Wij voeren de installatie van stof verlaagde plafonds 8 belangrijkste regels

Wij voeren de installatie van stof verlaagde plafonds 8 belangrijkste regels

12 October 2017Populariteit stof verlaagde plafonds als gevolg van hun duurzaamheid en geen behoefte aan speciale zorg voor henPopulariteit stof verlaagde plafonds als gevolg van hun duurzaamheid en geen behoefte aan speciale zorg voor hen meer en meer mensen de voorkeur aan verlaagde plafonds gemaakt van organische weefsel. Het feit dat dergelijke stoffen zijn duurzaam en hebben gespecialiseerde zorg nodig. Bovendien, de maxima van de stof past harmonieus in elke ruimte. Veilig ondersteuningsconstructie op verschillende manieren. Voordat u met de installatie begint, moet u een speciaal frame te installeren.


skelet installatie onder de stof maxima

Stof plafonds op speciale baguettes te worden geïnstalleerd. Voor het installeren van de stof web aan het plafond wordt het meest gebruikt baguette-clip. Een dergelijke bevestiging is alleen geschikt voor naadloze doeken. In andere gevallen is het meer opportuun om shtapikovye baguettes gebruiken. Shtapikovoy uit te voeren installatie van het systeem met hun eigen handen een stuk eenvoudiger.

Lijstwerk varieert het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Sluitingen kunnen worden vervaardigd uit kunststof of aluminium. Als uw budget niet beperkt is, is het raadzaam om de voorkeur lijstwerk gemaakt van aluminium te geven, omdat ze meer betrouwbaar en duurzaam.

Stof spanplafonds zijn geïnstalleerd op baguettesStof spanplafonds zijn geïnstalleerd op baguettes

Installatietechniek baguette:

 1. Lijn het plafond. Indien nodig, van toepassing zijn op het oppervlak van de primer en stopverf. Vergeet niet om de grote gaten met behulp van kit te verwijderen. Pas na voorbehandeling voorbij is, kunt u de installatie van een stokbrood te beginnen.
 2. Geef de baguette gewenste waarde. Om dit te doen, gebruik maken van een ijzerzaag.
 3. Boor gaten in de wanden.
 4. Bevestig het vormen van de wand.
 5. Doe de gaten in de muur. Om dit te doen, gebruik dan een hamer.
 6. Beveiligde afdrukken met behulp van speciale ankers. Pas daarna moet je een web van weefsel te installeren.

Mount stretchstof plafond met zijn handen

Nadat de installatie is voltooid lijstwerk, kunt u beginnen met spanning het web. Voordat u begint, zorg ervoor dat de integriteit van het laken. Je moet ook om de sterkte van het frame te garanderen en de voorbereiding van de nodige instrumenten.


Als u van plan bent om een ​​weefsel web in ruimten met een hoge luchtvochtigheid, zoals in de kelder of badkamer installeren, gebruik dan een wig bevestigingssysteem gemaakt van plastic.

Voorafgaand aan de installatie begint, moet u zorgen voor de integriteit van het weefsel weefselVoorafgaand aan de installatie begint, moet u zorgen voor de integriteit van het weefsel weefsel

Hoe maak je een stof doek te installeren:

 • Hier krijg je een doek rand in een stokbrood. Op hetzelfde moment herinneren dat de buitenkant ongeveer 10 centimeter gordijnen moeten dienen.
 • Met de hulp van de mesvergrendeling mes.
 • Gelijkmatig rek de stof in andere gebieden van de kamer.
 • Knip overtollige stof met behulp van een handzaag.
 • Baguette sluit de speciale decoratieve plint.

We repareren het weefsel van de oude spanplafond

Reparatie plafond stof - een eenvoudig proces. Een dergelijke constructie reparatie veel eenvoudiger dan valse plafonds van PVC of gipsplaat. Voordat u begint met de reparatie, moet u het opgespannen doek te ontmantelen.Als u hierboven overstroomd buren, ontmantelen het blad niet per se. Voldoende nauwkeurigheid om de lamp losschroeven en afgevoerd via de opening. Vergeet niet de elektriciteit af te sluiten.

Vanwege het feit dat het doek plafond Spotlampen waterafvoer uitvoeren: een punt omgekeerde lamp die zich het dichtst bij de plaats van water accumulatieVanwege het feit dat het doek plafond Spotlampen waterafvoer uitvoeren: een punt omgekeerde lamp die zich het dichtst bij de plaats van water accumulatie

De procedure voor het ontmantelen van de structuur:

 1. Schakel de elektriciteit.
 2. Verwijder de gloeilamp.
 3. Met een spatel vouw het profiel. Als u plastic messen gebruiken, moet u eerst de insert, en buig het profiel.
 4. Verwijder de doek.

Het installeren van de naadloze stof plafonds Clipso

Webs gemaakt door de Franse firma Clipso, zeer populair, dankzij de mooie verschijning en duurzaamheid. Bovendien, de installatie van schilderijen gedaan in een kwestie van uren.

Voordat u de naadloze plafond vast te stellen, moet u de muren en het plafond te behandelen. Het wordt aanbevolen om het oppervlak ontvetten en gerepareerd alle scheuren. Eventueel bekleden van de wanden en het plafond van de grondlaag. Als u de naadloze plafonds in een houten huis in te stellen en de behandeling van het oppervlak met een antiseptische oplossing.

Vóór de installatie van hout of conventionele plafondoppervlak te bewerkenVóór de installatie van hout of conventionele plafondoppervlak te bewerken

Montage naadloos plafond:

 • Installeer de lijstwerk op de muren.
 • Zet de stof met behulp van baguette-clips. Vergeet niet dat de stof moet uitsteken van stokbrood 7-8 centimeter.
 • Bevestig de doek rond de perimeter van de kamer. Zorg ervoor dat de web symmetrisch is opgesteld.
 • Verwijder alle plooien op de doeken met behulp van een föhn gebouw.
 • De overtollige weefsel gesneden met een handzaag.

Gordijnstof plafond met zijn handen: kenmerken en voordelen

Draperen ondergrond gebruikt tkaney- interessant ontwerp. Met behulp van deze methode kan stuwing in bijna elke kamer versieren. Als gevolg van de verscheidenheid van texturen en kleuren, kan stoffendoek worden gebruikt om kamers, ingericht in elke stijl te leveren.

Het web kan worden gemaakt van:


 1. Vlas. Dit laken ziet er elegant en discreet.
 2. Silk. Stof gemaakt van dit materiaal, is het raadzaam om te gebruiken voor het afwerken van het plafond, als uw kamer in klassieke stijl.
 3. Cotton. Dit laken perfect passen in het interieur van de slaapkamer.
 4. Jute.
 5. Sailcloth.
 6. Fluweel.

Dropirovannye plafonds kijken ongebruikelijke en interessant, zullen ze onmiddellijk de aandacht trekkenDropirovannye plafonds kijken ongebruikelijke en interessant, zullen ze onmiddellijk de aandacht trekken

Als u besluit om een ​​stof gemaakt van zijde, jute of canvas te gebruiken, kan deze worden verlijmd. Herinner dat de lijm wordt aangebracht op het plafond met een dunne laag. Nadat u het mes hechten aan het plafond, soepele stof met een droge doek. Deze techniek zal u helpen om de verschijning van rimpels en ruwheid te voorkomen.

Voordelen van de gordijnen:

 • Fabrics behouden warmte goed.
 • Draperie niet vervormen na verloop van tijd.
 • Blades geen speciale zorg nodig hebben.
 • De installatie is snel. Bovendien is de installatie niet het gebruik van een warmte-pistool nodig.
 • Gordijn hulp verbergen cosmetische gebreken van de ondergrond.

Ontwerp gedrapeerde stof plafond (video)

Installatietechnieken voor weefsel plafond - een eenvoudig proces. Het belangrijkste ding - om een ​​geschikte stokbrood en textuur van de stof te vinden. Als u besluit om dit product zelf te installeren en veeg vooraf communicatie plafondinbouw en onregelmatigheden op het grondvlak te elimineren. De keuze van kleuren en texturen van stoffen verwijzen naar hun eigen voorkeuren en design faciliteiten. 


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 + = 86

map