The BlogNa installatie van spanplafond, de meeste eigenaren er een vraag over de montage van verlichtingsarmaturenNa installatie van spanplafond, de meeste eigenaren hebben vragen over de montage priborovPosle lichtinstallatie in een spanplafond kamer, veel geconfronteerd met het probleem van de bijlage om deze verlichtingsarmaturen. Hoe kan ik een kroonluchter te hangen in het verlaagde plafond, om beschadiging van de coating schorsing? Het is vermeldenswaard dat de installatie op de normale plafond geen speciale vaardigheden vereist. Echter, tijdens de installatie van het lichtontwerp voor spanplafonds moeten de verschillende soorten bevestigingsmiddelen, alsmede de veiligheid technologie te overwegen.


Hoe kan ik een kroonluchter te hangen in het verlaagde plafond: tips masters

Het wordt aanbevolen de installatie van de kroonluchter werd uitgevoerd in een kamer waar er hoge plafonds uitgevoerd.

Het is noodzakelijk om het ontwerp van de randen niet te laag.

Alle masters worden geadviseerd om correct te kiezen voor de kleur van de plafondschilderingen, in feite als gevolg van blootstelling aan hoge temperatuur materiaal, kan het plafond donkerder of worden vervormd. Maar welk model is beter om te kiezen?

Criteria voor de selectie van de verlichting

Bij de keuze van verlichting voor verlaagde plafonds de eigenaardigheden van de bouw zou moeten overwegenBij de keuze van verlichting voor verlaagde plafonds de eigenaardigheden van de bouw zou moeten overwegen

Bij de keuze van de lamp te houden met verschillende functies moeten worden genomen:


 1. Door te kiezen voor een basis voor het plafond kroonluchter ontwerp moet niet het verwerven van een metalen basis aan het plafond niet wordt blootgesteld aan verwarming.
 2. Om schade aan het plafond belangrijk te voorkomen dat om ervoor te zorgen dat de kroonluchter geen opwaartse scherpe elementen.
 3. Positie van lampen vanaf het web moet 35-40 cm zijn.
 4. Het wordt aanbevolen om de voorkeur aan modellen waar er verschillende lampen met een kleine capaciteit te geven.

Bij het kiezen van een kroonluchter voor de kamer met een hoog plafond, is het noodzakelijk om een ​​model waarbij er meerdere lagen aan te schaffen.

Werkwijzen voor het installeren van het spannen chandelier

Er zijn verschillende opties voor de vaststelling van de verlichtingsarmaturen aan de suspensie spoor. Echter, bij het kiezen van de methode moet rekening worden gehouden met de kenmerken van de gebouwen en de individuele voorkeuren van de eigenaar van het appartement.

Om een ​​kroonluchter te hangen wordt aanbevolen om methoden te gebruiken: 1. Hook. De toepassing van deze methode wordt beschouwd als de meest populaire en betrouwbare oplossing. Waarbij installatieontwerp kan worden uitgevoerd met een conventionele haak (anker). Soms is een haak gelast aan een plaat en dan bevestig deze op de coating.
 2. De montageplaat. Vaststelling door middel van een dergelijke werkwijze is geschikt voor compacte kroonluchters met kleine afmetingen. Bijna altijd is de plaat een bestanddeel van de verkregen kroonluchters. En er zijn speciale sluitingen of clips.
 3. montageplaat - Phillips. Een dergelijke bevestiging is ook vaak een van de bestanddelen van het lichtontwerp van gemiddelde grootte.
 4. I-beam bar. Het kan zware lampen of met afmetingen hangen.

Er zijn verschillende manieren om een ​​kroonluchter te hangen. Het belangrijkste ding - om de dingen goed te doen en niet de doekspanning niet beschadigenEr zijn verschillende manieren om een ​​kroonluchter te hangen. Het belangrijkste ding - om de dingen goed te doen en niet de doekspanning niet beschadigen

Na het selecteren van geschikte lampen en het oppakken van noodzakelijke bevestiging moet zorgen voor een correcte installatie structuur te nemen.

Maar is het mogelijk om een ​​kroonluchter te bevestigen op hun eigen? Opgemerkt dient te worden dat het gebruik van speciale instructies het hele proces werkt is geen probleem. Het is echter noodzakelijk om de installatie van het profiel beginnen voordat u reparaties aan het spanplafond.

Installatie kroonluchters aan het plafond met behulp van de spanning haak

Wanneer de voor de installatie van spanplafond profiel is bevestigd, is de lijn bevestigen.

Dit materiaal neemt twee segmenten moeten in tegenovergestelde hoeken van de kamer worden bevestigd en steekt het midden.

Het snijpunt is de plaats waar u een kroonluchter te hangen.

Voordat u begint met de kroonluchter te installeren, is het noodzakelijk om de bekrachtiging van de hele kamerVoordat u begint met de kroonluchter te installeren, is het noodzakelijk om de bekrachtiging van de hele kamer

Verdere werkzaamheden zijn uitgevoerd in overeenstemming met standaard instructies uitgevoerd:


 1. Om te beginnen aan de bekrachtiging van de kamer.
 2. Met het gebruik van ankers of ankers moet haak te bevestigen. Het is belangrijk dat het einde van de items is onder de vislijn.
 3. De volgende stap zal zijn het uitrekken van het web. Na dat je moet wachten 24 uur, en pas daarna overgaan tot verdere werkzaamheden.
 4. Wanneer het voornemen om het doek op te lossen, moeten worden bevestigd (behoefte lijm) speciale kunststof termokoltso. Dit deel is nodig om het materiaal te beschermen.
 5. Na drogen moet de lijm in de ring opening worden gesneden om de kern te krijgen.
 6. In het laatste stadium van de kroon worden aan de haak en stel een dop om de draden te verbergen.

Masters aanbevelen aan een ring met een diameter kiezen die kleiner is dan de dop kroonluchters. In feite, na het instellen van het element dat overeenkomt met de grootte van de armatuur kan geen zorgen over de esthetiek.

Montage kroonluchters verlaagd plafond met behulp van een montageplaat

Wie van plan is hun eigen handen om de plaat te installeren voor het licht aan het verlaagde plafond, is het raadzaam om op zijn minst een minimale kennis van een dergelijke installatie. Dit is noodzakelijk om te voorkomen dat het weefsel spanning beschadigen.

Door een dergelijke bevestiging selecteren worden voorbereid staven (2 st.), Welke dwarsdoorsnede - 25 cm2, en de lengte - 30 cm.

Installatie van de montageplaat kunnen onafhankelijk van elkaar worden gedaan, het belangrijkste - om alles consistent en met uiterste voorzichtigheid te doen om te voorkomen dat het verlaagde plafond beschadigenInstallatie van de montageplaat kunnen onafhankelijk van elkaar worden gedaan, het belangrijkste ding - om alles consistent en met uiterste voorzichtigheid te doen om te voorkomen dat het verlaagde plafond beschadigen


Montage vindt plaats overeenkomstig de volgende volgorde uitgevoerd:

 1. De staven zijn bevestigd aan de basis plafond (nodig deuvels of anker). Als er een groot gat voor de installatie van stof, kun je hangers gemaakt van metaal te gebruiken.
 2. Om uitgangsdraden in bars moet openingen. Ze zijn gemaakt met behulp van een boor.
 3. Het is noodzakelijk om het punt waar het is de bedoeling om kroonluchter monteren, en dan beginnen te werken aan de installatie van spanplafond te lossen.
 4. Dan moet je plastic termokoltso waar de geplande output draden te lijmen. En na de volledige droging van het gat is bedoeld om ze te tekenen.
 5. Een belangrijke voorwaarde voor een goede werking is als de plaat ontbramen en slijpen van scherpe hoeken gebruikt schuurpapier.
 6. Planck moeten worden vastgezet met schroeven in termokoltse.

Na al het nodige werk moet een kroonluchter te hangen en schroef speciaal deksel zeer strak op het doek.

Hoe bevestig ik een kroonluchter op een dwarsbalk

Opgemerkt wordt dat vastzetstroken met een kruiskopschroevendraaier wanneer voor de bevestiging I-beam bar identiek.

Voordat er aan de bevestiging van het lichtontwerp moeten fineer waarvan de dikte te bereiden - 1-1,3 cm.

Installatie van kroonluchters in het verlaagde plafond met een Phillips-hoofdband kan worden gedaan door jezelf, maar het zal u nodig heeft om de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheidInstallatie van kroonluchters in het verlaagde plafond met een Phillips-hoofdband kan worden gedaan door jezelf, maar het zal u nodig heeft om de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheid

Om een ​​dwarsbalk installeren moet zijn:

 1. Op het niveau van de toekomstige structuur van de hoeken van het multiplex bevestigd, waarna het uitgesneden gat voor de draden.
 2. Vervolgens wordt het verlaagde plafond vastgezet en de gaten gelijmde kunststof termokoltso.
 3. Wanneer de lijm droogt hier moeten ook een gat voor de draden snijden en fixeren wordt uitgevoerd met een beugel kroonluchters uitgevoerd. Het werk wordt aangevuld wanneer de vaststelling van een decoratieve cap.

Hoe kan ik een kroonluchter te hangen in het verlaagde plafond (video)

Bevestiging van de kroonluchter in de kamer, waar sprake is van een verlaagd plafond, is geen probleem, zelfs voor een beginner. U hoeft alleen maar de juiste verlichting ontwerp te kiezen en precies volg de instructies, vergeet dan niet over de veiligheid regels. En vaak de installatie werk niet veel tijd in beslag nemen, en in de kwalitatieve uitvoering van hun kamer een gezellige en comfortabele sfeer te worden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

64 − = 63