2 eenvoudige manieren: Hoe de gipsplaten aan de muur te bevestigen – nwhistorycourse.org

The BlogInstallatie van gipsplaten aan de muur is eenvoudig, zodat er geen behoefte aan professionals betrokkenInstallatie van gipsplaten aan de muur is eenvoudig, dus er is geen noodzaak om professionals gipsplaten begon relatief recent hebben gebruikt te betrekken. In de meeste gevallen is het gebruik van een gipsplaat proberen om het oppervlak van de muur glad. Dit kan gedaan worden met de hulp van gips, maar deze methode te lastig en duur. Met de hulp van de gipsplaat kan de wand af te stemmen op hun eigen, zonder tussenkomst van een reparatie brigade. Als het oppervlak klein en de plafondhoogte laag is, kan een dergelijke uitlijning goed maken het grootste deel van de kleine kost nodige materiala.Vybor is afhankelijk van het oppervlak van de wand, de vlakheid wanden bestemming. Er zijn verschillende manieren om fasten gipsplaten te helpen aan de muur.


Vaststelling van gipsplaten aan de muur: hoe

Bevestig de gipsplaten aan de muur, kun je op twee manieren gebruiken.

Als u wilt dat aan het plafond of muur af te stemmen, kunt u de onderstaande methoden te gebruiken, afhankelijk van de gelijkmatigheid van de muur:

 1. Vaststelling gipsplaat kan aan de wand worden uitgevoerd zonder het gebruik van profielen. Deze werkwijze kan rekening worden gehouden indien het wandoppervlak is glad genoeg, zonder zichtbare gebreken. Glad oppervlak wordt beschouwd als een waar de verschillen goed zijn voor een maximum van 2 cm zijn. Opgemerkt dient te worden dat in een dergelijke manier om de gipsplaten hechten aan het plafond zal niet werken, omdat ze snel af onder zijn eigen gewicht kunnen komen. Ook is deze methode niet geschikt voor gebruik op plaatsen met een hoge luchtvochtigheid. Bevestig gipsplaten in een hoge luchtvochtigheid alleen via een waterdichte lijm.
 2. De tweede manier - het bevestigen van gipsplaten aan het frame. Voor deze methode is niet belangrijk, en de vlakheid van de wand van vocht in de kamer.

De eenvoudigste manier om gipsplaten te bevestigen aan het frame metalen frame met schroevenDe eenvoudigste manier om gipsplaten te bevestigen aan het frame metalen frame met schroeven

Het meest gebruikt in de reparatie van de wanden is de tweede methode. Dit komt door het feit dat de rechte wanden in deze tijd zijn zeldzaam, zodat vaststelling gipsplaat op chassis bespaart tijd en energie in de uitlijning van de wanden.


Hoe te gipsplaten aan de muur bevestigen met lijm

Bevestigen van gipsplaten aan de muur met lijm - een eenvoudige en intuïtieve werkwijze waarin er een aantal nuances. Met het oog op gipsplaten goed hechten aan de muur, moet je een goede pleister plakstrip kiezen. Als de muren in het huis nieuwe en glad, wordt het toegepast met een getande troffel op het gehele gebied van de gipsplaat.

Om plakken zonder gipsplaten profiel moeten de volgende acties worden vastgeschroefd zijn muur:

 • Ten eerste moet in de gipsplaten strook worden gesneden en vastlijmen aan de wand;
 • De laatste strip moet op de paneelbreedte;
 • Ze moeten in hetzelfde vlak te, niveau beacons bijhouden;
 • Het resulterende construct is een skelet die het mogelijk zal zijn om de gipsplaten aan de muur bevestigen zonder profiel vormen.

In het geval wanneer onregelmatigheden zichtbaar profiel en kan niet eerder lijmen GCR wandoppervlak gebracht wordt gevuld en gelijmd op het voorbewerkte wand smalle strook gipsplaat in een dambordpatroon. Het vliegtuig geëgaliseerd en al op een vlakke ondergrond gipsplaat geïnstalleerd.Voor de montage van gipsplaten aan de muur moet grondig worden gereinigd van vuil en stofVoor de montage van gipsplaten aan de muur moet grondig worden gereinigd van vuil en stof

Let op de belangrijkste. Voor het aanbrengen van gipsplaten, zorg ervoor dat je gaat om het te lijmen in de juiste richting. Moet strekken zich buitenwaarts papierlaag en het papier moet een gemeenschappelijke groef vormen gelijkenis. Als de technologie is gebroken, zal al het werk moeten worden hernieuwd.

GKL aan de wand komen zonder frame moet voorbereide oppervlak. Het moet duurzaam zijn, hebben het afbrokkelen, schimmel en meeldauw.

Bovendien moet de wand volledig beschermd tegen vocht en vorst. Bevestiging wordt naar de wand gedragen, vrij van verf, stof en olie. Deze methode is goed te gebruiken voor de betonnen gladde wand zonder grote gebreken.

Hoe te gipsplaten bevestigen aan de muur in het frame

Er zijn verschillende manieren om gipsplaten bevestigen aan de muur. Als u niet tevreden bent met de installatie van de gipsplaten op de lijm, kunt u gipsplaten gehechtheid gebruiken om het frame.

Het raamwerk zelf kan worden van twee soorten:

 • Metalen profiel;
 • Houten krat.

Als de plafonds zijn hoog, en bevestig gipsplaten aan de muur is handiger in kleine stukjesAls de plafonds zijn hoog, en bevestig gipsplaten aan de muur is handiger in kleine stukjes

Werkwijze metaalprofiel praktischer, maar niet de goedkoopste. Aanbevolen wordt gipsplaten aan metalen profielen vast in watergebieden zoals sauna, badkamer of sauna's. In dit gebied, maakt het niet uit de middelen voor bevestiging aan de wand van de GCR. Op een of andere manier zal worden vastgesteld gipsplaten met behulp van zelftappende schroeven in de pluggen. Als de muren zijn gemaakt van hout, dan kun je nagels gebruiken.


Opgemerkt wordt dat het frame gipsplaat installatiemethode heeft een aantal voordelen:

 • Het biedt geluidsisolatie en een warmere temperatuur in de kamer;
 • Het helpt uitlijnen zelfs zeer ruwe wanden;
 • U kunt het harde werk over het oppervlak van de muur in de voorbereiding te voorkomen;
 • Deze werkwijze kan worden gebruikt om wanden samozamerzayuschie isoleren.

Om een ​​houten frame te bereiden, vindt u bars van hout nodig, van 30 x 50 mm. Bevestig het frame rails van hout dat u de pluggen en schroeven kan gebruiken. Houten constructie kost u minder, maar het kan snel rotten, dus het is best om een ​​frame van metalen profielen gebruiken.

Bevestiging van gipsplaten aan de muur: Procedure

Er zijn twee manieren om gipsplaten aan de muur en twee loop van de actie voor dit doel. Om te beginnen, rekening houden met de procedure werken voor frameloze bevestiging methode. Je moet een muur gipsplaat, gips droog mengsel, containers doen verdunnen van het mengsel, mes verf, legpuzzel, gewoonlijk een rubberen hamer, spatels, niveau, vislijn, meetlint.

Voordat u begint met de installatie, zorg ervoor dat alle draden die achter de gipsplaten, hebben goede isolatieVoordat u begint met de installatie, zorg ervoor dat alle draden die achter de gipsplaten, hebben goede isolatie


walkthrough:

 1. Het eerste wat we doen - dit oppervlak meten muur en zijn van plan een plek om de FCL zetten, kijk, dat er geen cross-vormige gewrichten.
 2. Nu de voorbereiding van de ondergrond voor de installatie. Om dit te doen, dat reinigen van afbrokkelende, stof en andere dingen. Ongelijkmatig en snel absorberende ondergronden geprimed.
 3. Nu maken we snijden GCR, niet alleen heel vel, maar voegt ook die behoefte te bereiden op voorhand.
 4. Wij produceren hechtpleister gewicht van het gips mengsel langzaam stollen. Haar rol kan worden gespeeld starten stopverf. U kunt nog steeds verbinding het stucwerk, maar het moet worden toegevoegd aan de behanglijm of lijm PVA.
 5. GCR vasthouden aan de muur. De kleefmiddellaag is afhankelijk van de vlakheid van de wand. Op een vlak oppervlak kan direct worden vastgelijmd aan de wand en de curve - via de nivellering bakens uit platen van gipsplaten.

De GCR op het frame aan de wand draaien vindt u ook een muur gipsplaat, metalen profielen bevestigingsprofielen, pluggen en schroeven, boormachine, klopboormachine, schroeven, schroevendraaier, stopverf en een plamuurmes, een Bulgaarse, een meetlint en een schietlood (aan de structuur te versterken). De geluidsisolatie tijdens de installatie te verbeteren door het gebruik van minerale wol. Als er gaten op de schroeven, kunnen ze verhullen stopverf.

We doen het juiste ding: hoe gipsplaten te bevestigen aan de wand (video)

Alignment muren met gipsplaten - een geweldige manier om de geluidsisolatie in het appartement te verbeteren, maken een snelle en kwaliteit reparaties.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 1

Adblock
detector