Aanbevelingen over hoe het behang voor de kamer te kiezen – de belangrijkste principes en opties – nwhistorycourse.org

The BlogDe hal is de belangrijkste badkamer, die bijna de hele tijd gehouden met uw familie en gasten, dus het behang moet een interessante en rustige interieur te creërenHall is de belangrijkste badkamer, die bijna de hele tijd gehouden met uw familie en gasten, dus het behang moet een interessante en rustige kamer aan de binnenkant, of woonkamer te creëren - dit is de belangrijkste kamer in het huis, de plaats waar de meest intensieve communicatie. Het gebeurt ook dat de zaal tijdens de dag fungeert als een chatroom, en 's nachts wordt het een slaapkamer (bijvoorbeeld in het geval van een-kamer appartement). Daarnaast is de hal kan eetkamer combineren beschikt over een speelkamer, een studie, etc.


Wat wallpaper te kiezen voor de kamer: de basisprincipes

Daarom is het interieur van de hal en de achtergrond, als een integraal onderdeel moet een comfortabele, gezellige en stijlvolle setting voor familie en gasten.

Het is zeer belangrijk dat het interieur oplossing van de hal aan de volgende principes:

 • Handig om alle;
 • Leuk voor iedereen;
 • Praktisch.

Wallpapers voor de hal dient praktisch te zijn en een aangename sfeer te creërenWallpapers voor de hal dient praktisch te zijn en een aangename sfeer te creëren

Opgemerkt dient te worden dat het behang in de kamer, ook, moeten voldoen aan deze principes en maken de kamer mooi, comfortabel en elegant.


Behang in de hal zijn een integraal onderdeel van een kleur oplossing die alle elementen van het interieur kamer integreert - meubels, decoratie, textiel, planten, enz. - in één apparaat.

Hoe kan ik een wallpaper naar de hal te kiezen: de basiskleur patronen en figuren

Zoals hierboven vermeld, het behang - het is een deel van de kleur van het interieur ruimte oplossingen. Dat kleurenschema invloed op onze stemming, het creëren van een bepaalde sfeer - kalmerend, dynamisch, of vice versa, benauwend. In aanvulling op de emotionele component, die de mentale processen die direct van invloed op de kleur kunt u ook de visuele waarneming van de ruimte te veranderen - een kleine kamer visueel, of, integendeel, als om visueel vermindering van de te grote kamer.

Het kleurenschema van de ruimte moet ook niet meer dan 2-3 kleuren als rijke kleur variatie vermoeiend psyche.

Voor kamer wordt aanbevolen om niet meer dan 2-3 soorten kleuren te gebruiken, als vermoeiender menselijke psycheVoor kamer wordt aanbevolen om niet meer dan 2-3 soorten kleuren te gebruiken, als vermoeiender menselijke psyche

Het kleurenschema van de kamer, in de regel, omvat de volgende basiskleur onderdelen: • De kleur van het plafond;
 • De kleur van de wanden;
 • De kleur van het meubilair;
 • Kleur textiel;
 • kleur van de vloer.

Kleurenpalet van de hal kan nyuansnym en contrast. Nyuansnoe oplossing omvat het gebruik van kleuren in zacht, vergelijkbaar in klankkleur. Maar het contrast oplossing is een vergelijking van de twee grote contrasterende kleuren: turquoise en bruin, oranje en blauw, etc.

De sterkste contrast combinatie produceren gele, rode en blauwe kleuren. En de intense contrast van licht en donker - zwart en wit.

het behang - Een selectie van behang moet, in aanvulling op kleur, om nog een ding te overwegen. Behang patroon grote, middelgrote en kleine schaal.

Op basis van het behang speelt een belangrijke rol in het creëren van een gezellige sfeer, zodat de ruime hal ideale behang met een groot patroonOp basis van het behang speelt een belangrijke rol in het creëren van een gezellige sfeer, zodat de ruime hal ideale behang met een groot patroon

selectiecriteria

Vaak is de zaal - is een van de grootste kamers in het huis of appartement, zodat deze ruimte zullen deze wallpapers voldoen:

 1. Indien het breien kamer is erg groot, luchtig, hoog en laag in de meubelindustrie, waarbij de wand beter om achtergrond te gebruiken met grootschalige ontwerp.
 2. Als u pokleit behang in een standaard appartement hoogbouw wil, in dit geval, het kan worden geplakt behang voor de muren van middelgrote omvang patroon. Maar op hetzelfde op de muren is niet nodig om kleine schilderijen en foto's te plaatsen op de opstelling wallpaper niet "ruzie" met het decor.
 3. De meest voorkomende optie voor de zaal wallpaper - wallpaper coating weefsel met kleinschalige patroon, die als neutrale element van het interieur worden waargenomen. In dit geval kunnen de wanden worden geplaatst schilderijen, foto's, collages, enz.

Een achtergrond voor de kamer is uitgevoerd op basis van de geselecteerde kleurverzadiging oplossingen en een binnenkamer (schilderijen, meubels, etc.).

Wat pokleit behang in de kamer aan het plafond rechts

Het plafond van de zaal, evenals de muren en de vloer, van invloed op de perceptie van de ruimte als geheel.

Behang voor het plafond in de kamer moet vloeien in het interieur van een kamer en het creëren van een comfortabele omgevingBehang voor het plafond in de kamer moet vloeien in het interieur van een kamer en het creëren van een comfortabele omgeving


In de regel moet het plafond behanglijm worden gebaseerd op de volgende wetten:

 1. Traditioneel, het plafond behang worden gekozen heldere kleuren.
 2. Dark behang is alleen aanvaardbaar als de kamer is erg smal en hoog. Bovendien, als de hal is niet genoeg licht, hem helpen te verlichten - gebruik plafondlamp behang bekledingsmaterialen, die goed weerspiegelen de zonnestralen.
 3. Voor zonnige kamers in de zuidelijke regio's zijn geschikt voor het plafond behang met donkere kleuren - blauw, terracotta, blauw - ze absorberen overtollige licht.

Achtergrond voor het plafond in de hal comfortabele verlichting moet creëren en vullen het kleurenschema van de kamer.

Welke wallpaper perfect voor het publiek zal zijn: de basismaterialen

Elke wallpaper moeten zien er leuk uit als een afgewerkt product, en behang bekledingsmaterialen voor de kamer is geen uitzondering. Toch moet de stof behang in de kamer niet alleen mooi, maar ook praktisch kunnen worden gereinigd. Natuurlijk, de kamer - het is niet een keuken, zodat u de materialen, die niet zijn onderworpen aan een natte reiniging voor hem te kiezen. Wel moet het behang in de kamer van de stofzuigen te weerstaan, dat wil zeggen, mechanisch robuust, bovendien moeten ze een stabiele kleur, vooral als de kamer is zonnig.

Naast deze eigenschappen, moet het materiaal behang:


 • Verberg onvolkomenheden van de muren;
 • Wees voorzichtig;
 • Eenvoudig te vervangen.

Textielbehang zijn gemaakt van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit, dus ze zijn een uitstekende optie voor de muren van de zaalTextielbehang zijn gemaakt van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit, dus ze zijn een uitstekende optie voor de muren van de zaal

Op het moment dat de markt van afwerking materialen bieden de volgende soorten behang: op papier, vinyl, non-woven drager, evenals behang met textiel, zijde, folie, fluweel, bamboe, hout vezels, glas, enz. Assortiment van bekledingsmaterialen is voortdurend in beweging en uit te breiden.

Natuurlijkheid en natuurlijke materialen zijn altijd geweest en zal een trend te zijn, zodat een van de meest geschikte opties voor het behang voor de kamer - het is textiel wand of behang gemaakt met materialen zoals bamboe, palm vezels, enz.

Wallpaper opties voor de zaal

Voordat u kiezen of een andere versie van het behang voor de kamer is nodig om de oriëntatie van de kamer te overwegen, dat wil zeggen, de mate van verlichting van de kamer.

namelijk:

 1. Als de kamer kijkt uit op de zonnige kant, de muren zijn geschikt voor behang groen of grijs-blauw schaal.
 2. Als de kamer zelden druppels in de zon, dan is het bij voorkeur behang warm geel-groen, geel of oranje variëren van parel, goud, gespiegeld et al., Dat wil zeggen, Hoe donkerder de ruimte, dan moet hoe helderder het behang zijn. Bovendien, in de zuidelijke regio's van de algehele kleurtoon moet bole koud zijn, en in het noorden - warmer.

Licht behang perfect voor elke kamer, en vooral - voor een beetje, omdat ze visueel de ruimte van de kamer zijn te verhogenLicht behang perfect voor elke kamer, en vooral - voor een beetje, omdat ze visueel de ruimte van de kamer zijn te verhogen

Wat betreft de grootte van de ruimte, het licht, maar een kleine kamer groter lijken als de muren pokleit behang groen of blauw als koele kleuren zoals duwen van een muur. Maar warme tinten hebben het tegenovergestelde effect.

grootte van de kamer heeft ook invloed op de selectie van behang patroon - groot en helder patronen verminderen van de kamer, maar kleine cijfers rustige kleuren - te verhogen.

Behang in de longitudinale stroken visueel til het plafond en in de dwarse - visueel verbreden de wanden.

Aanzienlijke invloed op de keuze van behang in de kamer en heeft ingericht. Dus, als de hal - een kamer met een open haard, waar er een aantal meubels, kies dan de achtergrond voor dat het eruit marmer, en 1-2 kleurenfoto's een perfecte aanvulling op het interieur.

In het algemeen is de kamer mooi neutrale lichte tinten en kleinschalige schilderijen - het stelt u in staat om zich te concentreren op andere delen van het interieur - schilderijen, foto's, tekeningen van kinderen, etc.

Tips voor het kiezen van een wallpaper voor de kamer (video)

Zo, het kiezen van behang, moet u een aantal factoren, de belangrijkste daarvan is de verlichting, de grootte en de inrichting van de kamer te overwegen. Het zijn deze parameters bepalen de kleur en het patroon van behang. Met betrekking tot het materiaal en de grootte van het behang, is er meer keuzevrijheid. Vertrouw op uw smaak, intuïtie en experiment!

Wallpaper voor de kamer (foto)

22-14-women-muren-Marburg-1327527min1008975519min39631171248392015-01-29Pravilno-podobrannye-oboi-dlya-gostinoy --- eto-maksimalnyy-uyut3892f29d99c157f19b1036c910f0-190300

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 3 =

Adblock
detector