The BlogOmvandla badrummet och göra det bekvämt, kan du använda gipsskivor lådorOmvandla badrummet och göra det bekvämt, kan du använda gips korobaOchen frekventa reparationer i badrummet och toaletten genomförs i syfte att göra en bild av rummet mer attraktiv. Tillgång till kommunikationer ibland förstör även de mest fashionabla och eleganta renovering. Göm fula kommunikation kommer att tvätta korg gjord av gipsskivor. Box i badrummet gipsskivor med dörrar och utan dem kan du göra med dina händer. För att göra detta måste du först läsa instruktionerna, varefter du kan börja reparationsarbetet. För tillverkning av lådor är bäst lämpad fuktresistent gips.


Montering boxar av gipsskivor i badrummet: en förberedande fas

Låda med gips kommer inte bara att dölja kommunikation, men också att ge dem skydd mot oväntade undercentral. Detta material tillåter oss att producera en lämplig konstruktion, som ger fri tillgång till rören vid önskad tidpunkt. Att reparationer var framgångsrika, måste du noga förbereda sig för det.

En väl valda verktyg - nyckeln till framgångsrikt slutföra reparationen. Att arbeta behöver: en hammare, måttband, penna, nivå, lod, en kniv.

En korrekt installerad kanal gips kommer att omfatta alla kommunikationer i badrummetEn korrekt installerad kanal gips kommer att omfatta alla kommunikationer i badrummet

Det första steget bör vara att dra en master layout, vilket kommer att bestämma ramstorleken. Det är viktigt att notera att profilen inte ska röra rören. Det är nödvändigt att göra justeringar för rand ark gips.

Hur man gör markup:


 • Bestäm den övre referenspunkten, med tanke på golvet ritning.
 • Kör fågelvägen från toppmärket till sina grundvalar.

Riktigheten av märkning framgången för hela konstruktionen. För att utföra layout klart och tydligt, är det nödvändigt att använda ett lod och nivå. Efter förberedande arbete, kan du börja bygga och installera ramen.

Hur man gör en låda med gips i badrummet: montageramen

Innan du monterar ramen, är det nödvändigt att välja material för profilen. Det är bäst att använda aluminium. Detta material är idealiskt kombineras med gipsskivor, och har även antikorrosionsegenskaper.

Användningen av brädor vid installation av ramen kommer att göra jobbet tyst och kommer att skapa ytterligare fastsättning.

Innan du installerar lådan bör du först montera ramen av metallprofilerInnan du installerar lådan bör du först montera ramen av metallprofilerDet är viktigt att använda ett tillräckligt antal balkar, vilket bestäms beroende på höjdprofiler. Profilstänger förhindra deformation under tyngden av de drywall ark. Särskild uppmärksamhet ägnas åt processen är det viktigt att skära gips ark.

stadier:

 • Skär två sidoväggar.
 • Installera sidopanelerna.
 • Skär en tredje panel.
 • Tillämpa den senaste bar på toppen av sidoplåtarna.

När fästskruvar är det viktigt att vara uppmärksam på vad de behöver vara inbäddade i profilen. Man bör inte röra vid slutet av sidoväggen. Glöm inte att i rutan du behöver för att klippa hål som ger tillgång till kommunikation.

Beklädnad lakan och hur man gör en låda med gips i badrummet:

för att täcka delar av ramen måste vara fast. Kanterna av sidopanelerna måste överensstämma med profiler ramen. Den sista delen är att stänga sidopanelerna.

Vid fastsättning element viktigt att utföra mätningar och ta hänsyn till marginalen mellan skruvarna, som inte får överstiga 2,5 cm.

FÖRHYDA badrummet gipsskivor kan vara oberoende, det viktigaste - att plocka upp högkvalitativa material för konstruktion och utföra installationen korrektFÖRHYDA badrummet gipsskivor kan vara oberoende, det viktigaste - att plocka upp högkvalitativa material för konstruktion och utföra installationen korrekt

Särskilt kontroll över service av rörledningen görs också av ark av gips. För deras fäst använda speciella magneter. Boxen kan göras helt hopfällbar.

Varianter av dekorativa ytbehandlingar:


 • Keramiska plattor;
 • måla;
 • Dekorativa gips.

Efter installation av boxar badrummet kommer att se mycket mer attraktivt. Buller från rören med en mycket reducerad. Det är viktigt att se till att lådan inte stör underhåll av rör.

Teknologiska hål: hur man stänger röret i badrummet gipsskivor:

I bildandet av lådan är det viktigt att lämna tillgängliga räknare, kranar, ventiler, reduceringar och expansionsfogar. Hålen i det material du behöver för att klippa stora storleken på dörrarna själva. Dörrkarmen är fast efter installationen.

För att övervaka avloppshålet måste placeras framför rutan.

Stil hide kommunikation i badrummet, kan du använda gipsskivor lådor och vackra dekorativa små dörrarStil hide kommunikation i badrummet, kan du använda gipsskivor lådor och vackra dekorativa små dörrar

Dörren kan placeras i sidled om det skulle ge för att justera tillstånden av ventiler och rör. Hålen för rören i kanalen bör göras något större. Utrymmet mellan dem är fyllt med skum eller polyeten fiberkabel.


Komponenterna i dörren:

 • rama;
 • gipsskivan;
 • Trycklåset;
 • täta;
 • Door.

För tillverkning av dörrar och lådor av begagnade vattenavvisande gips. Han behandlade impregnerade, stabil fuktig luft. Gipsskivor hindrar uppkomsten av mögel och mjöldagg. När du har installerat rutan bättre oblitsevat keramiska plattor. Då badrummet kommer att se snygg, röret kommer att skyddas från mekaniska skador, och en låda - från fukt. Badrum behöver en särskild finish som inte kommer att försämras vid exponering för fukt och temperaturfall.

Gör en ruta i badrummet gipsskivor (video)

Badrum full av rör, som har en negativ inverkan på utseendet på lokalerna. Det är därför de stänger kanalen. Den kan tillverkas av de material av olika slag. Ett sådant material är gips. Det är bättre om det är fuktbeständig. För att göra en ruta du kan äga, pre läsa instruktionerna och göra en layout. Det är viktigt att inte glömma att lämna dörrarna inspektions i lådan, för att kunna fortsatt tillgång till kommunikation i händelse av brott.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 3 = 4