5 varianter med Beskrivning: ett sovrum för flickan i en modern stil – nwhistorycourse.org

The BlogKvinnors sovrum - det är hela världen, inte bara ett rum för att sovaKvinnors sovrum - det är hela världen, inte bara en plats för snaKonechno skulle konstruktören göra allt professionellt, men många ess han inte. Det kan erbjuda godtyckligt intressanta lösningar, men det helt enkelt inte kommer att vara bra att veta din kund - till hans smak, preferenser, vanor. Och om zateivaet reparation kvinnans sovrum, anser de minsta detaljerna.


Designidéer sovrum i stil shabby-chic

För en ung och romantisk flickans sovrum i stil Chebbi-chic - en dröm rum. I denna stil, mycket sammanflätade och blandas här tyngdpunkten är inte ens två stilar, och mer - det här landet, och Provence och årgång. Resultatet är en originell inredning, och modern, och genomsyras av andan i en svunnen tid.

färglösningar

Färger i inredningen kan vara följande:

 • vitt;
 • lavendel;
 • pistasch;
 • persika;
 • Ljusa citron;
 • Ljusblå;
 • Beige.

Kravet på detta är - de viktigaste ytan i sovrummet bör vara vanligt, eftersom den monokroma fördelaktig betona möbler och tillbehör. För väggarna i sovrummen används ofta ljusa tapeter med blom prydnad retrostil.

Shabby-chic - inte strama stil, eftersom inredningen väljs mycket nogaShabby-chic - inte strama stil, eftersom inredningen väljs mycket noga

Inredning ett rum och kombinerar modern och vintage. Fine kommer att gå med interiören och varmåldrat möbler och föremål med målade, glasmålningar, detaljer i smidesjärn. Alla möbler måste vara medveten avgång, helst rundade former av möbler.


Huvud utsmyckning av ett sovrum - en säng, med en motsvarande konstruktion, tyg markis, kapell och kapell, dekorativa kuddar, inre överkast. Såld färdiga byggsatser, men alla dessa saker kan och smakfull.

Textilier kan dekoreras med blommor smycken bilder och änglar fåglar, olika symboler. Linne, silke och bomull - föredragna material. Textilier vanligtvis har spetskant med volanger och veck.

Sovrum Girl 2017: Art Nouveau

Rummet i denna stil för kvinnor bör inte visas kallt. Eftersom Nouveau har sitt ursprung i Silver Age, en tid präglad av symbolik, din första uppgift - att hitta en symbol för sitt rum. Till exempel, lilja bild. Det är skönheten i ensamhet, eller duvor som symboliserar trohet.

Rum för flickor kännetecknas av flytande linjer. Eftersom möbler och inredning bör ha mjuka kurvor, från skarpa hörn skulle behöva geRum för flickor kännetecknas av flytande linjer. Eftersom möbler och inredning bör ha mjuka kurvor, från skarpa hörn skulle behöva geVal av huvudpersonen, måste det ske i många ämnen i interiören - gardiner, stoppning, prydnadsföremål, tapeter, bilder, etc. Inte överallt, skulle det vara för mycket, men symboliken av behovet att passera.

Inredning i modern stil är att vara naturlig - blommönster och andra naturmotiv dominerar.

Design Kvinnor sovrum i lantlig stil

Och denna idé för dem som älskar färskhet och enkelhet av lösningen. Noterar landsbygden sätt att leva, relationen med naturen, allt som passerar Inre lantlig stil.

Utformningen av väggarna i ett sovrum inkluderar:

 • Tapet blomma, cell eller remsor;
 • Träpaneler som kan dekorera väggar och tak;
 • Dekorativa gips, möjligen med inslag av sten eller tegelvägg.

Trägolv - den bästa lösningen för en sådan interiör. Detta kan vara en parkett eller hårda golv. Paul dekorera rustik patchwork matta.

Vid utformningen av sovrummet i stil med landet inte använder flashiga färger bör alla nyanser vara nära de naturliga, naturliga nyanserVid utformningen av sovrummet i stil med landet inte använder flashiga färger bör alla nyanser vara nära de naturliga, naturliga nyanser

De bästa färgerna för sovrummet land:

 • beige;
 • blått;
 • oliv;
 • gul;
 • terrakotta;
 • Cote et al.

På fönstren hänger enkla, nästan viktlösa gardiner. Blommotiv kan hittas i inredningen, men överdriv inte - land, naturligtvis, som till Provansal, men det är fortfarande olika stilar.

Möbler ljus, företrädesvis trä, men du kan använda järn, smidesjärn säng. Byggd utvalda massiv och nästan oförskämt. Coloring - "trä".

Interiör av ett sovrum för flickan i stil med minimalism

Denna stilistisk trend upphöjer renhet, perfekt ordning, utrymme, gott om utrymme. Den friska luften måste kände rummet utrymme och samtidigt naturligtvis en uppsättning saker vara minimal. Gör det inte så lätt.


Sovrum i en minimalistisk stil är mycket väl lämpad för varje flicka. I ett sådant utrymme, kommer det kännas total komfort och maximal komfortSovrum i en minimalistisk stil är mycket väl lämpad för varje flicka. I ett sådant utrymme, kommer det kännas total komfort och maximal komfort

Om du vill, till exempel, ljusa väggar, är det möjligt, men alla möbler bör vara enkel och inte så rika.

Krav på möbler

 • Du kan inte - målade, ristade och dekorerade möbler;
 • Av central betydelse är sängen, som kan se ut som en matta med dolda ben;
 • Byggd just byggt, är det önskvärt att de samman med väggarna;
 • Om det är möjligt - är omklädningsrum, där han döljer alla onödiga.

Sängen är inte dekorerad med kuddar, dynor, en baldakin. Filt enda färg, såväl som gardiner, som i de flesta fall representeras av persienner.

Designmöjligheter för sovrummet flickan i skandinavisk stil

Scandinavian sovrum - det är vithet och ljusstyrka. Här frostig vit kan kombineras med ljusa, även sura färger. Fråge proportioner.


I sovrummet är det vettigt att göra accent väggen med utskrifter av naturliga ämnen. Blommotiv och blommönster måste skickligt utföras.

Sovrummen i en skandinavisk stil galgar och hyllor utan någon maskering ut i sovrummetSovrummen i en skandinavisk stil galgar och hyllor utan någon maskering ut i sovrummet

Bed - standard, rektangulära. Ibland har hon åstadkommit sänggavel. Sängen är oftast inte är stor. På varje sida av sängen - sidobord. hängande hyllor används ofta mjuka milda puffar. Men trafikstockningar och massiva möbler skandium stil tolererar inte, om skåpet - något så enkelt som en loppa.

Rum för flicka i en modern stil (video)

Välj din version av kvinnors sovsal, vilket inte är dålig smak i form av överdriven romantik och gasbildning. Din reflektion är det föredragna inredningsstil, vittnesbörd din smak och livsstil.

Lyckad renovering!

 Snygg sovrum för flickan (foto)

1012320416721580-6264666931387722ab1db1fa5e03f351f0225b03f3d7e8d21396622238spalnya-Devushka-9b1bae0b6a7de15d7f578284f0741a1ff

Leave a Comment

Your email address will not be published.

32 + = 41

Adblock
detector