4 belangrijkste Board: Hoe maak je een pelmet voor slaapkamers kiezen – nwhistorycourse.org

The BlogGordijnen in de slaapkamer creëert op zijn gemak aangename sfeerGordijnen in de slaapkamer zorgen voor een aangename sfeer van rust en in de slaapkamer umirotvoreniyaShtory - een onmisbaar element. Wat mode directory niet overal kijken zonder hen niet kunnen doen. En de huidige modellen en klassieke en extravagante en minimalistisch. Denk niet dat de pelmet - het is gisteren, en de plechtigheid, en "winderigheid" dit element is niet relevant. Men hoeft alleen maar zo snel kijken naar de kwestie als voor de ogen van de massa van varianten, de ene nog mooier.


Tentschort in een moderne slaapkamer

Wat tentschort in de slaapkamer? Het is effectiever trekt het raam. En soms is het dus alleen helder accessoire dat is een decoratieve kamer centrum. Over de indeling van swags - in meer detail.

Hard tentschort, Bando

Hij bestrijkt het hele kroonlijst, is in de meeste gevallen op een papieren basis, die naadloos vorm krijgt. Misschien gear en bloemrijke, en golvend. Hard pelmet kan kort of lang zijn.

Soft pelmet als SMAD of volant

De textielelement een kraag (kleine gofroskladki) of SMAD (Garland) - blijkt vloeiende plooien - SMAD, maar franje willekeurig vallen.

Voor de bereiding van zacht weefsel gebruikte licht pelmet goed geschikt gordijnVoor de bereiding van zacht weefsel gebruikte licht pelmet goed geschikt gordijn


 

Laat ze uit de weke delen, en het raam is ingericht licht en luchtig.

gecombineerde tentschort

In een enkel product combineert de zachte optie met de firma. In dit geval is de dichte materie in combinatie met lucht, waarbij een romantischer inrichting geeft.Een pelmet zelf kan reeds borstel decor rand, kristallen en de kristallen toepassingen.

Zandlopers slaapkamer: nieuws 2017

Dit jaar zijn alle ogen op de kleur. Aangezien de keuze van kleuren en lambrequins geweldig, je kunt het maken, en te bestellen, kun je verbazingwekkende effecten in het ontwerp te bereiken zal zijn. Hue pelmet mag niet dissonant met het kleurenschema, die is ingericht slaapkamer interieur.

Juiste toon die u selecteert, gebruikt als basis:

 • de kleur van de gordijnen;
 • De aangrenzende wanden;
 • Textiel bed;
 • Tapijt.

De meeste organische uitstraling profielkrans in de klassieke interieur van een slaapkamer kamerDe meeste organische uitstraling profielkrans in de klassieke interieur van een slaapkamer kamer

Het is wenselijk dat profielkrans was een paar tinten donkerder of lichter dan de muren, anders zal fuseren met hen, en alles bij elkaar onhandig kijken.

Maar de meest trendy in de 2017 - een set van zandlopers en spreien, gemaakt in dezelfde stijl.

Tulle met lambrequins slaapkamer, een foto - 2017

Comfortabele elegantie - de zogenaamde combinatie van tule en tentschort in de slaapkamer. Lichtgewicht stof geeft de algemene interieur luchtigheid, maar tegelijkertijd kunt u verbergen in de overdag gebeurt in de slaapkamer. Daarbij is het nog steeds gelijk en niemand is onmisbaar.

Opties voor de combinatie en tule profielkrans:


 • Tulle met een bloemmotief zal er geweldig uitzien met volants waarop maximaal bloemmotief of herhaalt vergelijkbaar in detail;
 • Het ziet er stijlvol tule effect en degraderen lambrequins dezelfde tint;
 • Tulle en tentschort in verschillende lagen van kant - zeer romantische versie van het ontwerp slaapkamers;
 • Nou gedrapeerde gordijnen van delicate witte tule ziet er geweldig uit met een fluwelen lambrekijn.

Als de slaapkamer is klein, is het niet nodig om een ​​optie te selecteren met een zeer weelderige gordijn - het ziet er belachelijk, en zelfs meer visueel verminderen van de lengte van de kamer. De overvloed van de inrichting in een kleine ruimte kan ook worden beschouwd als een fout.

pelmet ontwerp moet in harmonie in kleur en textuur aan het doek op de gordijnenpelmet ontwerp moet in harmonie in kleur en textuur aan het doek op de gordijnen

Het aanvaard als de norm die pelmet omvang niet meer dan 20% van het venster groot moeten zijn. En daarom, als de kamer is niet hoog is, is het onwenselijk voor zandlopers met perekidy, maar zandlopers met langsliggers zal zeer, zeer nuttig zijn.

Monsters van volants Window: foto bedroom 2017

Als tentschort week voor hem geschikte weefsels zoals organza, voile, satijn. Soft zandlopers worden vaak gebruikt in de klassieke interieur, omdat ze leken te wijzen op aristocratische milieu. Beschouwd mooi zandlopers, die zijn gemaakt in een combinatie van twee contrasterende kleuren.


Als de slaapkamer is klein, en tentschort het nog echt willen de gemakkelijkste optie te kiezen. Het is gemaakt in de vorm van ruches of verticale plooien het laken over de lengte van de goot is gemonteerd op een stokbrood, kroonlijst band of aanslagkoker. Als u al een kroonlijst in de slaapkamer, in het uiterste zijn vastgemaakt pelmet door kuliske, tabs met knoppen, bogen of knoppen.

Onder de zachte, vallende mooie plooien tentschort, geschikt transparant, bijna gewichtloos gordijnen organza of voileOnder de zachte, vallende mooie plooien tentschort, geschikt transparant, bijna gewichtloos gordijnen organza of voile

Relevante vandaag, te oordelen naar de mode-catalogi, pelmet elementen zoals:

 • De franje - het element, waarbij het einde van verticale plooien Pelmet gelegd, een afgeschuinde rand aan één zijde;
 • kilte - een element waarvan het einde wordt gelegd decoratieve vouwen die convergeren naar het midden of uit dezelfde snelheid;
 • Bell, tie - deze elementen worden gevormd door smalle stroken doek die lijkt op een bel of een band.

Voeg ook trekjes die zijn gevormd uit de weefselstrook wordt verzameld aan de bovenkant van de band op een sluiter.

Wat zijn zandlopers (video)

Tentschort in de slaapkamer is nogal een modern element van het venster ontwerp, dat de kamer meer elegante en aristocratische maakt. Kies de juiste kleur en stijl, geen last van de tentschort met onnodige details, en het zal zelfs uw slaapkamer sieren transformeren.

Veel succes met uw keuze!

Voorbeelden van gordijnen met volants slaapkamer (foto)

11b5a79a9c7ad561d246a6650eb46d06b062120002218505923-Shtory-zlata-Korunka1020x6805492Laura1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

5 + 3 =

Adblock
detector