Wij voeren de opleiding van het plafond voor het installeren van de spanning plafond

Wij voeren de opleiding van het plafond voor het installeren van de spanning plafond

12 October 2017Bereid het oppervlak van het plafond voor de aanvang van de werkzaamheden. In de toekomst zal de toegang worden beperkt tot het plafondBereid het oppervlak van het plafond voor de aanvang van de werkzaamheden. In de toekomst, de toegang tot het plafond zal ogranichenNatyazhnye plafonds zijn wijdverspreid in Europa in de late jaren '80. Dankzij de praktische bruikbaarheid en duurzaamheid, stretchstof werkte goed in de GOS-landen. Installeer verlaagde plafonds kunnen hun eigen zijn. Om dit te doen voordat het werk op een verplichte basis aan de oppervlakte goed voor te bereiden.


stap voor stap handleiding: Hoe wordt het plafond van het verlaagde plafond te bereiden

Pre-markeren de locatie van de armaturen plaats, kroonluchters. Voer de bedrading. In de toekomst zal het werk van de oprichting van een spanplafond vergemakkelijkenPre-markeren de locatie van de armaturen plaats, kroonluchters. Voer de bedrading. In de toekomst zal het werk van de oprichting van een spanplafond vergemakkelijken

Voordat u het verlaagde plafond te installeren, moet u een voorafgaande oppervlaktebehandeling te maken. Eerst moet je kijken op de plaats van de kruising van het plafond en de muren. Als er sprake is van gebreken moeten ze worden geëlimineerd. Het is ook aan te raden om het oppervlak van het plafond met behulp van een kleefsamenstelling te behandelen.

Dan begint de voorbereiding van de elektriciens. Dit proces is de meest verantwoordelijke. Op de juistheid van de uitvoering ervan zal afhangen van het succes van de installatie. Tijdens de installatie werk kan worden gebruikt gloeilampen, maximaal vermogen van 60 watt. U kunt ook gebruik maken van halogeenlampen met een capaciteit van niet meer dan 30-35 watt.

Als u ervoor kiest om spaarlampen te gebruiken, de kracht beperking is niet aanwezig, aangezien deze producten niet worden blootgesteld aan extreme hitte.

Volgende zijn opgeleid bedrading:


 1. Eerst moet je een plek waar je zal installeren de lichten te markeren.
 2. Vervolgens testen van de kabels en bedrading voor de uitvoering ervan.
 3. Aan het eind moet je de exacte locatie van armaturen te berekenen.

Na het voorbereiden van de bedrading moet het plafond van de oude cover reinigen:

 • Witten worden verwijderd door bevochtigen het plafond met een zeepoplossing. Daarna witten kunnen worden verwijderd met een scherpe spatel. Als kalk zwelt niet onder invloed van zeepoplossing, met een zuur-base mengsel of hechtmiddelsamenstelling.
 • Indien het plafond is bedekt met verf, dan is het oppervlak noodzakelijk speciaal bijtende oplossing te brengen. Ook kan de verf worden verwijderd met behulp van een hamer slaan.
 • Als het oppervlak is bedekt met wallpapered plafond, moet je ze weken in warm water. Dan moet je het behang van het oppervlak te verwijderen met behulp van een troffel.
 • Demontage van de keramische bekleding is iets moeilijker. Eerst moet je een boor te krijgen met een speciaal mondstuk. Wanneer de tegels van polyurethaan kan worden verwijderd met een plamuurmes.

Dat maakt meestal vooruit: plafonds of behang

Voor veel mensen is, rijst de vraag: "First lijm behang of installeer het verlaagde plafond?". Sommige deskundigen beweren dat het het beste om eerst de muren en behanglijm lijn over hen. Na volledige droging van de wand kan worden gemonteerd plafond. Frames opgelost moeten worden op de top van het behang. Het is mogelijk om alle fouten in de afwerking maskeren.Een dergelijke sequentie zijn gebreken. Als u besluit om te doen toekomen aan lijm behang, kunt u deze vlekken. In dit geval is er een behoefte verwerking behang met een stofzuiger of een doek.

Kan dit probleem op te lossen, als u zich aan de volgende volgorde:

 1. Eerst moet je naar de plaats van de spanning plafondmontage te markeren.
 2. Dan moet je hechten aan het bovenste deel van de muren een stokbrood.
 3. Dan pokleit je wallpaper.
 4. Zodra de lijm droog is, kunt u overgaan tot de installatie. Om dit te doen, gebruik maken van een warmte-pistool.

U kunt ook gebruik maken van sierlijsten grote breedte. Met zijn installatie blijft een kleine ruimte tussen het en het plafond.

Installeer plafonds: pre-installaties voor de behandeling

Zich te ontdoen van de scheuren, gips sluiten van de openingen. Aan het einde van de behandeling met primer vereistZich te ontdoen van de scheuren, gips sluiten van de openingen. Aan het einde van de behandeling met primer vereist

moet u een voorlopige opstelling van de gebouwen te maken voor de start van de bouw van de installatie. Techniek, alle meubels, schilderijen, wandkasten moeten dragen. Als je in de kamer is een kledingkast, die hem een ​​speciale beugel voor het monteren van het doek. Vloerbedekking ook gewenst het vel karton te dekken.

Ook zorg ervoor dat het oppervlak muren te bereiden. Dust wenselijk te werken voor de montage van verlaagde plafonds, aangezien vuil afzetten op het doek.

Bij de behandeling van de muren vast te houden aan een aantal van de aanbevelingen:

 • Als je verzamelt sieren de muur met vloeibaar behang, moet je ze zorgvuldiger te reinigen. Scheuren en micro-defecten wordt aangeraden te elimineren. Meer defect kan worden gerepareerd met gips, dan gips. Deze behandeling zal helpen zich te ontdoen van zelfs diepe scheuren.
 • Bij het krieken kunt vasthouden gaas gedrenkt PVA.
 • Behandel het oppervlak van de wand nodig is om de primers te gebruiken.

Vervolgens geeft het laagste punt ontwerp. Het is op het niveau zal worden vastgesteld profielen. Als je gaat om een ​​multi-level plafond te installeren, moet tellen afzonderlijk worden gedaan voor elk niveau. In dit geval moet de afstand tussen de vloer en het geleidingsprofiel worden verhoogd.

Is het waar dat u moet worden gegrond voordat het plafond spanplafond

Volgt de volgorde van verwerking gruntovkoy.Ne plafond te ver met water, en vervolgens de primer te vloeibaarVolgt de volgorde van verwerking gruntovkoy.Ne plafond te ver met water, en vervolgens de primer te vloeibaar


Veel mensen weten niet oppervlak primer vóór de installatie van spanplafond te maken. Experts geloven dat het noodzakelijk is om prime het oppervlak is voor het installeren van een opgehangen stof. Kies een primer met diepe penetratie. Zij zullen u helpen om de verschijning van schimmel en meeldauw in de toekomst te voorkomen.

Mix primer kan worden gemaakt met je eigen handen. Hiervoor is het noodzakelijk om 2,5 kg gebluste kalk, 200 g zeep 100 g vernis mengen. In afzonderlijk vat te mengen met kalk 4 liter water. Voeg vervolgens het verkregen mengsel lak, 3 liter heet water en zeep. Meng de oplossing grondig.

Voer de volgende primer sequenties:

 1. Wanneer een borstel behandelen de hoeken en gewrichten oppervlak.
 2. Breng vervolgens een primer aan het plafond met een rol met een zachte borstel.
 3. Nadat de grondlaag droog is, gelden de tweede laag in de loodrechte richting.

Bereid het plafond voor het installeren van plafonds (video)

Voer voorbereiding van de muren en plafonds om de installatie van zwevende stof net genoeg. Vóór de installatie moet u alle oneffenheden in het oppervlak te verwijderen. controleer dan de bedrading efficiency en maken de primer plafond. Ook, vergeet dan niet uit de kamer meubilair en apparatuur over te nemen. Behangen, installatie lichten en versieren de vloer moet na afloop van het systeemplafond installatie.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 30 =

map