Als Topiary van kunstbloemen kunt uw kamer te versieren – nwhistorycourse.org

The BlogTopiary van kunstmatige bloemen sieren het interieur van grote hulpTopiary van kunstbloemen te helpen versieren perfect intererTopiarii van kunstbloemen verschillen elegantie en veelzijdigheid, want om een ​​favoriete liedje op elk moment van het jaar te maken. Natuurlijk, om echt een realistisch beeld te krijgen, moet je hard werken, op zoek naar niemand meester - klasse! Toch zal het eindresultaat te wissen alle moeilijkheden van het werkproces, waardoor alleen genieten van het eindresultaat.


Topiary van kunstgras in stappen

Dergelijke ambachten - het is een zeer modern idee, heeft zijn relevantie recent verworven. Om te gaan met deze taak kan iedereen, zelfs een amateur op het gebied van de hand gedaan. Het belangrijkste ding - duidelijk voldoen aan de verhoudingen en de fundamentele werkingsprincipe.

Tot op heden is Topiary kunstgras aan populariteit wintTot op heden is Topiary kunstgras aan populariteit wint

Onnodig boom kan diverse bestemmingen uit te voeren:

 • Maak een grote gift voor zowel volwassenen als hun kinderen.
 • Dienen als decoratie voor fotosessies.
 • Garneer met de huidige interieur.

By the way, Topiary van het gras is het beter te doen op een hoogte iets groter dan een traditionele bloemstuk. Dit wordt verklaard door het feit dat de toename van de omvang samenstelling zo overtuigend soms eruit zal zien, en, indien gewenst, uit te voeren, kan zelfs oppervlakkig lijken op een echte boom! Echter, in tegenstelling tot zijn live-equivalent, Topiary niet te worden besproeid, gevoed meststoffen, enz.


De vorm van de samenstelling verandert niet: al te roundish boom in een elegante pot. Natuurlijk, het feit dat de pasta over de kroon veel tijd zal vergen, omdat de lijm kleine stukjes van kunstgras is soms erg lekker en eentonig! Maar we moeten geduldig te zijn! Het eindresultaat in beide gevallen te rechtvaardigen de inspanning.

Topiary van kunstbloemen met zijn eigen handen voor beginners

Topiary van verbeterde kunstmatige kleurstoffen begint met de productie van "bomen" en de keuze voor hem een ​​goede pot. Het spreekt "plant" bestaat uit verfrommeld papier, gedragen op een houten stok - allemaal erg eenvoudig en bondig. Het is veel moeilijker in de toekomst zal het product te versieren. Een van de belangrijkste kwesties - is de keuze van de inrichting en pot, spelen in tandem deze rol. 

Met het oog op een topiary met je handen maken, moet u voor te bereiden en spullen te kopenMet het oog op een topiary met je handen maken, moet u voor te bereiden en spullen te kopenEn je kunt bereiken harmonie via de volgende schroot:

 • Linten, kralen en decoratieve mesh.
 • Borduurwerk "geplant" op het doek.
 • Textiles.
 • Met de hand geschilderd met acryl verf.
 • Twijn.
 • Jute met toevoegingen decoratieve elementen.

De laatste tijd, vooral populair verwerft zogenaamde stijl Shabby - chic, waarin flagrante eenvoud van lijnen en een aantal onzorgvuldigheid. Pot moet worden geschilderd een kleur inkt, in het bijzonder het verlaten van krassen en nedokrashennosti. Als je dit te bereiken in het proces mislukt, kunt u gebruik maken van schuurpapier, die in een keer alle problemen zal oplossen.

Door de oprichting van een jonge boom in een pot, moet u ervoor zorgen dat het goed is versterkt. Dit kan worden bereikt in de Golf van gerechten beton en het verlaten van de structuur een nacht drogen. Nu is er geen twijfel over bestaan: Topiary zal stevig op zijn plaats staan ​​en in stand houden van de belasting, die naast hem decor te leggen.

Hoe maak je een topiary van kunstbloemen te maken met zijn eigen handen: tips

Elke meester - class op het maken van vormsnoei maakt het proces voor iedereen toegankelijk: ouders, kinderen, leraren en studenten. Het belangrijkste ding - het verlangen om zich te concentreren en uiteindelijk tot een werkelijk prachtig resultaat te krijgen.

Opgemerkt dient te worden dat Topiary in staat zijn om niet alleen voor volwassenen, maar zelfs een kind te doenOpgemerkt dient te worden dat Topiary in staat zijn om niet alleen voor volwassenen, maar zelfs een kind te doen

Voor deze doeleinden nodig zal zijn:

 • Kunstmatige bloemen en gras.
 • Gips.
 • Clay.
 • Bloempot.
 • Interieur elementen.
 • Koffiebonen.
 • Krant of tissuepapier.

In dit geval worden alle elementen verzameld is afhankelijk van de wensen van de kunstenaar. Het belangrijkste is dat geen van hen knock-out van het totale ensemble.


Ter voorbereiding van de kunstbloemen, moet u de wortel benen te verwijderen, de verwerking van gemaaid schuurpapier. Aldus is het mogelijk een goede pasvorm op het basismateriaal te verschaffen. Om de samenstelling leek meer realistisch, kunt u de kroon van de bomen met kunstgras wikkel, waardoor het een meer natuurlijke uitstraling. Als de "highlights" van de samenstelling kan fungeren als kleine vogels, die hun toevlucht in de gezellige groene magere had genomen.

Topiary is precies de manier waarop het wordt gezien door de meester! En dat er iets is het belangrijkste voordeel van dergelijke werken!

Master Class Topiary van kunstbloemen: het is belangrijk om

Topiary durven hun eigen handen te maken, de meerderheid van de kunstenaars bouwt voort op een video - les waarbij in toegankelijke vorm toont alle nuances. En wat een teleurstelling toen het eindresultaat is niet het resultaat! Upset in dit geval geen zin, omdat anders niet slecht bedoelt.

Topiary is een kunst - dus beperk je niet - een vlucht van de verbeelding mag geen limietTopiary is een kunst - dus beperk je niet - een vlucht van de verbeelding mag geen limiet


Het is belangrijk om dat creativiteit, evenals handschrift van elke persoon te begrijpen, was wezenlijk anders. Dat is de reden waarom moet je niet blindelings imiteren de techniek van. We moeten iets anders te doen, maar gezien de kleine nuances, die zijn geïmpregneerd met dit proces.

Bovendien, het zien van het resultaat van een ervaren professional, kunt u onmiddellijk een foto in te dienen, om precies te begrijpen wat je wilt zien op het einde van het werk. Elke meester - class - is de stichting, die de deur naar de wereld van de techniek wordt geopend.

Dat is de reden waarom de beginnende baan, moet u rekening mee dat dit de Talmoed te houden:

 • Master - class - het is gewoon een schets dat het mogelijk is om te verbeteren.
 • Fout is hier niet, dus je alles wat je wilt doen.
 • Zelfs ervaren professionals kunnen fouten maken.

Topiary kleuren: Master Class (VIDEO)

Met het oog op een elegante vormsnoei maken vereisen niet meer dan een dag. Kunstmatig gras, bloemen en decoratieve elementen even goed gedragen in zorgzame handen. Vooral als de samenstelling in een goed cadeau of een geliefde.

Opties Topiary van kunstbloemen (foto)

1200051600200316ac7153a739691a4505f4b63d1b843111115c3ac6c328307d3a5b0711f77f4101344160517800px36b3544431-tsvety-floristika-topiarij-Derevo-schastya-n574908aaf7c0519c4f9adb67307orig64275d72-e20f-446f-a38b-bc3dcd92f1bbimage14761536290771

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 5 = 1

Adblock
detector