5 steg för att skapa ett hörn för gipsskivor – nwhistorycourse.org

The BlogVacker låda av gips i badrummet är original att dekorera insidan och gömma kommunikationVacker låda av gips i badrummet är original att dekorera insidan och gömma kommunikatsiiChtoby korrekt göra vinkeln på gips, måste du ha viss erfarenhet eller dra nytta av råd från vänner som har arbetat med detta material. Ja, Gips ett mångsidigt material, men gjorde några tafatta rörelser under installationen, går det att bryta ner och komma till onödiga, och detta innebär att det också är bräcklig. Speciellt när man väljer den metod som gipskartongplattor har tillgripit olika typer av fästelement, från skruvarna, till stora förankringsbultar, som kan skada bladen. Vinklar av gipsskivor fäst på två sidor, med de inre och yttre sidorna av rät vinkel och är producerad med hjälp av en metallhörnprofil.


Vinkeln på gipsskivor: var du ska börja göra

När dekorera rum i huset, ofta möter ojämnheter av väggarna, vilket skapar vinkel design, spackel hål och luckor i väggen. I det här fallet hjälper gipsskivor, i synnerhet, kan de göra räta vinklar på 90 grader, och även för att ge det en annan form.

Gipsskivor är tillräckligt plast, så att de tillåter dig att göra en låda med vilken form som helstGipsskivor är tillräckligt plast, så att de tillåter dig att göra en låda med vilken form som helst

För montering vinklar gipsskivor i alla mästare måste uppvisa nödvändiga verktyg och tillbehör:

 • Borrmaskinen (borr, borrhammare eller skruvmejsel);
 • Utbytbar huvud för en skruvmejsel (bitar);
 • gips;
 • Sax för att skära metall och en kniv för skärning av gipsskivor;
 • Självgängande skruv eller skruvar med olika diametrar;
 • Mätverktyg (måttband, nivå, märke, fyrkant);
 • Bulgariska.

Denna uppsättning är tillräcklig både erfarna och nybörjare mästare.


Att lappa ihop allt korrekt, måste du ha förstärkt profiler, spatlar, murslevar, primer och gips på väggarna.

Sådana material kan lätt köpas i byggvaruhus.

Hur man gör vinkeln på gipsskivor

Innan starten av efterarbete är nödvändigt att använda personlig skyddsutrustning: handskar och skyddsglasögon för att skydda händer och organ vision. Detta förhindrar skada under drift, exempelvis vid skärning av gipsskivor.

Förresten, att göra gips hörn bör väggen kittas förväg.

Detta kommer att eliminera ojämna väggar och underlätta det fortsatta arbetet på väggarna i förväg bör bildas ram, som kommer att baseras gipsskivor.Instruktioner för att skapa de inre vinklar av gips är lätt och inte kräver stor kunskap:

 1. Först måste du otchertit linje på golvet, som kommer att behöva installera en metallprofil som är "grunden" i framtiden väggen. För en korrekt och exakt positionering, använda byggnaden nivå och område.
 2. Taket är också nödvändigt att göra linjen, på vilken är placerad profilen från metallen.
 3. Därefter möjligt att börja montera styrprofiler monterade upprätt, vinkelrätt mot golvet. Intervallet mellan profilerna är ca 30-40 cm, och för fastsättning med skruvar, använda dymlingar.
 4. Det näst sista steget av den inre vinkeln hos drywall föreningen är en ram med väggen, vilket kommer att öka styrkan av väggen. Fastställande sker med skruvar för gipsskivor.
 5. Det sista steget är att täta ramen gipsskivor. För att vinklarna av ark inte är skadade och inte sönder, är det nödvändigt att göra en skärning och fasning på gipsskivor på en 45 graders vinkel med slipmaskin eller sticksåg.

Innan du börjar reparationsarbeten på att installera rutorna bör först göra mätningar på taket och på väggenInnan du börjar reparationsarbeten på att installera rutorna bör först göra mätningar på taket och på väggen

Du måste försöka så mycket som möjligt parallellt för att fastställa profilen för både golv och tak till väggarna var raka.

För att öka stomkonstruktionen kommer bidra till att skapa vinst, galvaniserad dubbel profil.

Invändigt hörn tar stöten av lasten, så att vinkeln kan stärkas med hjälp av ytterligare skruvar är installerade. När installationen är klar bör putsade kitt skarvar och hörn.

Ytterhörn gör det:

 1. Det första du behöver för efterbehandling ytterhörn för att göra layout, som kommer att installeras perforerad metall eller plasthörn, samt att mäta och kapa erforderlig längd.
 2. Ta en titt och se till att hörnen på profilen var oförändrad över hela längden, kan det göras med hjälp av ett vattenpass eller ett hörn.
 3. Säkra hörnet med skruvar och installera det vertikalt, det vill säga vinkelrätt mot golvet;
 4. Det sista steget är att fixera profilerna genom adhesiv gips baserade. Promazhte perforeringar klister hörn med en spatel tjock.

Efter torkning, skruva de kvarhållande skruvar, hål och zashtukaturte behandla ytan slipskiva eller slippapper.

Hörn metall Gips

Som erfarenheten visar, kan den användas som timmer hörn och metall. Men först finns vissa nackdelar.


De är:

 • Det är nödvändigt att ytterligare bearbeta antiseptisk lösning, för att förhindra mögel och trä skadedjur;
 • Träet absorberar fukt, vilket påverkar formen och hållbarhet;
 • Till skillnad från metall, vilket kan göra absolut någon form, är det omöjligt att böja trädet.

De mest populära och efterfrågade är metall hörn för gipsskivorDe mest populära och efterfrågade är metall hörn för gipsskivor

I nivå med trä defekter, metall betydande fördelar.

För att bestämma exakt vilken profil att välja trä eller metall, måste du komma från budgeten för reparation, om det är tillräckligt liten för att begränsa träprofiler or Better deras kombination med metall, skulle det vara mer förnuftigt alternativ.

Bland dem är:


 • Den flexibilitet och duktilitet (kan ges vilken form som helst genom att göra en incision på de laterala sidorna hos profilen);
 • Det kräver inte ytterligare behandling mot rost och blomning (hela ytan av zink);
 • Förbättrad styrka;
 • Vi kan också nämna många exempel på användning av metall istället för trä.

Därför efterarbete nästan alltid används endast metallhörn.

Hur man gör vinkeln på profilen för gips

Vinkeln bör användas för gips metall, men att det är nödvändigt att göra noggranna mätningar av storleken och profilen för att kunna ta itu med sina åsikter.

För att uppnå rätt vinkel väggar gips, måste du först göra vinkeln på profilen. För detta behöver vi en styrprofil, som vi installerade på golvet, taket profil, fäst i taket, och är parallellt med styr, och kuggstången profilen, som utformats speciellt för skapandet av ramen och är vänd mot den framtida vinkel.

Korrekt avpassat metallhörn för gipsbygggips kommer att göra lådor solid och pålitligKorrekt avpassat metallhörn för gipsbygggips kommer att göra lådor solid och pålitlig

Obs: Profil rack kan ersättas av mycket riktad, men det beror på profilerna fästa i golvet.

Om bredden på styrprofilen är höjden av smala profil, använda mindre dyrt alternativ.

För att göra vinkeln på profilen för gips, använd följande instruktioner:

 1. Kontrollera parallellitet skenor och tak profiler av det första och andra väggar, och att de var också rakt;
 2. Ställa in kuggstången profilen vid änden av styr, för att bilda linjen ett av hörnen, upprepa stegen för den andra väggen;
 3. För montering rack med hjälp av särskilda fäst hörn, kopplade till skruvarna;

Det är all undervisning och även om du tror att det är omöjligt, man bara försöka, och alla måste lyckas.

Hur man gör ett hörn för gipsskivor (video)

Gipsskivor paneler i vår tid är en mycket populär efterbehandling lösning, eftersom detta material är mångsidig användning, ljudisolerande egenskaper, liksom det billigaste på byggmarknaden. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

51 + = 56

Adblock
detector