Wijzigingen Beschrijving: kasten in de gang

Wijzigingen Beschrijving: kasten in de gang

12 October 2017De gang is een geweldige plek voor de locatie van de kast met een spiegel, waardoor je je uiterlijk kunt controleren voor het verlaten van het huisDe gang is een geweldige plek voor de locatie van de kast met een spiegel, waardoor je je uiterlijk kunt controleren voor het verlaten van het huis corridor - een deel van het appartement, te voldoen aan de gastheren en gasten. Natuurlijk, ik wil dat het comfortabel, mooi, stijlvol en heel erg klein zijn. Helaas, berging - een zeldzame ruimte in de modelwoningen, en hal neemt deze functies zelf. Van groot belang is het meubilair, als je de juiste kabinet kiest, zal het zijn en ruim, en mooi, en zal ruimte te besparen, zelfs in de smalle en lange gang.


Ingebouwd in de gang: belangrijkste kenmerken

Natuurlijk, in een dergelijke kasten moet voldoen aan bepaalde eisen voldoen. De eerste en belangrijkste kenmerk van het kabinet - constructief en flexibiliteit, wat betekent dat de mogelijkheid om de nodige ruimte in het appartement nemen. Het tweede kenmerk - de hoge functionaliteit van het kabinet, de toegang tot dingen te handig en snel te zijn.

Kledingkast heeft goede prestaties, wat resulteert in een lange levensduurKledingkast heeft goede prestaties, wat resulteert in een lange levensduur

De derde eis - de totale uitstraling. Zo niet het enige, is een stijlvol, mooi, elegant, hier is hoe je een kast in de gang zijn. Hij moet de vereiste diepte te bezitten, moet er een divisie van kleding en schoeisel, opslag, misschien een niche voor huishoudelijke apparaten zijn.

Misschien is de kleding die u in uw hal wordt alleen opgeslagen op open rekken, seizoensgebonden en meest urgent, en in de gang, vindt u de kasten voor andere huishoudelijke behoeften te plaatsen. Bijvoorbeeld instandhouding opslag (zakatok). U beslist dat het is gelegen op een oppervlakte van de kamer, en kan niet-standaard opties, maar als je wilt, het is prima. Het gebeurt dat in de gang zijn er boekenkasten, en het is ook een interessante deel van de oplossing.

De functionaliteit en het ontwerp van de kast in de gang

Er zijn een paar universele regels die worden aanbevolen om te volgen bij het kiezen van een kast in de gang. Natuurlijk kunt u de foto's in de galerie te zien en te beslissen uitsluitend op externe oplossingen. Maar nog steeds de moeite waard om rekening te houden met bepaalde nuances.


In een case-compartiment kunt u niet alleen kleding en schoenen, maar ook een verscheidenheid aan huishoudelijke artikelen op te slaanIn een case-compartiment kunt u niet alleen kleding en schoenen, maar ook een verscheidenheid aan huishoudelijke artikelen op te slaan

Bij het kiezen van een kabinet, overwegen:

  • Capaciteit van het meubilair. Er moeten verschillende secties, rekken, planken en vakken voor opknoping kleding. De keuze is afhankelijk van het aantal gezinsleden en uw behoeften.
  • Een goede mechanisme voor het openen van de deuren. Het gebruik ervan vereist geen extra ruimte nodig, en dankzij de voldoende compactheid, kan het op iedere hoek geplaatst worden. Maar als het systeem is het openen van de deuren ongemakkelijk, zodat je niet krijgen. Het schuifmechanisme bespaart ruimte goed.
  • Materiaal en toebehoren van goede kwaliteit. Het zou leuk zijn om te weten over de reputatie van de fabrikant, check out de beoordelingen. Je moet er niet aan twijfelen dat de eerste constructiefouten zeer binnenkort zal zijn.

Zelden op deze overname blijkt te redden. Ding is om meer dan vijf jaar (bij voorkeur 10-15), als er een goedkope, slecht gemaakte product, dan zal de deur snel "opstijgen", en losgeschroefd fittingen en kast zal snel het uiterlijk van een nieuw ding te verliezen.Headset-hallen in de gang met kapstok

Nou, als het is niet een kleine ruimte, en je hoeft niet een hal te kopen in de Chroesjtsjov, de gang van de situatie heb je meer opties. U kunt een suite, hal, in welke structuur zal zijn en een kledingkast veroorloven. Bijvoorbeeld, nu in de mode, in een straal van (afgerond). Wat is dan moet worden opgenomen?

Zeer populair dressoir gemaakt antiek of Art Nouveau, Empire. Als je houdt van moedige beslissingen die de woonkamer gang felle kleuren maken - zal rood zeer actief zijn, maar het is niet slecht. De kamer was een dynamische, vrolijk, huiselijke sfeer zal de stemming.

Als het appartement is gemaakt in de stijl van high-tech of moderne, dat het ziet er geweldig kast met een abstract patroonAls het appartement is gemaakt in de stijl van high-tech of moderne, dat het ziet er geweldig kast met een abstract patroon

Naast de kast in deze suite kunnen omzettingseenheid omvatten naar wens met luiken, staan ​​voor schoeisel of grote spiegel met planken. Banken en voetenbankjes zijn ook meestal opgenomen, maar het is altijd mogelijk om ze apart aan te schaffen.

Als je een fan bent van het concept van Ikea-meubels, kunt u uw gang te maken in een Scandinavische stijl. Kleine witte kast (kan worden), een spiegel en een aantal knappe, self-contained onderwerp - hoge zontovnitsa, voorzitter in plaats van krukken of een stoeprand in retro-stijl. Het belangrijkste is dat na de opstelling van het meubilair in de hal liet twee onhandige meter, houdt u de maximale ruimte - de primaire taak.

Hoe maak je jezelf een kast in de gang

En is deze optie niet zo zeldzaam. In feite is het niet al te moeilijk. Het proces zelf kast installatie bestaat uit verschillende fasen.

Montage proces:

  • Het is noodzakelijk om de grootte van de niche te verwijderen;
  • Maak een project, selecteert u het type structuur voor het aantal partities en planken te bepalen;
  • Hardware voorbereiden - kopen materiaal om een ​​stek van en trimmen te maken;
  • Montage en installatie;
  • Organiseer verlichting en exterieur design.

Voor het begin van de collectie van de kast moet zorgvuldig worden bestudeerd tekeningen en de voorbereiding van de nodige instrumentenVoor het begin van de collectie van de kast moet zorgvuldig worden bestudeerd tekeningen en de voorbereiding van de nodige instrumenten


Alvorens metingen, zorg ervoor dat het plafond en de vloer op een plaats waar de deuren strikt horizontaal zal zijn, en de muren - een strikt verticaal. Aperture strikt rechthoekig zijn. Als dit niet voldoet aan de eisen van de niche, zal het moeten afstemmen. Anders er problemen zijn met verstoringen zullen zijn.

Het ontwerp van de zaal mogen elkaar niet overlappen handig passage, mag niet interfereren met de normale beurt. Metingen moeten binnen de niche elektronische of optische inrichting worden uitgevoerd, zal een flexibel meetlint geen nauwkeurige gegevens.

Eigen handen: kasten in de hal (video)

Garderobe in de hal - een multifunctionele, self-contained meubels, waarvan de kwaliteit moet niet in twijfel. Lees reviews, communiceren met fabrikanten, het gebruik van de korting systemen.

Succesvolle acquisities!


garderobe ontwerp in de corridor (foto in het interieur)

1d3b58dbe4e2 11be534f81369f4206cc295b8b67a540 20-3 035-1 000060 2cd0dd4abc771aa853ed93fc090a0691big 1021 172 385c9ca1d9fcd2fd8554a8f60e4f8d365d1c2a81 526zoom

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

map