We maken een slaapkamer voor een tiener - 4 verplichte eisen

We maken een slaapkamer voor een tiener – 4 verplichte eisen

12 October 2017Ingericht onze slaapkamer voor een tiener, is het noodzakelijk om rekening te houden met de wensen en belangen van de eigenaarIngericht onze slaapkamer voor een tiener, is het noodzakelijk om rekening te houden met de wensen en belangen van haar vladeltsaDeti adolescentie waarschijnlijk niet eens met de ouders over wat om een ​​ontwerp te kiezen. Vorm het interieur noodzaak alleen samen met het kind, dat hij comfortabel in de kamer was. Zijn de gebruikelijke kinderen van tienermoeders slaapkamers? Natuurlijk, ja, want de tiener zijn innerlijke wereld en banale beelden stripfiguren niet kan worden voldaan. Elk kind heeft zijn visie op schoonheid en haar kamer uit, respectievelijk verrassen in de vorm van een nieuw interieur misschien niet de beste te zijn.


Tiener slaapkamer, zoals het hoort

Wat is uw perfecte tiener kamer?

De ruimte zou moeten zijn:

 • comfortabel;
 • ruim;
 • compact;
 • Voorzien van technische hulpmiddelen.

rustig pasteltinten zijn het meest geschikt voor het ontwerp van de adolescent kamer: beige, crème, zandrustig pasteltinten zijn het meest geschikt voor het ontwerp van de adolescent kamer: beige, crème, zand

 


Een slaapkamer voor een tiener, of het nu een jongen of een meisje - een ruimte van zelfexpressie, manifestatie van specifieke kenmerken, evenals de originele inrichting. Het kind moet volledig rond deelnemen aan de regeneratie van hun leefruimte, uitgaande van het project en tot de keuze van materialen, kleuren en vormen van het meubilair.

Dus, als hij nog een peuter was, wordt de mens een volwassene en in staat zijn om hun verantwoordelijkheid en het belang voor het huis van zijn vader te voelen.

Psychologen adviseren te veel kleuren niet te kiezen als hun verscheidenheid de indruk van wanorde zal maken en zal de druk op de psyche van het kind te zetten. Beste kleuren worden beschouwd als pastel kleuren, die vooral belangrijk is voor prikkelbaar kinderen. Voor de melancholische persoonlijkheid passen geel, oranje en groen.

Het meubilair in de slaapkamer voor een tiener: wat te zoeken

Moderne slaapkamers voor kinderen zorgvuldig mogelijk te worden doordacht, vooral als het gaat om meubels. ruimte van het kind - het is een comfortabele en gezellige plek zonder verdere interieur.Stijlvol en compact bank met een mechanisme Stijlvol en compact bank met een mechanisme "evroknizhka" harmonieus passen in het totale ontwerp van de slaapkamer van een tiener

Oefenen hun keuze op de aanbevelingen is hieronder te zien:

 1. Meubels moeten zijn volwassen jaren, maar niet voor de baby als een tiener kan zijn ongemakkelijk vrienden uit te nodigen in de ruimte waar het bed met Toon of in de vorm van machines. De beste optie om bed van het kind te vervangen kan een bank evroknizhka of een volledige tweepersoonsbed zijn.
 2. Het is voordelig om een ​​bank te kiezen, als de kamer vrienden en vriendin zal verzamelen, en hen uitnodigen om te verblijven in bed niet alleen goed, maar niet hygiënisch. Bovendien, het bed neemt te veel ruimte, en voor kleine kamers - het is absoluut niet aanvaardbaar.
 3. Kies meubelen moet alleen uit milieuvriendelijke materialen, evenals de veelzijdigheid, gemak en bruikbaarheid. Interieur dingen moet harmonisch passen in het interieur, en zorgen voor een aangename sfeer.

Kleine slaapkamers van tieners

De kleine slaapkamer is heel moeilijk om de stijl te kiezen, omdat je niet alle van het gewenste product, evenals grote volume patronen kunnen gebruiken. In de catalogus van elke meubelfabriek, kunt u een ruime suite, die zal rasplozhen en dingen, en boeken en andere accessoires te kiezen.

Een goede planning van de slaapkamers maakt het mogelijk om elke stap te overwegen en te elimineren van de absurde uiterlijk, ongemak en het gevoel van irritatie helemaal een tiener.

Wat moet ruimte voor een jongen

De man heeft een iets andere perceptie van de wereld en in het bijzonder mijn kamer, in plaats van een meisje, en daarom is de stijl van de kamer is om een ​​speciale kiezen voor hem. De kamer was een echte man moet stijlvol, streng, ingetogen, en natuurlijk, plezierig voor hem.

Een interessante oplossing voor de slaapkamer van een tiener, die geïnteresseerd zijn in de sport, een speciaal ingerichte ruimte met compacte machines, bars of bokszakEen interessante oplossing voor de slaapkamer van een tiener, die geïnteresseerd zijn in de sport, een speciaal ingerichte ruimte met compacte machines, bars of bokszak

In deze kamer is er geen ruimte:

 • Babyfoto's;
 • Stapelbedden;
 • Klein speelgoed.

Om ze te vervangen komt kantoorapparatuur, sportartikelen, gereedschap, kits voor het branden en soortgelijke activiteiten. Remember! Volwassen persoonlijkheid wordt gevormd in de kindertijd, en van wat is vastgelegd in de jongen gelegd, het hangt af van hoe het mannelijke zal zijn.


Sportterrein - een kleine fitnessruimte, en bekend is voor iedereen, banale lading helpt om het lichaam in goede vorm en gezondheid op zijn best.

Bed of bank zouden niet ingewikkeld te zijn, zodat ze niet rommel de ruimte, maar tegelijkertijd bieden een kans om mooie en gezonde slaap. Een uitstekende uitvoering wordt beschouwd als de combinatie van het werkgebied met een plaats voor creativiteit. Bijvoorbeeld kan het bureau de verschillende rekken en laden voor het opbergen van kleine accessoires zijn. De tabel dient zodanige afmetingen hebben, dat de jongen kunnen en die in parallel gedrag simulatie tank, jachten zeilboot enorm. Ieder kind houdt van outdoor activiteiten en hebben dus hem die kans te geven, zonder dat de kamer overbodig meubilair.

Planning functionele gebieden

Veel moeilijker te denken over het interieur voor twee tieners, vooral als het niet twee jongens, en jongen en meisje, maar alles is mogelijk, heeft men alleen naar de kamer grondig te overwegen.

Elk van de zones in de kamer moet visueel worden bepaald, om de tiener speelde, sliep en studeerde in dezelfde kamer zonder het ervaren van vermoeidheid en irritatieElk van de zones in de kamer moet visueel worden bepaald, om de tiener speelde, sliep en studeerde in dezelfde kamer zonder het ervaren van vermoeidheid en irritatie

De kamer moet zones, die elk verantwoordelijk zijn voor hun eigen lot:


 1. Een plek om te slapen is een centrale locatie die een tiener slaapkamer van kinderen kenmerkt. Moderne ontwerpers liever concentreren op het bed of bank. Er wordt aangenomen dat een soort opvouwbare bank is geen goede oplossing, omdat ze niet zo gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor kinderen nog steeds gevormd lichaam.
 2. Met betrekking tot het werkgebied, dan moet het de meest handige, comfortabel, en vooral, uitstekende verlichting zijn. Als u de zone niet kan trekken, zodat er voldoende natuurlijke kleur, is het noodzakelijk om zorg te dragen dat het gebrek aan kunstlicht.
 3. Creativiteit is belangrijk voor iedereen en vooral voor kinderen, want het is in de loop ontwikkelt het innerlijke bewustzijn, verbeelding, en er is een zekere rust het zenuwstelsel. Psychologen hebben bewezen dat kinderen die geen idee over het maken van ambachten met hun handen hebben, hebben niet stabiel psyche. Creativiteit kan verschillend zijn, maar de tiener moet zijn toegesneden voor hem een ​​plaats, en het maakt niet uit voor twee of voor één man.

Beschrijving van de technologie die van belang is voor tiener kamer

In de afgelopen jaren, de verkoop van een groot aantal verschillende technieken.

Zoals:

 • computers;
 • notebooks;
 • consoles;
 • Muziek apparaten, en dergelijke.

Personal computer, stereo en andere apparatuur voor studie en entertainment, moet zoveel mogelijk worden geplaatst van de plaats van rust, vermijd negatieve straling van elektrische apparatenPersonal computer, stereo en andere apparatuur voor studie en entertainment, moet zoveel mogelijk worden geplaatst van de plaats van rust, vermijd negatieve straling van elektrische apparaten

Uiteraard zal elk kind na verloop van tijd beginnen te interesse in hem te laten zien, dat we niet stoppen moeten, omdat dit soort ontwikkelingen. Niet veel ouders goed te keuren van het hebben van een computer in de kamer van de kinderen, want het is schadelijk voor de gezondheid. Het is vermeldenswaard dat als je de techniek binnen verstand te gebruiken, zal het apparaat alleen voordeel en niets meer. Vergeet ook niet dat door de computer is het mogelijk om de wetenschappelijke prestaties te verkennen, lees verschillende artikelen en hun eigen ontdekkingen uit te voeren. Moderne computers worden geproduceerd, niet alleen geavanceerde en ultra high-speed, maar ook met extra bescherming tegen straling.

Als u de monitor in te stellen, zodat er een optimale kijkhoek, evenals voldoende verlichting, de tiener veilig is.

ontwerp van de kamer voor een tienerjongen (video)

En tot slot, over de dekking. Met betrekking tot het licht, dan een tiener in de kamer zou een chandelier worden, evenals spotverlichting, staande lamp en tafellamp. In het ideale geval kunt u een nachtlampje dat de kamer meer interessant en leuk om te bezoeken zal gebruiken, zelfs 's nachts.

Ontwerp een slaapkamer voor een tiener (interieur foto)

5a35777066b7165c2326492ca4a02760 15-24 46 307addc65ee42a208ecd4103e6cdb3bd 1920x1080resizeinterior2842611389734504 1920x1080resizeinterior28426101389734029 3100217 9828301komnata-DLJ-dvuh-detey16 Cool-Teen-Room-Ideas-2 Detskaya

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map