4 tips om een ​​doos in de badkamer gipsplaat – nwhistorycourse.org

The BlogTransformeer de badkamer en maken het comfortabel, kunt u de gipsplaat dozen gebruikenTransformeer de badkamer en maken het comfortabel, kunt u het gips korobaOchen frequente reparaties in de badkamer en het toilet uitgevoerd om een ​​beeld van de ruimte aantrekkelijker te maken wordt uitgevoerd te gebruiken. De beschikbaarheid van de communicatie soms verwent zelfs de meest modieuze en stijlvolle renovatie. Verberg lelijke communicatie zal wassen mand gemaakt van gipsplaat. Box in de badkamer gipsplaten met deuren en zonder dat ze je kunt doen met je handen. Om dit te doen, moet u eerst de instructies lezen, waarna u de reparatie werk kan beginnen. Voor het vervaardigen van dozen het best vochtbestendig gipsplaten.


Montage dozen gemaakt van gipsplaat in de badkamer: een voorbereidende fase

Doos met gipsplaten zal niet alleen verbergen van de communicatie, maar ook om hen te voorzien van bescherming tegen onverwachte technische ruimte. Dit materiaal kunnen we een geschikte vormgeving, die toegang tot de buizen op het gewenste moment te verschaffen produceren. Dat reparaties waren succesvol, moet je grondig voor te bereiden.

Een goed gekozen gereedschap - de sleutel tot een succesvolle afronding van de reparatie. een hamer, meetlint, potlood, niveau, schietlood, een mes: de behoefte werken.

Een goed geïnstalleerd kanaal van gipsplaten zal alle communicatie in de badkamer te dekkenEen goed geïnstalleerd kanaal van gipsplaten zal alle communicatie in de badkamer te dekken

De eerste stap moet zijn om een ​​master-out, waarbij de framegrootte bepaalt trekken. Het is belangrijk op te merken dat het profiel niet de leidingen moet aanraken. Het is noodzakelijk om vergoedingen voor buil vellen van gipsplaten te maken.

Hoe de opmaak te maken:


 • Bepaal de top cue punt, gezien de vloer tekening.
 • Ren rechte lijn van de bovenboei aan zijn grondvesten.

De juistheid van het markeren van het succes van de gehele constructie. Met het oog op de lay-out duidelijk en nauwkeurig uit te voeren, is het noodzakelijk om een ​​schietlood en niveau te gebruiken. Na voorbereidende werkzaamheden, kunt u beginnen met de bouw en de installatie van het frame.

Hoe kan ik een doos van gipsplaten te maken in de badkamer: het montageframe

Voordat u het frame te monteren, is het noodzakelijk om het materiaal voor het profiel te selecteren. Het beste is om aluminium te gebruiken. Dit materiaal is ideaal gecombineerd met gipsplaat, en heeft ook anti-corrosie eigenschappen.

Het gebruik van houten planken bij het installeren van het frame zal het werk stil te doen en zal extra bevestiging te creëren.

Voor het installeren van de doos, moet u eerst monteren het frame van metalen profielenVoor het installeren van de doos, moet u eerst monteren het frame van metalen profielenHet is belangrijk om een ​​voldoende aantal stralen, die bepaald wordt naar gelang de hoogteprofielen gebruiken. Profielen voorkomen vervormen onder het gewicht van de gipsplaten. Bijzondere aandacht wordt gegeven aan het proces is het belangrijk om gipsplaten vellen snijden.

Stages:

 • Snij twee zijwanden.
 • Installeer de zijpanelen.
 • Snij een derde paneel.
 • Pas de laatste balk aan de bovenkant van de zijplaten.

Bij de bevestiging van de schroeven is het belangrijk om aandacht te besteden aan wat ze moeten worden ingebed in het profiel. Men moet het einde van de zijwand niet aan. Vergeet niet dat in de doos je nodig hebt om de gaten die toegang zal bieden tot communicatie te snijden.

Gevelplaten en hoe je een doos te maken van gipsplaten in de badkamer:

voor afdekelementen van het frame moet vast. De randen van de zijpanelen moet voldoen aan de profielen frame. Het laatste deel is om de zijpanelen sluiten.

Als bevestigingselementen belangrijk om metingen uit te voeren en rekening te houden met de marge tussen de schroeven, die niet langer dan 2,5 cm.

Schede de badkamer gipsplaat kunnen onafhankelijk van elkaar zijn, het belangrijkste ding - te halen hoogwaardige materialen voor de bouw en de installatie uit te voeren correctSchede de badkamer gipsplaat kunnen onafhankelijk van elkaar zijn, het belangrijkste ding - te halen hoogwaardige materialen voor de bouw en de installatie uit te voeren correct

Aangewezen controle bruikbaarheid van de pijpleiding is eveneens van vellen gipsplaten. Voor de bevestiging gebruik van speciale magneten. De box kan geheel inklapbare worden.

Varianten van decoratieve afwerkingen:


 • Keramische tegels;
 • verf;
 • Sierpleister.

Na installatie van de dozen badkamer zal veel aantrekkelijker uitzien. Lawaai van de buizen met een veel lagere. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de doos niet interfereert met het onderhoud van leidingen.

Technologische gaten: hoe de buis te sluiten in de badkamer gipsplaat:

Bij de vorming van de doos is het belangrijk om toegankelijke tellers, kranen, kleppen, verloopstukken en dilatatievoegen verlaten. De gaten in het materiaal dat u nodig hebt om grote omvang van de deuren zelf te snijden. Het deurkozijn wordt bevestigd na de installatie.

Om het afvalwater gat volgen moeten voor de box worden geplaatst.

Stijlvol verberg communicatie in de badkamer, kunt u de gipsplaat dozen en mooie decoratieve kleine deuren te gebruikenStijlvol verberg communicatie in de badkamer, kunt u de gipsplaat dozen en mooie decoratieve kleine deuren te gebruiken

De deur kan zijdelings worden gebracht indien het zou verschaffen voor het instellen van de toestanden van kleppen en leidingen. De gaten voor leidingen in het kanaal moet iets groter worden gemaakt. De ruimte daartussen is gevuld met schuim of polyethyleen slepen.


De componenten van de deur:

 • rama;
 • gipsplaten;
 • Pressure slot;
 • zegel;
 • Door.

Voor de vervaardiging van ramen en dozen gebruikte waterbestendige gipsplaat. Hij behandelde geïmpregneerd, stabiele vochtige lucht. Gipsplaten voorkomt het ontstaan ​​van schimmel en meeldauw. Na het installeren van het vak beter oblitsevat keramische tegels. Dan zal de badkamer stijlvol uit, de buis zal worden beschermd tegen mechanische schade, en een doos - tegen vocht. Badkamer moet een speciale afwerking die niet zal verslechteren door blootstelling aan vocht en temperatuurdaling.

Maak een doos in de badkamer gipsplaten (video)

Badkamer vol met pijpen, die een negatief effect op het uiterlijk van het pand te hebben. Dit is de reden waarom ze sluiten kanaal. Het kan worden gemaakt van de materialen van verschillende soorten. Een dergelijk materiaal is gipsplaat. Het is beter als het vochtbestendig. Om een ​​doos kunt u zelf maken, pre-lees de instructies en maak een lay-out. Het is belangrijk om niet te vergeten de inspectie deuren achterlaten in de doos, om te kunnen blijven toegang tot communicatie in geval van breuk.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 85 = 94

Adblock
detector