Aanbevelingen: hoe een kruis op het doek borduren met een patroon voor beginners – nwhistorycourse.org

The BlogVoor beginners perfecte canvas met vooraf bekleed met een patroonVoor beginners perfect canvas met pre-gecoat met een risunkomVyshivat kruis op het doek met een afbeelding heel spannend. Deze activiteit is nog steeds erg populair vandaag, want tijdens het borduren kalmeert de zenuwen en verbetert de motoriek. Voor meer informatie over cross stitching op doek - later in dit artikel.


Canvas borduursteek patroon

Canvas pattern - een diagram aangebracht met het kleurpatroon. Figuur kunt u gebruiken om deel te nemen in borduurwerk overal, zonder gebruik te maken van de regeling en Geteld Cross-techniek. 

Schade aan het tekenpapier, kan het product te borduren zonder gebruik te maken van de regeling en zonder toevlucht te nemen tot de techniek van "Geteld Cross".

Gebruik van doek met een voorbereide patroon borduren versneltGebruik van doek met een voorbereide patroon borduren versnelt

Er zijn een groot aantal verschillende figuren op het doek. Er zijn patronen voor beginners, en is, voor degenen die al de elementaire borduurwerk onder de knie hebben. Grote en complexe programma's die bestemd zijn voor geavanceerde naald vrouwen, dus, om beter te beginnen met een klein overzicht te nemen om te borduren rustig en niet te lijden.

Tekeningen op doek Cross Stitch

De ambachtelijke winkels zijn een groot aantal verschillende patronen. U kunt een klein doek te kiezen met een eenvoudig ontwerp, moet de verpakking ook worden aangegeven hoe groot canvas en ongeveer hoeveel tijd er nodig is om te borduren.


Tekeningen zijn beide ruimten, en zonder hen. Cross Stitch, zijn er speciale namen doek - Helios, dan kunt u ook proberen en te begrijpen, handig als u werken.

Met het doek kan een patroon borduren op plaatsen waar er geen kans op kring ontledenMet het doek kan een patroon borduren op plaatsen waar er geen kans op kring ontleden

pauw borduurwerk is vrij ingewikkeld en vereist veel van naaigaren, dus om te beginnen is het beter om kleine en eenvoudige schets van een patroon, zoals de beer of kat te nemen.

Rijden snel en zonder zenuwen borduren mooie foto. Nu moeten we begrijpen wat is beter: klaar sets voor borduurwerk, of koop ze apart?Sets met borduursteek canvas met een foto

Nu in de winkels voor handwerk kan klaar sets voor borduurwerk kruis vinden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en verpakkingen, zodat het noodzakelijk is om de informatie op de verpakking te lezen voordat je een set van zorgvuldig.

Klaar kits al de nodige elementen voor het borduurwerk zijn onder andere:

 • Regeling voor borduurwerk;
 • Draad floss kleuren vereist;
 • Naald borduurwerk;
 • hoepel;
 • patroon Canvas.

Met zelfselecterende draad borduren, is het niet altijd mogelijk om een ​​geschikte kleur te vindenMet zelfselecterende draad borduren, is het niet altijd mogelijk om een ​​geschikte kleur te vinden

Dergelijke stitching kits hebben een aantal voordelen.

voordelen:

 1. De rode draad kleuren in dergelijke samenstellen afgestemd perfect, wat tijd bespaart en maakt de uiteindelijke afbeelding netjes en mooi. 
 2. De prijs van dergelijke toestellen is meestal laag, terwijl in deze set heeft alles wat je nodig hebt voor borduurwerk.

Nu, als alle noodzakelijke items voor borduurwerk aangeschaft, kunt u borduren. Hoe is het correct, met behulp van canvas?

Zoals kruisjessteek patroon op het doek met

Verwijzing naar een gewenste weefsel kan worden met de volgende instructies.


De basisregel van de kunst van het borduren op doek - niet om het proces te starten vanaf het middenDe basisregel van de kunst van het borduren op doek - niet om het proces te starten vanaf het midden

borduurtechniek is hetzelfde voor elk patroon:

 1. De eerste stap is om alle tools voor te bereiden voor borduren. Werkplaats ontleed vingers, zijde, doek met een patroon, een schaar. De werkplek moet goed worden verlicht.
 2. Nu moet je de stof te meten. Hiervoor is het noodzakelijk om kruisen horizontaal en verticaal te tellen, terug te trekken uit elke kant van 10 cm van het begin tot het gehele beeld past.
 3. De derde stap is om de draad te meten en bepalen welke zijde beginnen met borduren. Vaker wel dan niet beginnen linksboven, kruisen in casu gericht van links naar rechts, rijen genaaid een voor een. 
 4. Vervolgens moet je een string op te lossen zonder gebruik van een knoop. Het beste is om de staart schroefdraad bevestigen op de voorzijde van een kruis.
 5. Nu de voorbereiding van de hoepel. Na vaststelling van het weefsel moet draadophaalhendel met een naald, waardoor de staart op de verkeerde kant is nu de naald in de linkerbenedenhoek gevoerd en schuin geleid naar de rechterbovenhoek. Nu hetzelfde doen in de tegenovergestelde richting aan een kruis te vormen. Herhalen als nodig rechts van de diagonale steken zoals aangegeven in het diagram.
 6. Men mag niet vergeten dat de kruisen niet te strak mag zijn, of vice versa te zwak zijn. In een korte tijd raakt het kant gebruikt en de kruisen zal blijken perfect.

Als cross stitching voor beginners (video)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

79 − 77 =

Adblock
detector