4 belangrijke fasen: hoe om reparaties in de gang en de hal te maken – nwhistorycourse.org

The BlogDe regeneratie van de gang is noodzakelijk om te onthouden dat het moet niet alleen praktisch, maar ook mooiDe regeneratie van de gang is noodzakelijk om te onthouden dat het niet alleen praktisch moet zijn, maar ook krasivoyU vele reparaties in het appartement begint met een hal en een gang. Sommige van deze plaatsen - de laatste fase van de reparatie. Hoe dan ook, moeten ze efficiënt worden gerepareerd, lang voor de ogen van hun meesters te behagen. Nu zijn er veel kantoren voor reparatie, waar je goed, maar duur zal doen. Als u besluit om hun eigen handen te repareren, presenteren we nuttige tips die u zullen helpen bespaart u tijd en geld.


Waar te beginnen met de reparatie van de gang, zijn er enkele soorten gangen

Reparatie in de hal en de gang wordt overeenkomstig een specifiek algoritme actie worden uitgevoerd. Als je het in een chaotische wijze, is het mogelijk om veel moeilijkheden en problemen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld, begin reparaties in de hal op de vloer, bestaat het risico van vervaging in de reparatie van het plafond of de muren. Maak er een punt muren, kunnen ze vuil in de reparatie van het plafond te krijgen.

Voordat u begint met de reparatie, moet u eerst een werkplan en na te denken over de hal ontwerpVoordat u begint met de reparatie, moet u eerst een werkplan en na te denken over de hal ontwerp

Op basis hiervan heeft de ideale algoritme van de acties in de reparatie van de hal en gang in de appartementen er als volgt uit:

 1. De eerste stap wordt uitgevoerd van het plafond reparatie en installatie van verlichting. In dit stadium is het mogelijk te trekken of het plafond hangen, stukadoors en schilderen, hang een lichtbron.
 2. De tweede fase - de bevrijding van de hal en gang van overtollige meubels en muren. Het verfraaien van de muren in de gang en de hal moet rekening worden gehouden met het feit dat de hal - een van de meest vervuilde plekken in het huis.
 3. De derde fase - de reparatie van de vloer, parket, linoleum of laminaat.
 4. De vierde fase - installatie van meubelen.

Reparatie hal en gang in de gewone klein appartement beschikt niet over een veel tijd en geld. Het enige wat je nodig hebt om een ​​groot aantal factoren, zoals het type van de kamer te overwegen.

In Chroesjtsjov lijkt hal een doos. Dit type kamer is voorzien van moderne gebouwen en stalinkas, en deze kamer de meest eenvoudig te repareren vanwege hun omvang. Typisch, het gebied hall-boxen is niet meer dan 5 m2, omvat uitgangen een badkamer, een woonkamer en een slaapkamer, de keuken soms. Het enige nadeel van de reparatie van het pand - de complexiteit van de installatie van meubelen.


Het volgende type - hal, gang, typisch voor geprefabriceerde woningen. In de hal gang is meestal smal, maar lang. Daarom moet je goed organiseren van de ruimte in dit soort zaal. In blok Chroesjtsjov is een speciaal type van gangen, waar de smalle gang loopt langs de deur naar de woonkamer en de takken in de keuken en badkamers. Herstellingen uit te voeren in een kamer is moeilijk vanwege de beperktheid van de ruimte, en een kleine hoeveelheid ruimte voor meubilair.

Hoe om reparaties in de gang, rekening houdend met de aard van de kamer

Om reparaties uit te voeren in de hal is heel simpel, als het klein is. Je moet beginnen met het plafond. U kunt een gemonteerde of verlaagd plafond te maken of witten oud. Kleur is het beter om het plafond wit te verlaten, in een snuifje, kunt u de kleur van gesmolten melk te gebruiken, zal deze kleur goed op het plein kamer kijken, het plafond in de gang is beter wit of melkachtig te maken. Als u niet wilt om energie te besteden aan het plafond witten, vragen om hulp van experts in verlaagde plafonds. In een zeer korte tijd zult u een prachtig plafond in de hal en de gang te krijgen. In kleine ruimtes is niet erg lekkende portemonnee.

Bij het kiezen van meubels, ontwerpers raden om rekening te houden met de omvang en de kenmerken van de gangBij het kiezen van meubels, ontwerpers raden om rekening te houden met de omvang en de kenmerken van de gangEen andere versie van het plafond reparatie - een gespiegeld plafond. Het is geschikt als u een entree-hall-box of compartiment. Deze optie is geschikt voor alle kleine vierkante kamers met een relatief hoge plafonds.

Ontwerp kleine ruimten moet de ruimte visueel uit te breiden. Om dit te doen goed sieren de muren.

Vouw de ruimte door middel van muren op verschillende manieren:

 1. Het verfraaien van de muren met wit stucwerk, zal home comfort van een licht beige kleur van de muren in de gang en de gang te geven.
 2. De kleur van het behang in de gang en de gang, verschillende texturen achtergrond of een andere kleur van de verf, het gebruik van een gladde of een scherpe overgang tussen kleuren.
 3. Gebruik bogen of schotten voor het verdelen van de ruimte. De meest dure en ingewikkelde manier van de uitbreiding van de ruimte.

Het uitbreiden van de ruimte door middel van kleur moet rekening worden gehouden met een aantal van de nuances. Contrast wand moet absoluut erg het geheel, moet worden gezien bij de ingang van de hal. Het gebruik van te donkere kleuren toegestaan ​​in een klein gebied, als kleine accenten.

Voorbeeld reparatie gang ChruScev

Hier is een voorbeeld van de reparatie in de gang, "Nora" in een typische appartement van Chroesjtsjov. Dit type van de reparatie is heel goed mogelijk om hun eigen handen te maken. Je hoeft alleen maar een paar geheimen te leren kennen. Het allereerste ding om te weten - gangen met nerts niet muren en bogen tolereren. Zij zullen de toch al lage plafond te verminderen, zal aanzienlijk verminderen van de ruimte.

Het verfraaien van de muren met wallpaper ideaal voor lichte hal is klein in omvangHet verfraaien van de muren met wallpaper ideaal voor lichte hal is klein in omvang

Voor herstel van een smalle bandbreedte van licht nodig is om de werkwijze van de partijen gebruiken. Bepaal de richting van het licht, die afkomstig is uit een levende.

Als dit het zuid-oosten, zuiden, zuid-westelijke richting, kunt u het ontwerp te regelen als volgt:

 • Een uitloper van de keuken kunnen worden gescheiden door een badkamer zolderbalk speciale rekening donkere kleur;
 • De lengte van de gang naar de keuken te maken;
 • Smalle gang delen door kleur: donkerder zetten dichter bij de uitgang, aansteker - dichter naar de woonkamer;
 • Zoals opslagruimte, kunt u de hanger te gebruiken.

Om dit soort gang helderder leek, kan de keuken lichter van toon gang worden gemaakt. Zo is de vormgeving van de gang en de keuken kunnen verschillend zijn.


Hoe de euro corridor herstelling uit te voeren

Het is mogelijk om Euro reparaties uit te voeren in de gang, in de badkamer en in andere delen van het appartement. Volledig gerenoveerde huis heeft de voorkeur te geven in de handen van professionals, maar als ze besloten om het te doen op hun eigen, de voorkeur moet krijgen lichtere materialen. Start EUR goedkeuring nodig van de muren.

Voor de corridor is het beste om afwasbaar behang kiezenVoor de corridor is het beste om afwasbaar behang kiezen

Het beste is om de wanden te tekenen met behang, pre-ter voorbereiding op een glad oppervlak. Aangezien de gang en hal - twee van de smerigste plaatsen in het appartement, moet de keuze van behang geschikt zijn.

Plaats de volgende soorten behang:

 • Wallpaper voor het schilderen;
 • Vliesbehang;
 • Behangen wasbaar.

Moet de voorkeur geven aan de laatste soort behang. Naast de bovengenoemde materialen kan worden gebruikt paneling behulp MDF of laminaat. Een dergelijke methode wordt vaak gebruikt voor kantoorruimte.


We doen reparaties badkamer en de hal met zijn handen

Wat we aan het doen zijn reparaties bad en corridor? Om een ​​klein gebied van de hal als gevolg van badkamers en verenigingen uit te breiden.

Kleine hal, meestal luidde een minimale hoeveelheid van meubilair, om niet te rommel de ruimteKleine hal, meestal luidde een minimale hoeveelheid van meubilair, om niet te rommel de ruimte

De basisregels van deze uitbreiding:

 • Lichte kleuren;
 • Een minimum van extra accessoires;
 • Non-marking meubels en behang.

Hoe de extra ruimte te gebruiken? Het wordt aanbevolen om het brede hoge nachtkastje of kleine tafel te zetten. Als een kleine decoratie kunt u een foto of een vaas met bloemen te gebruiken.

Reparatie van de gang in een appartement: wat te zoeken

Om de reparatie in de hal en de gang te maken, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan alle details, inclusief vloerbedekking.

Wat wordt aanbevolen voor de vloer in de hal en gang:

 • tegel;
 • parket;
 • Linoleum.

Bijzondere aandacht in de regeneratie van de gang en de gang, experts raden betalen op de vloerafwerking en de keuze van vloerbedekkingBijzondere aandacht in de regeneratie van de gang en de gang, experts raden betalen op de vloerafwerking en de keuze van vloerbedekking

Repareer de vloer met behulp van het laminaat zal niet werken. Ook al is de goedkoopste manier om de vloer af te maken, in het kader van de gang en de hal, zal hij niet lang meer te dienen. Laminaatvloeren - dit is in feite het papier, dat bij het eerste contact met water (in de gang en de hal is zeer waarschijnlijk) zwelt en, in het beste geval een jaar later de vloer zal opnieuw moeten worden gewijzigd.

Dat is de reden waarom de gang en de gang of linoleum is het beter om de vloerplaat te gebruiken. Je hoeft geen geld wilt uitgeven aan nieuwe linoleum coating? Gebruik tegel. Ze snel gewassen en in de hal ziet er gewoon perfect.

Bij het kopen van behang voor de gang en de gang, kijk naar vinyl behang. Ze zijn goed gewassen, zodat je niet bang zijn om vies hun kans schoon zijn. Ideaal voor appartementen, waar er huisdieren. Bovendien kunnen ze ook PVC coating worden gebruikt. Interessant beeld zal goed worden beschermd met een waterdichte film, vandaar dat zij, ook kan worden gewassen.

Geschuimd vinyl is geschikt voor degenen die willen langdurige wallpaper te hebben. Deze wallpapers zijn niet bang om mechanische schade, zijn erg lang en stierf tegen kostprijs. Bouwmaterialen voor reparatie - is een gelegenheid om serieus te verdiepen in de juiste kleuren, behang en vloeren. Als je niet gelooft in eigen kunnen, raadpleeg dan een professional. Gebruik uitsluitend kwalitatief hoogwaardige reparatie en beproefde materialen die worden vertrouwd door de consument. Wees niet bang om advies van ervaren reparateurs te zoeken, want onjuiste bouwmaterialen u een hoop geld en de drukte kon kosten.

Repair zaal (video)

Reparatie in de gang en de hal kan een eenvoudig en plezierig zijn, als we het onderwerp met vaardigheid te benaderen. Zoek professionele hulp en vergeet niet dat het niet wenden tot reparatie op te slaan. Hier, zoals nergens anders werkt het grote zeggen "vrek betaalt twee keer." Dus, niet op zoek naar waar reparaties kunnen worden opgeslagen. Bereken allemaal voor reparaties en correleren met hun capaciteiten.

Ontwerp en reparatie van de hal in het appartement (foto van het interieur)

089fbdebd73950XL0010004368-32828-17704f8f6d03ca57c7d8414b3d667dda5b2674-173989

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =

Adblock
detector