Welke beter om het plafond in het appartement te doen: herziening van opties

Welke beter om het plafond in het appartement te doen: herziening van opties

12 October 2017Goede keuze van rassen van het plafond zal toelaten om de juiste voor uw huis te vindenGoede keuze van rassen van het plafond zal toelaten om de juiste voor uw domaMnogie mensen die hebben besloten om reparaties uit te voeren in een appartement, vragen te vinden: Wat is het beter om het plafond te doen in het appartement. Er zijn veel opties, maar welke moet je kiezen? Immers, moeten we niet verder alleen op de kwaliteit en duurzaamheid, maar ook van schoonheid.


Hoe belangrijk is de gemiddelde hoogte van het plafond in het appartement

Indien het plafond laag is, gebruik maken van het schilderij van het plafond. Indien hoge - de spanningIndien het plafond laag is, gebruik maken van het schilderij van het plafond. Indien hoge - de spanning

Hoe belangrijk is de hoogte van het plafond in het appartement? Zwaarwegende, zoals spanning steeg en een stilzwijgende niveau van indrukking van het tot een maximum van 30 cm (op het gebied van communicatie en tot isolatie, wat betreft de bovenste verdieping).

Standaardhoogte - 2,4-2,5 meter. In nieuwe gebouwen des te waarschijnlijker, steeg dit cijfer tot 3 meter, maar het invloed op de kosten per vierkante meter leefruimte.

Maar we moeten ook niet vergeten over die huizen die gebouwd zijn in de dagen van de Sovjet-Unie (de zogenaamde "Chroesjtsjov"). Er is over het algemeen een standaard niet is gebruikt. Aldus bestaat plafond in het traject van 220-260 cm. En er zijn gevallen waarin zelfs in hetzelfde huis plafondhoogte van de hoofdstad - verschillend in verschillende appartementen. En in dergelijke gevallen zal aangepast moeten worden.

Ze trad op om de volgende redenen:


 • in de toekomst in staat om de tegel te monteren zonder te snijden (voor wandbekleding, bijvoorbeeld) zal zijn;
 • voor gebruik in het interieur van de traditionele vormgeving variaties;
 • aan de installaties van grotere visuele aantrekkingskracht te bieden.

Maar we moeten niet vergeten het feit dat in veel gevallen, het plafond kan worden visueel boven gedaan, zonder dat het huidige niveau. Deze zogenaamde alternatieve glanzende film (spanning type).

De hoogte van het plafond in het appartement standaard

Over het optimale hoogte van het plafond, varieert 250-300 cm. Nu zijn er ook meer opties, maar voor het niet een appartement (met uitzondering - duplex, die wordt gemaakt door het combineren van twee voorheen gescheiden) nodig.

Het grotere gebied van de ruimte, de stoutmoediger plaatst het systeemplafondHet grotere gebied van de ruimte, de stoutmoediger plaatst het systeemplafondWat beïnvloedt de hoogte van het plafond bij de keuze van het materiaal? Het hangt ervan af:

 • isolatie;
 • geluidsisolatie;
 • versie van een bekleding van communicatie;
 • trillingisolatie.

Houd in gedachten dat hoe hoger de hoogte - hoe hoger het volume. Dienovereenkomstig wordt in appartementen met hoge plafonds zonder geforceerde ventilatie (principieel een eenvoudige, koeler, verbonden hoofdkanaal).

Wat zijn de verschillende soorten plafonds in het appartement

Eerder polls plafond in alle appartementen op slechts patchen behang. Goedkoop en vrolijk. Maar deze opties zal niet werken, als, bijvoorbeeld, het plafond is niet waterpas (zoals error Sovjet-bouwers zijn toegestaan ​​en vaak). In dit geval is het noodzakelijk om de scharnierende structuur aanpassing vooraf bepaald niveau te monteren. Normale versie - gipsplaat, die op de metalen profielen zal worden gehouden. Echter, kan dit materiaal worden vervangen en op hout, kunststof.

Vergeet ook niet dat vandaag de dag ook gebruikt wordt voor het bekleden van de daken:

 • plakken piepschuim (aka - schuim);
 • latten;
 • PVC-panelen;
 • Spaanplaat panelen;
 • QSB-paneel;
 • raster en cassette plafonds;
 • stof afwerking (en ook de film die alle gewoonlijk gegroepeerd in het systeemplafond).

Welke oplossingen kunnen op gebruikelijke wijze worden beschouwd als de beste? De meest eco-vriendelijke - gemaakt van hout. De meest betrouwbare - het bekleden of keramische tegels (de dikte minder is dan die, op het gewicht van de constructie te verminderen). De meest eenvoudige en goedkope - een vals plafond van gipsplaat en geëxpandeerd polystyreen. En de meest "trendy" - dit is hetzelfde depot voering of balken aan het plafond decor in combinatie met isolatie (maar deze beslissing - voor particuliere woningen, niet appartementen). En elk van deze opties is geschikt voor de installatie van hun eigen handen.

Ik vraag me af: Wat plafonds nu in zwang

Plafond patroon hemel laat je voelt de ruimte, zelfs in een kleine ruimtePlafond patroon hemel laat je voelt de ruimte, zelfs in een kleine ruimte

Met betrekking tot de trends in de mode, hier is de duidelijke favoriet van de multi-level plafonds met dezelfde gipsplaten voor een extra afwerking glanzende afwerking (u kunt een spijker of een film te gebruiken). Maar zulke plafonds doen zelfstandig en zonder ervaring - heel moeilijk.


Hoewel bouwbedrijven al zorgen voor het hebben genomen, zodat praktisch multi-level plafonds al ingesteld. Er hoeft niet te worden gekweld met het leggen van het tweede profiel niveau, dus alles is duct gedaan.

Dat is genoeg om de metalen profiel op de perimeter, evenals kruis effenen en hebben ze de voorbereide plafond te installeren.

Ook eindigt populair plafond onder:

 • Grafiek (lambrisering of balken);
 • kunststof (PVC paneel);
 • film (maxima);
 • weefsel.

Krachtens de laatste twee vereisen extra isolatie van lawaai (geluidsschermen), waardoor de installatiekosten enigszins toeneemt. En toch, er zijn multi-layered plafond. Visueel, ze lijken op gevelbeplating. Ja, en gemonteerd op dezelfde manier. Deze omvatten geluidsisolatie en warmte-isolatie en vochtbescherming en een decoratieve voorzijde.

Het kiezen van dekking voor plafonds in het appartement

Gebruik de verf whitewash met de nodige voorzichtigheid. Indien het plafond is oneffen, na witten defect zal sterk staanGebruik de verf whitewash met de nodige voorzichtigheid. Indien het plafond is oneffen, na witten defect zal sterk staan


Als we een vals plafond u niet wilt maken, en hebben een plan alleen maar om haar kapitaalbasis te versieren, dan is het mogelijk om te profiteren van de goede oude witkalk. Dit maakt een dergelijke variant, maar de coating wordt aangebracht door de compressor.

Voordelen whitewash:

 • lage kosten;
 • duurzaamheid;
 • Maximum afmetingen zijn niet belangrijk (qua oppervlakte);
 • minimale complexiteit tekening (zelfs mogelijk de spuit te gebruiken).

Een belangrijk nadeel van een dergelijk plafond - geen weerstand vocht. Als dit wordt gedaan in de badkamer, is het noodzakelijk om bijna elk jaar veranderen. En van het lek, hij ook niet te beschermen.

Eco plafonds in het appartement

Milieu-plafond is de tweede alleen voor de schoonheid. In alle andere opzichten is het perfect voor uw kamerMilieu-plafond is de tweede alleen voor de schoonheid. In alle andere opzichten is het perfect voor uw kamer

Eco-vriendelijke soorten plafonds zijn wijdverspreid in de Europese gebouwen. Meestal het gaat om het gebruik van vezelplaat en spaanplaat panelen (QSB en als basis, die vanaf de top film of doek zal worden gesloten). Als voorbeelden van dergelijke plafonds kan worden toegeschreven latten, lambrisering houten lambrisering.

Echter, in werkelijkheid zijn ze niet zo schoon en ecologisch gebied, zoals ze zijn geïmpregneerd met een primer pesticiden. En ze beginnen te verdampen door verhitting van het materiaal al naar 32-35 graden. Voor veel regio's van Rusland is - geen optie, aangezien de temperatuur stijgt nog hoger in de zomer.

Eco-vriendelijke plafond daadwerkelijk in de volgende gevallen gebruikt:

 • In top van deze verf getextureerde verf;
 • Dit - de zolder (zolder verdieping);
 • gelijmd bovenop de gebruikelijke behang.

Dat wil zeggen, in wezen, ze zijn tweede slechts op visueel vlak. Met betrekking tot de betrouwbaarheid - het is mogelijk om ze te vergelijken met dezelfde gipsplaten of kunststof. Alleen de laatste pick - en goedkoper en gemakkelijker.

Varianten van plafonds in het appartement met onregelmatigheden

Indien de curve van het plafond niet onderworpen aan egalisatie, gebruik het systeemplafondIndien de curve van het plafond niet onderworpen aan egalisatie, gebruik het systeemplafond

Er zijn ook soorten appartementen, waar de plafonds zijn ongelijk. Met deze opties de gemakkelijkste manier om gemonteerd ontwerp, dat de profielen en riemen wordt gehouden verwerken. Maar de finish moet eenvoudig zijn.

Voor dit doel ideaal:

 • gips;
 • gipsplaten;
 • schuim;
 • minerale gewatteerd plaat;
 • Spaanplaat.

Uitlijning wordt uitgevoerd op een enkel niveau in het hele appartement. Ja, na dat het zal worden verschoven ten opzichte van de hoofdstad plafond. De gemiddelde hoogte - 10-20 cm - waar u alle communicatie-bedrading, nieuwe leidingen kan zetten (als ze moeten worden vervangen).

Welke beter om het plafond in het appartement (video) doen

Echter, let op dat je het plafond en stretchfolie, met inbegrip van doek kan uitlijnen. Maar er is beter om een ​​elegant multi-level plafond met volants aan de rand te creëren. Of sluit het centrum glans en stuur hem een ​​paar lampjes - visuele volume van de ruimte zal toenemen met een paar keer! 

Welke beter om het plafond in het appartement (foto) doen

0e53fa726b29255bc1f26d5e79208c7f 9 008ceiling1 9b6e7c0e84354b0cb5d2920c577bfbadw690h530 95 123 0623-1024x768 5845600 7287360 64463-rustieke slaapkamer-met-glas-wanden-en-hout-ceiling1440x900

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − 87 =

map