The BlogOm een ​​origineel interieur te creëren in de woonkamer met een spanplafond een uitstekende keuze zou het gebruik van spotlights zijnOm een ​​origineel interieur in de woonkamer met een spanplafond maken een uitstekende keuze zou het gebruik van spotlights Veel mensen verkiezen op de ondergrond van verlaagde plafonds te versieren. Dit ontwerp is universeel en ziet er aantrekkelijk uit. De LED-strip of spots worden gebruikt als lichtbronnen voor verlaagde plafonds. Als u ervoor kiest om spotlights te gebruiken, is het mogelijk om gloeilampen, fluorescerende of LED-lampen te gebruiken.


Schijnwerpers op verlaagde plafonds in de woonkamer

Spot verlichting wordt het meest gebruikt, omdat het harmonieus is gecombineerd met elk interieur. Dankzij de spotlights, kunt u verschillende lichteffecten te creëren. Bijvoorbeeld, met behulp van LED-lampen kan een sterrenhemel te creëren.

Er zijn verschillende soorten schijnwerpers. Met hun hulp, kunt u de ruimte verdeeld in een recreatiegebied en een werkplek. Bestemmingsplan kunnen gebruiken LED of halogeen lampen zijn gericht licht.

Rationele opstelling van spotlights rond in de kamer zorgen voor een goede dekking van de noodzakelijke gebieden voor werk en vrije tijdRationele opstelling van spotlights rond in de kamer zorgen voor een goede dekking van de noodzakelijke gebieden voor werk en vrije tijd

Voordelen spotlights:

 1. De relatief lage kosten.
 2. Soberheid. Spot lichten in de woonkamer is een geweldige oplossing zijn, aangezien verbruikt zeer weinig elektriciteit.
 3. Veelzijdigheid. Spots goed mengen met elk ontwerp.
 4. Compactheid. Door zijn kleine formaat, eenvoudig te installeren spotlights in het plafond gemonteerd. U hoeft niet om een ​​groot gat canvas te snijden.

Ongebruikelijke opties Plafond

Welke andere opties voor de verlichting van verlaagde plafonds bestaan? Passen harmonieus in het ontwerp van de woonkamer plekken. Ze zijn een speciale plafondverlichting Directional. Het ontwerp kan de plekken om direct licht in een deel van de kamer. Meestal wordt dit type belichting gebruikt als hulp, maar desgewenst kan het worden gebruikt als kern.


Voordelen van de spots:

 • Veelzijdigheid. Spots kan eenvoudig worden geïnstalleerd op een multi-level stretch doeken.
 • Eenvoudige installatie.
 • Spots geen extra transformator nodig.
 • Duurzaamheid. Talrijke voorbeelden hebben aangetoond dat de vlekken zijn duurzamer dan lampen en schijnwerpers.

Voor fans van niet-standaard interieur zou een goede optie het gebruik van stellaire spanplafond met ingebouwde spotlights zijnVoor fans van niet-standaard interieur zou een goede optie het gebruik van stellaire spanplafond met ingebouwde spotlights zijn

Vlekken zijn verzonken en oppervlakte. Deskundigen bevelen te geven aan de tweede uitvoeringsvorm geven, omdat het oppervlak vlekken gemakkelijk op opknoping doek aangebracht. Bovendien is deze uitvoeringsvorm verlichting niet eerder opstelvlak en verwijdering buitenwaarts bedrading nodig.

Wij selecteren de verlichting in de kinderkamer

Voor lichte spanplafond in de kinderkamer is het raadzaam om verzonken verlichting te gebruiken. Voor de verlichting kan worden gebruikt als halogeen en LED-lampen. Als alternatief mogen gloeilampen gebruiken. Verzonken kan een cirkelvormige of vierkante configuratie.Positioneren ingebouwde verlichting kan een rij of verspringend zijn. Experts raden om de voorkeur aan de tweede optie te geven. Schaakbordpatroon ziet er niet alleen mooi, maar maakt het ook mogelijk om een ​​gelijkmatige verdeling van het licht in de kamer te bereiken.

Als u ervoor kiest om ingebouwde verlichting gebruiken, dan geven de voorkeur aan halogeenlampen. Ze zijn gemaakt van speciaal kwartsglas, en een hoge weerstand tegen hoge temperaturen. Anders, halogeenlampen worden heet tijdens bedrijf, zodat het frame en decoratieve flenzen lamp moeten van metaal.

Pikt licht in de kinderkamer moet niet erg helder zijn, omdat het een negatieve invloed kunnen hebben op haar psychologische toestandPikt licht in de kinderkamer moet niet erg helder zijn, omdat het een negatieve invloed kunnen hebben op haar psychologische toestand

De voordelen van halogeenlampen kan ook worden beschouwd:

 1. Hoge helderheid.
 2. Uitvoerbaarheid. In tegenstelling tot tl-lampen, halogeenlampen branden direct wanneer u.
 3. Een breed scala aan vormen.
 4. Duurzaamheid.
 5. Lage kosten.

Raster verlichting modern spanplafonds

Voor de verlichting van de woonkamer, kunt u raster armaturen gebruiken. Ze zijn ingebed en patch. Zoals verlichtingsarmaturen gebruikt voor raster fluorescerende of LED-lampen.

Experts raden om de voorkeur te geven aan TL-lampen, omdat ze minder warmte en glans helderder dan LED. Ze kunnen echter enigszins vervormen waarneming van kleur te wijten aan de ongelijke verdeling van het lichtspectrum.

Patroon van elk type op een spanning plafond met verlichting ziet er erg origineel en verfijndPatroon van elk type op een spanning plafond met verlichting ziet er erg origineel en verfijnd

Als u gebruik maakt van raster armaturen, overwegen een aantal nuances:

 • Bedrading inrichting moet zeker de ribbelbuis te zetten en plaatsen Armaturenindeling een kleine overlap van de kabel te maken.
 • Toestel moet worden verbonden met een gemeenschappelijke bedrading alleen via een speciale aansluitklem.
 • Profiel voor panelen voor raster lampen moet worden gemaakt van aluminium.

Het kiezen van verlichting voor een glossy spanplafond

Voor de registratie van de glossy plafond is het raadzaam om LED-strip van LED-lampen te gebruiken. U kunt het gebruiken om een ​​aantal details in het interieur benadrukken en visueel uitbreiden van de ruimte. Daarnaast zal LEIDEN lint de ruimte in verschillende functionele gebieden te breken.


De voordelen van LED-backlight:

 1. Eenvoudige installatie. Om deze dekking te installeren, krijgt u een dubbelzijdig plakband nodig.
 2. Economy. LED-backlight verbruikt 2-3 keer minder energie dan halogeenlampen.
 3. Hoge levensduur.
 4. Geen oververhitting.
 5. De flexibiliteit van de raad van bestuur zal helpen om elk ontwerp ideeën uit te voeren. Zo kunt u de tape zetten in een zigzag manier.

Voor glossy spanplafond is een uitstekende keuze combinatie van spots rond de perimeter en kroonluchters in het midden van de kamerVoor glossy spanplafond is een uitstekende keuze combinatie van spots rond de perimeter en kroonluchters in het midden van de kamer

De helderheid van de verlichting kan worden aangepast met behulp van een speciaal systeem. Voor de productie van monochrome moet u het product aan te sluiten op de voeding. Sluit het product is om door middel van een dimmer.

Opties voor de verlichting van de woonkamer met plafonds (video)

Voor de verlichting van de woonkamer, kunt u een verscheidenheid van verlichtingsarmaturen te gebruiken. Selectie van een bepaalde methode van verlichting zal afhangen van het ontwerp van de kamer en de textuur van het web. Indien de levensomstandigheden in de stijl van country muziek of minimalisme, is het raadzaam om de voorkeur te geven aan raster armaturen. In andere gevallen is het doelmatig spots of LED strip gebruiken.


De verlichting in de woonkamer met plafonds (foto)

0ce88340f34f3b190f94e5bad1f7fe7a 167 3 6-2 67 708zoom 1379 225.278 1458654243219206494 14586538741595226484

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 4 = 3