väggar för vardagsrummet i en modern stil, målade i vitt, ljus gråtoner, ibland - lämna utan efterbehandling, exponering för betong eller tegel bas.


När utsmyckningen av väggarna är strängt förbjudet att använda tapeter, naturlig eller konstgjord sten, tegel.

Golv efterbehandling designers rekommenderas att välja en smidig material med förmåga att reflektera ljus, till exempel, kakel eller keramik, glansiga laminat. Perfekt lämpade för stil med självutjämnande golv, material imitera marmor. Primära färger för golv - klassiska grå, svart, vit och mjölk. Wood trim element rekommenderas att lämna utan behandling.

Om du väljer att ordna vardagsrummet i stil med hi-tech, bör du överväga i förväg rummet design in i minsta detaljOm du väljer att ordna vardagsrummet i stil med hi-tech, bör du överväga i förväg rummet design in i minsta detalj

Göra Ett vardagsrum tak i high-tech stil beror på deras höjd. Att avsluta ideala låga tak kommer drag strukturer, ger en jämn, polerad yta. Högt i tak gör att du kan organisera multi-level sammansättning, fjädringssystem med inbyggda belysningsarmaturer.Designers rekommenderar inte användning av high-tech stil i strikt form annars rummet kan förlora komfort.

Späd återhållsam, lakonisk stil genom dekorativa element. Som tillbehör lämpligt mönster abstrakt dekor för högteknologiska sviter, vägg collage av svartvita bilder, höga växter i lakoniska krukor, kuddar av rena färger och plädar klassiska färger (passar perfekt i utformningen av grå eller vita produkter är mycket stor stickad), små golvmattan pastell med hög, mjuk lugg.

Vid fönstren bättre att ge upp tunga gardiner till förmån för lättare tyger och moderna persienner.

Living högteknologiska: specificitet belysning

Ljus i det inre av högteknologiska syftar till att understryka de högteknologiska rum: en kall, blåaktig glöd är förknippad med neon paneler av moderna tekniska anordningar. Lampor high-tech är inte bara praktiskt, men även dekorativa funktioner: belysning kan visuellt utöka utrymmet väljer möbler, för att understryka geometri linjer, texturytor.

Utrusta rum, är det viktigt att tänka på om valet av högkvalitativa belysningsprodukter som påverkar atmosfären och komfort i rummetUtrusta rum, är det viktigt att tänka på om valet av högkvalitativa belysningsprodukter som påverkar atmosfären och komfort i rummet

Belysning i högteknologisk stil - det är rena linjer, teknisk, matt, vitt glas i konstruktionen, krom element. Det viktigaste kravet för stil - lampor måste vara praktiska och mångsidigt, till exempel, passar perfekt in i karaktären av rumsenheten, arbete och ljusstyrka som kan justeras med fjärrkontrollen. Fit och mobila lampor, riktning av ljus som kan omdirigeras. Sådana enheter kan enkelt ändra stämningen i rummet: expanderande fixtur i taket får vi rika, ljus belysning, ned - ett mjukt, diffust ljus.

För att leva i högteknologiska användning på skenkanal lampor överbryggas av aluminium, spotlights parallella trådar, lampa parentes. Ljuskrona kan vara både öppen och kapell. Del av de moderna, högteknologiska centrala ljuskronor är upphängda struktur med en punkt av ljus.

Att välja en belysningsanordning, anser takhöjden: låga tak lämpar sig för inbyggda, växel enheter och platta lampor, för hög - hängande design.

Att välja möbler för vardagsrummet i stil med hi-tech

Tillbehör för att leva i högteknologisk stil - det hindras färger strama former, komfort och funktionalitet. När du väljer möbler för vardagsrum i Tehnostil bör vara uppmärksamma på de modulära upphängningsanordningar med släta, blanka ytor. Möbler bör inte vara dekorativa element utskjutande knoppar är lätt. Perfekt för möbelmodulerna är försedda med öppningssystemet genom att klicka på kroppen. Halogenbelysning kan förekomma i möbeldesign. Klassiska färger moduler - vit, svart, grå. Ibland, som ytterligare element av möbler, kan du hitta netto moduler av röda, gröna, blå och gula färger.

I vardagsrummet interiör i högteknologisk stil passar perfekt elegant modulära möbler med en glansig ytaI vardagsrummet interiör i högteknologisk stil passar perfekt elegant modulära möbler med en glansig yta


När du väljer ytterligare moduler ljus företräde bör ges beslag av samma material som den grundläggande möbler.

Stoppade möbler i högteknologiska stil - det är moderna, bekväma linjära eller vinkelminimalistiska soffor. Vissa modeller kan utrustas med vikmekanism, ytterligare förvaringsfack under sätena och armstöd, öppna hyllor inbyggda i husets sidoväggar. Hi-tech soffor kan ha olika former och pris: priset för en enkel, lågmäld möbler kommer att vara lägre än kostnaden för design, ursprungliga modellerna.

Klädsel för soffor i hi-tech bör lämnas till en stark, modern, behaglig att ta material, till exempel - mikrofiber. Skinnsoffor, mocka, sammet och jacquard klädsel är bäst vänster till klassisk inredning.

Modern bor i high-tech stil (video)

Hi-tech - det är uppmärksamhet på detaljer design, som speglar de senaste trenderna och tekniska framsteg. Style kombinerar skickligt enkelhet och originalitet, noggrannhet och komfort. Göra en levande i denna stil under inverkan av absolut alla: det viktigaste - en vilja att experimentera, ovanliga konstruktionslösningar och tekniska innovationer.

vardagsrum design i hi-tech stil (inredning foto)

1min-1331min-1402min373-2min16 --- Kopiera-12556700cff704462b1e58b3cd4a09d064e313120c3f0eeaa9bb1f3936a0dbdc1362d5206bc7e959a14812818499560808f76ff2f257273


Leave a Comment

Your email address will not be published.

77 + = 84

Adblock
detector