The BlogBij het kiezen van een kroonluchter in de kamer, moet je rekening houden met alle details van het interieur kamerBij het kiezen van een kroonluchter in de kamer, moet je om te komen met alle verantwoordelijkheid moet rekening worden gehouden met alle details in het interieur komnatyK selectie van kroonluchters in de hal. Hall - de meest intense en de bezetting van de ruimte in het appartement. Hier kunt u chatten met vrienden, met familie, besteden veel tijd. Van de juistheid van uw keuze is afhankelijk sfeer van comfort, warmte en comfort aan uw woonkamer. En hoe lang kroonluchter zal u verrassen met zijn licht en design.


Kroonluchters voor de zaal: een foto, en aanbevelingen over de keuze van grote producten

Niet goed passende stijl kroonluchter kunnen zelfs de meest perfect op elkaar afgestemde interieur ruïneren.

Het licht moet worden georganiseerd, zodat de kamer werd volledig verlichtHet licht moet worden georganiseerd, zodat de kamer werd volledig verlicht

Wat is het overwegen waard om goed te kiezen mooie lampen en kroonluchters:

 1. Omdat de armatuur is op een centrale locatie in de kamer, is het essentieel om haar stijl in harmonie met de algemene zin van de hal. Het kan worden uitgevoerd in exact dezelfde stijl, of gewoon perfect geschikt voor het.
 2. Kroonluchter moet de kamer helder licht te verlichten, vooral als de centrale licht van de kroonluchter in de kamer alleen. 
 3. Gehoor geven aan de keuze, in overleg met een specialist in de winkel belangrijke keuzemomenten niet te missen. Hij zal je vertellen de verschillen tussen de verschillende modellen van kroonluchters, en wat goed voor u is.

Dus, bij het kiezen van een lamp, moet je aandacht besteden niet tot een aangename smaak, en geschikte parameters te kopiëren. Wat was er disharmonie situatie en hebben niet naar de woonkamer-stijl kroonluchters gekocht uit te rusten.


Montage soorten kroonluchters naar de hal en kleuren van producten

Afhankelijk van het soort bevestiging kroonluchters verschillend. Kroonluchters - dit soort kroonluchter wordt gebruikt voor het lage plafond. En deze modellen in harmonie zijn met de kleine kamer. Ze worden gekenmerkt door weinig fysieke parameters. 

Plafond zijn gemonteerd op speciale haken en kettingen. Kamer met plafonds hoger dan standaard lampen geen kwaad. Dit model wordt beschouwd als een klassieker. Het is meer geschikt voor gebouwen met een groot gebied.
Kies wat u het beste uitkomt mount is niet erg moeilijk.

Plafond worden bevestigd door gebruikelijke bouten of schroevenPlafond worden bevestigd door gebruikelijke bouten of schroeven

Plafond praktischer model en een meer verfijnde suspensie. Als het type bijlage heb je besloten, dan moet je beslissen welke stijl van uw kroonluchter en welk materiaal zal worden uitgevoerd is gemaakt.De meest populaire stijlen:

 1. Classic. De kroonluchter is gemaakt van deze stijl is niet gedempt heldere kleuren. Kenmerkend is het ontbreken van scherpe randen.
 2. Minimalisme - wordt gekenmerkt door het gebruik van spotverlichting. Single kroonluchters eenvoudige vorm, zonder de heldere accessoires en onderdelen.
 3. Kroonluchter die minimalistisch design met ongebruikelijke aantekeningen, gemaakt in een moderne stijl combineert. Het materiaal voor dergelijke chandelier niet alleen glas, hout, kunststof, papier, etc.
 4. Hi-tech - verschilt scherpe geometrische details. Toon uw persoonlijkheid door te kiezen voor felle kleuren model.
 5. Als u wilt combineren ongerijmd, je perfect de eclectische stijl. stoornis sensatie gebeurt niet zelden van deze stijl, eenvoudig te harmonieus afgestemd kroonluchter repareren.
 6. De belangrijkste stijl van eenheid met de natuur is een landelijke stijl. Deze stijl kroonluchters gemaakt van stof low-key kleuren, matglas, wordt de zaak gemaakt van hout, zijn er bloemen elementen in het decor.
 7. Als je een lichte sensuele natuur en uw woonkamer wordt gemaakt in de Franse stijl, kies dan een kleine witte lamp, zodat het licht wordt opgemerkt stijl. Kies dan niet te pompeus model. In de regel zeer geschikt model van kristallen glas met smeedijzer gegevens zonder grandioze omgeving.

De meest ongebruikelijke stijl - een fusie. Dergelijke verblindende kroonluchters. Ze kunnen groot in omvang, gemaakt in de vorm van bizarre zijn.

Voorzien van een selectie van kroonluchters en lampen in de kamer: twee modieuze items

Indien nodig kan de verlichting van een lange ruimte, kies dan een kroonluchter, gemaakt op de lijn. De lengte van een dergelijke chandelier gevarieerd naar behoefte. Vaak gebruikt voor verlichting bar tellers en een eethoek.

Een groter aantal kroonluchters in een cirkel. Het licht van deze lampen afwijkt van het centrum. Deze modellen lijken druiventrossen. Goed georganiseerde bestemmingsplan afgerond zones.

Ook zal enorme kroonluchter het interieur overbelasten en visueel verminderen van de ruimte, en nog veel kleine kroonluchter in een grote kamer zal dom kijken.

kroonluchters grootte moet harmonieus integreren met de grootte van de woonkamerkroonluchters grootte moet harmonieus integreren met de grootte van de woonkamer

Zo, rekening houden met de afmetingen van de ruimte, en welk gebied u wilt uw apparaat te dekken. De hoge plafonds van de oude-type put met een hangende kroonluchters. Lage plafonds versieren vlakke lampen of kroonluchters met kleine tinten. Smalle kamerlicht chandelier goed langwerpige. Kies de kleur die in het ontwerp van de kamer op de tweede plaats. Deze combinatie zal toelaten om het interieur van de kroonluchter de meest harmonieuze in te voeren.

Warme kleuren in het ontwerp kunt u de beknoptheid en de eenvoud van het interieur te benadrukken. Het belangrijkste aspect is de selectie van kroonluchters het selecteren van de gewenste vermogen. Eerst moet je alleen de vraag of de kroonluchter licht te zien, of u van plan bent om extra verlichting methoden te gebruiken. En dan moet je het aantal kegels, lampenkappen, lampen die kunnen worden opgehangen kiezen. Het wordt aanbevolen om lampen van 20 watt per 1 vierkante gebruiken. m.


Hier krijg je een modern model met de mogelijkheid om verbinding te maken met het dimeer. Hij zal niet alleen kunt u de helderheid van de verlichting aan te passen, waardoor het mogelijk is om een ​​sfeer van ruimte te creëren, maar maakt het ook mogelijk energiebesparingen. Je moet niet hoger zijn dan de totale beschikbaar te stellen voor het lampvermogen drempel. Het overschot zal leiden tot mislukking. Bij het selecteren van lampen moeten ook zorgen over de bedrading te zijn. Bereken hoeveel stroom mag gebruiken bij het plaatsen van uw status.

Technische kenmerken zijn de moeite waard aandacht te besteden aan:

 1. Economische raadzaam om modellen van kroonluchters te kiezen met het verminderen van het energieverbruik.
 2. Multi-mode.
 3. Het materiaal waarvan de patronen. De patronen kunnen keramiek, thermoplastisch of karbolitovymi zijn.

Vergis je niet in het kiezen van de cartridge, omdat de kracht van de lampen die geschikt zijn om de beschermheren zou moeten zijn.

Wat het is in een kroonluchter in de kamer: foto's in het interieur en wat u moet iedereen weten

Typisch een kroonluchter, zoals blijkt uit de afbeelding, bestaat uit een huis, reflectoren, lenzen en lampenkappen, lampen. Om het lichaam te sluiten alle essentiële elementen. Hieronder is een patroon dat is geschroefd in de lamp en de lens. De basis waarop alle toeters convergeren, beslaat de bedrading.


Maak de juiste keuze van kroonluchters aan te passen aan het plafond oppervlak, en heeft een goed aanbod van het lichtMaak de juiste keuze van kroonluchters aan te passen aan het plafond oppervlak, en heeft een goed aanbod van het licht

De reflectoren zijn niet een noodzakelijk element. Zij vertegenwoordigen spiegels, die licht reflecteren en divergeert in de hele ruimte.
Ook optionele elementen zijn lenzen en lampenkappen. Ze moeten gelijkmatig licht kosten. Veel kroonluchters zijn uitgerust met afstandsbediening.

Wat zijn de lampen:

 1. Gloeilamp. Laat deze lampen met brandbare afwerkdetails kroonluchters niet combineren als gloeilampen zeer heet worden, en dit kan brand veroorzaken. Dit type lampen is niet economisch. Light warm, maar ze zijn niet duurzaam in gebruik.
 2. Halogeenlampen. Gekenmerkt door een lange levensduur.
 3. fluorescentielampen Ze schijnen een koud licht, zuinig.
 4. LED-lampen - de duurste optie, maar het licht is een goed aanbod. Zij maken gebruik van de meest voordelige van alle soorten.

Het kiezen van een kroonluchter in de hal (video)

Zoals blijkt uit het artikel, kroonluchter opties - een enorm bedrag. Beslis over de stijl en de gewenste intensiteit van het licht waarin het appartement nodig heeft. Na dit zal alleen een aankoop doen.

Voorbeelden kroonluchters room (foto interieur)

0b9fead2d1e057a9124eb246c1a1b9b2 3lyustravgostinuyu -101 234 042 924 1256 1822 2521 4520

Leave a Comment

Your email address will not be published.

5 + 1 =