The BlogStretch plafonds helpen geven exclusiviteit en originaliteit, zelfs zo'n kleine ruimte, zoals een gangStretch plafonds helpen geven exclusiviteit en originaliteit, zelfs zo'n kleine kamer als koridorKoridor - een probleem gebied voor veel appartementen en huizen. Helaas, de lay-out van de appartementen vaak zo gestructureerd dat de gang is een zielig stukje ruimte op basis waarvan een paar stukken van meubels passen. Het plafond zal helpen om het probleem op te lossen met het ontwerp van het gebied. Als je wilt leren hoe u de gang met de hulp van een spanplafond te verfijnen, zie hieronder.


Verlaagde plafonds in de gang: room ontwerp

Meestal hebben mensen geen speciale aandacht te besteden aan het ontwerp van het plafond in de hal, met de nadruk op andere gebieden. Echter, deze corridor is het eerste deel van het appartement, dat mensen krijgt. Daarom is het belangrijk om het ontwerp van de ruimte te overwegen.

Verlaagd plafond in de hal moet vloeien in het interieur van de kamer zelf en maken het zelfs helderder en mooierVerlaagd plafond in de hal moet vloeien in het interieur van de kamer zelf en maken het zelfs helderder en mooier

Van de rest van de hal is onderscheidt zich door de volgende eigenschappen:

 • kleine ruimte;
 • het onvermogen om de kroonluchter, enige plek verlichting spot of lampen te installeren;
 • complexe vorm van ruimten, inclusief de mogelijke hoeken, draaien;
 • de relatieve neutraliteit van de stijl van de kamer.

Spanplafond is gemakkelijk om al deze eisen te voldoen. De waarheid achter elke hoek in de gang zal dienen apart te betalen, maar je zult problemen met het snijden van plafondtegels, evenals het uitstoten van het plafond te voorkomen. Stretch plafond is perfect vlak en installatie duurt minder dan een dag. Professionele werk heeft geen sporen na: geen stof en vuil in de kamer zal zijn.


Ontwerp plafond in de gang moet het leven van de meest doordacht zijn, want het is een gang creëert de eerste indruk van het hele appartement.

Hoe kan verlaagde plafonds in een lange gang te installeren

Een lange gang is zeer goed uitgevoerd met de hulp van een spanplafond en passende verlichting. De belangrijkste taak voor de spanplafond in deze kamer wordt een visuele uitbreiding van de ruimte.

Voor de lange gang is het beter om lichte kleuren te gebruiken nyatyazhnyh plafonds en verlichting doen gelijkmatig over het plafondVoor de lange gang is het beter om lichte kleuren te gebruiken nyatyazhnyh plafonds en verlichting doen gelijkmatig over het plafond

De volgende technieken zal bijdragen aan het creëren van een gevoel van volume in een lange gang: 1. Het glanzende oppervlak. Kwalitatieve gloss reflecterende vermogen vrijwel vergelijkbaar met het spiegeloppervlak. Dit effect is zeer voordelig als u wilt uitbreiden van de ruimte. Verder wordt het licht van de lampen, weerspiegeld in de oppervlakte verdubbeld.
 2. Plaats verschillende plekken langs de lengte van de gang op gelijke afstand van elkaar. Dit zal de juiste accent in de kamer te maken.
 3. Hang nooit volumetrische verlichting; kroonluchters, schansen en vloerlampen groot verlof voor andere kamers.
 4. Plafond maakte een paar tinten lichter dan de muren, zal ook de ruimte uit te breiden.

Wees uiterst voorzichtig met de keuze van het meubilair. Stop de voorkeur aan kleine gezellige kluisjes. High meubels verrommeling de toch al kleine ruimte.

Hoe de plafonds in een smalle gang te regelen

Als voor de registratie van de gang ingediend is erg smal en klein, kan het plafond ook helpen omgaan met deze situatie. Stop de keuze voor licht glanzende oppervlakken zonder figuren en uitsteeksels.

White spanplafond zal gewoon de perfecte keuze voor een kleine gang zijnWhite spanplafond zal gewoon de perfecte keuze voor een kleine gang zijn

Hier zijn een aantal originele ideeën die zullen helpen om een ​​kleine smalle gang te diversifiëren:

 • Originele verlichting. Naast de vlekken zal groot licht lint of hele lichtoppervlakken in het midden van een gang of een paar kleine panelen langs de lengte van de gang. In het algemeen spelen met licht te besparen een weinig ruimte, waardoor het een gezellige en mooie kamer waarin het aangenaam.
 • De kleur van het plafond. Zeer ongebruikelijk en zeer geschikt voor fel contrast plafond, gecombineerd met een aantal elementen van het interieur kijken (foto frames, behangbanen, deuren handgrepen en ga zo maar door.) Kies lichtere tinten favoriete kleuren.
 • Stijlvolle en originele plafond ziet er glanzend zwart radicaal. Lichtpuntjes kan helpen benadrukken de elegantie van donkere coating. Reflecterende eigenschappen zal helpen om het effect wordt gemaskeerd door het donker te verwijderen.

Houdt u er rekening mee dat alleen kwalitatief hoogwaardige stoffen hebben een hoog vermogen om licht te reflecteren. Niet beknibbelen op de vennootschap; beroemde merk - is de sleutel tot een betrouwbaar, duurzaam en mooi plafond.

Twee-niveau verlaagde plafonds in de gang

Traditioneel, een twee-level plafonds in grote ruimtes waar u laat uw fantasie de vrije loop en maak een serieuze compositie met het gebruik van verschillende texturen, kleuren en patronen.

Duplex verlaagd plafond zal helpen om uw interieur corridor te versierenDuplex verlaagd plafond zal helpen om uw interieur corridor te versieren

Echter, op dit moment ontwikkelde technieken die het mogelijk maken om een ​​two-tier construeren verlaagd plafond, zodat het de visuele corridor zal toenemen, versieren, en bieden een ideale locatie verlichting.

Wat zijn de manieren van aanbrengen van de twee niveaus van de spanning van de film in een nauwe ruimte inline uitgevoerd:


 1. In een kleine uitstekende corridor kan een frame voor het licht donkere glanzende oppervlak maken. Deze populaire techniek breidt de ruimte en maakt het ontwerp completer.
 2. Speakers vierkanten langs de lengte van de gang. Afhankelijk van de lengte kan passen tussen 2 en 5 pleinen. Dergelijke ontwerpen kunnen een soort platform lichtcomposities geworden. Tape met gekleurde LED's zal het effect van een stijgende plafond te creëren en heldere kleuren zal een luxe en speels accent aan het plafond oppervlak te maken.
 3. Als de ruimte het toelaat uw gang, kunt u de traditionele golf van 2 of zelfs 3 niveaus doen. De getrapte dak - een mooie ontvangstruimten, geschikt om grote rechthoekige zaal.

Spelen met de niveaus in de gang, proberen te combineren met de originele matte glans van het oppervlak patroon. Kopieerapparaat of klaar om te bedekken met structuurpatronen - u beslist.

Verlaagde plafonds in de hal en gang (video)

Corridor - is een bijzonder moeilijke kwestie voor degenen die in het Chroesjtsjov en andere kleine appartementen wonen. Maar door het gebruik van het juiste advies, en in overleg met een specialist, zult u in staat om uitstekende resultaten te bereiken. Na de installatie van verlaagde plafonds en verlichting die u niet weet wat uw gang! Vergeet niet om de opstelling van het meubilair te overwegen; schema's van de toekomst van de corridor moet worden gegeven aan masters om reparaties te beginnen. Wees voorzichtig met de keuze van het bedrijf! Alleen bewezen onderneming zal alles in zijn klasse te doen.

Verlaagde plafonds in de hal (foto)

1 4 8d2515e644a7409bc91416c5f9b03745 242a2f188635af7edb233bcba986af0f 82 1330525190258 1389979077natyazhnoy-potolok-3 1389979083natyazhnoy-potolok-10 1391099450kombinirovannyy-potolok-9 besshovnye13

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 32 = 35