Wonen in Scandinavische stijl: 5 Interieur features

Wonen in Scandinavische stijl: 5 Interieur features

12 October 2017Maak de woonkamer een modern en stijlvol design, kunt u de kamers te gebruiken in de Scandinavische stijlMaak de woonkamer een modern en stijlvol design, kunt u de kamers te gebruiken in de Scandinavische stijl voor decoratie stileSkandinavsky appartementen zullen worden genoten door bewonderaars van licht, lege ruimte, comfortabele meubels, natuurlijke materialen, rationaliteit en veelzijdigheid. Eenvoudige lijnen, monumentale design, comfort, warmte en lichtheid maak een stijl populair onder eigenaren van zowel grote als kleine appartementen. Bovendien, de Scandinavische stijl is eenvoudig aan te passen aan de huidige trends, waardoor het een tijdloos en begeerde in het ontwerp van elke ruimte.


Wat onderscheidt de Scandinavische stijl in het interieur van de woonkamer

Scandinavische stijl is praktisch, eenvoudig en goed doordacht. De basis palet in het interieur - het klassieke beige, grijs, bruin en geel tinten.

Het belangrijkste kenmerk van de Scandinavische stijl is het gebruik van wit in het interieurHet belangrijkste kenmerk van de Scandinavische stijl is het gebruik van wit in het interieur

Het ontwerp van de gast in de Scandinavische stijl heeft een aantal nuances:

 1. Voor de muren in de woonkamer gebruikt Nordic interieur verf, glad het behang zonder patronen. De oorspronkelijke beslissing zal een van de muren van de kamer clapboard ontwerpen, blok-house, ruwe steen wild, witte bakstenen, zwart of donkergrijs, grote geometrische patroon.
 2. Scandinavian woonkamer plafond is geschilderd in het wit. Het is niet toegestaan ​​glossy glans, spanning structuren. Als hoogte van het plafond toelaat, kunt u het systeem van de balken witte, houten vloeren in te stellen.
 3. Voor de vloer in de Scandinavische stijl zal natuurlijk eik, es, esdoorn, berk boards wit zandstrand tinten aan te passen. Meer betaalbare optie zou zijn met behulp van de vloerafwerking vloeren, laminaat, voeringen, planken. Praktisch en stijlvolle oplossing is om een ​​open haard met uitzicht op de zwarte tegels te plaatsen.

Designers niet aan te raden om te gebruiken voor het afwerken van het plafond en de vloer plint met reliëf decoratieve patronen.


Scandinavische stijl woonkamer: verlichtingselementen

Light - dit is een van de belangrijkste kenmerken van het interieur, uitgevoerd in traditionele Scandinavische stijl. Verlichting Nordic living moet zo natuurlijk zijn. Daarnaast moet de Scandinavische lichte woonkamer zo veel zijn.

Om ruimte te creëren een gezellige en huiselijke sfeer, moet u kiezen voor kwalitatief hoogwaardige en originele verlichtingsarmaturenOm ruimte te creëren een gezellige en huiselijke sfeer, moet u kiezen voor kwalitatief hoogwaardige en originele verlichtingsarmaturen

Als verlichting apparaten, zijn ontwerpers geadviseerd om toe te passen: • Spotjes zijn ingebouwd in het plafond design;
 • Inrichtingen voor extra verlichting meubels;
 • Vloer en wand lamp;
 • Opknoping kroonluchters met ronde tinten of open vuur.

Wij raden het gebruik van gepaarde verlichting en ze te plaatsen parallel aan elkaar. Deze oplossing zal de geometrie van de ruimte, Scandinavische stijl met scherpe lijnen te benadrukken.

Zorg voor veel licht woonkamer kan worden, het opgeven van zware gordijnen.

Woonkamer decor in Scandinavische stijl

Ontwerp leven in de Scandinavische stijl is onmogelijk voor te stellen zonder textiel: koude Scandinavische klimaat heeft een warme deken, gezellige tapijten, en natuurlijk, bont cape van gestoffeerd meubilair - een gedwongen noodzaak. Expressieve, designer textiel kan effectief verdunnen zwart-wit, minimalistisch design, om het interieur comfortabeler te maken. Klassieke ontwerpen textiel in een Scandinavische stijl - florale motieven, cel, eenvoudige geometrische patronen.

Bijzondere aandacht wordt gegeven aan ontwerpers aanraden decoratieve elementen en textielBijzondere aandacht wordt gegeven aan ontwerpers aanraden decoratieve elementen en textiel

Voor tapijten, raden bekleding kiezen van natuurlijke materialen: linnen, katoen, wol.

Voor decoratieve ruimte in een Scandinavische stijl zijn perfect voor een verscheidenheid van producten uit metaal, glas, porselein, foto's in houten kozijnen van ongebruikelijke vormen, groene planten. Indien aan de voorwaarden van de ruimte het toelaat, kunt u een gezellige open haard te regelen.

Effectief en Scandinavische ziet er open haard, die werd gebruikt voor metselwerk wilde steen van verschillende maten en vormen.

Fit en vloer, gietijzeren open haarden in een minimalistische stijl. Brandhout kindling kunnen ook als decoratieve elementen in de Scandinavische geest.

Accessoires voor het leven in de Scandinavische stijl

Meubelen Scandinavian living - dit zijn natuurlijke materialen, natuurlijke, warme kleuren, comfort en veelzijdigheid.

Als u besluit om het opstellen van het leven in een Scandinavische stijl, terwijl voor de afwerking van de kamer is het beter om alleen natuurlijke materialen die milieuvriendelijk en veilig gebruikAls u besluit om het opstellen van het leven in een Scandinavische stijl, terwijl voor de afwerking van de kamer is het beter om alleen natuurlijke materialen die milieuvriendelijk en veilig gebruik


Nordic woonkamer meubels elementen worden gekenmerkt door:

 • Eenvoudige geometrie;
 • Ergonomie en milieuvriendelijkheid;
 • Dove gevels, houten structuur met nadruk modules;
 • Afwezigheid van decoratieve elementen;
 • Plug structuur van gehard glas.

Het belangrijkste is om te worden ingerichte kamer in Scandinavische stijl - niet rommel de ruimte: als meubelmaker modules moeten worden toegepast praktische benodigdheden, banken transformatoren. Ontwerpers worden geadviseerd om de voorkeur aan inrichting van gebleekt eiken, berken, essen, den, spar geven. wit, blauw, grijs, zand kleuren: - voor de bekleding aan natuurlijke stoffen ingetogen tinten te kiezen.

Als de afmetingen van de ruimte zorgen voor de organisatie van gebieden voor ontspanning en gezelligheid, dan kunt u rieten stoelen, stoelen te gebruiken met houten kozijnen.

Duurzaam, ideaal voor Scandinavische stijl meubels kunnen gemakkelijk worden gevonden in Ikea-winkels.

Keuken-woonkamer in een Scandinavische stijl: een onderscheidend design features

Gecombineerd met gasten keuken in de Scandinavische stijl - een moderne, zeer functionele ruimte. Door het gebruik van design in heldere kleuren en actieve verlichting stijl is perfect, niet alleen voor het ontwerp van een kleine keuken, woonkamer, visueel uit te breiden een kleine kamer.


Veel mensen geven de voorkeur aan aangrenzende keuken-living in Scandinavische stijl te trekken, want dit interieur wordt gekenmerkt door eenvoud, beknoptheid en functionaliteitVeel mensen geven de voorkeur aan aangrenzende keuken-living in Scandinavische stijl te trekken, want dit interieur wordt gekenmerkt door eenvoud, beknoptheid en functionaliteit

Keuken in Scandinavische stijl, verschillende rationeel gebruik van de ruimte, meubels en huishoudelijke apparaten. Vaak is de rol van de keuken units uit te voeren lagere modules combineert met succes ruim laden voor opslag van bestek en solide werkoppervlak.

Upper volumineuze artikelen vervangen praktische schappen in een minimalistische stijl. Als een eettafel steken bars die ruimte en zonering lid zijn. Als het gebied van de ruimte zorgt voor een eethoek, kunt u tabellen selecteren en stoelen massief hout materiaal. De oorspronkelijke beslissing zal zijn banken en tafels van neergehaalde, opzettelijk onzorgvuldig hout. Keuken meubilair voor Scandinavische keuken-woonkamer heeft een uitgebreid systeem van opslag en apparaten worden vaak ingebouwd in de modules. In aanvulling op de klassieke witte, zijn het ontwerp van de keuken-woonkamer in Scandinavische stijl actief gebruik van blauwe kleur, tinten van koffie met melk, boter, pinda.

De gezellige woonkamer in een Scandinavische stijl (video)

De kwaliteit Scandinavische stijl van montage en decoratie waarde boven kwantiteit: hier de esthetiek en comfort vakkundig verweven met precieze geometrie en minimalisme. Wonen in deze stijl blijft geldig, ongeacht de modetrends. Een natuurlijke materialen die worden gebruikt in de afwerking en decoratie, zijn de eigenaren van het geweten voor vele jaren. Bij de organisatie van een Scandinavisch levend wezen - vasthouden aan de belangrijkste punten van de stijl. En je krijgt een gezellige, lichte en comfortabele kamer!

woonkamer ontwerp in de Scandinavische stijl (interieur foto)

17-gostinyx-v-skandinavskom-stijl-5 7-woonkamer 50f0551caa8a1 52fb437f40474 52fb4385e3e51 197 315 474f4cdd4383ff91fd1d98bcb039d93bXL 1920x1080resizeinterior14851831366132906 11195-1030x686

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8

map