Alle details van het plafond isolatie in een particulier huis met zijn eigen handen – nwhistorycourse.org

The BlogThermische isolatie van het plafond in een prive-woning zal niet alleen vermindering van warmteverlies in het koude seizoen, maar ook om te besparen op verwarmingThermische isolatie van het plafond in een prive-woning zal niet alleen vermindering van warmteverlies in het koude seizoen, maar ook ruimte te besparen op otopleniiTeplopoterya winter is ongeveer 15%, omdat de vraag hoe warm en hoe warm moet altijd ernstig zijn. Een nuance in dit nummer genoeg.


De warme plafond van een particulier huis: materialen

Als je deze baan nam met je handen, zorgvuldig te kiezen isolatie. Voor thermische isolatie van het plafond in het pak vrijwel elk mengsel en bovendien allerlei tegels en kunststoffen. En deze op hun beurt zijn polystyreen, minerale wol en penoplex.

Geëxpandeerd polystyreen, minerale wol, schuim en andere materialen met succes toegepast als isolatie plafondsGeëxpandeerd polystyreen, minerale wol, schuim en andere materialen met succes toegepast als isolatie plafonds

Werk buiten met de volgende materialen kan worden uitgevoerd:

 1. Geëxpandeerde klei. Dit materiaal gebaseerd op klei die wordt beschouwd als een hoge mate van brandwerendheid. Uiterlijk lijkt op gravel. Het heeft goede warmte- en geluidsisolatie. Thermische isolatie van het plafond geëxpandeerde klei, niet alleen van het verlies van warmte aan particuliere huis te beschermen - in Leca niet zavedutsya knaagdieren.
 2. Foam. En dit materiaal is bestand tegen de effecten van micro-organismen, een uitstekende warmte-saving. Van de minnen - schuim, helaas legkovosplamenim.
 3. Ecowool - cellulose-isolatie is een eenvoudig, veilig voor de gezondheid van de mens. Heel vaak geïsoleerd ze het plafond in een houten huis, zowel oude als nieuwe. Geschikt voor het plafond isolatie van woningen en bedrijfsruimten.
 4. Minerale wol. Als je gekozen hebt om het te isoleren als het beste kunt u voor te bereiden op het werk. Stofmaskers en veiligheidsbril nodig. In een houten huis is minder gebruikelijk, als meer geschikt voor betonnen plafond.

Nou, gewoon heel opwarming zou kunnen plaatsvinden op twee manieren.


Methoden voor de isolatie van het plafond in een woonhuis

Isoleer het plafond oppervlak, kunt u direct op het terrein, en misschien op de zolder, dat wil zeggen vanaf de buitenkant. Het plafond is in geisoleerd kan dus alleen als de hoogte van het plafond kunt u deze procedure uit te voeren.

Inwendige isolatie van het plafond wordt aanbevolen op een voldoende grote hoogte plafondsInwendige isolatie van het plafond wordt aanbevolen op een voldoende grote hoogte plafonds

Aangezien het bestaat uit: • Het leggen van een waterdichte laag en een vochtscherm;
 • Leggen van een isolatielaag;
 • GCR beplating of bekleding board.

Dit hele "sandwich" kan nemen van 15 tot 40-45 cm hoogte van de ruimte. Deskundigen adviseren ook om de isolatie aan te maken als zolder wordt gebruikt voor opslag. En ook als het communicatiesysteem in de zolder uitgevoerd. Het kan ontluchting en elektrische kabels.

Door de isolatie binnen en vraagt ​​meer werk moet zorgvuldig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Hoe kan ik het plafond in een prive-woning isoleren: de regeling gefaseerd reactie

Om het plafond goed en efficiënt te isoleren, is het noodzakelijk om te weten de belangrijkste punten van het proces.

Plafondisolatie systeem omvat het gebruik van isolatie, hydraulische en dampscherm dekmateriaal en als topcoatPlafondisolatie systeem omvat het gebruik van isolatie, hydraulische en dampscherm dekmateriaal en als topcoat

Regeling van de isolatie van het plafond in het huis:

 1. Eerste fase. Gedaan furring of metalen platen. Aan de hand van het skelet vervolgens omhulde plafond gipsplaat of lambrisering.
 2. De tweede trap. Een damp barrièrelaag. Pergamijnpapier wordt op maat gesneden van cellen met 5 cm houten latten is bevestigd aan de gidsen of balken.
 3. De derde fase. Leggen isolatielaag. Stel dat minerale wol of schuim. Het schuim is gemakkelijk gestapeld, zoals in de loop van het werk dat u het aantal lagen aan te passen. De cel schuim kratten dicht mogelijk geplaatst, maar probeer niet om het te breken - je weet maar nooit, het materiaal in deze zin kwetsbaar.
 4. De vierde etappe. Isolatielaag pergaminovym je dicht en vergrendel de trim.
 5. De vijfde etappe. Plafond en wacht afwerking topcoat.

Hebben plafondisolatie binnenshuis nadelen. Dit plafond zal niet in staat om te bouwen in verlichtingsarmaturen. De reden is dat in het proces van verlichting is heel opwarmen, en een laag isolatie zal niet toestaan ​​dat deze warmte te gaan. Dus lampen in armaturen zal heel snel achteruit.

Thermische isolatie van het plafond in een privé huis buiten

Er zijn ook verschillende manieren isolatie - schuim, steenwol, penoizol. Ten eerste, natuurlijk, breng de zolder in orde is. Neem weg van alles, zodat alleen de balken en het plafond.

Voor de externe isolatie van plafonds in een privéwoning worden vaak gebruikt zaagsel uit cement, beton blok en andere stortgoederenVoor de externe isolatie van plafonds in een privéwoning worden vaak gebruikt zaagsel uit cement, beton blok en andere stortgoederen


Garret goed geventileerd, omdat het ventilatiesysteem herzien eventueel sluit de spleet aan de laag isolatie niet nat door en uit de weg naar beneden.

Als u het schuim gebruikt voor de isolatie:

 • Pergamijn laag tussen de balken overlap wordt gebracht is 5 cm bij bevestiging aan de balken, is het hun speciale rail bevestigd;
 • Dan, zeer strak, plaatst het schuim;
 • Montageschuim vul de openingen tussen de balken en door het schuim;
 • Andere pergaminovy ​​Verdeel bovenste schuimlaag;
 • Top lay out één of twee lagen van minerale wol.

Minerale wol op een lijn met de balken. Principe berekeningen - metselwerk.

Buitenisolatie gebruik penoizol

In dit proces, zijn er enkele nuances, zodat het huis moeilijk te hanteren zal zijn, gewoonlijk doorverwezen naar specialisten. Aangezien de speciale apparatuur die nodig is voor de baan.


In de regel, de isolatie penoizol produceren professionals met de nodige apparatuur en vaardighedenIn de regel, de isolatie penoizol produceren professionals met de nodige apparatuur en vaardigheden

Penoizol - is een poeder isolatie, die blaast in de SPV mezhbalochnoe ruimte. Deze methode is ingewikkeld omdat het noodzakelijk is om een ​​afdichting aan de verwarming werkte niet in de woonruimte te bieden.

Meestal wordt dit soort werk wordt vertrouwd door professionals of degenen die al ervaring met dergelijke isolatie hebben gehad.

Wat moet de kachel zijn

Eisen voor het is niet veel, maar ze zijn zeer ernstig. Ten eerste de isolatie moet brandveilig zijn. Dat is heel moeilijk te ontsteken of niet ontbranden. Veiligheidsvoorschriften moet het vuur 25 minuten (normaal voor een prive-woning) bevatten.

Als uw plafond is voorzien van een betonnen plaat vloer, sluit het plafond is niet nodig. Nou, op houten balken moet dampscherm laag.

Langzaam verwarmen van low isolatieruimte en buitenste dragende muur. Voor het verwarmen van deze plaatsen buitenwand ingebed isolatielaag, waarvan de breedte ten minste een halve meter.

Soorten isolatie voor het plafond (video)

Thermische isolatie van het plafond in het huis met een koud dak: Ecowool

Deze isolatie is niet zo populair als minerale wol, maar het is uiteraard een tijdelijke omstandigheden.

Ecowool uit fijne cellulosevezels, kan worden ingericht als een natte of droge methode.

Aanbrengen Ecowool:

 • Droge methode is morsen, de exacte verdeling en verdichten de isolatie tussen de balken.
 • De natte werkwijze omvat het gebruik van speciale apparatuur, zijn gemengd vezel met een kleefstofsamenstelling, natte Ecowool vervolgens door een afzonderlijke leiding onder druk, en dus over het oppervlak.

In de droge stapelmethode Ecowool verstrooiing van buitenaf plafondsIn de droge stapelmethode Ecowool verstrooiing van buitenaf plafonds

Ecowool kan in alle lagen worden aangebracht, zelfs in samengeperste vorm, zal het lichtgewicht. Zijn lichtheid biedt precies betrouwbare isolatie van het plafond. Deze isolatie heeft geen schimmels en andere micro-organismen vormen.

Bij de productie van dit materiaal geeft middelen verwerken omdat het gemakkelijk ontvlambaar materiaal dezelfde zelfdovend. Ecowool vormt een strakke, naadloze dekking, omdat de isolatie en een uitstekende bescherming tegen hitte en kou.

Aangezien cellulosewatten een ademend materiaal, wordt het vocht daarin blijven hangen.

Hoe kan ik het plafond met zijn handen te isoleren thuis (video)

En Schuim betonnen plafond en gewapend beton en hout niet dergelijke eigenschappen hebben, op te geven een kachel. Get moderne en kwalitatief hoogwaardige materialen, brandwerend en milieuvriendelijk.

Succesvolle vernieuwing!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

5 + 3 =

Adblock
detector