Armatuur in het plafond met zijn handen – nwhistorycourse.org

The BlogLampen gelijkmatig verlicht uw kamer, zich te ontdoen van de schaduwLampen gelijkmatig verlicht uw kamer, zich te ontdoen van teneyNatyazhnye plafonds zijn geschikt voor het versieren van elke ruimte. Voor de montage structuur verplicht om de juiste verlichting te kiezen moet zijn. De hangende stof kan speciale ingebouwde verlichting bronnen, kroonluchters of lampen die rechtstreeks verbonden zijn aan het profiel te plaatsen. Installatie van elk van deze structuren heeft zijn eigen kenmerken.


Aansluiten spotlights plafond: diagram en stapsgewijze instructies

Spotlights zijn perfect voor de slaapkamer en de kwekerij. Kan worden gezoneerd door de verlichting van de ruimteSpotlights zijn perfect voor de slaapkamer en de kwekerij. Kan worden gezoneerd door de verlichting van de ruimte

Bedradingsschema punt inbouwarmaturen in systeemplafonds is eenvoudig. Installeer de verlichting van deze apparaten kunnen hun eigen handen.

Tijdens de selectie van materialen en de installatie regeling voor de spotlights er rekening mee dat de lengte van de bekabeling tussen de lamp en de huidige transformator niet 2 meter mag overschrijden.

Fitting Algorithm ingebed lichtbron in het verlaagde plafond:

 1. Ten eerste is het noodzakelijk om de bedrading te leggen.
 2. Maak dan het plafond lay-out.
 3. Met behulp van een boorgat in de plaat, te doen. Als de ingebouwde in het licht van een vierkante configuratie zal hebben, gebruik maken van de puzzel.
 4. Trek de kabel in de gleuf gedaan. Vergeet niet dat het moet worden pre-de-bekrachtigd.
 5. Leid de kabel uit.
 6. Sluit vervolgens de kabel aan op de lamp.
 7. Lock armatuur gemonteerd in het gat. Gebruik hiervoor veerklemmen, die direct op het armatuurhuis.
 8. Dan moet je een gloeilamp lamp in te voegen.
 9. Zet de afgewerkte decoratieve ringstructuur.

Hoe de lamp te installeren in het plafond

Installeer de lamp in het verlaagde plafond kan worden op hun eigen, maar moet zich houden aan de basisregels van de veiligheid. Montage- u nodig lampen, verlichtingsarmaturen, voer aandrijfcilinder voor het aansluiten van kabels, elektrische tape en schakelaar.


Opgemerkt dient te worden dat het wenselijk is om lampen te gebruiken van 40 watt is. Anders zal de lichtbron worden verwarmd baan en kan de structuur beschadigen.

Montage vindt plaats in de volgende volgorde uitgevoerd:

 • Eerst moet je de draden te verdelen en ze op te lossen.
 • Vervolgens beslissen over de plaats van bevestiging van de lichtbron. Tegelijkertijd rekening houden met de plaats proleganiya naden.
 • Boor vervolgens de gewenste diameter. Merk op dat de diameter van de resulterende sleuven iets kleiner dan de diameter van de buitenrand van de armaturen moet zijn.
 • Doorgaande gaten trekdraad.
 • De langwerpige draadbreuk en strip de lus. Het aansluiten van de lamp te gebruiken 2-draads, waarvan de lengte niet meer dan 12 centimeter.
 • Houd het ene uiteinde van de bedrading in de terminal.
 • Bevestig de armaturen het stretched canvas met steunen.
 • Daarna sluit voedingskabel aan de structuur.
 • Installeer gloeilamp.
 • Test vervolgens het ontwerp. Vergeet niet de tijdige isolatie van blootliggende draden.

Het maken van het plafond verlicht met hun eigen handen

In deze foto toont de elementen ter vaststelling van de armaturenIn deze foto toont de elementen ter vaststelling van de armaturenVoordat u verbinding maakt met de achtergrondverlichting van een spanplafond, moet je naar de plaats van bevestiging armaturen te kiezen. Bedenken dat de installatie van een dergelijke constructie verschaft voor het vervaardigen van gipsplaat dozen. Het is echter mogelijk de aansluiting van verlichting zonder het gebruik van kanalen uit te voeren.

Bij de vervaardiging van gipsplaat dozen rekening houden met een aantal van de nuances:

 1. De hoogte van een dergelijke constructie mag niet meer dan 20 centimeter ten opzichte van het plafond.
 2. De ondergrens van de doos moet noodzakelijkerwijs naar voren te duwen op 7-9 cm.
 3. LED-verlichting moet op de bodem van de nis worden geïnstalleerd.

Fitting Algorithm verlichting op het plafond, zonder gebruik van dozen:

 • Markeer de montageplaats.
 • Trek een lijn rond de omtrek van het doek.
 • Attach LED strip met een kleefstofoplossing.
 • Als u witgekalkte oppervlaktespanning stof, hechten aan hun basis metalen hoeken.

Hoe de lamp te installeren in verlaagde plafonds in het profiel geïnstalleerd

Er is ook duidelijk aangetoond hoe tot het plafond kijken met ingebouwde verlichtingEr is ook duidelijk aangetoond hoe tot het plafond kijken met ingebouwde verlichting

Lamp, gemonteerd op het profiel, op grote schaal gebruikt voor het decoreren van kantoren. De lichtbron voor dergelijke modellen te gebruiken fluorescentielampen. Echter, een dergelijke structuur worden toegepast voor het decoreren van een woonkamer of slaapkamer.

Wilt u het apparaat dat niet de diepe schaduwen of verblinding en dus zelf bepalen, geven de voorkeur aan raster armaturen voorzien biparabolicheskoy bars.

De installatie van dergelijke structuren in de volgende volgorde:

 1. Eerst moet je een geschikte plek te vinden voor de montage van armaturen. Deze plaatsen nodig zijn om extra schorsingen hechten voor het profiel.
 2. Vervolgens voert de bedrading van de aansluitdoos.
 3. Installeer de panelen op hun plaats waar je wilt verlichting installeren.
 4. Indien nodig, knip de overtollige tegels met behulp van een nagelvijl of een ijzerzaag.

Bevestigingsmontagebeugels in verlaagde plafonds (video)


Zoals u kunt zien, het uitvoeren van de installatie van de verlichting voor een verlaagd plafond is eenvoudig. Genoeg om de juiste bedrading te bereiken en pak de benodigde materialen. Bij het kiezen van een methode van de verlichting wordt verwezen naar het interieur. Als de kamer is in de stijl van het minimalisme, harmonieert met led-backlight. In andere gevallen is het meer opportuun om verzonken verlichtingsarmaturen of bitmap gebruiken. Vergeet niet dat vóór aanvang van de werkzaamheden is het noodzakelijk om de draad los te koppelen en een voorlopige lay-out.

Bevestigingsmontagebeugels in verlaagde plafonds (foto)

1517aea0c78058c82d3b922c677303d5c7780ffbd38013021853649b6f68c1dc7d4ea808d90e92972371830050d208ad23234750eea1fdde297845664709aaa6bbd33754cb9a5a1167480c0fb19e

Leave a Comment

Your email address will not be published.

28 − = 23

Adblock
detector