Zelf installatie hall 4 functies

Zelf installatie hall 4 functies

12 October 2017Entree, hal - een ruimte waarin een persoon die veel tijd niet door te brengen, maar het is zeer belangrijk om dit deel van uw appartement was het meest comfortabel onontwikkeldeEntree, hal - een ruimte waarin een persoon die veel tijd niet door te brengen, maar het is zeer belangrijk om dit deel van uw appartement was het meest comfortabel obustroenaSegodnya meer eigenaren zijn aandacht te besteden aan de moderne ontwerp van de kamer te houden. Het is absoluut noodzakelijk dat alle kamers zijn stijlvol ingericht, originele en tegelijkertijd in harmonie met elkaar. De hal is een plek die voor het eerst introduceert de gasten naar het appartement. Het heeft vele functies. Het was in de gang winkel schoenen en kleding, groet de gasten, gladstrijken net voordat u afsluit. Het is praktisch en comfortabel. Instelling hal kunnen onafhankelijk van elkaar worden uitgevoerd.


Wat zet de gang: Tips professionals

Tegenwoordig hebben veel proberen om een ​​mooi ontwerp uit te voeren, niet alleen in de huiskamer, maar ook in de gang. Door deze corridor zal stijlvol uit, netjes en mooi. Maar je moet de trucs en technieken die u zullen helpen voldoen aan de juiste plaatsing van meubels weten.

De hal is zeer functioneel deel van de kamer, dus het belangrijk om na te denken over alle details en zelfs zijn plan op papier weer te gevenDe hal is zeer functioneel deel van de kamer, dus het belangrijk om na te denken over alle details en zelfs zijn plan op papier weer te geven

Het is belangrijk om vooraf te bepalen met meubels, die zal worden gevestigd in de hal. Ze moeten vooral praktisch zijn.

Ons klimaat is zeer veranderlijk. Daarom ingang van stof vaak concentratie, vocht en vuil. Het is belangrijk om de vloer te overwegen, evenals manieren om kleding en ruimte op te slaan. Het is belangrijk om de hoofdregel moeders herinneren van hoge kwaliteit en duurzaam moeten zijn.

Wat moet u in de gang gezet:


 • Opening kasten;
 • Plank voor schoenen;
 • mezzanine;
 • Poof;
 • Een grote spiegel.

Bij de keuze van het type van meubilair is het soms belangrijk om aandacht te besteden aan de ruimtelijkheid. Heel vaak, kan de totale ogende meubels een voldoende aantal dingen niet tegemoet te komen. Het meubilair moet ergonomisch zijn. Vandaag de dag, zeer populair modulair ontwerp.

Assembly Hall: de basiselementen

De kosten van de hal inrichting kan variëren. Na het kopen van de nodige meubilair eigenaren om het probleem met de montage op te lossen. Dit kan gedaan worden door speciaal werknemers.

Vaak wordt de hal is de plaats waar het is opgeslagen kleding en schoenen, dus het belangrijkste element van het interieur van deze kamer is een kastVaak wordt de hal is de plaats waar het is opgeslagen kleding en schoenen, dus het belangrijkste element van het interieur van deze kamer is een kastDe aula kan worden gedaan door jezelf. Dit moet echter enige kennis en vaardigheden.

Meubilair kan niet alleen verzamelen, maar ook om hun eigen te maken. Om dit te doen, moet je het aantal benodigde elementen te bepalen. Het werk moet beginnen met de ontwikkeling van de assemblage-regeling.

aula elementen:

 • Single-vleugel kabinet;
 • Dubbel-vleugel kabinet;
 • hanger;
 • etui;
 • Garderobe.

Om de volledige set van meubilair te verzamelen, moet je om materialen voor te bereiden, tekeningen maken, om het aantal onderdelen te bepalen. Nadat de items klaar zijn, zorg ervoor dat u voldoende bevestigingsmaterialen. Het is belangrijk dat de vergadering, na de veiligheid uit te voeren.

Hoe de gang te monteren met zijn handen: de bus assemblage

De afmeting van de bus kan worden gevarieerd. Met de afmetingen van het meubilair is om te beslissen op voorhand, opdat er onvoorziene situaties. Materialen voor de bus kunnen worden gekocht bij de bouw van de supermarkt of online bestellen.

Hal wenselijk niet om de meubels te verdoezelen - het moet zeer comfortabel en vrij zijnHal wenselijk niet om de meubels te verdoezelen - het moet zeer comfortabel en vrij zijn

Voorbereiding voor de montage van de bus duurt even. Belangrijkste zag de juiste maat strips.

Bij de montage moet de riem parallel worden geplaatst om elkaar te verzegelen met schroeven. Het is noodzakelijk om niet te vergeten om het frame hoeken, gemaakt van multiplex te vergrendelen. Na deze mode om te beginnen snijden deuren en planken.

Cusp Foam:


 • Kunnen van verschillende grootte zijn.
 • Het deksel moet worden "overlappen".
 • De deuren 2 of 3 wordt toegepast lus te verzekeren.

de bus samenstel eenvoudig. Maar maak je niet nemen van een baan zonder ervaring met bouwmaterialen. Het is belangrijk dat hal zag er prachtig uit.

Scheme gang maker: hoekige variant

Bij het samenstellen van een hoek hal met zijn handen is van belang om uiterst voorzichtig te zijn. Onjuiste berekeningen kunnen leiden tot beschadiging van het materiaal waaruit het meubilair is gemaakt. Voor het monteren van de meubels die u nodig hebt om de toestand te controleren van de muur, de buurt waar het meubilair zal worden geplaatst.

Heel vaak in een kleine hal meubels hebben een hoek die u toelaat om ruimte te besparen en visueel uit te breidenHeel vaak in een kleine hal meubels hebben een hoek die u toelaat om ruimte te besparen en visueel uit te breiden

Kromme wand veronderstelt een algemeen kader dat tijdens de montage worden geschroefd legborden.

Van de nauwkeurigheid van het samenstel regeling van invloed op de grootte van de kamer, de lengte van de wanden en de nabijheid van de deuren. Zodra de dimensies rekening wordt gehouden, is het noodzakelijk om te overwegen het uitrusten van het interieur van het meubilair structuur. Het bestaat uit zes belangrijke behuizingsdelen.


Het montageproces van de kast hoek:

 • framesamenstel;
 • Werkzaamheden op de staven (boven en onder);
 • Productie van de achterwand;
 • Creatie van de zijwanden;
 • Installatie van de planken, kisten en manden;
 • Het beveiligen van stangen en haken.

Monteer hoekkast jezelf kunt zijn. Om dit te doen, is het belangrijk om vooraf te bereiden. Bekijk de video tutorials die zullen helpen om het bouwproces te begrijpen in meer detail. Het is belangrijk op te merken dat de kwaliteit van de kast is afhankelijk van het gekozen materiaal. Het beste is om hout te gebruiken. Echter, een dergelijk geval, zelfs wanneer hun eigen productie, kost vrij duur.

Hoe de hal met zijn handen (video) monteren

Monteer meubilair in de hal jezelf kunt zijn. De belangrijkste behandeling van de montage en installatie van de gang verantwoord en zorgvuldig. Veel ontwerpers raden te installeren in de woonkamer een modulair ontwerp. Ze ergonomisch, heeft een mooie uitstraling. Assemblage van modules kan enige tijd duren. Meubilair kan ook zelfstandig worden gedaan. Echter, er kan niet zonder de professionaliteit en de juiste vaardigheden.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 93

map