10 regels decor: donker behang in het interieur – nwhistorycourse.org

The BlogGebruik donkere achtergrond in het interieur kan worden gegeven aan de verlichting, grootte van de kamer, de kamer stijl en decorGebruik donkere achtergrond in het interieur kan worden gegeven aan de verlichting, grootte van de kamer, stijl en inrichting pomescheniyaSoblyudaya regels voor het kiezen van het behang en interieur ontwerp kan een uniek ontwerp te maken. Dus het is de moeite waard een kijkje op welke opties zijn beter op te pikken wat donkere wallpapers zijn geoptimaliseerd voor de stick in de kamer, omdat niet iedereen een lange tijd in het donker interieur kan zijn. Kies de kleur van het behang moet worden gebaseerd op de grootte van de kamer, verlichting en inrichting van de kamer, stijl en interieur.


Dark behang in het interieur van de woning

Brown wallpaper ideaal voor het regelen van de achtergrond van de slaapkamer, studeerkamer of woonkamer.

Het is belangrijk te onthouden dat als de toon is donkerbruin, het zal perfect worden gecombineerd met warme kleuren, zilver, goud en wit palet, en aan de voorzijde van heldere tinten van bruin passen perfecte combinatie met de donkere tinten van het meubilair, decor items en accessoires.

Behang donkere tinten goed mengen met meubels en accessoires van warme en heldere kleurenBehang donkere tinten goed mengen met meubels en accessoires van warme en heldere kleuren

In de kamer met donker behang ziet er geweldig uit witte meubels, een klassieker van het genre, een win-win-interieur. Ontwerpers gebruiken meestal een donkere achtergrond in de slaapkamer, want dankzij deze kamer zorgt voor een rustige sfeer, rust, ontspannen.

Een aanvulling op donkere achtergrond vlekken van verschillende kleuren, bijvoorbeeld:


 • rood;
 • melk;
 • groen;
 • Geel.

Dark wallpaper niet noodzakelijk bruin zijn. Vandaag is het dringend noodzakelijk om muren te trekken in donkere kleuren groen, donkerblauw of donkergrijs palet. Donkerpaars wallpaper vandaag de dag om te genieten van een grote populariteit onder ontwerpers. Selling paarse kleur geeft aan dat een dergelijke achtergrond geschikt voor bijna elke stijl onder leiding van het minimalisme tot neo-gotische. In de kamer met een donkere paarse achtergrond die is gelegen in de buurt van de witte meubels en een zwart interieur.

Het is belangrijk om te beseffen dat de donkere behang in de slaapkamer of elke andere ruimte, betekent niet dat de kamer levenloos, saai en somber zou zijn.

Het was een donkere achtergrond geeft een kans om een ​​uniek interieur, het belangrijkste om te profiteren van de diensten van een professionele ontwerper te creëren.

Helder behang en donkere vloer, de donkere achtergrond en lichte vloer - welke opties combinaties

Een donkere vloer en licht behang en behang donker en licht contrast en de vloer is zeer effectief interieur oplossingen. Voor kleine kamers, ideaal donkere vloer en lichte muren, het u toestaat om de ruimte van een kleine kamer visueel uit te breiden. Als het laminaat of linoleum donker en licht muur, zorg ervoor dat het noodzakelijk is om de donkere vlekken in de vorm van decoratieve panelen, deuren, decoratieve elementen te maken. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de verlichting, zonlicht en niet te overdrijven met een donkere kleur.Als een donker palet passen op alle tinten van bruin. Als de combinatie van het tegenovergestelde, namelijk donker behang lichte vloer, is het belangrijk om te begrijpen dat in orde gemaakt op een zodanige wijze zal de ruimte visueel, dus deze kleurencombinatie wordt meestal gebruikt in grote en ruime kamers. Deze combinatie wordt niet aanbevolen voor gebruik in de keuken of de hal, omdat het licht zichtbaar zodra de vloer van verontreinigingen zal zijn.

Lichte vloer en donker behang visueel verminderen van de kamer, dus gebruikt in grote kamersLichte vloer en donker behang visueel verminderen van de kamer, dus gebruikt in grote kamers

Visueel te vergroten de ruimte met donker behang ontwerptechnieken zal helpen de volgende:

 1. Ontwerpers raden het plaatsen van een spiegel aan de wand, wordt het visueel uitbreiden van de ruimte.
 2. U kunt de muren en de lichte en donkere achtergrond te maken.
 3. Vouw de ruimte van extra verlichting kan op de muur schansen worden geplaatst, zet de originele lamp. De speciale charme van de kamer zal gekleurde lampjes geven.

Na basistips ontwerpers kunnen een harmonieus interieur te creëren. Het belangrijkste is niet te overdrijven met een donkere kleur.

Wat pokleit behang in een donkere kamer: Designer Tips

Het probleem is zeer donkere kamers waar veel. Donkere kamer kan niet alleen in een klein appartement op dit effect zijn niet verzekerd en de inwoners van landhuizen. Zelfs als het huis is aan de zonnige kant, is het niet altijd te redden van overmatige somberheid in de kamer.

Zoals voor het beëindigen van de kamer met behang, is het belangrijk om te onthouden: slechts licht behang geschikt voor donkere kamers.

Interieur slecht verlichte kamer geschikt blonde wallpaperInterieur slecht verlichte kamer geschikt blonde wallpaper

De ideale kleur optie - is:


 • beige;
 • pistache;
 • ijs;
 • citroen;
 • golden;
 • Geel.

Lichte kleuren moeten helder en vrolijk te zijn, dankzij deze kamer aangenamer zijn. Mooie mix kleuren of op een van de muren Muurschildering, die de zonne-hout geeft. Hulp fleuren de kamer behang met discreet patroon, moet het niet donker en groot zijn. Als de voorkeur werd gegeven aan self-gekleurd behang, moet het een van de wanden worden gemaakt van een andere kleur behang.

Behang in de donkere woonkamer: hoe naar de finish voor een kleine kamer kiezen

En wat behang zal perfect voor kleine donkere kamer zijn? Een goed idee voor de belangrijkste kamers van het huis - het is een combinatie van verschillende felle kleuren. De lichtste kleur van het behang lijm is noodzakelijk voor de meest onverlichte muur. Ook vergeet niet over het decor elementen, wat live, felle accenten toe te voegen interieur stemming en positief. Om een ​​donkere kamer helderder en levendiger te maken dan nodig is bij de selectie van behang is om aandacht te besteden aan de textuur van het materiaal.

Voor kleine en donkere woonkamers geschikt lichte kleuren behang met glanzend oppervlakVoor kleine en donkere woonkamers geschikt lichte kleuren behang met glanzend oppervlak

Voor een kleine donkere woonkamer is het beter om de volgende soorten behang te kiezen:


 • vinyl;
 • textiel;
 • Voor schilderij;
 • papier;
 • Vlies.

Moeten weigeren van mat behang met diepe textuur. Maar beter om een ​​glanzend materiaal dat de stralen reflecteren, waardoor het toevoegen van weinig zonlicht kamer voorkeur. Als je denkt over met afwerking in reliëf bekledingsmateriaal, moeten ze onmiddellijk uit mijn gedachten, omdat deze wallpapers overspoelen de toch al slechte verlichting.

De juiste combinatie van lichte en donkere achtergrond in de binnenruimte

Mooie combinatie van kleuren in het interieur van de kamer - dit is de droom van elke persoon die de reparatie begonnen. Vandaag ontwikkeld vele manieren te combineren.

Er zijn universele kleuraanpassingsmethoden:

 1. Makkelijk te combineren. Deze werkwijze wordt gekenmerkt door het gebruik van twee kleuren.
 2. Complexe verzameling. Deze methode is een combinatie van meer dan twee kleuren.
 3. Onconventionele combinatie. De werkwijze omvat het combineren van meer dan drie verschillende kleuren.

Licht en donker behang combineren op de volgende manieren: eenvoudige, complexe of ongebruikelijke combinatie vanLicht en donker behang combineren op de volgende manieren: eenvoudige, complexe of ongebruikelijke combinatie van

Met de combinatie van licht en donker behang, is het belangrijk om te beslissen welke men wil om het resultaat te zien na de reparatie man. Bij gebruik van de lichte en donkere tinten van de kleuren zal noodzakelijkerwijs prevaleren. Blond wallpapers - dit is niet per se wit of beige, kan het roze, perzik en pistache kleuren zijn. De donkere muur is een soort van een interessante accent in de kamer.

Uitstekende keuze - het eindigt in zwart-wit wallpapered kamer. Deze combinatie van een gewaagd, gedurfd en interessant. Zwart-wit wallpaper ideaal voor klassieke stijl of de stilistische richting van hi-tech.

Donkere muren in het interieur (video)

Bij het lijmen van de donkere behang is belangrijk te onthouden dat donkere kleuren visueel vermindering van de ruimte. Als je een donkere muur, en de ander licht te maken, kunt u een uniek interieur te creëren.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

46 + = 48

Adblock
detector