Zoals pokleit plafond aan het plafond: het gebruik van glasvezel

Zoals pokleit plafond aan het plafond: het gebruik van glasvezel

12 October 2017Glasvezel is een uitstekend materiaal voor versterking van geverfde oppervlakkenGlasvezel is een uitstekend materiaal voor de versterking van glasvezel of geschilderde poverhnosteyMalyarny ragfijne - duurzaam materiaal dat wordt gebruikt om de muren en het plafond te dekken. De unieke eigenschappen uberegut oppervlak van het ontstaan ​​en de voortplanting van scheuren. Glasvezel - zeer duurzaam materiaal. Samen met dit, het heeft ook andere gunstige eigenschappen. Het is milieuvriendelijk, veilig voor mens, reukloos, bestand tegen hoge temperaturen en vocht. Om te weten hoe pokleit plafond aan het plafond, moet u het advies van professionals te volgen. 


Bonding spinnenwebben op het plafond: de eigenschappen van het materiaal en de mogelijkheden ervan

Glasvezel - milieuvriendelijk materiaal dat wordt bereid door combineren van de organische vezel en hars. Hele web heeft geen patroon heeft een sterke en dichte structuur. De vezels in glasvezel willekeurig aan elkaar gelijmd, waarbij uniformiteit waarborgt. Het heeft een zachte textuur, zijn zachte eigenschappen lijkt spinnenweb. De prijs van het materiaal beschikbaar is, waardoor het een populaire keuze bij de consument. Het moet in staat zijn om serpyanku en glasvezel te onderscheiden.

Glasvezel is vastgelijmd aan het nieuws pololok en tape-serpyanka - alleen op de gewrichtenGlasvezel is vastgelijmd aan het nieuws pololok en tape-serpyanka - alleen op de gewrichten

Kenmerkt glasvezel

 • Het materiaal is bestand tegen hoge temperaturen, vocht, chemische stoffen;
 • Het maakt niet leiden tot allergieën;
 • Veilig voor de gezondheid;
 • duurzaam;
 • Het heeft een hoge dichtheid;
 • Is uitgelijnd bronoppervlak;
 • Bestand tegen beschadiging.

Ondanks de hoge kwaliteit van het materiaal een relatief lage kosten. Kenmerkend is dat de mat kan worden beschilderd met verschillende soorten verf.

Glasvezel kan worden geschilderd in een verscheidenheid van kleurenGlasvezel kan worden geschilderd in een verscheidenheid van kleuren


Het is belangrijk op te merken dat in zijn deel van het materiaal heeft een glazen deeltjes die schade kan veroorzaken. Bij het knippen en plakken van het materiaal mogen werken zonder handschoenen. Deskundigen adviseren om een ​​speciale met rubber kleding te gebruiken, om de organen van de visie en de ademhaling te beschermen bij contact met de huid deeltjes.

In overeenstemming met alle veiligheidsvoorschriften glasvezel in de ruimte kan worden pokleit hun eigen handen. Deze afwerking zal een lange plafond, mooi uiterlijk. Beschermt het oppervlak tegen vocht, de vorming van schimmels en schimmels, stof en schadelijke stoffen.

Steken glasvezel correct (video)

Hoe kan ik het plafond maskeren stekloholostom lijmen

Voordat de pasta over het plafond met glas, moet u beginnen met de voorbereiding van het oppervlak. Ze trad op dezelfde wijze als de voorbereiding oppervlak voor het behangen. Het enige verschil is dat er geen behoefte om zich te ontdoen van scheuren op het plafond.Steklooboi gelijmd plat glad oppervlak voorbehandeld voor dezeSteklooboi gelijmd plat glad oppervlak voorbehandeld voor deze

Denk goed na over de keuze moet de lijm zijn. Dit kan een PVA of een speciale lijm zijn. Het is noodzakelijk om de naleving van de hoeveelheden water en lijm worden geregistreerd wanneer dit wordt verdund. Klaar lijm mag niet loopneus. Het is belangrijk om zorgvuldig de instructies op de verpakking.

Als de lijm wordt ontbonden, zijn de gereedschappen voorbereid, kun je beginnen lijmen webben. Om het oppervlak van de effecten van de ontwerpen te beschermen, moet u eerst sluit ramen en deuren.

Stapsgewijze instructies voor het lijmen

 • Allereerst snijden van de glasvezel stroken. De grootte kan afzonderlijk worden bepaald, gezien het gemak van lijmen. Handig naar groepen die een lengte van niet meer dan 2 meter hoog aannemen.
 • Dichte lijmlaag wordt aangebracht op het oppervlak van het plafond. De lijm droogt zeer snel. De dichtere laag is, hoe beter. Overtollige lijm wordt geabsorbeerd in het spinnenweb zelf, aangezien het goede absorptie-eigenschappen.
 • Lijmstroken glasvezel. Eerst moet je een strip gebied lijm in de hoek van het plafond. De rest van de band moeten worden gelijmd schoot ze zachtjes smoothing aan de rand. Nadat het label dient te worden uitgevoerd op het doek met een spatel van het midden naar de rand gedragen om overtollige lijm en lucht te verwijderen. Daarna dient de toplaag worden aangebracht op de aanvullende lijm. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het internet voldoende lijm is opgenomen, moet vochtig overal zijn.
 • Laat geplakt doeken per dag volledig drogen. Controleer of de kwaliteit gelijmd hoeken.

Wanneer volledig droog is kun je overgaan tot het plafond schilderen.

Bij het schilderen moet de Bij het schilderen moet de "regel natte edge" acht bij de volgende band opgeklopte vorige op-natte laag

oppervlaktebehandeling en schilderen: Hoe de glasvezel te schilderen

Om te schilderen was kwaliteit, voldoen aan de decoratie oppervlak. Voor het dragen van de verf, moet proshpaklevat ondergrond, zodat het glas vezeldoek de lak zal absorberen, waardoor een grote verf overschrijdingen.

Hoe kan het oppervlak goed voor te bereiden:

 • Lijn de naden tussen de platen via een gipsmengsel.
 • Na drogen op het plakband wordt lijmnaden.
 • Breng de grondlaag. Laat ze drogen
 • Proshpaklevat band, en het gehele oppervlak van het plafond.
 • Na drogen, behandel het oppervlak met schuurpapier, een primerlaag laatste toegepast.

Voorbereiding van de ondergrond - voldoende tijdrovende taak. Vakmensen gebruiken hun methoden om het proces te versnellen. Dus als je niet wilt sleutelen aan zelf te repareren. U kunt de hulp van professionals te zoeken. 


Voor het uitvoeren van goed en efficiënt, kunt u het advies van de fabrikant. Ze staan ​​vermeld op de verpakking, en rekening houden met de individuele kenmerken van elk materiaal.

Schilderen kan worden gedaan alle soorten van verven, met een andere textuur en kleur combinaties.

Lijm plafonds: types en eigenschappen

Dit type afwerking is de polystyreenplaten, waarin uiteenlopende geometrische vorm hebben: vierkant, rechthoek. Coating bootst hout, steen, stucwerk en andere soorten coatings. Plakken gemakkelijk uitgevoerd door de handen, kan deze eenheid worden uitgevoerd op elk soort oppervlak. Bovendien, voor het verlijmen van speciale fries te kopen.

Lijm plafonds zijn eenvoudig te implementeren en in staat om het interieur te transformeren van de ruimteLijm plafonds zijn eenvoudig te implementeren en in staat om het interieur te transformeren van de ruimte


Lijmsoorten plafonds:

 • injectie;
 • geëxtrudeerd;
 • Gestempeld.

Lijmsoort ringen afhankelijk van de methode voor het vervaardigen van het materiaal. Elk type heeft een andere karakteristieke kenmerken en kosten.

Tegels kunnen twee soorten dekking: gelaagd en niet-gelaagd. Tegels behandeld met een speciaal materiaal, bestand tegen vocht en vuil. Tegels, niet blootgesteld aan de behandeling, na de installatie, moet u de acryl dekken.

Lijm plafonds hebben een aantal positieve eigenschappen: decoratief, geluids- en warmte-isolatie, licht, bestand tegen vocht, een lange levensduur. Om de kamer niet zo eclectisch zag er, is het belangrijk om een ​​tegel te kopen in dezelfde stijl.

Decoratieve methoden van het kleuren van de muren (video)

Voer het afwerken van het plafond in het huis en het appartement kan worden op vele manieren. De meest voorkomende zijn die goede eigenschappen te combineren tegen een betaalbare prijs. Deze categorie omvat plafonds verf canvas en lijm plafonds. Hun installatie kan onafhankelijk van elkaar worden uitgevoerd, het materiaal heeft unieke kwaliteiten die een lange levensduur en mooie verschijning van het plafond uitstraling te garanderen.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 67

map