The BlogFlytande tapet - ett bra alternativ uttråkad banrulleFlytande tapet - ett bra alternativ uttråkad banrulle Många designers föredrar att använda flytande tapeter, överge de vanliga rullskridskor. På grund av denna beläggning för väggar kan ta hand om att skapa en behaglig atmosfär i rummet föra till det något nytt och annorlunda.


Vad är en flytande tapeter, och varför de är så populära

Flytande tapeter - representera ett ytbehandlingsmaterial för ytor som har formen av en torr och smulig blandning. Ofta, sådana beläggningar består av bomull, cellulosa eller andra material. Tillverkare producerar flytande tapeter förpackas i speciella plastpåsar (1 kg).

Mellan flytande tapeter och traditionell banrullen har ingenting att göra, eftersom detta material i sin sammansättning liknar den dekorativa gips.

Kärnan är en mängd flytande tapeter dekorativa gipsKärnan är en mängd flytande tapeter dekorativa gips

För att reparera flytande tapeter har använts i bostäder eller offentliga platser. Men de bör inte användas som ett ytmaterial i rum där det finns alltför stora fuktighet (badrum och kök). I själva verket, under påverkan av fukt, detta skydd är ofta skadad.

Hur är flytande tapeter på väggytan

Särskilda vätskeblandningen kommer att vara en bra lösning om du vill inga sömmar på ytorna av väggar, utan vilken det är omöjligt att göra när du använder pappersrullen.


Det bör noteras att den flytande tapeter på väggen ser ut som vanlig tapet. Den största skillnaden här är sammansättningen av materialet. Tack vare de naturliga ingredienserna möjligt att dölja även de minsta fel på ytan, samt ta hand om den spektakulära dekoration i rummet.

Beroende på det faktum att sammansättningen av vätskeblandningen innefattar naturliga komponenter i många designers föredrar att arbeta med detta material.

Flytande tapet i utseende liknar normal, men samtidigt är de mer miljövänliga och hållbaraFlytande tapet i utseende liknar normal, men samtidigt är de mer miljövänliga och hållbara

Till exempel i sovrummet, kommer detta alternativ vara att reparera den mest lämpliga. När allt kommer omkring, naturliga komponenter ger det bästa klimatet för att koppla av i rummet och skapar en naturlig atmosfär. På grund av förekomsten av ett flertal vätske tapeter alternativ, välja den mest lämpliga materialet är inte svårt.Idag mycket populära mix flera färgblandning. Detta gör det möjligt att uppnå överraskande resultat i det inre. Mycket imponerande flytande väggen ser ut när de tillämpas på en viss del av väggen. Så inte kan fokusera på ett visst område i rummet.

Flytande tapet: för-och nackdelar av materialet

Liksom alla efterbehandling material, flytande tapeter har sina för- och vissa nackdelar.

Vilka är fördelarna med sådana beläggningar:

  1. Utseende. Strukturen i alla arter av detta material är av samma typ, eftersom tillverkarna använder homogen fiber. Därför, för att uppnå en mängd av flytande beläggningar fibrösa fyllmedel som används i olika nyanser. Det exklusiva mönster med ett ordnat mönster, men deras pris är mycket högre än konventionella flytande beläggningar.
  2. Lätt att återställa. Om skador har uppstått är det möjligt att självständigt återvinna en del efter applicering av vätskeblandningen. Det rekommenderas därför att inte kasta bort resterna av materialet efter avslutad slutarbetet.
  3. Inget behov av att i förväg förbereda väggen. På grund av det faktum att detta material är en dekorativ gips med dess hjälp är det möjligt att anpassa ytan, gör en helt slät vägg.
  4. Kännetecknas av isolering och inte drar till sig damm. Dessa fördelar gör det möjligt att underlätta rengöring av rummet och skapa ett rum atmosfär av värme och komfort även i extrem kyla.
  5. liv. Den flytande blandningen kan kallas liv (15-20 år), och även efter den tiden, inte väggen inte förlora sitt överklagande.

Även en nybörjare kan självreparation i rummet med hjälp av denna beläggning.

Få vet är emellertid flytande tapeter också en utmärkt värmeisolatorFå vet är emellertid flytande tapeter också en utmärkt värmeisolator

Men det bör noteras smärre brister flytande tapeter. Material rädd för vatten. För att lösa detta problem är det rekommenderat att använda en extra primer eller akryllack. Pris flytande tapeter - på grund av de höga kostnaderna för denna beläggning används ofta för att belysa visst område i rummet.

Vilka är flytande tapeter: typer och sammansättning av beläggningen för väggarna

Materialet för väggarna kommer att ha en platt form först efter applicering på en vägg. Den initiala formen av blandningen är torr och partikelformig. Tapeten minsta bomullsfiber, cellulosa eller silke. Det finns också lägga till special färgämnen och många andra komponenter.


Prydnads tillverkare arter lägga dyra material (bitar av linne eller bomull). Förutom att skapa ovanliga effekter används pärlemor, samt ull.

Beroende på det faktum att sammansättningen av vätske Bakgrund varierande material kommer i flera former.

cellulosa

Se kategorin budgeten. De har en låg nötningsbeständighet. Dessutom kan en sådan beläggning snabbt förlora sin färg.

Cellulosa flytande tapeter är en budget lösning med några stora nackdelarCellulosa flytande tapeter är en budget lösning med några stora nackdelar

silke

Sådana typer av flytande tapeter bestå av speciella silkesfibrer. De kännetecknas av sin hållbarhet och utmärkt kvalitet. Om man jämför detta med andra material, är blandningen väl behåller sin färg när den utsätts för solljus, så en blandning av silke tjänade de mest positiva recensioner.


Silkestapeter - dyrare lösning, dock är listan över sina förtjänster också ganska imponerandeSilkestapeter - dyrare lösning, dock är listan över sina förtjänster också ganska imponerande

kombinerade

Denna typ kombinerar de två ovan nämnda arter. Tyvärr är detta material inte kan konkurrera med silkestapeter, men denna typ av funnit sin konsumenter och är kvalitativt enkel cellulosa.

Flytande dekorativa material tenderar att ha andra skillnader i synnerhet i sin ansökan. Vissa blandningar måste späd med vatten (instruktion nödvändigtvis måste användas) och kan omedelbart börja arbeta med dem.

Men det finns en annan typ av flytande tapeter, som alltid är vita. För att få önskad färg är omöjligt att göra utan speciella kunskaper för att arbeta med olika färgämnen. Därför endast de yrkesverksamma engagerad i skapandet av den nödvändiga skugga.

Kombinerat tapet - en optimal kombination av pris och kvalitetKombinerat tapet - en optimal kombination av pris och kvalitet

Egenskaper hos flytande tapeter: Funktioner och specifikationer

Fokusera på flytande tapeter som efterbehandling material, inte nödvändigtvis tillgripa hjälp av mästare. När allt kommer omkring, det här alternativet reparationer lämpliga även för personer som har aldrig haft kontakter med honom. Viktiga egenskaper hos detta material - förmåga att tillämpa tapet på alla ytor av väggarna, såväl som förmågan att bilda en likformig beläggning.

Om du planerar att arbeta med problemområden, bör tillämpas primer. Detta tillstånd är nödvändigt för att slutresultatet var en hög kvalitet och på väggen inte har dammfläckar. Och för att öka fuktbeständig beläggningen kan appliceras på toppen av detta material är en akryllack.

En annan användbar funktion är förmågan hos flytande tapeter korrekt olika skada på beläggningen.

Med flytande tapeter ytan helt enkelt ta bort olika skadorMed flytande tapeter ytan helt enkelt ta bort olika skador

Till väggen förvärvat ett normalt utseende, bör noggrant avlägsna den del som är skadad, sedan använda ett färskt skikt av material.

När man arbetar med flytande tapeter bör se till att temperaturen inte sjunker under 15 ° C.

Vare sig flytande tapeter är skadliga för människors hälsa

Genom beskrivningen av flytande tapeter, bör du svara på frågan: "Var inte ha någon negativ effekt av beläggningen på mannen?"

På grund av det faktum att materialet i väggen har en mikroporös struktur, samt en liten grovhet av tapeten inte skapar en negativ inverkan på en person, det vill säga de är inte skadliga för hälsan.

Flytande tapeter är helt ofarlig för människors hälsaFlytande tapeter är helt ofarlig för människors hälsa

Tvärtom att göra reparationer av ytor med hjälp av en sådan beläggning, är rummet skapas:

  1. Normal isolering. Genom detta rum är det möjligt att uppnå goda förutsättningar för liv.
  2. Konfrontation dammansamling. Vidare har materialet inte absorberar olika lukt. En sådan livslängd kvalitet uppnås på grund av höga antistatiska egenskaper.
  3. Ljudisolering. Den här funktionen är inneboende i flytande tapeter, men du kan inte helt bli av det yttre bullret.

Materialet inte är toxiskt. På grund av användningen för framställningen av flytande blandningar av olika naturliga ingredienser tapet har inga negativa effekter på den mänskliga kroppen. Därför denna beläggning finns ofta i rummen människor som lider av olika allergier och barn.

Konsument rekommendationer Masters

Som helst material vätskeblandningen är positiva och helt motsatta responser. Ofta de negativa kommentarerna lämnade de konsumenter som står inför problemet med applicering av blandningen. Som ett resultat det förväntade resultatet inte uppnås. Tyvärr, det händer, om det finns brott i den avslutande processteknik.

Korrekt utarbetande före applicering av flytande tapeter ytan är av avgörande betydelseKorrekt utarbetande före applicering av flytande tapeter ytan är av avgörande betydelse

För att undvika problem är det rekommenderas att välja den mest lämpliga verktyg och hantera problemområden i väggen primer.

Erfarna master råda nödvändigtvis nybörjare ytpreparering och använda som ett hjälpprogram instruktioner. Detta kommer att göra väggen helt slät beläggning som kommer att glädja ägarna under många år. Därför innan läst de negativa recensionerna hade bättre uppmärksamma yttrandet proffs.

Hur är flytande tapeter (video)

Flytande tapet förtjänar med rätta uppmärksamheten hos konsumenterna. När allt kommer omkring kan de användas för att dekorera alla rum. Tack vare de naturliga ingredienser och enkel applikation för att arbeta med sådant material kan vara med människor som inte har den kompetens som krävs. Sådan beläggning klarar maskering av små defekter av väggarna och blir en dekorativ prydnad i rummet. Därför, om du vill uppnå en bekväm och mysig atmosfär i det inre bör anta en flytande tapeter. 

Design flytande tapeter (foton)

1-32 1-12 29 1-81 1002881 824 38937570010 402253760 Belye-zhidkie-oboi-v-prikhozhey-foto-1024x656 bezhevye-zhidkie-oboi-dlya-sten-foto-v-spalne

Leave a Comment

Your email address will not be published.

47 − = 38