Zonindelning sovrum vardagsrum 16 kvadratmeter. m: den perfekta interiören

Zonindelning sovrum vardagsrum 16 kvadratmeter. m: den perfekta interiören

12 October 2017Zonindelning sovrum hjälper inte bara att planera inredningen, men också göra rummet funktionellaZonindelning sovrum hjälper inte bara att planera inredningen, men också göra rummet funktionellt rum på 16 m2, det är en ganska bra område, för att realisera alla designidéer till verklighet. Vilket är typiskt för sovrummet? Det bör inte bara vacker, men också bekväm, rymlig, bekväm. Ganska ofta människor försöker zon utrymmet i ett särskilt rum. I den moderna interiören sammanslutning av sovrum och vardagsrum hittar du mycket oftare än du kanske tror. Om dessa två rum kombineras kan de planlagd, inte bara i sittgrupp, men även när det gäller arbete och kreativitet.


Möbeldesign sovrum, vardagsrum 16 kvm. m: bild

När rummet är renoverat, är det mycket viktigt att välja rätt möbler. inom designexperter rekommenderar inte att göra ett val till förmån för skrymmande möbler. En viktig del av möbler bör vara sängen, är det nödvändigt att välja mycket noggrant.

Allt för sovrummet, är vardagsrummet är bättre att ge företräde åt en praktisk modulära möblerAllt för sovrummet, är vardagsrummet är bättre att ge företräde åt en praktisk modulära möbler

Vi ska inte ge företräde åt utarbeta möbler, det bästa alternativet att stanna på funktionaliteten.

Ett utmärkt val skulle vara en säng med skåp, satsen som innehåller lådor. Lägenhet med layouten på "Chrusjtjov" gav inte en anledning att överge dubbelsäng, tvärtom, ett utmärkt alternativ med stor nytta för sängen är installerad på pallen, där du kan placera lådor för förvaring av kläder. Detta alternativ eliminerar extra interiören. Om skåpet är en nödvändig egenskap, bör företräde ges möbel coupe. På grund av dess funktionella dörrar, tar liten plats, förutom att visuellt höja taket. Om det behövs för att utöka själva rummet, välj en dörr med en blank yta. Den ursprungliga ritningar kommer att bidra till att återuppliva rummet och ge det lite originalitet. När du köper möbler behöver tänka på att varenda centimeter av rummet bör vara funktionellt inblandade.

Förutom de grundläggande egenskaper kan du placera följande:


  • Olika tillbehör;
  • böcker;
  • Golvlampa eller andra nödvändiga inventarier.

Möblerna i sovrummet bör vardagsrummet vara kompakt, men de tomma utrymmena bör inte vara. Förutom möbler, spelar belysning en viktig roll. Det bör inte vara för ljust, är det bättre att göra ett val i riktning mot spotlights eller lampor, kommer det att skapa ett behagligt ljus.

Hur renoverade rum sovrum 16 kvadratmeter. m

Till rummet verkade bra, kan du använda den venetianska gips. Detta material kan göra absolut något utrymme en slags nåd och storhet. Förutom fyll kan du välja tapeter. Mönstret kan vara någon välja, baserat på preferenser ägaren, men det är bäst att ge företräde åt naturen, som kommer att överföra ljus och värme. En speciell attraktion kommer att ha en 3D-tapet. Eftersom du kan utöka rummet, förutom den magiska atmosfären kommer att garanteras genom modern avbildning.

Innan vi går vidare till arrangemanget i rummet, bör du tänka på förhand praktisk och vacker interiör av ett sovrum, vardagsrumInnan vi går vidare till arrangemanget i rummet, bör du tänka på förhand praktisk och vacker interiör av ett sovrum, vardagsrumSom för arrangemanget av golvet, följande material är lämpliga för honom:

  • laminat;
  • mattan;
  • Linoleum.

För att dra väggarna i sovrummet, vardagsrummet, är det bäst att använda sängkläder färger, medan golvet är perfekta mörka färger.

Till rummet var bekväma, tysta och en känsla av trygghet skapades, är det bäst att välja en varm ton till golvet. Det är inte nödvändigt att begränsa sig till blommor, kan du göra några ljusa färger, kommer det att vara tillräckligt färgpaneler eller vackra kuddar och överkast. Den perfekta avslutningen på en vacker interiör kommer att vara gardiner som bör vara vacker och känslig.

Det är bäst att välja en skjutdörr, det är utmärkt att hjälpa till att rädda det nödvändiga utrymmet.

Om rummet eller sovrummet har en balkong rum, kan detta utrymme också användas med fördel, det organisera rekreationsområde eller arbetsområdet.

Ett sovrum, vardagsrum på 16 kvadratmeter. m och zonindelning

Zonindelning av sådana lokaler måste vara rätt, och ta hänsyn till reglerna för kombination. I rymden kan du lägga komfort och funktionalitet, är det viktigaste rätt handlingsplan.

Som resonatorer kan användas som en speciell partition och belysningSom resonatorer kan användas som en speciell partition och belysning

Skapa zonindelning kan tillgripas hjälp av följande ämnen:

  1. Gardiner eller persienner. Deras främsta fördel är att de är lätta att byta ut, göra sig av med oanvändbara eller helt enkelt tvätta,
  2. Särskilda partitioner eller användning av valv och pelare. De kan användas för att identifiera var det finns ett sovrum och ett vardagsrum där;
  3. Podium, kan den placeras under sängen, vilket skiljer den sovande platsen av territoriet;
  4. Lighting. Korrekt placering av belysning, samt på ett visst sätt eller att separat nödvändiga från den andra zonen.

Färg organisation. Om du utför färgregistrering i olika stilar, kommer det också att bidra till att fördela zonen. Men kom ihåg, sovrummet bör inte stå ut med ljusa färger.


Hur man väljer rätt stil

Innan du gör ett val till förmån för en viss stil, bör du tänka på funktionalitet och komfort.

Designers rekommenderar att tänka och design stil, vilket bör tillfredsställa er och alla familjemedlemmarDesigners rekommenderar att tänka och design stil, vilket bör tillfredsställa er och alla familjemedlemmar

För detta storlek rum, experter rekommenderar att välja ett av följande områden: minimalism, hi-tech, Provence, loft eller japanska.

I dessa stilar inte kan ta emot massiva möbler, de är enkla och är utformade för maximal funktionalitet. Alternativ för att arrangera en hel del, zonindelning är ett måste, som ofta är nödvändigt att komplettera den med nödvändiga ändringar, såsom en barnsäng, en kreativ uppsättning objekt eller för arbete.

Korrekt zonindelning sovrum, vardagsrum på 16 kvadratmeter. m (video)


Om vi ​​håller oss till de grundläggande reglerna för konstruktion, som nämnts ovan, är det möjligt utan hjälp av en specialist för att skapa en perfekt, unik interiör i ett rum på 16 kvadratmeter, som kommer att betona de individuella egenskaperna hos varje värd, liksom sin oklanderliga smak. Ganska lite experimenterande och en dukade under för fantasin kan uppnås oförutsägbara, individuella resultat, vilket kommer att kunna tillfredsställa även nybörjare designer, liksom alla hushåll.

vardagsrum, sovrum designen 16 kvadratmeter. m (inredning foto)

01 4c90805fc0232b57cbb8752797d69a89 193 1361 2016-05-20-573eeca5b9e62 2016-05-20-573eeca669ba1 3105 11107 5603ca252992b 1399445345gostinaya-17-kv-m-7

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 77

map