Zelfassemblage van gipsplaten aan de muur: 5 voordelen

Zelfassemblage van gipsplaten aan de muur: 5 voordelen

12 October 2017Gipsplaten - een geweldige manier om het interieur snel en mooi te transformerenGipsplaten - een geweldige manier om snel en mooi te transformeren het interieur pomescheniyaSegodnya markt van bouwmaterialen en arbeid kan een verscheidenheid aan opties om uit te rusten herontwikkeling van het terrein te voldoen. De meest populaire en de beste optie wordt beschouwd als gipsplaat. GCR vellen kunnen conventionele, brandwerende of waterdicht zijn. Het zijn deze functies kunt u om het te gebruiken in verschillende omstandigheden en omgevingen.


De voordelen van het installeren van gipsplaten aan de muur

Het installeren van de muur is gemaakt van gipsplaat vaker gehouden, en het is allemaal omwille van zijn functionaliteit.

Het is geweldig voor diegenen die liever:

 • Om het interieur van hun huizen onherkenbaar te transformeren;
 • Om wijzigingen uit te voeren;
 • Visueel uitbreiden van de ruimte;
 • Maken het appartement meer dan het origineel.

Gipskartonplaten met gemak zal niet alleen opnieuw te plannen ruimte, maar ook het ontwerp interessant en modernGipskartonplaten met gemak zal niet alleen opnieuw te plannen ruimte, maar ook het ontwerp interessant en modern

Als u de wand van de GCR te monteren, is het mogelijk om een ​​grote ruimte te verdelen in twee delen, lijnt de wand of de muur om een ​​site in accentual ruimte te creëren, dit alles zonder het gebruik van een bijzonder complexe en moeilijke materialen, zoals metselwerk. Ondanks het feit dat de gipsplaten zelf schilderijen bezitten onvoldoende stijfheid, ontwerp maken ze bijzonder duurzaam en robuust. In gipsplaat heeft een groot voordeel en is flexibel.


Het uitvoeren van reparaties aan hun handen, moet je aandacht besteden aan bepaalde punten op het doek met GCR en in het bijzonder hoe het kan worden gemaakt van deze gebogen elementen.

Het materiaal kan vele vormen aannemen, maar alleen met de juiste aanpak, evenals schilderijen bevochtiging technologie. Alleen als de FCL volledig doorweekt met water en in een bepaald soort al snel opgelost, kunnen we een sterk element van de toekomst van de totale samenstelling te krijgen.

In het algemeen zijn de belangrijkste voordelen van gipsplaat of wanden zijn onder andere:

 • Eenvoudige installatie;
 • De aanwezigheid van een vlak oppervlak;
 • Mogelijkheid te leggen binnen de doos en elektrische draden daarin en soms leidingen watervoorziening en riolering;
 • Milieuvriendelijk;
 • Veiligheid voor de menselijke gezondheid.

Installatie van gipsplaat muren: Technology

Er is een speciale techniek voor het bevestigen van gipsplaten en metalen frame. Dienovereenkomstig, voor het installeren van de eerste profielen, moet u zorgvuldig de instructies.Op de vloer, wanden en het plafond zijn nodig om markeringen toe te passen op basis van het feit dat:

 • De hoeken zijn minder dan ideaal, maar omdat je moet dit punt, rechtstreeks gekoppeld aan de twee wanden parallel geacht, als je vertrouwen op het niveau van een muur, kunt u kromme het frame;
 • Indien wordt vastgesteld veter gipsplaat blad van één van de bestaande wanden, moet het eerst brengen krat, en dan pas het hoofdframe;
 • Op de regel eerder ingestelde geleidingsprofiel, maar in gedachten houden dat de wanddikte groter vanwege de vellen GCR, alsmede een laag van plamuur en afwerken;
 • Als de partitie is ingesteld op de deur, dan moet je ook een stempel op de vloer en het plafond te maken, en vergeet niet over de installatie van extra horizontale gids versterkers.

Kwaliteit reparatie in de ruimte kan bezitten, het belangrijkste ding - om strikt op te volgen stap voor stap instructiesKwaliteit reparatie in de ruimte kan bezitten, het belangrijkste ding - om strikt op te volgen stap voor stap instructies

Door het volgen van de geleidelijke invoering van het frame, kunt u een perfecte muur te maken voor begrenzingen van ruimten, alsmede voor het afdekken van de kamer.

Stap handleiding:

 1. In eerste instantie met pluggen en schroeven shock, installatiegids profiel langs het plafond en de vloer, waardoor er een opening voor toekomstige deur, als het wordt gemonteerd.
 2. Vervolgens wordt gedragen instelling steunen die zijn aangebracht op de randen van de geleiders. Opnieuw, als er een doorgang, de afzonderlijke rekken voor het harden van structuren voor het.
 3. Houdelement profiel naar de geleider door metalen schroeven uitgevoerd.
 4. Racks gebonden door houten balken.
 5. Zorg ervoor dat u de installatie van de verticale CW profiel merkondersteuning uit te voeren. De eerste stap is vastgesteld op 55 cm. Van de muur, en bewegen tussen de profielen moeten in 60 cm worden gehouden. Voor al het werk moet u het niveau te controleren.
 6. Hierna aan de rand van een deur, raam of niche als het gaat om veters bestaande muren en het creëren van selecteerbare items.

In het algemeen is het framesamenstel voltooid. Vergeet niet dat de hogere kwaliteit en meer duurzame fundering wordt gemaakt, des te sterker wordt de hele muur. Als een dergelijke structuur wordt vervolgens gemonteerd bloempotten, rekken of in het bijzonder aangebracht modulaire meubels, moet het aantal rekken worden verhoogd tot het maximum.

Installatie van gipskartonwanden

Montazhgipsokartona wall, om precies te zijn, op de eerder gevormde metalen frame, dient strikt worden uitgevoerd volgens de techniek.

Alvorens de wand van gipsplaat vooraf worden gemonteerd metaalframeAlvorens de wand van gipsplaat vooraf worden gemonteerd metaalframe


namelijk:

 1. De eerste vel zijdelingse fixatie verwijderd of, anders gezegd, de strook wordt gesneden, de breedte 5 cm.
 2. GCR schilderijen beginnen rechts het uiterste zijde naast de wand te stellen.
 3. Tussen de vloer en gipskartonplaten niet minder en niet meer dan 15 mm moeten blijven.
 4. Het vel wordt aangebracht op de metaalstrip met speciale schroeven, 3,5 * 35 mm. De installatie wordt vanuit de hoeken uitgevoerd dan met de randen en vervolgens het hele web omgeving. Cap moet zo verzonken in de coating.
 5. Van bovenaf, indien de gipsplaten vel verschenen van minder dan het plafond, een apart deel van het geheel vymeryat gipsplaat en geïnstalleerd als eerst in de hoeken dan het hele gebied.
 6. Later aangevoerde vellen na het eerste stel facetten zonder te snijden.
 7. Het is vermeldenswaard dat elke balk bladen nodig hebt in een versprongen wijze te worden geïnstalleerd. Met andere woorden, als een blad is aanliggend tegen het plafond, maar onder het aanvullende element werd ingesteld, dan is de volgende bevestiging moet het tegenovergestelde.
 8. Als de muur een wand, wordt ommanteld aan beide zijden als de voorzetwand voor herinrichting of gelijkmaking wanden van de kamer, dan degene.

Overige deel van de installatie van de FCL op de muur

Als je moet dubbelzijdige wand van de GCR te monteren, is het verder mogelijk de aanleg van communicatie uit te voeren.

Bij het installeren van gipskoratonnoy ontwerp nodig om te onthouden om de communicatie en afwerking van de afgewerkte structuur uit te voerenBij het installeren van gipskoratonnoy ontwerp nodig om te onthouden om de communicatie en afwerking van de afgewerkte structuur uit te voeren

Bijvoorbeeld:


 • Elektrische bedrading;
 • Waterleidingen;
 • Ventilatie.

communicatiemogelijkheden kan weinig zijn, maar elk van hen vereist een speciale aanpak. Met name wanneer het zal pijp water en riolering, moet u deze waterdichte FCL, evenals een extra waterdicht te gebruiken. Dergelijke acties zullen schimmelvorming, vocht, condensatie te voorkomen en derhalve schade aan de wand.

Als u van plan op het leggen van elektriciteit, dan is het noodzakelijk om zorgvuldig te isoleren van de draden om brand te voorkomen.

Juiste installatie van gipsplaten aan de muur (video)

Vaak, zowel de wanden als de ruimte volledig met sewings vellen GCR, vereisen extra isolatieruimte. Hiertoe bij de constructie van de doos lag een speciale warmte-isolerende materialen zoals minerale wol, geëxpandeerd polystyreen en dergelijke. Geëxpandeerd polystyreen wordt beschouwd als een betere optie, want het is duurzaam en heeft de juiste soort na verloop van tijd niet te verliezen, en niet verzakt, wat vooral belangrijk is.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =

map