Zoals gipsplaten stopverf: gedetailleerde instructies voor het werk

Zoals gipsplaten stopverf: gedetailleerde instructies voor het werk

12 October 2017Een van de belangrijke stadia van de reparatie werken in het appartement wordt gepleisterdEen van de belangrijke stadia van de reparatie werken in het appartement is shpaklevkaShpaklevka - een belangrijk punt van de reparatie, die helpt niet alleen om de gipsplaten gebreken te verwijderen, om het oppervlak af te stemmen, maar ook het materiaal zoveel mogelijk klaar voor de afwerking.


Waarom is het nodig puttying gipsplaat

Stel dat u besluit om te plakken over behang GCR, en betwijfelen of de pre-vulling nodig is. Wanneer een persoon bijna alle reparaties maakt met zijn handen, dan op sommige momenten kan hij besluiten om op te slaan (en de krachten en middelen), maar het is niet altijd nodig is om te doen. Voor gipsplaten stopverf voor de daaropvolgende afwerking, zijn er tenminste twee belangrijke redenen.

Breeuwen zal helpen om een ​​pleister muur vlak en glad makenBreeuwen zal helpen om een ​​pleister muur vlak en glad maken

Waarom moet ik stopverf gipsplaat:

 • Als u een lichte en / of dunne behang gekocht, het risico dat de gewrichten en oneffen gipsplaten zal laten zien door middel van, geweldig. Het blijkt dat de muur zeer rommelig wordt gemaakt, en het lijkt moeilijk te veranderen zijn, dus is het best om stopverf oppervlak.
 • Het tweede punt - het behang, kunt u re-stick, en zo niet aangebrachte laag plamuur, zal het moeten rip off het behang met een laag van gipsplaat. En dat je al de hele structuur hebben gebroken. Breeuwen dezelfde bescherming tegen dergelijke risico's.

Ware dit alles, niet alleen voor wallpapers, alle andere decoratieve afwerking behoeften in de pre-gestuukte wanden. Deze voorbereiding van het oppervlak, en dat de technologie niet mogelijk falen, en u bent niet teleurgesteld in zijn geschriften noodzakelijkerwijs shpaklyuyte gipsplaat.


Drie fasen: primer, versterking, gips gipsplaat

Voordat spackling moeten eenvoudige procedures uit te voeren. In de eerste plaats aandacht besteden aan de zeer schroeven, die lelijke uitstulping kan zijn. Als de uitstulping, draai zodat ze duik in de lijst. Als de bevestigingsmiddelen worden gevormd door gaten, schroeven nodig hebben om te komen en te vervangen door nieuwe, langer. Hoeden moeten op hetzelfde niveau als de gipsplaat.

Controleer vervolgens of er gebreken in de gewrichten. Kan loskomen van de bovenste laag van het materiaal. Met een dergelijk defect papier netjes moet met een mes te snijden, nou ja, het oppervlak onder het papier, moet u voor de behandeling van zeer fijn schuurpapier.

Puttying kan produceren op hun eigen, het belangrijkste ding - doe het volgens de instructiesPuttying kan produceren op hun eigen, het belangrijkste ding - doe het volgens de instructiesGa vervolgens naar het volgende schema:

 • Primer. Moet worden toegepast in een gelijkmatige laag over het gehele behandelingsgebied. Primer - een mengsel doordringende alleen in de bovenste laag van materiaal dat een waterdichte film. Samenstellingen alkyd kunnen niet worden gebruikt, de papierlaag kan otvisnut.
 • Versterking. Ondergrond moet worden versterkt met een speciaal net. Deels gaas behandeld met een speciale samenstelling van het kleefmiddel, omdat aan het net gemakkelijk vast te stellen. Cleito Op alle naden en hoeken, zodat beide zijden van de interface van de halve breedte van het rooster.

Zodra deze stappen zijn voltooid, volgt het aanbrengen van stopverf. Maar het mengsel is gewoonlijk noodzakelijk voor te bereiden. Als je droog mengsel te gebruiken, doe het dan net voor de aanvraagprocedure. Stortklaar beton, respectievelijk, niet nodig om te broeden - en nemen shpaklyuem.

Stud mengsel shpaklyuyut hoe gipsplaten

Als u het droge mengsel aangeschaft, zal het correct oplossen. Nou, als je een boormachine met peddel-mixer. Met het, je gewoon mengen met water, droge stof, het proces duurt minder dan vijf minuten. Dan wacht u gedurende 15 minuten, wordt de procedure herhaald.

Mengsel spackling, kun je hoe dat te doen op hun eigen en te kopen in een speciaalzaakMengsel spackling, kun je hoe dat te doen op hun eigen en te kopen in een speciaalzaak

Handwerk harder: het mengsel moet water giet langzaam en voorzichtig giet ook, allemaal heel voorzichtig roeren, alsof je het deeg kneden. Het is zeer belangrijk dat de binnenkant had geen luchtbellen.

Putty droogt heel snel, want om te koken in kleine porties. Tot een half uur kon je een verdund mengsel te brengen, en vervolgens verplaatst naar de nieuwe kneden. En economisch en technisch correct.

We doen het juiste ding: hoe de pleister toe te passen op gipsplaten

Werk begint vaak (of gereduceerd tot deze) met koppelingen. Om dit te doen moet twee spatel - breed (35 cm) en middelgrote (15 cm). Vaak gebruikt vlotter en troffel, maar je moet klaar met hen om ervoor te zorgen dat het werk wordt vertraagd en niet het feit dat het resultaat perfect zal zijn.

Om de pleister goed toe te passen op de muur, moet je twee verschillende spatelOm de pleister goed toe te passen op de muur, moet je twee verschillende spatel


Het hele proces technologie is als volgt:

 • Typ een smalle stopverf spatel voorzichtig overbrengen naar de naad;
 • neem dan een spatel en materiaalstrekregio zoveel mogelijk;
 • Na verwerking meerdere gewrichten kan worden bewapend met alleen een breed spatel, zal het enige tijd te besparen, maar je vaardigheid nodig.

Op dit moment kun je geen strepen en onregelmatigheden op het oppervlak van de gipsplaat. Je zal moeilijk zijn om ze te verwijderen, zodat het mogelijk is om het materiaal te verwonden. Omdat de baan vereist maximale nauwkeurigheid.

De belangrijkste oppervlakte: hoe gipsplaten stopverf

Pas na volledig gedroogd starter laag in de hoeken en gewrichten, moet je het grootste deel van gipsplaten stopverf. Eerste buitenste hoeken zijn versterkt door aluminium profielen. Ze worden geïnstalleerd met behulp van een nietpistool en stopverf.

Plat de stopverf op de muur, deskundigen adviseren een brede spatelPlat de stopverf op de muur, deskundigen adviseren een brede spatel


Het materiaal wordt aangebracht op de muur en verspreid met een brede spatel. Rijd van boven naar beneden. Als de kamer heeft een boog of andere complexe structuren, moet u een plastic gebied te gebruiken. Hij een vaste beugel, en dan puttied.

Werk snel mogelijk om te slagen in het proces van het knippen van de aangrenzende strip verwerking. Zodra de kit is aangebracht, waardoor het materiaal uitharden.

Er wordt gezegd dat het soms shpaklyuyut gipsplaten en roll. Dit wordt gedaan wanneer je nodig hebt om "witter" oppervlak, dat reeds is aangepast om het een effen kleur voor de daaropvolgende werk. Maar vaak moeten werken met een roller.

Breeuwen: openbare werken

Als het gips is voltooid, trek niet te snel de nabewerking. De ondergrond moet goed droog zijn. Vervolgens worden alle onregelmatigheden fijn schuurpapier worden behandeld. Zorg ervoor dat u dit te doen in een veiligheidsbril en een gasmasker.

Voor aanvang van de uiteindelijke afwerking van muren, moet u wachten tot de volledige droging stopverfVoor aanvang van de uiteindelijke afwerking van muren, moet u wachten tot de volledige droging stopverf

Dan gaat u als volgt te werk:

 • Het behandelde oppervlak nul schuurpapier;
 • Breng vervolgens een gelijkmatige laag primer;
 • Voor afwerking, gebruikt een speciaal mengsel of verdun het uitgangsmengsel in een toestand van zure room;
 • Spuiten en stretch materiaal een brede spatel - plamuurlaag moet dun en uniform zijn;
 • Na drogen deze laag moet de behandeling opnieuw met primer en pas daarna kan worden gelijmd behang of verf de wanden.

Op het eerste gezicht op deze manier behandeld, zal u gemakkelijk af te rukken het behang met de volgende reparatie. Gipsplaten in dit geval is niet in gevaar. Het volbrachte werk is het niet nodig om te veranderen, zelfs als kleine gebreken worden geconstateerd. Misschien is het genoeg slijpen of gelijkmaking nabehandelingssamenstelling een klein gebied.

Instructies: hoe gipsplaten stopverf (video)

Putty gipsplaat behoefte, en doen het volgens de regels - de voorbereiding, priming, schuren. Niet beknibbelen op de lagen in het materiaal is afhankelijk van de uiteindelijke vorm van het werk.

Goede resultaten!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

map