Ändringar Beskrivning: garderober i korridoren – nwhistorycourse.org

The BlogKorridoren är ett bra ställe för placeringen av garderob med en spegel, genom vilken du kan kontrollera ditt utseende innan de lämnar husetKorridoren är ett bra ställe för placeringen av garderob med en spegel, genom vilken du kan kontrollera ditt utseende innan de lämnar huset korridoren - en del av lägenheten, träffa värdar och gäster. Naturligtvis vill jag att det ska vara bekvämt, vacker, snygg och mycket mycket små. Tyvärr, förråd - en sällsynt plats i modell hem och hallen tar dessa funktioner själva. Av stor betydelse är möbler, om du väljer rätt skåp, kommer det att bli och rymlig och vacker, och kommer att spara utrymme, även i den smala och långa korridoren.


Inbyggt i korridoren: huvuddrag

Naturligtvis i sådana skåp måste uppfylla vissa krav. Den första och viktigaste inslaget i skåpet - konstruktiva och flexibilitet, vilket innebär att möjligheten att ta det nödvändiga utrymmet i lägenheten. Den andra funktionen - den höga funktionalitet skåpet, tillgång till saker och ting vara bekvämt och snabbt.

Garderob har bra prestanda, vilket resulterar i en lång livslängdGarderob har bra prestanda, vilket resulterar i en lång livslängd

Det tredje kravet - helhetsintrycket. Om inte exklusivt, är en elegant, vacker, elegant, här hur man blir en garderob i hallen. Han måste ha önskat djup, det måste finnas en uppdelning av kläder och skor, lagring, kanske en nisch för hushållsapparater.

Kanske de kläder du har i hallen endast förvaras på öppna hyllor, säsongsbetonade och mest angelägna, och i korridoren, kommer du placerar skåpen för andra hushållsbehov. Till exempel, för bevarande lagring (zakatok). Du bestämmer att det ligger på ett område av rummet, och kan vara icke-standardiserade alternativ, men om du föredrar, det är bra. Det händer att i korridoren finns bokhyllor, och det är också en intressant del av lösningen.

Den funktionalitet och design av skåpet i hallen

Det finns några universella regler som rekommenderas att följa när man väljer en garderob i korridoren. Naturligtvis kan du se bilderna i galleriet och besluta enbart på externa lösningar. Men ändå värt det att ta hänsyn till vissa nyanser.


I ett fall fack kan du lagra inte bara kläder och skor, men också en mängd olika hushållsartiklarI ett fall fack kan du lagra inte bara kläder och skor, men också en mängd olika hushållsartiklar

När du väljer ett skåp, tänka på:

  • Kapacitet på möbler. Det bör finnas flera sektioner, ställningar, hyllor och fack för att hänga kläder. Valet beror på antalet familjemedlemmar och dina behov.
  • En bra mekanism för att öppna dörrarna. Dess användning kräver inte extra utrymme, och tack vare den tillräckligt kompakt, kan den placeras i valfri vinkel. Men om systemet öppnar dörrarna obekväma, så att du inte får. Den glidande mekanismen sparar utrymme också.
  • Material och tillbehör av god kvalitet. Det skulle vara trevligt att veta om rykte tillverkaren Kolla recensioner. Du bör inte tvivlar på att de första konstruktionsfel kommer att bli mycket snart.

Sällan på förvärvet visar sig att spara. Är att vara mer än fem år (företrädesvis 10-15), om det är en billig, dåligt gjort produkt, då dörren kommer snabbt "ta bort", och skruvas beslag och skåp kommer snabbt att förlora sin uppkomsten av en ny sak.Headset-salar i korridoren med garderob

Tja, om det inte är ett litet utrymme, och du behöver inte köpa en hall i Chrusjtjov, korridoren av den situation du har fler alternativ. Du har råd med en svit, hall, i vilken struktur kommer att bli och garderob. Till exempel, nu på modet, Radius (avrundat). Vad är det då, måste ingå?

Mycket populär byrå gjort antik eller Art Nouveau, Empire. Om du älskar djärva beslut som gör vardagsrummet hallen ljusa färger - rött kommer att vara mycket aktiva, men det är inte dåligt. Rummet var en dynamisk, glad, hemtrevlig atmosfär kommer att sätta stämningen.

Om lägenheten är gjord i stil med högteknologiska eller modern, att det ser bra garderob med ett abstrakt mönsterOm lägenheten är gjord i stil med högteknologiska eller modern, att det ser bra garderob med ett abstrakt mönster

Utöver den garderob i denna svit kan innefatta enhet enligt önskemål, med luckor, stativ för skor, eller full längd spegel med hyllor. Bänkar och ottomaner är också oftast ingår, men det är alltid möjligt att köpa dem separat.

Om du är ett fan av begreppet Ikea möbler, kan du göra din hall i en skandinavisk stil. Små vita garderob (kan låsas), en spegel och en del vackra, fristående ämne - hög zontovnitsa, ordförande i stället för avföring eller trottoarkant i retrostil. Huvudsaken är att efter arrangemanget av möbler i hallen lämnade två obekväma meter, hålla maximalt utrymme - den primära uppgiften.

Hur man gör själv en garderob i korridoren

Och det här alternativet är inte så ovanligt. I själva verket är det inte alltför svårt. Själva processen closet installation innebär flera steg.

Monteringsprocessen:

  • Det är nödvändigt att avlägsna storleken på nisch;
  • Skapa ett projekt, välja vilken typ av struktur för att bestämma antalet partitioner och hyllor;
  • Förbered Hardware - köpa material för att göra en skärning och trimning;
  • Montering och installation;
  • Organisera belysning och exteriör design.

Före början av samlingen av garderob bör studeras noggrant ritningar och förbereda de nödvändiga verktygenFöre början av samlingen av garderob bör studeras noggrant ritningar och förbereda de nödvändiga verktygen


Innan mätningar, se till att taket och golvet på en plats där dörrarna kommer att vara strikt horisontell, och väggarna - en strikt vertikal. Aperture bör vara strikt rektangulär. Om detta inte uppfyller kraven i den nisch, kommer det att ha att anpassa. Annars blir det problem med störningar.

Utformningen av hallen bör inte överlappa bekväm passage, bör inte påverka normal tur. Mätningar skall utföras inom den nisch elektronisk eller optisk enhet, kommer en flexibel måttband inte ge korrekta uppgifter.

Egna händer: garderober i hallen (video)

Garderob i hallen - ett mångsidigt, fristående möbler, kvaliteten på som inte bör vara osäker. Läs recensioner, kommunicera med tillverkare, användning av rabattsystem.

Framgångsrika förvärv!


garderob design i korridoren (foto i det inre)

1d3b58dbe4e211be534f81369f4206cc295b8b67a54020-3035-1000.0602cd0dd4abc771aa853ed93fc090a0691big1021172385c9ca1d9fcd2fd8554a8f60e4f8d365d1c2a81526zoom

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 2 = 5

Adblock
detector