Artificiell bonsai för sina händer: steg för steg instruktioner – nwhistorycourse.org

The BlogVederbörlig uppmärksamhet åt handgjorda artikeln kan artificiella bonsai förvandlas till ett riktigt mästerverk för inredningVederbörlig uppmärksamhet åt handgjorda artikeln kan artificiella bonsai förvandlas till ett riktigt mästerverk för dekoration intereraSobstvenny artificiella bonsai kan visas på alla, så länge man var villig att tillbringa några timmar av sin tid. Fascination med miniatyr träd i små krukor kom till Östeuropa decennier sedan. Det hela började med en liten utställning om de östra ämnen och över - en fullständig spridning i bostäder och kontor.


Japanska konsten att bonsai: historia och tradition

När man skapar varje formulering är tillåten att använda enbart naturliga material. Asiater är mycket känslig för miljön, så när du skapar miniatyrträd föredrar ek, lönn, asp och några andra element. Designers och i östra odlings experter, är bonsai mannen baserat på en harmonisk kombination av de 5 elementen. Naturligtvis att de europeiska medborgarna inte så nitiskt följa alla rekommendationer.

För tillverkning av dekorativa träd, kan du använda olika material såsom pärlor, tyg, papper, etc.För tillverkning av dekorativa träd, kan du använda olika material såsom pärlor, tyg, papper, etc.

Det är därför när du skapar en sammansättning följa endast en del av rekommendationerna:

 • Önskvärt utrymme på kronan av ett stort antal dekorativa material;
 • Förhindra installationen på den soliga sidan;
 • Regelbunden vattning;
 • Obligatoriska närvaron av naturliga mossa;
 • Jorden får inte innehålla kemiska inneslutningar;
 • Som en bas som används av ett grunt kastrull.

Konsten att bonsai: valet av konstruktionslösningar

Först måste vi bestämma det allmänna konceptet. Viss hjälp i denna fråga kommer att ha ett tema foto. Oriental och designers kallar en nybörjare försöker inte till fullo replikera den traditionella stilen av mästarna i uppgående solen. Först grunderna för att förstå tar år av hård träning.


För det andra, om det lilla trädet inte är planerad för att ge folket i Japan, detalj krävs inte.

Kvalitetsprodukt är ibland mycket svårt att skilja från en levande växterKvalitetsprodukt är ibland mycket svårt att skilja från en levande växter

Beroende på graden av svåra sammansättning, delas in i två typer:

 1. dekorativa - inte innebära användning av stora mängder naturmaterial. Utöver de träd, som är föremål för växtvärlden, är alla andra delar görs endast av syntetiska material. Till exempel, dekorerar baskompositionen onaturliga mossa. Odlade materialet orsakar inte bildandet av bakteriell medium;
 2. naturliga - beaktas när man skapar mönster, historiska och kulturella traditioner i landet av den uppgående solen. Placeringen av varje element är strängt ordinerats. Dags för en bonsai tar flera gånger mer.

Skapa artificiell bonsai med sina händer

Nykomlingar inte vara fel att se teman video, tillägnad tillverkningsprocessen av bonsai. Det är nödvändigt att kontrollera den korrekta exekveringen av varje steg. Nybörjare rekommenderas arbetet delas upp i flera steg. Inledningsvis visade foto- eller video utdrag, och sedan utförde en liknande befintliga material till hands. Det är viktigt att notera att du måste ta hand om närvaron vid flera torra drivved och torra blomställningar, såsom hortensior.Bättre att ta en något större bit av drivved, än vad som krävs för projektet. Inte alla erhålls från första gången med sina egna händer för att förverkliga idéer.

Potten för bonsai ursprungliga form kommer att betona den sofistikerade och individualitet trädPotten för bonsai ursprungliga form kommer att betona den sofistikerade och individualitet träd

Dessutom kommer det att ta ett antal andra material:

 • kruka;
 • lera;
 • Klippare och saxar,
 • Akrylfärg och lack köpte bara i form av aerosoler;
 • Lim "Titan";
 • Rosa stenar;
 • PVA;
 • Gips - används för att bilda en bas.

Eftersom slutet av processen att samla nödvändiga verktyg och resurser som krävs för att smidigt flytta till det första steget produktion av bonsai. Naturligtvis skulle det vara naivt att förvänta sig för första gången på ett imponerande resultat. Inte känner ett behov tvingar människor alltid har möjlighet att delta i en master class känd mästare.

Vi bildar en artificiell bonsai mini: tips för nybörjare

Först måste du samla florets hortensior ordentligt. Det bästa för den tiden - mitt i sommaren, när blommorna är fulla av styrka. Från druvor med outtalade struktur eller färg är det bättre att bli av med. Insamlade blomställningar placeras i en tätt knuten väska att torka. De måste lämna under 4-5 timmar i en mörk och torr plats.

En detaljerad guide till att skapa bonsai fokuserar på behovet av en effektiv användning av tid. Även tills torra blomställningar, måste du skapa en skål (bas). Det kommer att passa perfekt gamla och ren askkopp. Om det inte finns någon intresserad av tobaksprodukter är små träd lätt placeras i en salladsskål.

vägbeskrivning Vintage fans kan skapa en grund för träd från gamla vinylskiva. För att göra detta måste du använda handskar och att värma upp sin yta. Sedan snabbt vikta kanterna så att man erhåller en behållarevägbeskrivning Vintage fans kan skapa en grund för träd från gamla vinylskiva. För att göra detta måste du använda handskar och att värma upp sin yta. Sedan snabbt vikta kanterna så att man erhåller en behållare

Den ytterligare proceduren är som följer:

 • Med lera fästa torkade hortensia fix på hakar;
 • Den övre delen är dekorerad hakar boll av skum;
 • Säkra skummet bättre än att använda limpistol;
 • Se till att du väljer för att plantera träd inte överstiger kapaciteten av storleken på en mans knytnäve;
 • Häll försiktigt gips i den;
 • Är det lämpligt att inte göra materialet för basen är för tjock eller vätska;
 • Den accelererar stelnsätta 0,5 matsked salt;
 • Sätt i den mellersta delen potta basis bonsai;
 • Vänta tills alla härdat och sedan försiktigt bort den framställda strukturen av den tillfälliga potten;
 • Guide för framställning av bonsai involverar obligatorisk installation av en plastbas till en permanent kruka;
 • Späd en ny sats av gips, tjocklek bör vara jämförbara med gräddfil;
 • Det första lagret av det gjutna gips som används till pre-fix och efterföljande formning konturerna av kompositionen.

När du lägger gips kapaciteten kan vara något varmt, men det finns ingen anledning till oro. övre plåsterskikt över de steg som är nödvändiga för att placera de önskade dekorativa element. I denna roll är mossa, stenar eller kvistar. Processen för tillverkning genom torkning och lackering. Designers betona att använda som sprutar snarare än en borste.


Artificiell bonsai för sina händer (video)

Bonsai - en ovanlig representant för den uppgående solen, att ge människor möjlighet att skapa ovanliga sammansättningen av växtform. Kan skapa sådana bostäder som naturliga och naturmaterial. Om det första alternativet är lämplig för dagligt bruk och är hållbara, sedan den andra - njuta av en anhängare av östra riktning. 

Exempel på konstgjorda bonsai (bild)

08d79abff6c4a2b7eea207b65c06c83a10061312410034large8019b431dea07b26be690d601334dd1e131.266146043582014814825bonsai29f770af79c6d157900e66b02ef16c9375x6c889d30

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 1

Adblock
detector