4 Repair Board: Hoe wordt het schuim-klevende gipsplaten lijm – nwhistorycourse.org

The BlogMet behulp van gipsplaten in het maken van reparaties, moet u schuim lijm te kopen, die snel zal vasthouden aan het bladoppervlakMet behulp van gipsplaten in het maken van reparaties, moet u schuim lijm, die snel zal vasthouden aan het blad poverhnostiGipsokarton te kopen - zeer populair materiaal dat wordt gebruikt in de decoratie van muren en plafonds. Het heeft een glad oppervlak, die sterk vereenvoudigt latere decoratieve afwerking muren. Hechten aan de gipsplaten oppervlak kan op vele manieren. Een van hen - het schuim-lijm gipsplaat. Hiermee kunt u tijd besparen bij het installeren van de platen, evenals om een ​​minimum aan ruimte innemen. Om de installatie goed uit te voeren, moet u de eigenschappen van het materiaal, de kenmerken en behandelingsmethoden met hen te leren kennen.


Oppervlaktebehandeling voor gipsplaten installeren op het schuim

Na de beslissing om gipsplaten te installeren op de muur of het plafond met behulp van het schuim gemaakt, is het noodzakelijk om kennis te maken met de eigenaardigheden van dit type bijlage. Dit is een handige manier om de vellen als wandoppervlak stellen kan een afwijking van verschillende niveaus. Wanneer zwaar grote afwijkingen voor het verlijmen van platen met behulp van speciale gidsen.

Voordat u de gipsplaten lijm op de muur, experts raden te reinigen en prime het oppervlakVoordat u de gipsplaten lijm op de muur, experts raden te reinigen en prime het oppervlak

Het is belangrijk dat het schuim was van hoge kwaliteit: de eigenschappen moet onmiddellijk worden gezien na het aanbrengen.

Vaststelling van de gipsplaat moet zeer betrouwbaar, omdat schuimeigenschappen invloed zijn vermogen om het materiaal af te weren van de wand. Het is voorbij, is het beter om de pre-behandeling uit te voeren. De muren, plafond en platen moeten worden gevuld.

voorbereiding fasen:


 • Haal ze uit de muren van de oude finish.
 • Bedek de wand primer.
 • Bevestig een vel van gipsplaten aan de muur en boor 9 punten.
 • Label boor gaten voor bevestigingsmiddelen.

Na afronding van de voorbereidende werkzaamheden kan beginnen om de vellen GCR monteren. Met zelfassemblerende experts raden om te beginnen met een vel te stellen en laat ze drogen. Als de volgende dag dat u tevreden bent met het resultaat, dan kunnen we gaan.

Drywall op de montage schuim: het is het overwegen waard

Installeer gipsplaten aan een wand of plafond op verschillende manieren. Eén van deze omvat de vaststelling platen met schroeven, schuim vult tussen het oppervlak en de gipsplaat. Een andere uitvoeringsvorm betreft de rechtstreekse toepassing van schuim op de achterzijde van de GCR.

Als u besluit om zich aan de wand van de gipsplaten met schuim, dan moet u rekening houden met het gewicht van gipsplaatAls u besluit om zich aan de wand van de gipsplaten met schuim, dan moet u rekening houden met het gewicht van gipsplaatHet is belangrijk om te zorgen dat de temperatuur van de spray schuim niet onder de 5 graden Celsius valt te nemen.

Het beste is om het schuim zigzaglijnen 3 cm toegepast diameter. Noodzakelijk 5 minuten na schuimapplicatie wachten. Daarna moet u stevig op een vel van gipsplaten aan de muur.

Wat je nodig hebt om te overwegen:

 • Gewicht gipsplaat;
 • kwaliteit van het schuim;
 • Externe factoren in de kamer.

Nadat de vellen uitdrogen, moet naden tussen de platen en de gaten worden afgedicht met kit. Hobbels en scheuren kan worden afgesloten met schuim. Alle werkzaamheden aan afwerking gipsplaten mag niet eerder worden uitgevoerd dan een uur na de installatie.

Hoe te lijmen de gipsplaten Penoplex: mijlpalen

Penoplex gebruikt voor isolatie van wanden binnenshuis. Na installatie van de platen Penoplex wordt aangebracht op de gipsplaat. de pasta afgedrukt met behulp van een kleefstof of montageschuim - kan op verschillende wijzen, waarvan één bevestigd.

Pleister boord muur kunnen onafhankelijk van elkaar, het belangrijkste ding - om kennis te maken met het proces van het uitvoeren van dit soort werkPleister boord muur kunnen onafhankelijk van elkaar, het belangrijkste ding - om kennis te maken met het proces van het uitvoeren van dit soort werk

De werkzaamheden moeten zorgvuldig worden uitgevoerd: Je moet op voorhand dat alle fasen van de afwerking.

Soepele wanden bereiken kunnen speciale lijmen staven die ondersteunen gipskartonplaten. De staven kunnen worden voorbereid op voorhand - zij moeten van verschillende grootte zijn. lijmen technologie is heel simpel.

Stages lijmen gipsplaten op penoplex:


 • Lag een vel op een vlak oppervlak.
 • De lijm oplossing in de vorm van hopen.
 • Duw de plaat op de wand.

Bij toepassing van de oplossing is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de afstand tussen bosjes was uniform en klein. Enorm veel beter om iets te doen. Opgemerkt wordt dat de kleefstof het vermogen om snel stollen, dus om het op snelheid.

Of is het noodzakelijk om de gipsplaten lijm op de montageschuim

Veel mensen vragen zich af: Is het mogelijk om de gipsplaten aan de muur of het plafond lijmen met behulp van schuim. Veel kunstenaars tegenwoordig wordt geadviseerd niet te doen, aangezien dit proces is nogal omslachtig. Bovendien is de kwaliteit van de bevestiging van platen afhankelijk van de nauwkeurigheid van lijmen en de instructies van de wizard.

Om efficiënt en veilig vastgelijmd aan de gipsplaat muur, het beste om professionele hulp te zoekenOm efficiënt en veilig vastgelijmd aan de gipsplaat muur, het beste om professionele hulp te zoeken

Het is belangrijk dat de lijmen van gipsplaten op het schuimmateriaal tegen de wand wordt gedrukt gedurende 15 minuten elk uur interessant.

Het is ook belangrijk om rekening mee dat het schuim de neiging om uit te breiden. Je moet voorzichtig op gipsplaten aan de oppervlakte te schuimen wordt "geduwd". Na het lijmen is er een mogelijkheid dat de platen worden tegengehouden.


Redenen om niet te vergeten de gipsplaten aan de muur te lijmen:

 • Het lange proces;
 • Misschien is het uiterlijk van de heuvels;
 • De kans op peeling bij het plegen van verkeerde handelingen.

Polyurethaanschuim is een vrij duurzaam materiaal. Dat is de reden waarom veel ambachtslieden gebruiken voor het verlijmen van gipsplaten. Dit voorkomt onnodige bouwwerkzaamheden. De zeer kleverige kost veel tijd, vooral indien het wordt gedaan met hun eigen handen voor de eerste keer.

Soorten lijm schuim voor gipsplaat (video)

Als we vasthouden aan het oppervlak van de gipsplaten muur of het plafond, moeten we voldoen aan strikte regels. Het is belangrijk om uit te voeren voorbereidende werkzaamheden: het recht op een helling, zorg ervoor dat de vorige afwerking, verf en behang, is verwijderd. Alleen dan kunt u overgaan tot de belangrijkste soort werk. Er moet zorgvuldig de keuze-kleefschuim, vanwege de kwaliteit afhangt van hoe gipsplaten vastgelijmd aan de muur. Om de gipsplaten te lijmen - een nogal moeizaam proces, maar indien goed uitgevoerd, afwerking duurt een lange tijd en betrouwbaar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 5 =

Adblock
detector