7 Design Ideas: Binnenland met bruine behang – nwhistorycourse.org

The BlogBrown behang kan worden gebruikt voor de decoratie van de muren in vrijwel elke omgevingBrown behang kan worden gebruikt voor de decoratie van de muren in bijna elke pomescheniyahEst een wetenschap van kleur, die de impact van een bepaalde kleur op het lichaam bestudeert. In dit artikel zullen we ons richten op bruin behang: het gebruik ervan, mogelijkheden voor combinaties met andere kleuren, en een combinatie in het interieur met meubilair.


colorists experts in een stem zeggen dat de bruine kleur bevordert ontspanning, vrede en harmonie. Donker bruin tinten helpen om te ontspannen en heldere behang creëren een sfeer van vrijheid, vlucht, onafhankelijkheid. Door deze maatregelen is het mogelijk om interessante en gezellige interieurs te creëren.

Waar te bruine achtergrond gebruiken in het interieur: een combinatie van witte

Vaak zijn mensen gelijk donkerbruin tot donkere tinten, het is in principe niet geldt voor de diepe, warme kleuren. Zoals ze professionals zeggen, rijke bruine kleur heeft een enorm potentieel. Deze modieuze kleur kan worden gebruikt in vrijwel elke stilistische richting.

Breed scala aan varianten maakt het mogelijk om te kiezen voor de muren van de kamer wallpaper naar uw smaak, het materiaal wordt gepresenteerd:

 • Met uitstekend patroon;
 • Met ingewikkelde patronen of bloem;
 • Met geometrische motieven;
 • Met kinderachtig prints.

Behang in schaduwen van bruin zijn populair bij de fans van de klassieke stijl in het interieurBehang in schaduwen van bruin zijn populair bij de fans van de klassieke stijl in het interieur


Behang in deze prachtige kleuren worden gecombineerd, zodat u de meest ongelooflijke, uniek interieur te creëren, in elke ruimte.

Bruintinten gaan goed samen met wit. Wit en bruin interieur creëert een sfeer van rust, stijl en gemak. Deze combinatie is ideaal voor slaapkamers, woonkamer of de kinderen. De sneeuwwitte meubilair is altijd in de mode, ze ziet er elegant en voegt luchtig interieur. Bij de donkerbruine muren huisvesten een fijne witte commode, en op de achtergrond van lichtbruine behang zal prachtige set van donker hout solide uitzien.

Originele wit bruin-combinatie wordt gekeken naar het ontwerp van de wandpanelen en lijstwerk.

Donkere kleuren kan ook gebruikt worden op de muur en panelen. Interieur met bruin behang, kunt u maakt en in de kleedkamer, het is een echte idee, wit sanitair, goud programma's, spiegels en accessoires onweerstaanbaar in het bereik van donkere bruine tinten zijn.Behang bruin met goud: ontwerp met "highlight"

De kleur van de cacao, chocolade, koffie wordt overal te vinden. Ontwerpers raden om deze kleur te gebruiken in een klassieke stijl. Conservatieve mensen die hij zal aanspreken. Brown behang zal een goede achtergrond voor meubels of accessoires zilveren of gouden kleur.

Wallpaper chocolade kleur wordt gekozen door mensen die traditioneel interieur waarderen boven ontwerpen oplossingenWallpaper chocolade kleur wordt gekozen door mensen die traditioneel interieur waarderen boven ontwerpen oplossingen

Ook chocolade gekleurde adel te benadrukken:

 • kalk;
 • beige;
 • geel;
 • ijs;
 • Blue.

Behang met goud die geschikt zijn voor het verfraaien van de muren in de eetkamer, in de slaapkamer, in de gang of in de kleedkamer. Het is mogelijk om een ​​dergelijke behang en een kinderkamer te regelen, het belangrijkste is niet te overdrijven met de aanwezigheid van meubels en accessoires, is het belangrijk dat iedereen in de kamer was harmonieus. Behang bruin met goud zijn de perfecte achtergrond voor bloemen, decoratieve elementen en accessoires.

Wat meubilair zal tot bruin behang komen

Rijkdom bruine tinten kan individueel en uniek interieur te creëren. Veel mensen vandaag de dag kiezen voor de muren deze kleur, en velen zullen interessant om te zien wat voor soort meubels combineert edele bruin zijn.

Meubilair bruin behang past hij in vrijwel elke stijl richting met betrekking tot onderwerpen van een interieur kleuren, moet het halen de felle contrasterende kleuren.

De juiste combinatie van de kleuren van meubels en achtergrond kan een uitstekend resultaat te bereiken, krijgen een nobele sfeer.

Het meubilair is beter om te kiezen:


 • wit;
 • beige;
 • groen;
 • Blue.

Rekening houdend met het concept van de kleurencombinaties, dient te worden opgemerkt dat voor de donkere achtergrond nodig is om licht gekleurde meubels te kiezenRekening houdend met het concept van de kleurencombinaties, dient te worden opgemerkt dat voor de donkere achtergrond nodig is om licht gekleurde meubels te kiezen

Het is ongewenst om donkere meubels, te selecteren als rijke bruine behang. Als een bruine kleur is licht, de donkere meubels slim op deze achtergrond. Succesvolle meubilair, accessorizing zal een luxe, verfijnd ontwerp te creëren.

Wat behang worden gecombineerd met bruin meubilair

Het moet ingaan op de keuze van behang onder de bruine meubels. Niet alle denken over de combinatie van meubilair en behang.

Er zijn twee ontwerp-opties:


 1. De combinatie van kleuren;
 2. Contrast in het interieur.

Meubilair bruin is de meest voorkomende, dus het is begrijpelijk de vraag wat behang kiezen voor een leuke, gezellige interieur te creëren. Een typische combinatie van donker en licht, dat wil zeggen donkere meubels en behang beige, room, vlees, lichtgeel. Deze combinatie is klassiek.

Echter, als je wilt toevoegen aan de verlichting in de kamer, vrolijkheid, dan kunt u de muren van behang kleuren eindigen zoals:

 • olijfolie;
 • turquoise;
 • Kalk.

Brown behang werk het beste voor lichte, ruime kamers met ramen aan de zuidzijdeBrown behang werk het beste voor lichte, ruime kamers met ramen aan de zuidzijde

Het kiezen van de kleur van het behang, moet je aandacht besteden aan de grootte van de ruimte, verlichting, behang dichtheid, weerstand tegen invloeden van buitenaf. In een kleine kamer, moet je niet lijmen het donker behang en keuken of gang naar de beste waterdicht materiaal te kiezen. De slaapkamer is het beter om behang zachte aangename kleuren te kiezen, zoals heldere kleuren zal niet toestaan ​​dat het lichaam om volledig te ontspannen.

Behang in de binnenkamer

De woonkamer is de belangrijkste kamer van het huis en het creëren van comfort, voorzieningen in de kamer - een belangrijke voorwaarde. Klassiekers van het genre - bruin meubilair. Bruintinten zijn ontspannen en rustige en heldere achtergrond behang zal het interieur stijl en fundamentele geven.

Voor de woonkamer zijn geweldig en wallpapers. Echter, ze moeten zorgvuldig te kiezen, moet je elk detail te overwegen. Lijm op de gratis wallpapers zou een muur, die niet is vol met meubels en andere decoratieve elementen.

Er is ook een bruine meubels perfect behang met patronen en ontwerpen. Figuur getolereerd, maar het moet niet veel contrast. U kunt de achtergrond in de kleur van accessoires, zoals de kleur van de kussens te kiezen, is gelegen aan de gestoffeerde meubels. Wat behang waren niet naar de zin van de belangrijkste aan de regels van het interieur van het apparaat te volgen.

Donkere tinten verbergen de ruimte en licht aan de andere kant zijn in staat om visueel te vergroten.

Wonen in bruine kleur (Video)

De inrichting of meubilair moet domineren één kleur mag niet worden stapelen, oververzadiging. Het toepassen van de enkele toon van het materiaal in de inrichting, moet u deze toe te voegen aan dezelfde tinten. In ieder geval is het onmogelijk om de vloer en het plafond in dezelfde kleur of textuur te versieren, zal het in de kamer ongemakkelijk te maken. In de lage plafonds kamer is beter het donker materiaal niet te lijmen. Visueel verhogen het plafond kan door middel van de verticaal patroon Vouw de ruimte helpt horizontale versieringen. Bij de keuze van bruine behang is het belangrijk om stijlen te combineren in inrichting en decoratie, moeten ze niet dissonant met elkaar. In de kamer van de man moet rusten, moet het niet iets om spanning te hebben. Na de eenvoudige tips, kunt u een uniek interieur van een appartement of huis te creëren.

Brown behang in het interieur (foto)

22-1030x68116587439b8ca48edab27c05183a88ae3615spalnya29221425-91920x1080resizeinterior450513293807761920x1080resizeinterior152995013669930911920x1080resizeinterior16921461372010077

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 3

Adblock
detector