Är det möjligt att fästa gips till trä barer: 7 hemligheter bra fäste – nwhistorycourse.org

The BlogFÖRHYDA gipsväggar kan sätt ramlösa förening eller med stödramenFÖRHYDA gipsväggar kan sätt ramlösa förening eller med hänvisning karkasaSegodnya några designidéer kan implementeras genom en sådan enkel och populär material såsom gipsskivor. Han är nu används överallt: med hjälp av sina upprättstående innerväggar, trim fönster sluttningar, FÖRHYDA väggarna inuti och utanför, taklisten, är också populärt inredning i rummet. Det finns flera sätt gipsskivor beklädnad: ramlösa förening och användningen av stödramen. Den vanligast appliceras på träytor av den andra metoden, som stommematerial valt träd.


Hur FÖRHYDA väggar gipsskivor i ett trähus med sina händer

Att gipsskivor paneler inte föra problem och tilltalande för ögat under en längre tid, innan arbetet påbörjas bör ta hänsyn till ett antal mycket viktiga punkter.

Funktioner träram:

 1. Först och främst måste du veta att om du väljer att utföra installation av gips på ett skelett av trä barer, måste du vara uppmärksam på egenskaperna hos de lokaler där arbetet kommer att utföras. Kom ihåg att fukt negativt påverkar skelettet, gjord av träribbor.
 2. Försiktigt inspektera reglarna innan du köper: de måste vara fri från sprickor, chips och andra skador.
 3. Trädet som rälsen och järnväg, måste uppfylla brandsäkerhetsnormer.
 4. Innan arbetet är det nödvändigt att impregnera träet antiseptisk sammansättning: det kommer att öka dess livslängd. Det kan vara vad som helst, men oftast är det rekommenderat att använda natriumfluorid.

Innan FÖRHYDA väggar gipsskivor i ett trähus, mätta väggarna med antiseptisk sammansättningInnan FÖRHYDA väggar gipsskivor i ett trähus, mätta väggarna med antiseptisk sammansättning

Trädet - ett miljövänligt material som man kan arbeta med.

Mount gipsskivor på träribbor: Proffsen lösningar

Trots att många byggare föredrar metallen som en grund för gipskartongkonstruktioner, har trädet också sina uppenbara fördelar, som är gjorda av en träram värdig konkurrent metall motsvarigheter!


Fördelarna med en träram framför metall:

 • Material tillgänglighet och låg kostnad.
 • Den höga hastigheten av konstruktion.
 • Miljövänligt.
 • Enkel att använda.

Mount gipsskivor möjlig på träribbor - det är enkelt och prisvärtMount gipsskivor möjlig på träribbor - det är enkelt och prisvärt

Innan du börjar arbeta med trä stavarna kommer att behöva lämna några dagar inomhus, där installationen för acklimatisering kommer att genomföras.

Dekorera väggarna i ett trähus med gipsskivor: Komma igång

I varje byggbranschen kan inte göra utan specialverktyg. Till arbetet flöt smidigt förköps allt du behöver. Vad som behövs för att hantera gipsskivor, listas nedan.instrument:

 1. Borr eller skruvmejsel;
 2. Bågfil eller sticksåg;
 3. roulette;
 4. Marker eller outplånlig penna.

Innan du börjar dekorera väggarna, är det nödvändigt att förbereda de nödvändiga material och verktygInnan du börjar dekorera väggarna, är det nödvändigt att förbereda de nödvändiga material och verktyg

material:

 • Träribbor och barer;
 • Självgängande skruvar, träskruvar;
 • Metall hörn.

Alla efterarbete börjar i första hand med rengöring av ytor.

Det första du vill ta bort från väggarna i den gamla beläggningen, resterna av isolering och ljudisolering - kort sagt, några objekt som kan störa arbetsprocessen.

Innan du använder väggarna måste täckas med en speciell primer för att förhindra uppkomsten av mögel och mjöldagg.

Hur FÖRHYDA trähus från insidan gipsskivor: do ram

När väggarna är klara för användning, kan du gå direkt till installationen av ramen för träbalkar.

Kom ihåg att skenan måste i förväg bearbetade antiseptisk som förhindra sönderdelning och nedbrytning av materialet.

Några tips innan arbetet:


 1. Avståndet mellan stängerna bör vara 40-60 cm.
 2. Bredden av remsorna själva att vara av storleksordningen 3-5 cm, men det bör hållas i minnet att fogarna mellan gipsskivor med en tjocklek inte skall vara mindre än 8 cm.
 3. Monteringsskenor bättre att göra direkt till trävägg och till varandra. För detta ändamål skruvar är idealiska.

FÖRHYDA trähus från insidan, kan du använda ramen för träbalkarFÖRHYDA trähus från insidan, kan du använda ramen för träbalkar

Ramkonstruktion i sig bör börja genom att säkra kontinuerliga balkar längs väggar och tak. Därefter möjligt att börja monteringsskenor som är anordnade vertikalt. Ytterligare förankring mellan de vertikala barer ytterligare horisontella lameller kort jumper. Mellan en slaktkroppsdel ​​kan fästa bygg hörn och foder, kommer det att ge den ytterligare stabilitet.

När de utför vertikala och horisontella skenor är det nödvändigt att införa strikt på nivå!

Efter det, om det behövs måste du justera ramen i förhållande till en trävägg. Detta sker på följande sätt: på de rätta ställena bifogas stänger av önskad tjocklek. När installationen är klar ram, kan du börja fästa ark gips för att få rälsen och balkar.

Väggarna är gjorda av gipsskivor i ett trähus: förbereda material

Innan du börjar montera gips ark på ett skelett, måste de skäras. Vid skärning gips, vara försiktig och noggrann, använda kvalitetsverktyg som kommer att garantera din säkerhet.


För att skära skivor av gips behöver:

 • Lång rake eller lång nivå;
 • Penna eller markör;
 • En vass kniv;
 • Roulette.

Det första steget mäts den önskade längden och bredden på gipsskivan. Nästa, en kniv skär genom det första skiktet av papper och en plåsterbas nadlamyvayutsya ark av slitslinjer. Sedan penetrera pappersarket, å andra sidan, att böja den i en vinkel 90®, och ojämna ändar zashlifovyvayut sandpapper eller en fil.

Innan fästa gips ark som ska skärasInnan fästa gips ark som ska skäras

I beräkningarna av dimensionerna plåt måste ta hänsyn till att du kommer att placera dem med en förskjutning.

Innan installationen kan du ställas inför ett problem som utskärningar. De kan vara på kanten och i mitten av arket. Om utskärningen är belägen vid kanten, måste en bågfil eller sticksåg penetrera de två parallella linjerna i den motsatta riktningen från kanten av ett ark av gipsskivor och fraktur. För att göra snittet i mitten av arket, är det nödvändigt att såga de tre linjerna och fraktur.

Hur att anpassa väggen med gipsskivor i ett trähus: installation av gipsskivor på ramen

Efter beredning gips kan gå direkt till sitt engagemang för lådan. För att göra detta, kommer vi att ge ett ark av skenor och fäst dem med skruvarna. Ena kanten av papperet bör placeras så nära som möjligt mot väggen. Bits skruvar måste vara under nivån för arket.

Viktiga punkter:

 • Skruvar och skruvar för trä bör vara: de bättre fast i träet.
 • Kanterna på skivor av gips bör vara i mitten av stöttor.
 • Om det behövs kan du använda en mellanliggande profil.

Rikta väggen i ett trähus, kan du använda ramar som kommer att knytas till gips arkRikta väggen i ett trähus, kan du använda ramar som kommer att knytas till gips ark

Genom att genomföra anpassningen av väggarna följer avståndet mellan skruvarna: det bör inte överstiga 25-30 cm.

Bearbetning vägg- eller skiljeväggar av gipsskivor i ett trähus

När installationen är klar bör sambandet mellan ark av gipsskivor och hålen i skruvarna behandlas med hattar.

För att göra detta måste vi:

 • spatel;
 • Special kitt;
 • Förstärkt tejp eller mesh;
 • Borrmaskin med paddel för att blanda fyllmedel.

Att bearbeta väggar eller skiljeväggar i huset behöver kitt, förstärkt tejp, borrmaskin och en murslevAtt bearbeta väggar eller skiljeväggar i huset behöver kitt, förstärkt tejp, borrmaskin och en murslev

Vi måste komma igång med förberedelserna av spackel blandning. Vi rekommenderar att använda en speciell kitt för tätning sömmar. Också plocka upp en spatel, som lämpar sig för operationen. Det bör vara ett flexibelt blad och bekväm handtag.

För att undvika sprickor i sömmarna av arbetet bör utföras efter inrättandet av en konstant rumstemperatur och fuktighet.

Den färdiga blandningen med en spatel sätta på drywall sömmar, som om att trycka den mellan dem, sedan skära en bit av den önskade storleken av bandet och limma den till den behandlade leden. På liknande sätt behandla de återstående sömmar och fogar. För att fylla hål i skruvar från behovet av att tillämpa kitt stå på plats, utjämning det i olika riktningar. Efter att ha genomfört alla nödvändiga processer, du kan åtmin förbereder trimmas med gipsvägg för det fortsatta arbetet. Efterbehandlingstillval kan mass, det beror på dina önskemål, fantasier och möjligheter.

Hur FÖRHYDA väggar gipsskivor med sina händer (video)

Praxis visar att om man håller sig till vissa regler och tekniker inom huden gipsskivor träväggar, gör jobbet inte tar mycket tid och kommer inte att vara svårt. Dessutom utför installationen av gips i timmer hus på en träram med händerna, du i huvudsak rädda familjens budget.

Inredning av trähus gipsskivor (foto process)

Är det möjligt att fästa gips till trä barer: 7 hemligheter bra fäste12c7f2e47d11e54bdc697dc216142c2f312-05-871278717a8621cd79aa56640db0783c61138290000.077188drywall19337-537409-10169972725213246

Leave a Comment

Your email address will not be published.

7 + 1 =

Adblock
detector