4 poäng på vägen till drömrum: barnens sovrum för två barn, foto – nwhistorycourse.org

The BlogDu måste göra allt för att utforma ett barns rum, så att dina barn känner sig bekväma och mysigaDu måste göra allt för att utforma ett barns rum, så att dina barn känner sig bekväma och uyutnoDetskie sovrum kombineras ofta med spelrum, men om möjligheter tillåter föräldrar försöker separera dessa lokaler. Och om tidigare i en stor lägenhet rum kan vara vid varje barn idag alltmer barn kombineras i ett rum, sovrum och en andra gren för spelet. Den intelligenta lösningen, som lär barn att ordning och disciplin.


Barnens sovrum för två: Funktioner

Oftast rymd barnets rummet eller sovrummet behöver zonindelning. Tja, om två barn bor i detta rum, utan zonindelning för att hantera svåra.

Vad gör zonindelning? Körning alltid visar hur det fungerar - du kan se och organisera utrymme och distributionsområden. Zonindelning gör det möjligt att fördela de grundläggande elementen i funktionalitet.

Glöm inte personligt utrymme, vilket kräver varje barn. För detta ändamål zonindelning sovrum, barn att ha sin egen plats i sovrummet för tvåGlöm inte personligt utrymme, vilket kräver varje barn. För detta ändamål zonindelning sovrum, barn att ha sin egen plats i sovrummet för två

Som kan användas för zonindelning

  • Partitioner. Inte nödvändigtvis full höjd, särskilt i ett sådant litet rum skulle vara olämpligt. De kan vara låg, även villkorad, men för att klara uppgiften. Detta eller gipsskivor partitioner eller öppna hyllor, som tittade på från två sidor.
  • möbler - soffor, hyllor, byråar, skåp;
  • olika ytbehandlingar på väggen eller golvet, taket.

I det senare fallet kan det vara olika efterbehandling material och olika färger. Till exempel, en vägg av dekorativa tegel, den andra - tapetserade. Eller en av de blå rummet, den andra - rosa. Dessa är de enklaste vanligaste alternativen.


Litet sovrum för barn: hur man utrusta

Det första tecknet på ett sovrum - våningssängar. Men denna lösning är inte alltid bra. För det första, bara ibland säng betonar återigen miniatyr rum, och för det andra kan det vara obehagligt för barnen själva.

Idag och i försäljning, och i synnerhet produktionen av många små fina barnsängar för barn i alla åldrar. De kan sättas längs väggarna parallellt med varandra och rummet blir omedelbart symmetrisk och överskådligt.

Små sovrum är oftast mer bekväm. Lättare för dem att plocka upp användarvänliga design för dina barnSmå sovrum är oftast mer bekväm. Lättare för dem att plocka upp användarvänliga design för dina barn

Ett litet sovrum för barnen är det inte nödvändigt att röran saker. Betrakta ett lagringssystem som gör det möjligt för rummet inte ser rörigt. Om det är bara ett sovrum, begränsa barnsängar, tabeller och en öppen garderob. Låna idén om skandinavisk stil inredning, där klädkammare i sovrummet är vanligtvis öppen - är en galge-stav eller ett rack, som inte på något sätt förklädd.Rum: två zoner - ett sovrum och barn

I rummet där barnen och sova, och spela, som redan nämnts, är det nödvändigt zonindelning. Även här är inte alltid lätt att avgöra vilken som är vilken.

Genom att kombinera sovrummet och barn kommer du inte längre oroa dig för din bebis sömn, eftersom det är sött att sova bredvid digGenom att kombinera sovrummet och barn kommer du inte längre oroa dig för din bebis sömn, eftersom det är sött att sova bredvid dig

Kanske följande tips kommer att vara användbara:

  • Barnsängar kan sättas in parallellt, i serie eller vinkelrätt mot, kan du lämna mellan dem ett fritt utrymme, men det är mer logiskt att sätta en byrå, sängbord eller hylla.
  • Men om du är ett fan av våningssängar, så ta en titt på en modell med en utdragbar säng. Det här alternativet är bra för rum med lågt i tak.
  • sovrum bör vara så praktiskt och bekvämt, föreslår dess dekoration avkopplande, lugna färger. Sängar för barn matchas, glöm inte den speciella ortopediska madrass.
  • I lagringsområdet saker med multifunktions möbler, kan det finnas fall säng och korgar och olika färgade rutorna. På samma pufah, till exempel, kan lagra leksaker.
  • I studien området distraktioner inte borde vara. Allt du behöver, bör läroböcker och bärbara datorer vara till hands. För två barn kan göra två separata partier, och satte rack däremellan. Kan göras på olika sätt - ett långt bord, som hänger hyllorna.
  • Zone är den mest färgstarka och intressant. Färgerna här kan vara mättad, ovanliga former, texturer och olika. Var noga med att hitta en plats för liten utställning av bilder av dina barn eller fotogalleriet.

Var inte rädd för ovanliga lösningar, inte vara rädd för att sätta barnsängar ovanligt nära eller använda transformerande möbler.

Sovrum för två barn av olika kön: hur man hanterar

Om skillnaden i barnens ålder är viktigt nödvändigtvis zonplaneras sovrum. Positionen mellan zon är inte särskilt stor bokhylla, kommer det att vara tillräckligt.

Var inte rädd för att bryta rum i två polar värld. Maiden - lätt, delikat, lite marionett och pojkaktiga - med designers, affischer superhjältar och bilar. Håll integriteten i rummet som möjligt, med hjälp av konstruktions tricks.

Till exempel: i jungfru krubba ligga apelsin dekorativa kuddar. Och det är samma nyans på lampan, pojken i sitt område. General hylla kan också vara en enande faktor, eller arena, lådor för leksaker.

Dina barn kommer inte längre att falla ut ur territoriet i rummet, för med hjälp av en bekväm design och korrekt val av möbler i rummet kommer att förvandlas till två små mysiga sovrumDina barn kommer inte längre att falla ut ur territoriet i rummet, för med hjälp av en bekväm design och korrekt val av möbler i rummet kommer att förvandlas till två små mysiga sovrum


Ofta kombinerar de två områdena som tas spelmatta med en intressant bild av både barn. Var noga med att göra åtminstone en liten partition i sovrummet för barn av olika kön, olika deras världar kommer oundvikligen att möta, och vart och ett av barnen och behöver lite sekretess och säkerheten för lilla värld.

Barnens sovrum för två barn (video)

Gör en sovrum för två barn, motsvaras av distributionen. barnens intressen bör inte kränks, bör alla få en rättvis behandling. Fråga barnen själva vad de vill, bilden visar, kom ihåg något som de har angett att de gillade.

Framgångsrika lösningar!


Designa ett barns rum (foton)

0367738image18-a8cbc793bac38d12814f29444bea744082843396101790-41324

Leave a Comment

Your email address will not be published.

70 − 63 =

Adblock
detector