Zoldertrap Fakro: 3 redenen om te kiezen

Zoldertrap Fakro: 3 redenen om te kiezen

12 October 2017Zoldertrap Fakro zijn heel populair, omdat ze zijn veilig en praktischZoldertrap Fakro zijn heel populair, omdat ze veilig zijn en praktichnyeKak meestal Fakro houten trap van natuurlijke grenen, maar er zijn ook metaal. Keuze, natuurlijk, hangt volledig af van de klant. Het product zorgt voor een veilig hijsen van de begane grond naar de tweede in een privéwoning. Nadat de bewerking is voltooid, wordt Farcot ladder opgevouwen en opgeslagen onder het plafond, dat weinig extra ruimte vereist. Dergelijke woninginrichting passen in elke stijl van de kamer. In principe worden ze gebruikt voor particuliere woningen, maar het is mogelijk om te installeren in de garage, in het magazijn of een andere kamer.


Original zoldertrap Fakro

Bij het kopen van een dergelijk hefmechanisme, sterk kan besparen niet alleen geld, maar ook om de tijd in te stellen, als de installatie is niet moeilijk uit te voeren.

Ladder Fakro - is van:

 • gemak;
 • toegankelijkheid;
 • Comfort.

Trappen Fakro voordeel ligt in de bereikbaarheidTrappen Fakro voordeel ligt in de bereikbaarheid

Deze kwaliteiten laten producten aan populariteit te winnen in letterlijk elke dag. Daarnaast is de trap compact, functioneel, en vooral, eenvoudig te installeren. hoes dikte ongeveer 36 mm en maakte het in een frame bekleed met vellen vezelplaat.


De ruimte binnen het frame wordt gevuld met de trechter schuim of piepschuim, isolatielaag indien nodig. Op het buitenoppervlak glad. Het deksel wordt geopend en gesloten door de metalen staven en sluizen. Installatie vereist echter zo nauwkeurig, het deksel goed gesloten en geen verschillen met doorlaatopeningen.

Dankzij de hoekstukken, trap stevig en duidelijk te stellen, en is stabiel.

Met het oog op de sterkte van het product te verhogen, moet u de stappen van de techniek van zwaluwstaart vast te stellen, zodat wanneer opgevouwen ze niet het deksel raken.

Soorten ladders Fakro

Voor het installeren van zolder trappen van de Poolse fabrikant, moet u het type van de structuur te bepalen.Er zijn verschillende mogelijkheden voor zoldertrap, pick-up die moet worden gegeven een binnenkamerEr zijn verschillende mogelijkheden voor zoldertrap, pick-up die moet worden gegeven een binnenkamer

Dit kan zijn:

 1. Comfort - LWK.
 2. Smart-lws.
 3. Thermo-LTK.
 4. Fakro (LWM).
 5. Thermische isolatie - lst.

Elk type ladder heeft zijn eigen eigenaardigheden. Bijvoorbeeld, een type ladder Smart-lws uitsluitend uitgevoerd vanaf grenenhout, wordt aangevuld met het isolerend deksel, en een luik 36 mm dik. Model Komfort LWT gemaakt niet alleen van grenenhout en de hoogste categorie, en heeft ook een luik met een dikte van 36 mm. Dit ontwerp is enkel perfect blik op de heldere plafond. In de regel, het product bestaat uit 3-4 secties, alsmede de zijde van de metalen leuning, voor gebruiksgemak en veiligheid.

De ladder rubberen lippen aanwezig die voorkomt schade aan de vloerbedekking tijdens het openen.

Eigenschappen van het ontwerp Fakro ladder

Ladder Fakro Basic - is niet alleen een reeks van hoogwaardige componenten voor de lift naar de tweede verdieping, en de elementen waarmee de super structuur gevormd te werken.

Veel mensen de voorkeur aan de trap Fakro kiezen, omdat ze worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en betrouwbaarheidVeel mensen de voorkeur aan de trap Fakro kiezen, omdat ze worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Onderdelen van de trap - is van:

 • Zijdelingse langsliggers;
 • De horizontale stadium;
 • Aansluiten van de langsliggers.

Het zijn deze componenten versterkt het product en maken het meer duurzaam. Technologische ontwikkeling was niet alleen een glijdende ladder te maken en maak het zo stabiel en in staat om te dienen voor vele jaren met regelmatige zware lasten.


Op de trappen, ongeacht de ladder, heeft speciale anti-slip langsuitsparing waardoorheen tegen verschuiven tijdens de afdaling en opstijging.

FAKRO ladder: de afmetingen en kenmerken

Afmetingen Farko trappen kunnen verschillend zijn. In het bijzonder, kunt u kopen kant en klare ontwerpen van een standaard formaat.

Voordat een ladder moet gaan naar metingen van de breedte en lengte van de opening teVoordat een ladder moet gaan naar metingen van de breedte en lengte van de opening te

Echter, voordat de overname, is het noodzakelijk om te meten:

 • Hoogte vanaf de eerste naar de tweede verdieping;
 • Breedte van de opening;
 • De lengte van de opening.

In standaard zoldertrap basishoogte wordt beschouwd 270-350 cm. De hoek is 50-75 graden, en de steel kan minder dan 1 m bedragen. Online houtconstructies, om een ​​zekere lengte te kiezen, en indien nodig, kan het gemakkelijk worden verwijderd.


Indien de ladder metaal schaar kunnen meerdere sectoren worden bijgevoegd.

Standaard grootte luik beschouwd 60-70h120-140 te zien. Het is onwenselijk om een ​​groter formaat te gebruiken, omdat het ernstige warmteverlies zal uitlokken. Bij het maken van de opening, moet u een extra marge van 5 cm te maken aan elke kant. Het zal dan duidelijk waargenomen normen montage zolder ladder.

In de regel, de verkoop van trappen, leveranciers bieden niet alleen een extra bevestiging materiaal, maar ook diensten voor de installatie, dan u zou mogen gebruiken, als er geen vaardigheid om dergelijke faciliteiten te installeren, omdat het kan leiden tot extreme gevallen.

Het installeren van zoldertrap Fakro

Wat is de functie van de zoldertrap Farko Plus? Het feit dat hun installatie is in principe geen probleem en begrijpen is niet zo moeilijk als het lijkt op het eerste gezicht.

Installeer zoldertrap Fakro kan bezitten, het belangrijkste ding - zorgvuldig te lezen de instructiesInstalleer zoldertrap Fakro kan bezitten, het belangrijkste ding - zorgvuldig te lezen de instructies

Men hoeft alleen maar de instructies te volgen:

 1. Er moet controleren of de opening van het luik en maten.
 2. Aan het onderste deel van de klep is bevestigd aan het hulpprint ladder ondersteunt in uitgeklapte vorm.
 3. In bedrijf, vereisen het gebruik van de sleutel 10, schuim en de hoekmeter schroevendraaier met schroeven.
 4. Trap stijgt en leunt op de ondersteunende boord.
 5. Op het moment van het monteren van de box trap moet je de rechtheid te weerstaan. Hiertoe tussen de einddelen in de opening van de doos en plaats een afstandhouder.
 6. Ladder box is vastgeschroefd aan beide zijden.
 7. Verder wordt de referentie bord verwijderd en uitschuifbare ladder. Tot aan de voltooiing van de montage werk, moet je om te verblijven op de tweede verdieping, omdat, terwijl het ontwerp niet is ingesteld, wordt stap op het ten strengste verboden.
 8. Verder opgevuld met schuim trap openingen tussen mantel en de opening in het plafond.
 9. Het is noodzakelijk om de schroeven los en vouw de ladder te voltooien.
 10. Verder aangescherpt de bouten vast.
 11. Dan, een element voor de verwijdering ladders, als het te lang, of toevoeging. Als de ijzeren trap, kunt u de gewenste segmenten toe te voegen.

Indien gewenst kunnen we de regulering van de helling van de ladder uit te voeren. Om dit te doen, moet u de locatie van de zijsteunen te verplaatsen.

Zoldertrap Fakro: beoordelingen

Trappen Fakro zeer positieve feedback, en gebruik ze bijna overal. Of om precies te zijn, in de industriële en residentiële gebouwen.

Fakro ladder prachtig sieren het interieur vrijwel elke ruimteFakro ladder prachtig sieren het interieur vrijwel elke ruimte

De vraag naar de bouw is zeer gerechtvaardigd, omdat ze zijn:

 • Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal;
 • Hebben caps van het vloeroppervlak van de verschijning van chips, krassen en vertrapten te beschermen;
 • Gemonteerd op een vereenvoudigde bevestigingssysteem in de vorm van een opvouwbare;
 • Laat de afstand tussen de deur en stappen te vergroten;
 • Ze hebben een warmte-isolerende luiken;
 • Voorzien van anti-slip treden;
 • Voorzien van handgrepen metaal;
 • Ze kunnen worden vastgesteld, en zonder de hulp van professionals en op hun eigen;
 • Heeft een systeem van opvouwbare stappen in de vorm van een zwaluwstaart.

In het algemeen is de ladder Fakro - een lichtgewicht opvouwbaar, die bestaan ​​uit secties 3-4. Vervaardigd uit hout en metaal, hebben een hogere kwaliteit. Met name indien het een houtstructuur, vervolgens de reproductie wordt niet knopen of split. Uitstekende afwerking, de beste uitzichten en een maximale voorbedachtheid. Dankzij bouwde het kasteel, kunt u de deur op slot, het beperken van de toegang tot de zolder. Gevouwen trap is niet zichtbaar, omdat het lijkt als een compacte eenheid, samengesteld en opgeslagen op het plafond.

Het installeren van een vlizotrap Fakro (video)

eenvoudige installatie, uitstekende inrichting en het gewicht voordelen. Dit alles kan worden verkregen via de overname van conventionele zoldertrappen van de firma Fakro.

Voorbeelden Fakro ladders (foto)

1 5 4 216fakro 494d 656cherdachnye-lestnitsy-Fakro-lms 1444293205cherdachnaya-lestnica-fakro1231 259686628w640h640cid2579563pid181507632-86d66873 cati-merdivenleri1 art0000025a1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 54 =

map