Welke soorten bevestigingsmiddelen voor gipsplaten

Welke soorten bevestigingsmiddelen voor gipsplaten

12 October 2017Gipsplaat is bevestigd op een metalen of houten frame met behulp van speciale bevestigingsmiddelenGipsplaat bevestigd aan een metalen of houten frame met behulp van speciale bevestigingsmiddelen met behulp van gipsplaten is zo vaak voor dat er nauwelijks een familie die nooit gedacht over de bouw van gipsplaat structuren op. Met GCR uitgelijnd muren, gemaakt plafonds, interieur partities en zelfs binnenshuis. Natuurlijk, en bevestigingsmiddelen vereist voor het profiel, de frameconstructie.


Schroeven Profiel: gipsplaten bevestigingsmiddelen

En import en binnenlandse fabrikanten worden geleid door dezelfde normen. Deze parameters zijn traditioneel. Bijvoorbeeld metalen schroeven hebben een diameter in mm: 3,5; 3,9; 4.2; 4.8. De lengte van deze schroeven varieert van 16 mm tot wel 152 mm.

Afmetingen van schroeven voor hout zal vrijwel hetzelfde zijn. U kiest de schroeven die geschikt zijn voor het frame - metalen of houten kisten. Een andere vraag is hoe de schroeven schroef in gipsplaat.

Schroeven zijn klein profiel en een betaalbare prijsSchroeven zijn klein profiel en een betaalbare prijs

Met het oog op de schroef schroef, een schroevendraaier met verschillende nasadochkami voor verschillende maten van dezelfde bevestigingsmiddelen nodig. Ook moet de kruiskopschroevendraaier, tape, of een kleine magneet.

Als u het bevestigen van gipsplaten schroeven aan de muur, te beginnen met de markeringen op de droge gips op het gebied van toekomstige vacatures. Gewoon doen op voorhand, in de cursus kan dus ook fouten maken. Stap hangt af van de belasting van het materiaal - van 20 tot 70 cm.


Geschikte bevestigingsmiddelen voor gipsplaat: het is beter, schroevendraaier of een schroevendraaier

Wanneer u een schroef gelegd op het mondstuk, bevestigt de berg tot het beoogde punt. Als de schroevendraaier wordt gebruikt, is het gewenst om de schroef te draaien op maximale snelheid, en wanneer het in de plaat helft, de snelheidsafname tot een minimum.

Kenmerken schroeven schroeven:

  • Als u werkt met een schroevendraaier, niet overdreven druk op het handvat heel langzaam te scherpen;
  • Schroef schroef juist de moeilijkste in de laatste fase, als er niets meer bij alle - in feite heel de schroevendraaier kracht om aan boord brak, en vervolgens de vaststelling op geen enkele wijze te voorzien van een stijve docking GCR aan het frame;
  • Nedokrutit zal ook een fout, de meest redelijke zijn - koop je schroevendraaiers goede beetje alleen voor zelftappende schroeven, in haar eigen as is perfect afgestemd op de as van de sluiting.

Bevestig de gipsplaten met een schroevendraaier sneller dan met een schroevendraaierBevestig de gipsplaten met een schroevendraaier sneller dan met een schroevendraaierHet juiste ding, voordat het verdraaien van de instructies van de fabrikant te lezen, het bevat meestal de optimale aanscherping kracht. It en bloot het instrument. Niet altijd en niet alle soorten sluitingen zijn geschroefd op de eerste poging. Maar als je losgeschroefd monteren, een nieuwe vaste waarde in het oude gat wordt geschroefd - bij het monteren van een dergelijk probleem.

Schroeven op hout: Klinkt dit als bevestigingsmiddelen voor gipsplaten

Niet alleen het metalen frame kan het basisontwerp van de gipsplaat wand of plafond. In aanvulling op de metalen profiel wordt vaak gebruikt houten balken. Een andere vraag is of er een gestel doen hetzelfde plafond.

Nadelen houten frame:

  • Wood rassyhaetsya in de tijd;
  • Hout rot ook;
  • Wanneer de luchtvochtigheid druppels barsten of ketting ontwerp;
  • Gebruikt houten frame vaak voor tijdelijke constructies.

Als het frame voor gipsplaat is opgebouwd uit houten latten, moet u houtschroeven gebruikenAls het frame voor gipsplaat is opgebouwd uit houten latten, moet u houtschroeven gebruiken

Maar als u besluit om het frame in metalen rails en houten balken, het gebruik van hout schroeven te maken. Welke optie is meer geschikt voor u om te beslissen. De kwestie van het creëren van GCR-structuren vereist een gehaaste aanpak: materialen, ontwerp, de omvang van het project, alle uitvoerige behandeling vergen.

Hier, alles moet worden gedacht aan het kleinste detail. Het is noodzakelijk om een ​​ontwerpplan te werken, voor te stellen hoe het eruit zal zien in de kamer. Het is ook noodzakelijk om een ​​tekening te maken, en het aan al het werk uit te voeren.

Een populaire armatuur voor gipsplaat Molly

Gelukkig voor het bevestigen van gipsplaten worden gebruikt, en speciale ankers. Deze zogenaamde "butterfly" en anker "paraplu", en een plug-nagel voor gipsplaat. Er zijn algemeen bekend anker Molly. Het werkingsmechanisme - decomprimeert pluggen. Het blijkt dat bij de montage aangezien het een gipsplaat tussen het voorste en het achterste gedeelte grijpt.


Er wordt gezegd dat de plug molly - niet de goedkope optie. Maar de oplossing is uniek succesvol als er een zeer sterke montage maakt deel uit van de verplichte voorwaarden voor reparaties. Dowel Molly maakt zware lasten - tot 35 kg.

Molly pluggen kan op betrouwbare wijze vast te stellen van de gipsplaten, maar ze kosten meer dan de conventionele schroevenMolly pluggen kan op betrouwbare wijze vast te stellen van de gipsplaten, maar ze kosten meer dan de conventionele schroeven

Ontmanteling van de plug zonder problemen, evenals de installatie van:

  • Een gat van 8 mm ter plaatse waar het anker wordt bevestigd;
  • In dit gat insert drukt Molly de rand met twee tanden, zodat zij een dikke gipsplaat heeft ingevoerd (glijankerblok niet nodig is, zou er geen rotatie);
  • draad dan de schroef totdat de achterzijde van Molly podozhmet GCR eenmaal samengetrokken, is de installatie is voltooid.

Gelukkig is een goede keuze. En u kunt een lange tijd staan, het kiezen van de juiste hardware in planken. Blijf op de opties van fabrikanten die zijn bewezen. En het is niet de moeite waard besparingen, indien ernstige reparatie.

Types van bevestigingsmiddelen voor gipsplaten (video)


Bij het kiezen van hardware voor gipsplaten, moet u overleggen met adviseurs. Vertel me, voor welke specifieke doel waarvoor u een plug nodig, en een ervaren consultant zal je schildert een mogelijkheid van mogelijke acquisities.

Succesvolle werk!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 56

map