We overwegen rekken voor de garderobe: 4 handige tips

We overwegen rekken voor de garderobe: 4 handige tips

12 October 2017Maak dressing comfortabel en functioneel, kunt u de praktische rekken gebruikenMaak dressing comfortabel en functioneel en kunnen afzonderlijk worden gevarieerd door de hand van praktijkvoorbeelden stellazheyNapolnenie kleedkamer. Het is echter moeilijk om een ​​kleedkamer, die niet eenvoudig en mooi rack, die in staat is om alles van beddengoed tot schoeisel voor gebruik buitenshuis geschikt zou zijn te vinden. Schappen kan worden gemaakt van verschillende materialen, en zijn van verschillende vormen, maten, en hebben andere specifieke kenmerken. Denk dus niet dat de keuze van het rek niet zal nemen met zijn verscheidenheid!


Indien van toepassing rack opslagsysteem

Wat is een racking systeem? Dit is een comfortabel, licht en mooie open storage-systeem, universeel in doel! Stellingsysteem waarschijnlijk verschillen qua structuur van de dressing, die op andere gebieden kan worden toegepast.

De meest gebruikte rekken voor het opslaan van boeken en andere accessoiresDe meest gebruikte rekken voor het opslaan van boeken en andere accessoires

Schappen systemen kunnen worden gebruikt voor de volgende doelen:

 • De badkamer kan een kleine tak van de kleedkamer te maken, voor een gemakkelijke plaatsing van handdoeken en badjassen. Als je een normaal niveau van vocht vast te houden en er is een hoge kwaliteit ventilatie, de planken met de dingen te passen in uw badkamer in uw badkamer. Voor dit doel, gebruik van een breed rekken met grote ruime planken.
 • Voor boeken. De meest voorkomende manier om de planken te gebruiken - is de plaatsing van boeken. Het rek is goed voor dit doel, omdat het open is, en iedereen kan gemakkelijk vinden het boek dat u nodig hebt. Rekken voor boeken zijn meestal lang en smal: het bespaart ruimte en stelt de plank om een ​​grote hoeveelheid literatuur te plaatsen.
 • Plank onder de tv. In de buurt van de TV gunstig gelegen verschillende items in verband met rust en ontspanning: krullend kussens, tijdschriften, plaat onder de chips, game console, en ga zo maar door. Rekken, ingeschreven in de afmetingen van de ruimte, een perfecte aanvulling op de tv.
 • Voor schoenen in de gang en niet per se pick-up een speciale kast: kleine rekken systeem is eenvoudig aan uw behoeften in de distributie van schoeisel te voldoen. Lage brede rek met planken van verschillende hoogtes zal zowel laarzen en Gym schoenen te plaatsen.
 • In de kleedkamer. Om een ​​stapel jeans, beddengoed, truien en andere dingen die niet bestemd zijn voor hangers plaatst, kunt u een open rack systemen te gebruiken. Vergeet niet dat een open systeem geschikt zou moeten zien, altijd dingen en planken schoon en netjes.

Legborden kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, dus niet relevant voor de kast rek kan eenvoudig worden gebruikt voor andere doeleinden in een huis of in de garage.

Rekken voor inloopkast

Rekken kan gebruikt worden op verschillende manieren, zelfs binnen de kast. Daarom, na te denken over welke dingen zou je liever een rek, en welke plaats in gesloten systemen en aan de bar.


Rekken zijn ideaal voor zowel grote als kleine kleedkamersRekken zijn ideaal voor zowel grote als kleine kleedkamers 

Wat kan ik gebruik maken van racks in een kleedkamer:

 1. Beddengoed en handdoeken. Deze dingen zijn gemakkelijk op te vouwen en zet prachtig op een open plank. Misschien is dit de reden waarom beddengoed en handdoeken op rekken in een kleedkamer worden geplaatst.
 2. Jeans. Voor fans van dit eeuwig modieus en comfortabel kledingrek object is gewoon noodzakelijk. Denim nauwelijks aarzelt, zodat het vouwen van de jeans zal geen kwaad doen,
 3. Tassen en koppelingen. Welke vrouw niet hun handtassen houden? Voor hen was het comfortabel in de dressing systeem, zet ze apart rek.
 4. Schoenen. Schoenen, sneakers, schoenen, laarzen ballerina's en andere soorten schoeisel perfect op de planken van de rekken in je garderobe worden geplaatst! Voor verschillende soorten schoenen komen ook in een speciale opslag, die kan worden aangevuld met planken :. voor hoge laarzen, schoenen met hakken, en ga zo maar door.

Schappen in de kleedkamer vereisen speciale aandacht: dingen bevinden zich in de schappen moet netjes worden gevouwen om enig gevoel van wanorde in de open kast planken te voorkomen.

Hoe te geprefabriceerde rekken dressing gebruiken

Als je van te denken aan hun ruimte om zelfstandig te wonen, en niet om kant en klare opties, die zijn ontwikkeld door iemand anders te gebruiken, dan zul je prefab racks die u in staat om deze planken, die nodig zijn voor u uitvoert benaderen. Vereiste hoogte, breedte, lengte: alle onderdelen die u gemakkelijk kunt vinden in de winkels, zoals Leroy Merlin of Ikea of ​​enig ander soortgelijk mall.Prefab planken zijn heel handig en praktisch, omdat ze kunnen worden veranderd en herschikt van plaats tot plaatsPrefab planken zijn heel handig en praktisch, omdat ze kunnen worden veranderd en herschikt van plaats tot plaats

National rekken kunnen gebruikt worden in verschillende systemen garderobes:

 • Mesh dressing systeem - een gemakkelijke en goedkope manier om dressing arrangement. U op de metalen profielen naar eigen goeddunken om een ​​bepaald deel van een kleedkamer die je nodig hebt vast! Dit verband kan worden opengelaten of een gordijn hangen.
 • Ingebouwde kasten. In sommige high-grade dressing kan ook veranderingen door het gebruik van racks te maken. Maak uw walk-in closet rekken het nog effectiever te maken!

Geprefabriceerde planken geschikt voor bijna alle soorten dressing, en vult dit aan.

Rack kast: metalen stellingen voor de garderobe

Legborden zijn vervaardigd van verschillende materialen die elk zijn voordelen nadelen. Metalen rekken hebben de duurzaamheid en lage kosten.

Draagarmstellingen - dit is een uitstekende en stijlvolle manier om schoenen te slaanDraagarmstellingen - dit is een uitstekende en stijlvolle manier om schoenen te slaan

Afhankelijk van de verschillende kenmerken zijn de volgende soorten metalen rekken:

 1. Planken met een lage belasting (200 kg). Dit rek is geschikt voor de kleedkamer of in de huiskamer, waar je moet plaatsen zijn niet erg veel dingen.
 2. Schappen met een hoge duurzaamheid (400 kg). Deze duurzame rekken zijn geschikt voor industriële doeleinden.
 3. Palletstellingen.
 4. Platform rekken.
 5. Cantilever stellingen.

Leer de verschillende types van rekken om te vinden wat je nodig hebt is je garderobe.

Hoe te selecteren en plaats de rekken voor de kleedkamer (video)

U kunt een kleedkamer uit te voeren met zijn handen, als je actief de rekken te gebruiken. Modulaire kast systemen bevatten ook vaak rekken, omdat dit kunt u goedkoop en gemakkelijk garderobe. Materialen zoals hout, aluminium, spaanplaat zijn het meest populair voor het rekken. Kies wat je nodig hebt en gebruik maken van haar kleedkamer met plezier!


Voorbeelden rekken dressing (foto)

file4e84540d86354 file4e8454282bf98 1 4aef91296a6ec4caccd1b15390311 92 090f193d-fcf0-c260-4baa-795bd1977f03 123 202 302-1024x637 312

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map