The BlogSovrum på vinden - det är inte bara original men också praktisktSovrum på vinden - det är inte bara ursprungliga, men också praktichnoSpalnya loftstil - det är originellt, söt, romantisk, intressant. Precis som allt det kallas, men tar inte ett rum våningen sovrum. Ta ovanliga idéer som ligger till grund för registrering eller vice versa, sätta i hjärtat av charmen med enkelhet, och njuta av utrymme för sömn och vila.


Sovrum med tak fönster: idéer och alternativ

Det är mycket viktigt hur många fönster på vinden, och hur de är placerade. Jo, när fönstret på framsidan, och ibland två fönster. Om fönstren bara tak, så finns det en avfasning öppningar i taket - även med ett litet område genom att luta belysningen är bra, och rummet kommer att få en rumsligt perspektiv.

Ju mer vinden gavlar och fönster, desto bättre: de kommer att öka den visuella storleken på rummet.

Stora takfönster kommer visuellt förstora utrymmet i sovrummetStora takfönster kommer visuellt förstora utrymmet i sovrummet

Om takfönster, är du inte så bekymrade över sin design - kan lämna precis som det är. Men också på grund av kvalitets täckning kan du experimentera med färg, inte rädd för mörka nyanser för ett litet sovrum.

Designidéer sovrum på vinden: den klassiska trender

Inredning loftet kan göras i någon stil - om ett litet hus, FÖRHYDA vinden tak clapboard. Om du använder det här materialet, den bästa stilen av dessa rum - land eller Provence. Och om rummet har balkar, är det bara i hjälp av inre övertygelse.


Om du vill ha en lägenhet i ett trähus görs till en rustik stil, kan det vara slarvigt putsade väggar. Men oftare ändå gjort samma foder som kompletterar väl valda tillbehör.

Ett bra alternativ skulle vara ett sovrum på vinden, inredda i rustik stilEtt bra alternativ skulle vara ett sovrum på vinden, inredda i rustik stil

Sovrum på vinden i stil med Provence eller land

Om du har grunden för landet eller provence, bör du:  • Återkomma många designalternativ loftet i denna stil - fotogalleri ger dig att förstå vilken riktning att gå,
  • De ljusa toner av väggar och golv är att föredra, kan du ta en ljus tapet med en minsta mönster;
  • Tapet med ett stort mönster eller design med geometriska former (fortfarande på modet i 2017:e) inte passar i brutna sovrummet, lägger inte samma;
  • Ömtåliga gardiner, härliga sängkläder, en mängd vaser, målningar, blommor, rustika mattor mjuka toner - vackra traditionella provensalska tecken;
  • Små vinden kommer att se mer intressant i denna stil - det kommer att distrahera inredning och fyllighet på storleken;
  • Framför allt arbete med fönstret, kan det bli en fokusering i hela rummet.

Efterbehandling i allmänhet måste antingen ingar liten vinden eller betona singularitet och originalitet, som kan skryta med denna våning.

Provence stil i sovrummet monsardnoy betonar det unika i ditt rumProvence stil i sovrummet monsardnoy betonar det unika i ditt rum

Det kan vara ett alternativ när vinden finns två sovrum. Om de är symmetriska med varandra, och placera dem bättre i samma stil. I en enda, men det betyder inte att på samma sätt. I vilket fall som helst, registrering av golvet (vinden och kan övervägas på golvet) i samma stil - det är alltid ett tecken på god smak.

Sovrum Design: Loft-2017, moderna idéer om val av möbler

Om detta är ett sovrum, den interna centrum av dess unika säng. Den moderna synsätt mer avstår att sängen är den enda möbel.

Tips för val av möbler:

  • säng design kan vara vad som helst, men sängen alltid vara låg, på futon på pallen ge upp, men mycket låg säng för att påminna om att denna vind, vilket inte är mycket bra.
  • Värdet beror på headboard vägg höjd och vinkel. Om du installerar en säng under fönstret, så kommer det att bero på höjden på fönsterbrädan. Utan en sänggavel, kan du bara göra om det ersätts av ett fönster.
  • Andra möbler väljs beroende på vilken typ och stil av sängen, med hänsyn tagen till andra funktioner i vinden.

För vinden sovrummet är bäst att välja låga möblerFör vinden sovrummet är bäst att välja låga möbler

Det tros också att möblerna ska vara låg. Till exempel kan en låg soffbord, låg stol, byrå, byrå låg.

Hög matbord eller skrivbord, kan du sätta på vinden sovrummet, endast i fallet med vinden under sluttande tak med en mycket liten vinkel. Denna förutsättningen för vanlig post kommer inte att vara annorlunda.


Hur man sätter sängen i loftet

Eftersom detta är den viktigaste delen av interiören frågan värt att diskutera. Det bästa alternativet - att placera sängen till lägsta på vinden väggen, eftersom man tror att hänga över din fötter taket inte kommer att vara lika skrämmande som en överhängande tak över huvudet.

Sänggavel mot väggen sängen bör inta en central plats - eller i förhållande till längden på väggen eller på gaveln, det spelar ingen roll. Om du flyttar rutan till centrum, bryta dig symmetrin i rummet. Bed - det viktigaste elementet i sovrummet, och det kommer att förstöra strukturen av situationen förskjutning.

Sängen bör placeras i mitten av rummet, liksom andra föremål sätter väggarnaSängen bör placeras i mitten av rummet, liksom andra föremål sätter väggarna

Placera sängen längs den lutande väggen kan endast vara i rummet för två barn, där sängen är placerad symmetriskt på varandra.

Det sämsta alternativet inte är närvarande, än ett fönster på framsidan, som ligger mittemot sängen "i benen." Ljuset kommer att verka avlägsen och otydlig, och väggarna, hängande från båda sidor, kommer att göra situationen förtryckande. Det är att sova i ett rum kan vara, men att sova hela tiden - på något sätt.


Ett bättre alternativ när sängen gavel till den långa väggmonterad så att fönstret på framsidan var på en eller två sidor.

Designa ett sovrum på vinden (video)

För ett hus på landet vinden sovrum - en bra lösning. Dess läge garanterar integritet och en viss romantisk och sofistikerad form av väggar och tak kommer att lägga originalitet. Och viktigast av allt, är någon stil, vilken färg varje interiör mix möjligt.

Framgångsrika lösningar!

Alternativ vinden sovrum (foton)

129 23-29-1007x1024 468 1034 185 1118 1523 2611 5839l 6322

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 2