Zoals u wassen glossy plafonds zonder scheiding

Zoals u wassen glossy plafonds zonder scheiding

12 October 2017Alvorens de spanplafond bekend zijn met de samenstelling van het materiaal waaruit de deklaag wordt uitgevoerd en de aard van de verontreinigingen moeten worden verwijderdbijna elke droom - Voor het schoonmaken van het spanplafond vertrouwd is met de samenstelling van het materiaal waaruit de deklaag wordt gemaakt en de aard van verontreinigingen udaleniyuPotolok die geen onderhoud nodig zijn moeten zijn. Maar het glanzende oppervlak is, kan per definitie niet perfect voor een lange tijd te zijn, en je moet schoon te maken en te wassen doek. Maar hoe het goed en gewoon doen?


Hoe te glossy plafonds zonder vlekken Tips reinigen

Gloss moet altijd schijnen - in het belang van het en zateivaet hele structuur. Wash, schijnbaar geen probleem, maar u kunt wassen dat op echtscheiding nog erger dan het was zal zijn.

Hoe correct verlaagd plafond te wassen:

 • Zachte spons. Vereiste zacht! Hard gewoon krassen uw glans en geen volgende reinigen niet helpen.
 • De zachte spons wordt bevochtigd met een milde zeep oplossing, als je het overdrijven met water en zeep, en kennis met de zeer vlekken, was ze - een aparte kwestie.
 • Verzonken plafond moeten licht in draaiende bewegingen - van de las.

Geringe vervuiling op het doek spanplafond wordt verwijderd met een zachte spons en zeepoplossingGeringe vervuiling op het doek spanplafond wordt verwijderd met een zachte spons en zeepoplossing

Na gewassen maximum zoolplaat met een droge doek flanel stof. Microvezel doek zal ook werken.

Vriendelijke wasgelegenheid glossy plafonds

Het is streng voor deze doeleinden verboden middelen op basis van aceton. En andere chemische componenten kan leiden tot onverwachte reacties op PVC-folie - kan verzachten en vormen lelijke rimpels, de film kan veranderen of zelfs verdwijnen (fade film).


Door de aankoop van middelen, breng dan een druppel op een afgelegen hoek van het plafond - de meest onopvallende plaats. Wacht tien minuten, en daar kijk - als er niets is veranderd, gemakkelijk te wassen.

Op de verkoop van vandaag, en speciale poetsmiddelen, die zijn ontworpen om plafonds te wassen.

Vlekken op de spanning glossy plafond: hoe schoon te maken

Nogmaals, niet overhaast in extremen. Het is niet nodig om dure instrumenten te kopen als je het niet probeer dan een eenvoudige en onschadelijk, beproefde recepten. Het kan omgaan met een plek van dezelfde zeep oplossing. Er is een alternatief - een afwasmiddel.

Misstand spanplafond reinigen met schuurmiddelen, t. K. In dit geval, aanzienlijke schade aan de oppervlakte blijvenMisstand spanplafond reinigen met schuurmiddelen, t. K. In dit geval, aanzienlijke schade aan de oppervlakte blijvenTot glans heeft niet opgehouden om te schitteren in het water, voeg een paar druppels van ammoniak. Soms alcohol wordt gebruikt en glas schoner, maar zorg ervoor dat het percentage alcohol laag zou moeten zijn

verboden middelen

Het is verboden om schoon vlekken:

 • Abrasives;
 • Metal borstels;
 • washandjes;
 • oplosmiddelen;
 • Chloorhoudende stoffen
 • Poeders.

Aanhoudende glanzend plafondoppervlak wordt verkregen door aan water te wassen ammoniakAanhoudende glanzend plafondoppervlak wordt verkregen door aan water te wassen ammoniak

Indien het systeemplafond is geen film en weefsel, dit weefsel ook afwasbaar met water en zeep.

Algemene aanbevelingen voor het wassen spanplafond

Vergeet niet dat de test is altijd de beste manier om te beginnen met het opruimen - onopvallend blad plot daling betekent 10 minuten wachten, en het vonnis. Er is niets gebeurd - wassen.

Gebruik nooit verlaagd plafond chaotisch - bewegingen moet cirkelvormig zijn. Chaotische verkeer en uitgegroeid tot een oorzaak van een aanzienlijk aantal echtscheidingen.

Laat de vlek niet intens wrijven, doet de film niet leuk. Alleen zachte en rustige beweging niet de integriteit van het web te schenden.

Sterk verwarmde water is ook een vijand van het plafond, zal het onvermijdelijk leiden tot ernstige vervormingen van het web.


 Is het mogelijk om het plafond van de stofzuiger te reinigen

Het is mogelijk, en veel deskundigen adviseren om dit te doen. Maar eerst moet je ervoor zorgen dat de structuur goed vast zit, anders kunt u per ongeluk verstoren van de geometrie van de plafondconstructie.

Natuurlijk moet een kleine cluster van stof met een stofzuiger niet worden verwijderd, maar als voorkoming van verontreiniging reinigen plafond met een stofzuiger een keer per maand misschien.

Trouwens, het spanplafond geen stof regelt, aangezien de filmbekleding speciaal bewerkte antistatisch. Wanneer u een plafond te installeren, vraag dan de vertegenwoordigers van het bedrijf, of ze nu uit antistatische middelen verwerkt.

Hoe vaak moet uw verlaagd plafond te wassen

Er wordt aangenomen dat de goedkope bouw vereisen speciale, meer onderhoud, maar is het niet. De basis en duur en de kosten van de plafondconstructie dezelfde PVC-folie en een en ander moet worden gewassen met milde zeep, zachte sponsen. Eens in de zes maanden - deze frequentie is voldoende.

Care spanplafond oppervlak wordt uitgevoerd met een zachte suède of microfiber doek om stof en vuil te verwijderen zachte bewegingenCare spanplafond oppervlak wordt uitgevoerd met een zachte suède of microfiber doek om stof en vuil te verwijderen zachte bewegingen


Dus, laten we samenvatten wat u moet weten over het reinigen verlaagde plafonds:

 • Schurende stof verboden is - u kunt vervormen of zelfs scheuren film;
 • Wrijf niet over de vlek - het wast gewoon zachte, cirkelvormige beweging;
 • Het is niet voldoende om het oppervlak af te vegen met een spons - noodzakelijk na de eerste fase van het reinigen te vegen het plafond vlakte, droge doek of microfiber doek;
 • Van tijd tot tijd, maar niet vaker dan een keer per maand, kan het plafond worden schoongemaakt met een stofzuiger;
 • Gebruik geen producten die chloor, aceton betekent ook ten strengste verboden;
 • Borstels kunnen niet gebruikt worden - alleen zachte sponzen;
 • Toegestaan ​​om glossy plafond gebruikt om afwas te wassen.

En, natuurlijk, proberen om besmetting te voorkomen, voor zover mogelijk.

Het wegwerken van vlekken op plafonds (video)

Zorg voor het glossy spanplafonds is eenvoudig - belangrijker nog, voor de amateur te voorkomen. Er is geen betere manier dan de zeep oplossing, en vaak hoeven niet ijverig met het wassen om in zes maanden. Laat plafond dient u voor een lange tijd zonder haar glossy glans en kracht te verliezen.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 71

map