Wij doen gordijnen van het behang met je eigen handen

Wij doen gordijnen van het behang met je eigen handen

12 October 2017Gordijnen zijn niet alleen ingericht de ramen, evenals een streepje in het karakter en de persoonlijkheid van het huisGordijnen zijn niet alleen windows decor, evenals een streepje in het karakter en persoonlijkheid domaNedavno deze trend te vragen, zoals de gordijnen, gemaakt met behulp van gerold behang. Dit artikel zal in detail uitleggen hoe krijg je zulke gordijnen en wat om ze te combineren.


Gordijnen van behang - een nieuwe oplossing in het interieur. Ze bleek niet zo lang geleden, en je kunt zelfs hun eigen handen te maken. Maar daarvoor hebben we het behang, want het is het basismateriaal voor deze gordijnen. Niet elk type behang geschikt is voor dit geval dus moeten zorgvuldig kiezen. Uiteindelijk, waarschijnlijk zal het er niet uit als een gewone doek gordijnen en zonwering dergelijke.

Ook moet worden opgemerkt dat de oprichting van dergelijke gordijnen is de kleurencombinatie toegestaan, zodat ze passen bijna elke stijl en interieur.

De beste kleurencombinatie in het interieur: Blinds en Achtergrond

Maak de kamer een warme en harmonieuze sfeer - geen eenvoudige zaak. Je moet goed over kleur en de nuances te voelen, in staat zijn om verschillende kleuren te combineren. Kies de juiste behang en gordijnen zijn ook zeer moeilijk, en voor deze moet je om te beginnen met een eenvoudige stijl van de kamer, evenals zijn doel te stellen.

Zoals eerder vermeld, de combinatie van kleuren - de sleutel tot succesvolle interieur.

Combinatie van gordijnen en behang, die zeer goed zal worden gekeken:


 1. Door geel of gouden kleur meer geschikt is bruin;
 2. Als u het behang, geschilderd perzik of roze tint te nemen, is het mogelijk om ze te combineren met turkoois;
 3. Wallpapers met pistache kleur kan een goed idee om de blauwe of blauw, maar de selectie van kleuren kunnen een belangrijke rol spelen verdunnen;
 4. Als het behang wit of grijs geschilderd, het zou mooi zijn als de gordijnen zwart zijn geschilderd.

Gordijnen in de kamer moet worden gecombineerd in kleur met behang en meubilairGordijnen in de kamer moet worden gecombineerd in kleur met behang en meubilair

Maar natuurlijk, dit is allemaal strikt individueel, dus je moet zorgvuldig te begrijpen van de nuances die nodig zijn kleuren te zien hoe ze bij elkaar gedragen, en dan pas te gaan met de aankoop.

Bij de keuze van gordijnen is het belangrijk om in gedachten te houden aan welke kant de ramen open.

Als het raam met uitzicht op de zonnige kant, dan is het beter om een ​​gordijn van koude tinten te nemen, alsof de ramen naar de zijkant, waar er weinig zon, dan is het noodzakelijk om de gordijnen te nemen in de warmere tinten.Hoe kan ik gordijnen kiezen voor behang

Het lijkt misschien dat de gordijnen om behang kiezen - geen gemakkelijke taak. In feite is het niet, en de gordijnen kiezen voor behang is niet al te moeilijk is, is het belangrijk om alleen rekening te houden met bepaalde aspecten van de zaak.

Nu zijn er vele modieuze ontwerpen en oplossingen die populair zijn op dit moment.

Hier kunt u kennis maken met de mogelijkheden van een dergelijke patronen:

 • Gordijnen in een grote bloem;
 • Uitstekende patronen;
 • Geometrische patronen;
 • Band.

Door het behang kan eenvoudig kiezen gordijnen met patronen, met de nadruk op de stijl van de kamerDoor het behang kan eenvoudig kiezen gordijnen met patronen, met de nadruk op de stijl van de kamer

Selecteer het gewenste patroon kan worden op basis van de algemene stijl van de kamer, evenals behang. Als alles correct is gekozen, dan zal de ruimte een unieke sfeer dragen.

Voordat u begint met reparatiewerkzaamheden aan het ontwerp is het beter om een ​​specialist te raadplegen en vertrouwen op zijn smaak. Zo ook moeten we niet vergeten dat het behang en gordijnen esthetisch en niet te storen zou moeten zijn.

Roman tinten van behang met je eigen handen

Maak vouwgordijnen van behang met je eigen handen en je kunt thuis. Om dit we nieuwe wallpaper hoeft te doen, is het beter om het behang te nemen, geschilderd de kleur van goud, voor meer sfeer. Het eindproduct zal niet meer gordijnen en rolluiken.


We moeten een dunne plaat van behang, en dan vouw het als een accordeon. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat elke strook niet meer dan vijf centimeter, en rekening houdend met het feit dat alle stroken gelijk moet zijn.

Alles wat je moet de plooien van de strip te verzamelen, markeert het midden en maak het gat. Om het gat is niet de uitgestrekte, moeten ze vast aan beide zijden en maak een gat weer.

Roman tinten van behang kan worden gemaakt thuis met hun eigen handenRoman tinten van behang kan worden gemaakt thuis met hun eigen handen

Dan is het noodzakelijk om het gat in een dunne kabel draad en verdeel het behang. Het bovendeel van de gordijnen alsmede de kabel dichten tape. De onderrand van een zijde steken een klein stukje papier. Verbinden de twee onderste hoeken en interconnectie met dit stuk. Door het gat in de holte trekt het touw aan de verkeerde kant. Je moet ook naar de sluis naar de gordijnen aan te passen bevestigen.

Dergelijke gordijnen zijn een uitstekende aanvulling op de klassieke interieur.


Selectie van gordijnen kleur behang

Pak de gordijnen om de kleur van het behang is heel simpel. Het is alleen belangrijk te weten hoe de kleuren en tinten van het gevoel te combineren.

Dit alles kunnen onafhankelijk van elkaar worden gedaan, zonder de deelname van meesters, het is alleen belangrijk om een ​​paar tips te onthouden:

 1. Gordijnen en behang kan dezelfde kleur zijn, maar de kleuren nog steeds de moeite waard anders;
 2. Voor gordijnen, kunt u de kleuren donkerder of lichter dan een paar tinten te nemen;
 3. Als u visueel wilt maken de kamer een beetje meer, is het noodzakelijk om het licht gordijnen, vooral als donker behang;
 4. Je kunt geen koude en warme tinten te gebruiken op hetzelfde moment, moet u zich richten op één ding.

Pak de gordijnen te simpel, de hoofdregel behang - om de kleuren en tinten combinerenPak de gordijnen te simpel, de hoofdregel behang - om de kleuren en tinten combineren

Als u correct de tips te gebruiken, dan zal er problemen met het ontwerp van de kamer, en het resultaat zal geweldig komen.

Hoe maak je gordijnen uit een wallpaper te maken met je eigen handen

U kunt de gordijnen en behang te maken met je eigen handen. Dit zal een dun, bij voorkeur papier behang vereisen. Van hen hoeft te doen, "accordeon" aan de randen op gelijke afstand om gaten te maken in hen te dun touw draad, en dan hang het op het raam. Dit is een geweldige optie decor zomertijd.

Waar kan ik deze gordijnen:

 • In de tuin, of in het land;
 • In de keuken, als een klein venster;
 • In de badkamer;
 • In de gang.

Om de gordijnen van behang te maken met je eigen handen, vereisen dun papier muur en touwOm de gordijnen van behang te maken met je eigen handen, vereisen dun papier muur en touw

De beste oplossing - een voorstedelijk gebied. Deze gordijnen laten zonlicht door te dringen in de kamer, draaien ze in jouw kleur.

Welke wallpaper elke gordijnen past

Welke wallpaper zal geen gordijnen passen - een ingewikkelde vraag. Het hangt allemaal af van de kleur, stijl en grootte van de kamer, evenals tekening op het behang.

Meestal worden de gordijnen geselecteerd op basis van het behang stijl:

 1. Het moderne interieur is het beter om gewoon tori te nemen;
 2. Als het behang antiek wordt gemaakt, en de gordijnen moeten passende te nemen;
 3. Eco-stijl impliceert gordijnen met bloemen of andere planten.

Gordijnen overeenkwam met de stijl van het behang in de kamer interieurGordijnen overeenkwam met de stijl van het behang in de kamer interieur

Zeker, er zijn veel andere stijlen, maar hier toont de meest populair op het moment.

Hoe kan ik een tule kiezen voor behang

Tulle behang moet ook worden geselecteerd als gordijnen als bureaubladachtergrond. Zoals eerder vermeld, moet de keuze is afhankelijk van de kleur, stijl en dat soort dingen.

Als er geen diepgaande kennis op het ontwerp, kunt u ophalen van de gordijnen van dezelfde kleur als het behang, maar gebruik een andere kleur.

Tulle is gekozen om zo goed behang en gordijnen en - afhankelijk van de stijlTulle is gekozen om zo goed behang en gordijnen en - afhankelijk van de stijl

Het kiezen van tule en behang, moet gebaseerd zijn op hun eigen voorkeuren, en alleen als de kamer zal een lange tijd om het oog te behagen.

Hoe kan ik gordijnen kiezen grijs behang

Gordijnen voor de grijze achtergrond geselecteerd op basis van de schaduw van grijs, evenals op basis van de Style zelf.

De volgende zijn de basiskleuren die geschikt zijn naar grijs zijn:

 • wit;
 • zwart;
 • Koele tinten van blauw.

Door grijze achtergrond geschikt gordijnen van wit, zwart en roze tintenDoor grijze achtergrond geschikt gordijnen van wit, zwart en roze tinten

 In het algemeen moet worden opgemerkt dat de grijze kleur van het pak, vele kleuren, vrij koud tinten van deze kleuren. Maar het hangt ook af van hoe koud of warm grijstint voor behang werd gekozen.

Wat blinds tot paars wallpaper passen

Door de lila behang passen heldere gordijnen, geschilderd geel of gouden kleur. In feite, mauve behang zijn een zeer moedige beslissing, en ze komen niet in elke kamer.

Rode gordijnen zijn zeer geschikt om lila behangRode gordijnen zijn zeer geschikt om lila behang

Ook moet worden opgemerkt dat deze wallpapers kan uiteindelijk vervelen met hun verf en diversiteit, dus kies deze wallpapers, gordijnen en zelfs nog meer moeten ze verstandig zijn.

Hoe kan ik gordijnen voor het behang (video) te kiezen

Tot slot moet u toe te voegen dat in feite de keuze van gordijnen en handtekening productie is niet zo moeilijk, je hoeft alleen maar om grondig onderzoek naar de zaak en komen om hem met al zijn verantwoordelijkheid.

gordijnen in het interieur (foto voorbeelden)

00 2 182 196916b747f22d63417799a6d8b481c16d9efeda-1200x799 788.787 gordijnen Foto - 38-Shtory-k-serym-obojam Goldfarb-112 foto-klassicheskogo-ornamenta-na-neytralnom-fone image-281.373

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

map