Wijzigingen beschrijving kast in een gang

Wijzigingen beschrijving kast in een gang

12 October 2017Maak gang doelmatig en comfortabel kunt de prachtige looks op te slaanMaak gang doelmatig en comfortabel kunt de prachtige kabinet-kupeEto voor gebruik, wanneer er geen zoiets als een kast en bijna niet was, hebben een harde tijd te denken over hoe de meubels te regelen, zodat niet een kleine hal verkrampte opslagruimte te maken. Ingebouwde meubilair was zeldzaam, verwierf vooral Headset (muur), niet altijd voldoen aan de eisen van het appartement eigenaar. Maar de ingebouwde kasten hebben een revolutie in de afwikkeling van de gangen worden.


Wat is de ingebouwde in de hal

In een appartement of in een prive-woning kan de gangen of gangen, met een niche of iets dergelijks - deze projecten is niet ongewoon voor de lokale planning. In sommige appartementen in een lange smalle gang direct geïntegreerd kast met een bepaalde inwendige vulling. En beschikt niet altijd een lay-out eigenaars gelukkig.

Bij het kiezen van een ingebouwde kast, moet u een interieur gang te overwegenBij het kiezen van een ingebouwde kast, moet u een interieur gang te overwegen

Maak gewoon een nieuwe garderobe, en dus om het beeld van de gang te veranderen. Opties zijn niet beperkt tot de kast, maar het is beter dit idee van vandaag, misschien, niet komen. Ingebouwde kast en kan worden draaideuren, maar in dezelfde Chroesjtsjov is niet erg handig.

Want het is logischer om uw tekening te maken, kijken naar verschillende circuits en goedkoop garderobe passen bij uw content. Dit zal een inbouwkast, die moeilijk dan demonteren. Als u van plan om de komende jaren te gaan, na te denken over het feit dat het kabinet is waarschijnlijk in het appartement te blijven.

Doe reparatie: een ingebouwde kast in de gang

Plus, zoals meubilair is uniek meer. Belangrijker nog, op maat gemaakte meubels perfect geïntegreerd in de lay-out van uw gang. Het is geen geheim dat er gangen en gangen, die een voortzetting van sommige gerechten zijn. Wanneer gratis entree en een kleine keuken dezelfde koelkast kan in de gang. En dan op de basis meubilair is niet zo veel ruimte.


Het voordeel garderobe is dat het u toestaat om een ​​heleboel dingen op te slaan in de gangHet voordeel garderobe is dat het u toestaat om een ​​heleboel dingen op te slaan in de gang

Voordelen van embedded kasten:

 • Omdat ze op bestelling gemaakt, dan sloot hem elke niche en elke hoek, dat is moeilijk om meubels winkels.
 • closet begrip speciaal ontworpen voor uw behoeften - wat zal de mezzanine, hoeveel planken dezelfde soort zijn, zoals - andere. In feite, in uw hal is handig en compacte kamer, verscholen achter een prachtige gevel.
 • Als een dergelijk geval de juiste positie, zal het aantal gebreken te sluiten in de kamer, misschien communicatiesystemen.

Rationeel gebruik van elke duim van de ruimte, hoeveel "deur" aan het kabinet, ook u te beslissen. Bepaald door u en de lengte en diepte van de kast, en de gevel. kastontwerp kan van alles zijn - soms helemaal spiegels. U kunt voorbeelden te bekijken, of iets van hun eigen te maken.Moderne deuren voor de kast in de gang

Het wordt beschouwd als de meest praktische schuifdeuren. Het mechanisme van beweging is zodanig dat zij niet stelen in deze ruimte bruikbare oppervlakte. in "rasposh" stijl deur, jammer, maar als de gang is smal, is het uiterst lastig om hun open / meerdere keren per dag te sluiten.

Visueel te vergroten een kleine hal in het appartement kan de stijlvolle kast met spiegel deuren gebruikenVisueel te vergroten een kleine hal in het appartement kan de stijlvolle kast met spiegel deuren gebruiken

Steeds populairder zijn spiegeldeuren. Dit is niet noodzakelijk een doorlopende gladde spiegelende oppervlakken kan worden geweven met verschillende decoratieve inserts. Waarom spiegeldeuren zijn populair? Het is simpel - de gangen zijn meestal niet de meest ruime en hen visueel te vergroten, moeten we een spiegel.

Er zijn deuren die verschillende texturen en materialen te combineren, waardoor een gevoel van visuele veranderingen in de kamer bereiken.

Populaire en vinyl deur, het belangrijkste voordeel - laag gewicht. Dit zorgt voor een gemakkelijke schuifpanelen tijdens het openen. Om was stijlvolle look te ontwerpen, kies dan een mooie omlijsting van aluminium frame en tracks.

Interessant ontwerp ingebouwde kast in de hal

Hier, een groot aantal opties, die u kunt gewoon verdwalen. Dit kan kasten met fronten met afdrukken van foto's, of een combinatie van houten structuren, of Radius kast met interessante inlegspiegels. Vandaag is er geen duidelijke eis - bijvoorbeeld het kabinet alleen in pastelkleuren. Groen, rood, citroen - dit alles is te zien in de hal.

Maak hal interessant en origineel zal helpen een mooie kast met creatieve prints op de deurenMaak hal interessant en origineel zal helpen een mooie kast met creatieve prints op de deuren

Formulieren ingebouwde kasten:


 • rechthoekig;
 • radius;
 • Corner.

In de eerste plaats wordt bepaald door het kabinet-model, en dan pas beslissen welke materialen het zal worden gedaan. Als in een kast, twee of meer soorten hout, moet u een contrasterende combinaties te kiezen. Bijvoorbeeld, is licht-golden verscheidenheid gecombineerd met donkerrood. Een gebleekte soorten gecombineerd met donkere rassen.

Gemoedelijk zalen: foto, ontwerp

Kabinet maken op bestelling, u overwegen de inhoud ervan "onder hem." Ergens hangers en haken voor jassen hoeven niet te verschuilen achter de deur, en dan is het gewoon terug, opent de kast. Of obuvnitsa in je kast moet een met meerdere verdiepingen te zijn, je doet het op die manier te trekken, en de master presteert.

Om een ​​kast in de hal was functioneel en praktisch, worden vriendelijk verzocht om niet alleen het ontwerp, maar ook de inhoud te overwegenOm een ​​kast in de hal was functioneel en praktisch, worden vriendelijk verzocht om niet alleen het ontwerp, maar ook de inhoud te overwegen

Er zijn kasten met laden en laden voorzien van een speciale sensor voor eenvoudig openen. Binnen in de kast kan worden LED-lamp. Ten slotte kan de meest interessante opties in verband worden gebracht met het kabinet front.


De meest populaire, gecombineerd gevels zijn onderverdeeld in verschillende groepen:

 • classic;
 • diagonaal;
 • geometrische;
 • golf;
 • Sector.

Geometrische gevels zijn gerangschikt ruimte, de golf - het maken van een soort lichtheid en gladheid van de situatie in de gang. Soms zijn de eigenaren de voorkeur aan kasten waar de deur wordt toegepast om het afdrukken. Deze kunnen afbeeldingen van bloemen, ornamenten, stedelijke patronen. Soms is er is afgebeeld die iets te maken met de manier waarop een reiziger het leven. Boek ten minste Australië, hoewel Londen gevel, moderne meesters uit te voeren allemaal.

Maakt de ingebouwde kast in de hal (video)

Hun eigen handen te maken van een kwaliteit inbouwkast is zeer moeilijk, en waarom doe het wanneer er zo veel interessante, moderne, betaalbare opties kasten. De keuze is enorm, en je kunt altijd hun eigen aanpassingen.

Heb een mooie keuze!

Het ontwerp van de ingebouwde kast in de hal (de foto in het interieur)

511 6-4 11-min 23 6ad87281829fc9fea371b0dbfa7a379b 29 3299-53e3456592578 88df5c1e811a0a3dc72019019cd6 - dlya-doma-interera-shkafy-v-prihozhuyu 11180d1e1e223d1cb4fbcdd93a76d7b1 77413251

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

map