The BlogVormstukken in het interieur van de woning voor frames van verschillende elementen van de inrichtingSierlijsten in het interieur van de woning wordt gebruikt voor het bepalen van de verschillende elementen dekoraDizaynery de XXI eeuw begon te lijsten te gebruiken voor visuele verdeling van de ruimte en het creëren van zones in de ruimte, bijvoorbeeld, in de kinderkamer, wanneer je wilt naar een plek om te slapen op het werk of het spelen te scheiden. Decor muur oppervlakken met behulp van het vormen is de meest populaire techniek, omdat de oplossing is een nieuwe, ongewone en heel aantrekkelijk. Deze producten toe te voegen enige opluchting om het uiterlijk van de muren, die nodig is voor de vorming van een creatieve interieur. De eigenaardigheid van de materialen is dat ze zijn zeer eenvoudig om mee te werken, en ze zijn zeker niet duur, wat het onderhoud vereenvoudigt.


De verdeelde twee soorten behang op de muur

In de afgelopen tien jaar is het behang met stalen vormen in hoge vraag, ze kunnen worden gevonden in bijna elk huis. Met deze decoratieve elementen kan niet alleen mooier het oppervlak van de wand, maar ook een scheiding functie. Om precies te zijn, is het vormen wordt gebruikt om verschillende materialen, vormen en kleuren van de muur decoratie te combineren.

Als u wilt eigenheid en originaliteit, het lijstwerk - is dit wat je nodig hebt.

Lijstwerk worden ook gebruikt om een ​​vloeiende overgang tussen de verschillende kleuren of behangen texturenLijstwerk worden ook gebruikt om een ​​vloeiende overgang tussen de verschillende kleuren of behangen texturen

In sommige interieurs vindt scheidingswand zones, waarvan één geschilderde decoratieve verf en andere afgewerkt met behang. Invoegen, ingericht foto's, evenals zelfgemaakte panelen worden omlijst door sierlijsten, waardoor zij van de totale oppervlakte van de wanden worden gescheiden en aantrekkelijker geworden. In principe ontwerpers gebruiken sierlijsten in dergelijke stijlen zoals barok en klassiek.

Wallpapers met vormen in het inwendige

Bij het decoreren van de ruimte om verschillende soorten behang uit te voeren, is de ruimte verdeeld in zones en maken de ruimte visueel ruimer.


Zoning lijstwerk vooral populair in kleine appartementen, waar u uw gebied voor elke bewoner willen.

Met het oog op het vormen te kiezen, is het noodzakelijk om kennis te maken met zijn variëteiten, en dat waaruit het is gemaakt, omdat dit de buitenste bekleding van de gegevens, de duurzaamheid van de reparatie en de algemene ontwikkeling van het ontwerp kunnen beïnvloeden.

Interieur lijsten niet alleen verbergen de gebreken van de muren, maar ook om een ​​bijzondere charme en elegantie van residentiële gebouwen gevenInterieur lijsten niet alleen verbergen de gebreken van de muren, maar ook om een ​​bijzondere charme en elegantie van residentiële gebouwen geven

Er zijn vele soorten materialen die de lijsten te maken. Hun studie zal helpen om beter te definiëren.

Wat maakt lijstwerk

 1. Pleisterwerk moeten versieren en hen op het oppervlak van wanden, plafonds, en de tussentijd. Ze worden bevestigd met behulp van een materiaal zoals gips met uitstekende hechting en prestatie-eigenschappen.
 2. De decoratie van polyurethaan wordt aangebracht op de acrylkleefstof en plaatst het in de gewenste kleur verf.
 3. Houten rails, hoeken en smalle panelen kunnen worden bevestigd met lijm of het gebruik van nagels. Dergelijke elementen perfect passen in elke soort ruimte, ongeacht de stijl finish.
 4. Metal lijstwerk worden voornamelijk gebruikt om de hoek van de trap, of de drempel te versieren. In principe wordt geïnstalleerd met extra bijlagen, koppelen hoeken met fineer.
 5. Spuitgieten aan de muur en hoek, en de plint, met de installatie van deze soort is niet zo moeilijk.

Flexibele lijsten van zware polyurethaan gips sierlijsten met succes delen of dure houten inrichting vervangenFlexibele lijsten van zware polyurethaan gips sierlijsten met succes delen of dure houten inrichting vervangenMomenteel commercieel verscheen kleefmiddel vormstukken die kunnen worden vervaardigd van elk materiaal. Onder dergelijke produkten kunnen worden genoemd filets Band volgens rubberdoek en groeven elementen welke inrichting geen bijzondere inspanning vereist.

Het verfraaien van de muren met behang en lijstwerk

Voordat u verdelen de ruimte en beginnen om het materiaal te lijmen moeten aandacht besteden aan het vormen trim, omdat het de toekomst van het pand beïnvloedt.

Soorten afwerking lijstwerk:

 1. Het ziet er geweldig gieten in het wit op de donkere muren. Met deze producten niet alleen de decoratie van de muur oppervlak, maar ook de deur, plafonds en meubilair kan worden uitgevoerd. Met de hulp van een witte molding kunnen gezelligheid en comfort in donkere kamers, waarvan er soms zo weinig te maken. Sommige mensen de voorkeur aan een volledige combinatie van kleuren en afwerking lijstwerk, die ook een winnende te kiezen, maar het belangrijkste is niet te overdrijven met de vernieuwingen.
 2. Lijstwerk pastelkleuren zijn perfect voor de woonkamer naar een focus op schilderijen en familiefoto's te vormen. Bovendien zijn deze producten zijn geschikt voor de isolatie en recreatie, het bekijken van films of waterpijp.
 3. Gekleurde lijstwerk worden verkocht in een groot bereik, en hebben de mogelijkheid om te kiezen wat je wilt, om de meest ongelooflijke ontwerp van de gebouwen, die in staat zijn om zelfs de meest captious criticus hit zal zijn te creëren. 

Vormstukken kunnen als volgt worden gelijmd op vrijwel elk oppervlak:

 • Op de deuren en ramen die dezelfde kleur hebben als het product. Hiermee kunt u een volledige samenstelling en comfort in de kamer te creëren.
 • Op het oppervlak van de wand te versieren en uitvoeren van een scheiding van de twee zones of de hoeken versieren hun vervorming en vegen voorkomen.
 • Om het plafond bekleding versieren, waardoor het erin slaagt om de hoogte van de ruimte visueel te verhogen en maken de kamer ruimer.

Installatie van sierlijsten niet vereisen veel inspanning en is zeer eenvoudigInstallatie van sierlijsten niet vereisen veel inspanning en is zeer eenvoudig

Met de juiste keuze van sierlijsten en bevoegde aanpak van het werk, dan kunt u vrij snel een positief resultaat te bereiken. Het vereist bevoegde vyschityvanie van de productafmetingen en ruimte parameters, die moeten worden afgewerkt. Je moet ook zorgvuldig kiezen van de combinatie van het materiaal met de lijm. Het was toen dat de vormen niet alleen een afwerking materiaal, en een geweldige aanvulling en de inrichting van de kamer zal zijn.

Hoe de lijstwerk lijm op de muur met behang

Maak de installatie van het vormen op verschillende manieren, maar het hangt allemaal af van de ernst van het product en het oppervlak waarop het materiaal zal worden gehecht. Als algemene regel, om het aantal profielen die nodig is om uit te vinden de grootte van de kamer en in tweeën te berekenen. Aldus zal vinden de lengte van een vormstuk.


Bevestiging wordt uitgevoerd door:

 • Verlijmen van behang, dient het oppervlak glad, zonder uitsparingen heuvels;
 • Plakken gezuiverd van het behang oppervlak, voordat er iets per se wordt besteed Shpatlevanie, priming en specie.

Schilderen molding (video)

Kwaliteit lijstwerk installatie kunt u de kamer aantrekkelijk en origineel te maken. Als je begint te wikkelen de ruimte met meesterlijke hoek van de kamer, dan zal de installatie moeilijk zijn, maar de kwaliteit die u nodig heeft in de loop van de reparatiewerkzaamheden te krijgen. Moderne materialen toelaten om wonderen te verrichten in de gebouwen voor enig doel, maar nog belangrijker - het is hun kwaliteit en het voorlopige ontwerp werk.

Mouldings om het behang in het interieur (foto) te scheiden

501 2870 1362 1413-4 1500 e8a2c50cb1d7f680085e9aed39f88b70 1548-7 1920x1080resizeinterior9383141347378909 10336 1378814193d1 eigentijdse-dining-room3


Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 6