The BlogHomemade lucht Topiary - een prachtig geschenk dat zal een beroep op zowel kinderen als volwassenenHomemade lucht Topiary - een prachtig geschenk dat zal een beroep op zowel kinderen als vzroslymTopiary sisal is een groot geschenk dat zal worden ontvangen met veel plezier door iedereen: volwassenen en een kind. Opmerkelijk is, kunt u een meesterwerk krijgen de eerste keer! Zelfs als tot voor kort enige vermelding van het werk van puzzelen. Een beetje geduld, verlangen, inspanning en vaardigheid om gerelateerde video's te zien ... Mooie vruchten van het werk zal niet al te lang te wachten te nemen!


TOPIARY eigen handen sisal: trainingsmateriaal

Het eerste wat je nodig hebt in het proces - een speciale bloemen fiber genoemd sisal. Helaas, vinden het soms kan heel moeilijk zijn, dus om dit soort dingen te maken, en het is heel goed mogelijk uit schroot materialen.

Je moet beginnen met een trip naar de bouwmarkt, die meestal borstels wordt verkocht voor witten huizen. Kies een optie ter waarde van slechts een borstel met natuurlijke haren, zowel dun en duurzaam. Echter, de economische "sisal" heeft geen kleur, is het categorisch verwerpt de toekomst Topiary.

Topiary producten kunnen worden gekocht zowel uit sisal, en met de hulp van de self-madeTopiary producten kunnen worden gekocht zowel uit sisal, en met de hulp van de self-made

Geef het schittering kan er als volgt uit:


 • Het verwerven van een kleurstof in de vorm van pellets of poeder.
 • Type warm water in een vat, om enkele druppels azijn toe te voegen, en vervolgens zichzelf kleurstof in een bepaald bedrag.
 • Vezels van de borstel moeten elkaar worden losgekoppeld en genieten in de oplossing gedurende enkele uren.
 • Na een tijdspanne van sisalvezel nodig spreiden te drogen op een schoon oppervlak.

Natuurlijk doet het werk voor de eerste keer, kunt u slechts één kleur te gebruiken, zorg ervoor dat verf voorzichtig over alle vezels. In de toekomst zal het beter zijn om verschillende tinten te mengen om meer interessante compositie te verkrijgen. Op dit punt is er geen masterclass ontworpen om een ​​echte helper in deze zaak zijn.

Aanvang van de werkzaamheden, is het zeer belangrijk om aandacht te besteden aan waar het zal worden gedroogd sisal. Voor deze doeleinden is strikt ongeschikt papier of papier afgedrukt afdrukken, afdrukken die wellicht blijven de werkstukken. Perfect schoon en sneeuw-witte oppervlak - dat wil zeggen, wat is de ideale oplossing!

Topiary sisal eigen handen: een masterclass voor amateurs

Topiary vervaardiging van sisal niet moeilijker dan elk ander materiaal. Eerst moeten we de volgende onderdelen te bereiden:

 • Het bouwen van gips.
 • Bloempot.
 • Houten stok.
 • Sisal.
 • Interieur elementen.
 • Clay.

In de regel, de lucht Topiary van sisal en is gemaakt prachtige decoratiesIn de regel, de lucht Topiary van sisal en is gemaakt prachtige decoraties

De eerste stap is het "versterken" Topiary, zet hem in het gips oplossing. In het beginstadium nogal een boring op te lossen. De kroon kan worden geïnstalleerd na het droogt. 

Op dat moment, want er is om het gips te drogen, kunt u deelnemen aan de vervaardiging sisal ballen, heel indrukwekkend op zoek op het Topiary. Lijm op basis van hen is vroeg.

Als de boom kroon een kleine rubberen bal kan worden, strak met een vorm of verfrommeld papier, gebonden met koord. Het hangt allemaal af van de mogelijkheden en wensen van de meester. Dit element stevig op de basis wordt gehouden, is het noodzakelijk vast te stellen door lijm onmiddellijk contracties en in positie houden enkele uren. Nu kunt u veilig overgaan tot registratie.

Ballen van sisal en stevig bevestigd aan de rand met behulp van een lijm, en vervolgens gedecoreerd met enige elementen die hij graag: linten, bloemen, kralen of decoratieve net. Op dezelfde manier ingericht pot en waarin voortaan boom groeien. Het is heel eenvoudig, stijlvol en elegant.

Hoe om de ballen van sisal leveren aan Topiary: Eenvoudige tips

Topiary gewaagd voor de vervaardiging van sisal, in de meeste gevallen moeten behandelen balletjes, oprollen die niet moeilijk zal zijn.

Daartoe moeten de vezels van elkaar gescheiden en uitgespreid op een vlakke ondergrond. Nu, het kiezen van elk van hen, moet je de stukken te rollen in zijn handen. Het moet langzaam gebeuren, bijna zonder het gebruik van geweld. Na ongeveer 10 minuten in zijn hand een klein, maar vrij krap een bal, die u de rand kunt oplossen met behulp van lijm zou zijn. Op basis van de afmetingen van het product, kunt u berekenen hoeveel glomeruli nodig heeft voor vormsnoei. Natuurlijk, in de productie van de eerste van hen kan een lange tijd in beslag nemen, echter, wanneer de arm wordt volgestopt, hen zal worden in een kwestie van minuten.


Tot bolletjes sisalvezel maken moet verdelen en rol ze in kleine glomeruliTot bolletjes sisalvezel maken moet verdelen en rol ze in kleine glomeruli

Uit zulke hier, kan heel bijzondere ontwerpen worden uitgevoerd en kerstcadeau - kerstboom die voor één jaar kan staan! Bovendien, het is deze boom is erg populair onder de moderne ontwerpers. 

Het belangrijkste voordeel - het is:

 • Gemak van de uitvoering.
 • Bondig.
 • Originaliteit van de samenstelling.

Opmerkelijk, kunt u ballen van verschillende kleuren en maten te maken! En de meest interessante looks de bal rolde slechts twee kleuren! Dit zal niet alleen het werk interessanter te maken, maar geeft ook Topiary noten van kruiden!


Topiary van sisal en kleuren

Door het omarmen van de productie Topiary met hun handen, moet je om rond te kijken en te zien wat er nog meer nuttig zijn in het productieproces zou kunnen zijn. Versieren, kun je niet zomaar decoratieve elementen die geschikt zijn voor deze doeleinden, maar ook fruit of bloemen. De laatste optie heeft de voorkeur, maar met het verstrijken van de tijd verse bloemen hebben de neiging te vervagen en verliezen hun uiterlijk. De enige manier om uit deze situatie is het gebruik van gedroogd of kunstmatige equivalenten.

Topiary sieren de lucht kan vrijwel elke items, waaronder bloemen, fruit en andere versieringenTopiary sieren de lucht kan vrijwel elke items, waaronder bloemen, fruit en andere versieringen

In dit geval moet u de juiste kleuren op basis van de volgende regels te kiezen:

 • De geselecteerde optie wordt idealiter geschikt voor kleur en stijl.
 • Het is beter om de geringe omvang van de bloemen, die niet al te Topiary nalyapisto kiezen.
 • Voordat u de bloemen beter om de benen te verwijderen.

Hoe maak je een topiary van sisal (video) maken

Een beetje inspanning, een gevoel voor verhoudingen en de smaak ... Do Topiary is niet moeilijk. Vooral als we de aanpak van de kwestie van de ziel.

Topiary de lucht met zijn handen (foto)

--5- --9- 0c205574a249185ad926977339v9 - tsvety-floristika-topiarij-iz-sizalyanezhnost 12DSC0008 15IMG7632 1IMG7607 2f489a6e576a319de4b5d51c33f88940imp 6f7de5627f31967ddcb8c75eb3u3 - tsvety-floristika-topiarij-iz-sizalya 22d2bc721dacfd2536b7aae2bfpt - tsvety-floristika-yarkij-topiarij-Vasilek-iz 90c901fca5711cbee3637a09e0yv - tsvety-floristika-yarkij-topiarij-Vasilek-iz 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

79 − 72 =