Anordningen och taket Grilyato arter – nwhistorycourse.org

The BlogPorös tak Grilyato inte bara tillförlitlig och hållbar, men också passar i praktiskt taget alla konstruktionPorös tak Grilyato inte bara tillförlitlig och hållbar, men passar också in i nästan någon design pryder nu dizaynEto mestadels rymliga rum. Men detta betyder inte att det är bara en plats på kontoret eller på ett café, kan du installera det i en byggnad (som Albes tak). Till exempel i en enkel hall eller vardagsrum.


Grilyato tak: vad det är

Grilyato - ett system av olika profiler längs dess längd, vilka vid montering är spaltgolv utseende. Och det är basen av spaljé fylla rektangulära former.

Apparat takstruktur:

 • Startområdet. Det ger en plan yta, och högkvalitativt dockning systemet till väggarna.
 • Profiler (guider). Installation av systemet innefattar tre typer av profiler, och de bara kommer att skilja sig i längd. Det profiler 2,4 m 1, m 2 och 0,6 m. Dessa profiler är monterade bärare tak ram.
 • Fastsättningsmaterial. Det handlar om bystropodvese. Fäst består av 3 delar - detta är en sådan ett borrhål med en ögla, en nål och en krok anslutningsfjäder för dessa ekrar.
 • Panel-gitter. De är i själva verket heter Grilyato. Panelen skiljer sig från varandra storlekar av celler, eller själva strukturen.

Byggandet av taket systemet GrilyatoByggandet av taket systemet Grilyato

Det finns flera typer av tak Grilyato modeller.


Grilyato tak i lägenheten: fördelarna

En sådan konstruktion är verkligen en hel del fördelar, och myten om att lägenheten är omöjligt att upptäcka dem, inget mer än en myt.

Fördelar tak Grilyato:

 • Runtomgående utrymme tak perfekt ventilerade och ventilerade;
 • Materialet är helt brandsäker, eftersom det inte brinner, och om lägenheten är fortfarande en brand bröt ut, taket snabbt ta bort röken från lokalerna;
 • Ganska ofta, är ett sådant system används i ett rum med hög luftfuktighet - aluminium, lyckligtvis inte rostar eller ruttnar;
 • Sitt slag och kvalitet Grilyato inte förlora även under långvarig exponering för ultraviolett strålning;
 • Beläggningsskiktet är mycket tillförlitlig och hållbar;
 • Om du vill demontera taket, kommer det inte vara svårt,
 • Tak lätt vikt;
 • I detta fall är det helt döljer taket av kommunikation;
 • Lätt att underhålla ett sådant tak, särskild galler bort;
 • Till dessa galler är monterade ljudabsorberande platta;
 • Slutligen designmöjligheter är enorma - en vacker tak med ett brett utbud av färger och olika former.

Det första som behöver göras genom montering takbelysning Grilyato - förbereda LED-lampor som tillverkas av en liknandeDet första som behöver göras genom montering takbelysning Grilyato - förbereda LED-lampor som tillverkas av en liknandeOch Grilyato fördel är att du kan ställa zapotolochnoe belysning. Och detta i sin tur bidrar till att skapa originella ljuseffekter och även mönster. I denna situation, zapotolochnoe lampor behöver bara fixa taket till förslaget, byggandet sig så lång tid belastning beräknas inte.

Brett utbud av olika typer och Grilyato är det standard och persienner och pyramid och multi-level strukturer.

Blanketter tak Grilyato

Spalt eller nät tak Grilyato - detta är inte ett och samma mål. Beroende på användningsstället, användningsändamål välja olika tak.

Typer Grilyato:

 • Standard. Detta är ett billigt system som används bokstavligen överallt. Smidig upphängningssystem monterat strikt på samma nivå, alltid parallellt med golvet, behöver du en U-formad profil.
 • Persienner. Det finns också en sådan modell. Det är det mest neprosmatrivaemye Grilyato systemet. Samla det kan vara av olika höjd profiler. En sådan spalt tak faktiskt döljer all kommunikation, men också behåller enkel tillgång till dem.
 • Den pyramidmodellen. Samla sådana tak kan vara Y-formad profil. Det visar sig att cellerna i taket som en stympad pyramid. Visuellt ökar denna teknik höjden på rummet - aktiveras rättsligt perspektiv.
 • Multilevel modell. Det är också samlas in från profilerna av varierande höjder. Detta är det bästa alternativet för utformning av experiment.

Om vi ​​talar om färger, standard skenorna vara vit, men grått och svart också förekomma. Dessutom kan denna cellulära taket vara kromade och gjorde under "guld".

Installation av tak Grilyato: sekvens

monteringsschemat är uppdelat i två huvudfaser - är att förbereda den gamla tak, och således installation av systemet. Det första steget är enkel - du behöver för att spackla taket, och sedan, om nödvändigt, att måla.

Takmontering Instruktioner:


 • Märkning. Det utförs vanligtvis med laser eller vattennivån.
 • Installation av väggprofil.
 • Installation bystropodvesov. Detta kräver extra markup, taket är uppdelad i stycken med en bredd av 1,2 m.
 • Inställningen profiler 2,4 m. De är upphängda på krokar fästelement.
 • Justera profiler. Alla profiler ska skickas i ett enda plan, och det görs bystropodvesami-fjärilar.
 • Installation 1,2 m profiler. De två typerna av profiler är sammankopplade med speciella spår.
 • Inställning profiler 0,6. Dessa element är i tvärriktningen fästa i profiler 1,2 m. Beräkningen är sådan att efter installationen profildata erhållna gitter.
 • Monteringsinsatser och kort.

Innan du börjar Grilyato monteringssystem är nödvändig för att förbereda ytan av golv, rengöra dem från skräp och damm, och sedan installera alla takkonstruktionerInnan du börjar Grilyato monteringssystem är nödvändig för att förbereda ytan av golv, rengöra dem från skräp och damm, och sedan installera alla takkonstruktioner

Slutföra installationen av belysning. Tekniska egenskaper av taket så att lamporna avbrytas helt enkelt överlappar varandra, oavsett Grilyato.

Storleken på taket Grilyato

Grilyato systemet - detta är det ursprungliga systemet, som bygger på tredimensionella profilerade metallstänger. Lattice tillverkade av aluminium, de har en U-formad profil. Tjocklek - 5 eller 10 mm, höjden - 30-50 mm.

Cellerna själva varierar i storlek. Det kan vara en cell 30x30 och 100x100 och 200x200. Cellplattorna är bildade, aluminiumband med en tjocklek från 0,32 till 0,4 mm.

Det visar sig att storleks takgallret sektionerna - 600x600 mm.


Tillverkare tak Grilyato: inhemska eller utländska

Vi är skyldiga uppfinningen italienare tak, och kom även upp med dem i slutet av förra århundradet, Ryssland, i stort sett är medveten om denna konstruktion inte mer än 10 år.

Mått Grilyato celler valda baserat på måtten på rummet och design av överlappningenMått Grilyato celler valda baserat på måtten på rummet och design av överlappningen

Det är ingen skillnad i princip beställa tak här eller utomlands. Och i varje medelstor stad, till exempel, Dmitrov, och i Italien samma viktiga är rykte tillverkaren. Materialet måste vara certifierade, tjänsten - på lämplig nivå.

Om du beställer taket är inte första gången, för kommersiella ändamål, kan tillverkaren göra det i valfri färg.

Åtminstone en av dessa 192 som kommer in i RAL klassificering. Många företag som säljer tillbehör och kan göra beräkningar, så du behöver inte ta reda på materialåtgång.

Sprinklers och taket Grilyato

Sprinkleranordning - det sprinkler (sprayflaska), som kan installeras inklusive ett undertak Grilyato. Denna brandsläckning, ett obligatoriskt system av många skäl.

Relativt Grilyato tak sprinkler krav är enkel:

 • Du måste ansöka bevattning till 3 mm bystrodeystvuyushey lampan och sockeln monteringsläge upp;
 • Det minsta avståndet mellan sprinkler anses längd 1,5 m.

I vilket fall som helst, kan alla data för beräkningarna finns i särskilda tabeller, där det finns indikatorer för tak med olika maskstorlekar.

Takfäste teknik Grilyato (video)

Raster tak Grilyato - är, vid första anblicken, ett komplicerat system. Men dess yttre glamour, designmöjligheter, guide tak i olika designalternativ i ett stort rum, vilket gör det ännu mer föredragna utförandet av taket design.

Grilyato tak (foto)

70 - GL159a0a270c0a719b6f749054295880afd41619-v7j6656wkc-17310820372potolkigrilyatofoto646181405original

Leave a Comment

Your email address will not be published.

22 − 19 =

Adblock
detector