We maken een woonkamer in beige en bruin tinten: 6 combinaties

We maken een woonkamer in beige en bruin tinten: 6 combinaties

12 October 2017De meest populaire optie voor het ontwerp van moderne woonkamer is in beige tinten KorichevaDe meest populaire optie voor het moderne leven is het ontwerp van de kamer in beige en Koricheva tonahGostinaya in beige en bruine tinten, een klassieker, die wordt gebruikt in de gemiddelde woningen voor een lange tijd. Alle nieuwe - is goed vergeten oud, dus negeren van het daadwerkelijk gebruik, zodat het niet nodig is vandaag de dag. Natuurlijk kunnen ze enigszins worden aangepast om uiteindelijk het verkrijgen van ultra-modern interieur. Bruine tinten zijn zeer gunstig effect op het menselijk oog, zodat de steek hen zou een grote fout zijn.


Wonen in bruine kleuren: niet te donker

Wonen in beige en bruine kleuren ziet er heel indrukwekkend, maar veel huiseigenaren ervaren dat de geselecteerde begrip was niet te donker. In feite zal zelfs de chocolade tint kijken nobel, mits goed gecombineerd met andere tinten. Het zal zelfs fijner geworden en het verwerven van een modern spuiten.

Pastel kleuren maken de woonkamer een gezellig, warm en comfortabel om te rustenPastel kleuren maken de woonkamer een gezellig, warm en comfortabel om te rusten

Bijvoorbeeld, in de kamer zijn perfecte combinaties:

 • Pasteltinten;
 • Lichtgeel;
 • grijs;
 • rood;
 • Smaragdgroene;
 • Bordeaux.

Natuurlijk, de vangst lijn tussen een stijlvol interieur en een absoluut gebrek aan smaak is soms heel moeilijk. Dat is de reden waarom, om incidenten te voorkomen, is het eerst nodig om vertrouwd te raken met de typische voorbeelden van de werken van de uitstaande ontwerpers geworden. Op basis van hun ontwikkelingen kunnen worden gemaakt en eigen meesterwerk afgestemd op de individuele wensen en kenmerken van de kamer.


Als er een aantal controversiële kwesties, is het beter om hulp te zoeken bij een professionele ontwerper die plotseling licht werpen op gevoelige kwesties.

De meest veilige optie is om een ​​schets van een specialist te bestellen, en beseffen dat het al in het huis. Zo zullen alle reparaties goedkoper en meer succes.

Hall lichtbruin monochrome palet

Lichte kamer in bruine tinten kan een grote zegen voor de moderne appartementen, waarvan de bewoners droom om de situatie ten goede te veranderen zijn. Echter, er is geen noodzaak om het te overdrijven met de fundamentele tint aan de kamer is niet te donker.
Door hun aard, lichtbruin ontwerp is warm, maar er niet verloren in de hitte van de individualiteit van de kamer? Sommige mensen geloven dat het onpersoonlijke, helemaal onvergetelijk te krijgen.

Maak een lichtbruine woonkamer interessant en origineel, kunt u de stijlvolle inrichting elementen te gebruikenMaak een lichtbruine woonkamer interessant en origineel, kunt u de stijlvolle inrichting elementen te gebruikenDegenen die niet wensen te worden gegijzeld om deze situatie, is het sterk aan te raden om een ​​andere wending, een meer levendige kleuren te nemen. Bijvoorbeeld, een mintgroen.

Maar in dit geval, zijn er basisregels van het ontwerp:

 • Een helder schaduw moet fungeren als accenten;
 • Gelijktijdige kleur moet niet te veel, ten hoogste 30% van de massa;
 • Minder helderheid, die zeer snel is moe van het menselijk oog.

De groene kleur past met bijna alle tinten. Het belangrijkste is, werd haar ondertoon bij uitstek geschikt voor de geselecteerde schaduw van bruin. Deze combinatie van even goed geschikt voor grote en een kleine kamer. En, belangrijker nog, voor hem zal het zeer gemakkelijk op te pikken een aanverwante accessoires zijn.

woonkamer interieur in beige en bruine kleuren: hoe op te halen accessoires

Een combinatie van beige en bruin wordt beschouwd als zeer succesvol te zijn, omdat deze tinten in perfecte harmonie met elkaar. Het enige dat na verwerking blijft - is op te halen accessoires en linkkleuren met meubilair. Maar dit, op het eerste gezicht een eenvoudige proces maakt vaak gewone mensen groot aantal problemen. Pick-up accenten en logisch verbinden het interieur is erg moeilijk! En toch, dit pad is vereist om te slagen.

Perfecte decoratie voor de stijlvolle kamers wordt klein tapijt van donkere bruine kleurPerfecte decoratie voor de stijlvolle kamers wordt klein tapijt van donkere bruine kleur

beste voor bruine tinten:

 • Gekleurd tapijt in soortgelijke tinten;
 • Schilderijen of wandtapijten met bruine frames;
 • Beeldje met goud plating.

Veel huiseigenaren, gefascineerd, koop een groot aantal accessoires, waarvan de meeste creëert een soort van in-house nalyapistost, het voelen van de kerstverkopen in de winkel. Om het optreden van dergelijke incidenten te voorkomen zal minimalisme helpen. Het is niet nodig om de schappen te harken allemaal op een rij! Het is beter om er een te kopen - twee kleine cijfers, die, naar het oordeel van de eigenaren van het huis, perfect passen in het interieur. Elke stap moet zorgvuldig worden gewogen doordacht. Opmerkelijk, kan de accessoires in wit- en grijs-bruine tint. Echter, het basisconcept moet worden in hen per se behouden.

Nieuwe kleuren zijn de place to be! Maar ieder van hen om binding aan de huidige interieur.


Zwart en bruin-woonkamer: ultra motieven

Wonen in zwart en chocolade kleuren gekozen paar huiseigenaren, want het is een combinatie van te veel te donker.

Het maken van een leven in bruine en zwarte tinten de voorkeur aan een creatieve en fantasierijke persoonlijkheid kiezenHet maken van een leven in bruine en zwarte tinten de voorkeur aan een creatieve en fantasierijke persoonlijkheid kiezen

Maar het zelf in een haast om te kiezen:

 • Flamboyant persoonlijkheid;
 • Wenst om zich te onderscheiden van de massa;
 • Uw fans in een zeer moderne stijl;
 • Creatieve mensen.

Mis met deze stilistische niets, dus ook niet bang voor hem te zijn. Natuurlijk, ondergedompeld muur in het zwart is het niet waard, maar dat men voor dit doel lichtere tint van bruin is heel reëel. Hier krijg je een zeer frisse en stijlvolle!

Als blijkt dat de kamer was te donker om de situatie te redden kan gordijnen of soortgelijke kleur wandmeubel branden. Ze verdunnen het interieur en bugs donker.


Delicate woonkamer in beige en bruine kleuren (video)

Wonen in bruine tinten - het is een uitdaging om alle canons, die over een lange periode van tijd hebben zich in de moderne samenleving. Ze kunnen worden op basis van, maar een paar passen en zelfs te verbeteren. Op het einde, zal het in staat om een ​​verfijnd interieur krijgen, de nieuwheid van die vele jaren te behagen.

woonkamer design in beige en bruine kleuren (interior foto)

4-lux-design-new 125 1314 389b3508b5a20764b1b41666e2755c09 1347 1510141000 3613 1363170459img71431 artleocom-5105 Dizain-1-komnatnoj-rvartiri-22

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 65

map