Zoals gebruikt wandpanelen van gipsplaat

Zoals gebruikt wandpanelen van gipsplaat

12 October 2017Tot op heden is een populaire optie muren zijn gipsplaten wandpaneelTot op heden is een populaire optie muren zijn gipsplaat paneliNovoe generatie van de afwerking materiaal wordt steeds populairder en de vraag. Vandaag de dag, de wandpanelen met groot succes gebruikt voor het bekleden van verschillende oppervlakken. Materiaal milieuvriendelijke veilig voor mens, en heeft een hoge prestaties. Dit brandwerendheid, vochtbestendigheid, en geluids- en warmte-isolatie, hoogwaardige kunststof bekleed met wijn en andere sludge uitgangsmateriaal. Het belangrijkste doel van gipsplaten is om partities aan te maken in een woonwijk of op kantoor. Naast langs de wanden, de ondersteunende structuur of andere interieur elementen.


Basisregels vaststelling van gipsplaten panelen op MDF

Kenners weten dat er twee fundamentele methoden voor paneelmontage. Maar elk van hen, ondanks de verschillen, op voorwaarde dat de algemene eisen die moeten worden gevolgd in het proces van afwerking. Typisch bevestigd aan de MDF-platen van gipsplaten kan karkas werkwijze of met behulp van een speciale lijm.

Voor het installeren van gipskartonplaten moet vooraf zijn opgetrokken omlijstingVoor het installeren van gipskartonplaten moet vooraf zijn opgetrokken omlijsting

Basisregels voor de bediening:

 1. Ten eerste, MDF-platen kan niet worden gebogen, kan het zijn, behalve dat het gewas. Dit geldt voor de installatie van het product in een hoek. Het maakt gebruik van een speciaal gereedschap. Na het snijden aan de rand wordt een speciale ruimte. Dergelijke panelen installatiemethode kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.
 2. Ten tweede, bij een framemontagedeel de panelen de trapas moeten op de vloer liggen. Dit zal veilig mogelijk te maken plint.
 3. Ten derde, om verstoring ontwerp voorkomen, het eerste paneel te worden bevestigd met het niveau van een bouwer. Immers metingen en zet deze vast met schroeven. Beneden sluiten ze plinten, boven het plafond, in een hoek van een wandbord.

Decorontwerp in kantoren, sport- en recreatiefaciliteiten. En ook in de culturele en uitgaansgebieden van de gezondheid en medische organisaties, administratieve en industriële gebouwen. In onderwijsinstellingen, residentiële appartementen en huizen, winkels en winkelcentra.


Toezicht houden op al het werk gebouwniveau is niet verplicht, maar wordt aanbevolen na elke vijfde bar.

Gebruikt voor de productie van slag- en milieuvriendelijk materiaal. Daarom is het paneel bestand tegen licht, niet zorgvuldig onderhoud nodig hebben, kunnen diverse soorten effecten te weerstaan.

Voordelige kenmerken van GCR panelen

De vraag naar het product groeit. En dit is niet verwonderlijk, omdat de producten zijn van hoge kwaliteit en duurzaam, helpt bij het herstel proces op elk oppervlak versieren. Meest stijlvolle en praktische oplossing voor de decoratie van de kamer. Daarom is het vermeldenswaard hun sterke en positieve kwaliteiten.

Het voordeel gipsokartonnnyh panelen die ze bevestigen aan de muur kan snel en gemakkelijk wordenHet voordeel gipsokartonnnyh panelen die ze bevestigen aan de muur kan snel en gemakkelijk wordenVoordelen panelen GCR:

 1. Voor hun installatie niet voorbehandeling nodig is;
 2. Onmiddellijk na het beëindigen van de ruimte kan worden bediend;
 3. Afwerking panelen kunnen de toegang tot communicatiesystemen te redden, zonder beschadiging van de decoratieve coating;
 4. Panels optimaliseren van de kosten van de afwerking;

Gipskartonplaten worden niet alleen gebruikt als een bekledingsmateriaal. Ze worden gebruikt om dragende structuren op te bouwen. Of als een licht interieur partities. Ze zijn eenvoudig te installeren en niet te veel ruimte nodig.

Het is gebaseerd op gipsplaat en het bovenpaneel is voorzien van een vaste film beschermt het product tegen mechanische beschadigingen.

Met panelen kan nabootsen natuurlijke organische materialen. Bijvoorbeeld, hout of steen, of versieren een interieur ruimte originele ideeën in de klassieke stijl. Hedendaagse gewone wandpanelen toe aan elk interieur ruimte te verfraaien.

Decoratieve wandpanelen GCR

Producten op basis van gipsplaat gebruikt als een budget optie om af te stemmen of om de muren te versieren. Installeer ook geluidsdichte wanden in de kamer. Ze zijn gemaakt met behulp van een hete pers van gips en bouw papier, zodat ze worden voornamelijk gebruikt voor het interieur van de kamer.

Om een ​​interieur originele ruimte te maken en stijlvol zal u helpen een mooie bar GCROm een ​​interieur originele ruimte te maken en stijlvol zal u helpen een mooie bar GCR

Vanwege de positieve eigenschappen en kenmerken van de productie van GCR paneel maken het gemakkelijk om de kamer te leveren. Er is geen noodzaak om te lijnen of gips, verf van de muren om huizen te versieren.

Dankzij een speciale coating op het paneel voor een lange tijd behouden hun uiterlijk. Ze vergemakkelijken onderhoud. Om ze te installeren hoeft geen speciale kennis of vaardigheden nodig. Alles is gemakkelijk en eenvoudig. Bovendien kan door het milieuvriendelijk materiaal dat wordt gebruikt voor de productie, het paneel FCL gebruikt in kleuterscholen en scholen.

Kenmerken panel:


 • Kwalitatieve coating;
 • betrouwbaarheid;
 • Het oorspronkelijke interieur oplossingen;
 • Brandveiligheid.

Voor het maken van het interieur hoeft niet de muren of behanglijm schilderen. Het volstaat te gipsplaat decoratieve panelen te installeren. Ze zijn erg populair op het gebied van het bouwen als afdekmateriaal. Door het automatiseren van het proces, de installatie van decoratieve gevelbekleding panelen snel gemaakt.

Het uitvoeren van de installatie van PVC-panelen op gipsplaten

Als de keuze valt op het plastic paneel van gipsplaat, niet veel mensen weten hoe de installatie uit te voeren. Als u het advies van gekwalificeerde professionals te volgen, kan zelfstandig werken worden gedaan. Typisch, installeer PVC panelen om gipsplaten gebruik kunt op twee manieren te worden beschouwd in meer detail.

Installeer gipsplaat panelen op de muur kunnen onafhankelijk van elkaar, het allerbelangrijkste - Het verkrijgen van alle benodigde materialen en gereedschappen voor de baanInstalleer gipsplaat panelen op de muur kunnen onafhankelijk van elkaar, het allerbelangrijkste - Het verkrijgen van alle benodigde materialen en gereedschappen voor de baan

montage methoden:


 1. Speciale zelftappende schroeven aan de houten frame. In dit geval moet u overwegen hoe vaste dragende profielen. Indien zij in een horizontale positie en het paneel wordt verticaal geplaatst. En vice versa. Bevestig volgt op het draagprofiel. Als het product horizontaal verspreid, dan worden ze vast vanaf de grond omhoog. Bij verticale plaatsing van de werkzaamheden in de richting van de deur of raam uitgevoerd.
 2. Speciale lijm. Bij deze methode kunt u het paneel in elke richting te monteren, is het niet zo belangrijk. Bovendien, en dit oppervlak te lijnen is niet vereist, aangezien het op zichzelf vlak. Experts raden het gebruik van vloeibare nagels. Middelen aangebracht aan de achterzijde van de omtrek. Wacht enige tijd te lijmen doorweekt, om het paneel te maken, en druk.

Als je beide methoden voor de montage van de panelen te gebruiken, zullen ze strakker te houden. Zet eerst het product met de naam Lijm, en vervolgens vast met schroeven. Maar in dit geval is het noodzakelijk om te onthouden over het instellen van regels voor elke methode afzonderlijk.

Installeer wandpanelen van gipsplaat (video)

Deze informatie zal helpen om onafhankelijke krachten decoratieve panelen te vestigen in de kamer. Run afwerking zonder specifieke kennis en vaardigheden. We kunnen met zekerheid zeggen dat dergelijke panelen zou zijn budget oplossing leveren elke ruimte. Bovendien, ze helpen om alle gebreken van de muren, waardoor reparatiekosten verminderen verbergen. Decoratieve panelen kunnen worden afgewerkt met niet alleen de muren, maar deuren, ramen, kolommen, plafonds, en andere verschillende structuren binnen. Met hun hulp, kunt u een ongewone, originele ontwerp te maken, zelfs in een openbaar gebouw.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map