The BlogAls de woonkamer ramen op het zuiden, in het binnenland is het beter om de koele tinten te gebruiken, en als de noord - warmAls de woonkamer ramen op het zuiden, in het binnenland is het beter om de koele tinten te gebruiken, en als het noorden - warm als de hal is de belangrijkste kamer in het huis, moet u zorgvuldig de renovatie en de toekomstige sfeer plannen. Moderne woonkamer moet praktische, multi-functioneel en belangrijker nog, comfortabel en aangenaam om te verblijven. Het ziet er heel stijlvol bestemmingsplan gebied of combinatie van de hal naar de keuken.


Interiors rechthoekige woonkamer: foto's

Het project is een rechthoekige woonkamer van het appartement hoeft u alleen maar na interviews met alle bewoners van het huis te creëren, de kamer is niet irriterend en niet hindert. Iedereen heeft zijn voorkeuren en wensen, evenals de hal wordt gebruikt door alle, dan moet je de wensen van de algemene overwegen.

De enige manier om een ​​kamer, die zal worden voor elk merk:

 • aangenaam;
 • comfortabel;
 • Aantrekkelijk.

De plaatsing van meubilair in een rechthoekige woonkamer dus je moet een manier dat het niet alleen langs de lange muren, maar ook haaks op hen uit te voerenDe plaatsing van meubilair in een rechthoekige woonkamer dus je moet een manier dat het niet alleen langs de lange muren, maar ook haaks op hen uit te voeren

In de hal kunt u kennismaken met de gasten, werk en familie te verzamelen om tv te kijken of belangrijke problemen op te lossen. Voordat u reparaties van de ruimte uit te voeren, is om de bestemming ruimte te bepalen. Indien bijvoorbeeld het voordeel wordt gehouden met het werk, is het noodzakelijk dat in de kamer die is uitgerust plaats. Als het huis is vaak de gasten, en overnachten, dan in een dergelijk geval kan niet zonder extra bedden in de kamer.


Het kan stoelen, bedden, slaapbanken, evenals andere structuren die kunnen profiteren en de uitstraling van de kamer niet te bederven.

Woonkamer-keuken van rechthoekige vorm: kenmerken van het pand

Het ziet er zeer modieus interieurs, zoals keuken, woonkamer, die ideaal zijn voor appartementen zal zijn, met een rechthoekige hal vormt. Het creëren van een comfortabel en praktisch design - is iets dat veel mensen die geloven dat het leven moeten helder en stijlvol vereist.

Het belangrijkste project moet een individu te zijn, omdat iedere woning heeft zijn eigen kenmerken, bijvoorbeeld:

 • vorm;
 • lengte;
 • hoogte;
 • Locatie van de raam- en deuropeningen.

Verdeel de woonkeuken rechthoekige vorm, kunt u tafelbladen of andere meubels gebruikenVerdeel de woonkeuken rechthoekige vorm, kunt u tafelbladen of andere meubels gebruikenWoonkamer-keuken is nieuw en modern ontwerp van de oplossing van de appartementen, ongeacht de grootte van de kamer en ruimte om te koken, kunnen ze worden gecombineerd, zodat alle gebreken zullen worden verborgen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het interieur praktische moet hebben en stijlvol, om plezier te geven aan het huishouden en kunt u de gasten.

De voordelen van het combineren

In de keuken woonkamer groot aantal positieve aspecten die een beroep doen veel fans van stijlvolle stuff:

 1. Een dergelijke planning is veel gemakkelijker om te koken en de tafel, vooral in de grote viering.
 2. In aanwezigheid of afwezigheid van de staaf en één van de wanden vergroot de ruimte visueel.
 3. Heel eenvoudig om gasten te ontvangen en dan kijken na de kinderen, omdat ze niet hebben om de kamer te verlaten en zullen een volledige herziening van de hal zijn.

Een goede planning van toekomstige reparaties en de sfeer zorgt voor een mooie kamer, net als stijlvolle, creatieve en meest handige. Als u wilt naar de woonkamer en de hal te combineren, moet je om te zorgen voor kwalitatief hoogwaardige kappen overname dat de verspreiding van geuren en rond het huis zal weg te nemen.

Het creëren van een woonkamer-keuken ontwerp

In de hal, bijna iedereen het grootste deel van hun tijd. Daarom moet de kamer zijn goed verlicht en hebben voldoende ruimte voor de locatie van de familie. In de woonkamer licht moet een beetje gedempt en niet te fel zijn, op voorwaarde dat er geen plek om te werken.

Om het interieur eentonig was niet, als je een keuken te maken kunt u donkere kleuren te gebruiken, maar voor de woonkamer om meer licht, of vice versa kiezenOm het interieur eentonig was niet, als je een keuken te maken kunt u donkere kleuren te gebruiken, maar voor de woonkamer om meer licht, of vice versa kiezen

Bij het gecombineerde keuken en woonkamer, is het noodzakelijk om te zorgen voor de visuele bestemmingsplan ruimte nemen om te koken en ruimte voor het ontvangen van gasten. Het kan worden gedaan door schijnwerpers LED-backlight.

Er zijn vele manieren waarop het zette de woninginrichting of en hoe de kleur van de kamer te kiezen. Beperk voor het decor, textielproducten en er is weinig, en alles hangt vooral af van het huishouden. vloerdecoratie in de kamer kan een verscheidenheid aan materiaal, maar de kleur is beter om de donkere stof te leggen, omdat ze de stof, evenals de coating niet zal worden samengevoegd met de hele kamer niet kunnen zien.

De keuze van de kleuren is afhankelijk van:


 • Schaduwen van meubilair en zijn vormen;
 • verlichting;
 • De functionaliteit van de kamer.

Om visueel de ruimte uit te breiden, moet de voorkeur aan lichtere tinten gevenOm visueel de ruimte uit te breiden, moet de voorkeur aan lichtere tinten geven

Voor degenen die kleine kinderen hebt, moet je niet kiezen voor felle kleuren, als praktisch mogelijk donkere de beste keuze zal zijn. Wees niet bang van donkere kleuren zijn, maar dat ze niet smalle ruimte te doen, is het mogelijk om een ​​groot aantal trucjes gebruiken. Bijvoorbeeld, spiegels, modulaire meubels, originele inrichting in de vorm van kroonluchters met vlinders en dergelijke. Coating van meubilair en de vloer moet zodanig zijn dat het zeer eenvoudig te reinigen kan zijn, waardoor het praktisch en duurzaam.

Ontwerp rechthoekige zaal

Het uitvoeren van reparaties in een kamer gebied, waarbij niet meer dan 16-18 m2 kan worden afgewerkt in heldere kleuren. Zo zal de ruimte visueel uit te breiden en meer verlicht, zelfs met een klein venster. Niet kamer saai en gevarieerd te maken, omdat een dergelijke interieur is zeer snel gaan vervelen.

Om dergelijke gevolgen moeten aandacht besteden om te voorkomen dat:


 • Felle accenten;
 • Werkwijze ruimte zonering;
 • Sappige tinten in textiel.

Om rechthoekige zaal comfortabel was, is het de moeite waard om plaats schilderijen, vazen ​​en andere decoratieve elementenOm rechthoekige zaal comfortabel was, is het de moeite waard om plaats schilderijen, vazen ​​en andere decoratieve elementen

Als de kamer donkere vloer, lichte muren en kleurrijke gordijnen, zal het een harmonieuze en aangenaam vertoeven is geworden. Experts geloven dat het voldoende is om drie kleuren te interessant ontwerp oplossingen te creëren. De inrichting kan worden gebruikt als decoratieve kussens, gordijnen met prints, wallpapers, en dergelijke.

Als u van plan op het plaatsen van sieraden en accessoires, moeten de muren in de kamer duidelijk dat er was geen zin opstapelen zijn.

Het is vermeldenswaard dat zowel te klein en te grote druk op het behang druk op de psyche kan zetten en bederven het uiterlijk. Alle moet met mate. Het is modieus om de toepassing voor het versieren van zalen te gebruiken, en ze kunnen worden gemaakt door professionals of handmatig werk en eigen productie. Als de kamer is gelegen op het noordelijke deel van het huis, is het beter om het te versieren met gele, oranje of beige kleur. Als de kamer is zeer zonnig, en bijna de hele dag is gevuld met licht, het pak koele kleur, grijstinten haar trim, blauw en paars.

Op welke gekozen parameters ontwerp

Om de hal was en bleef een stijlvol, comfortabel en mooi, moet je goed nadenken over sommige dingen.

In een rechthoekige ruimte, gemaakt in een minimalistische stijl, het ziet er beter spotlights dan het grootste kroonluchterIn een rechthoekige ruimte, gemaakt in een minimalistische stijl, het ziet er beter spotlights dan het grootste kroonluchter

namelijk:

 • stijl;
 • Felle accenten;
 • Type van meubilair;
 • De aanwezigheid van decoratieve elementen.

Wanneer u een stijl voor de kamer te selecteren die u nodig heeft om de volgorde te bepalen, of het pand gezoneerd of gecombineerd. Op welke zal worden gebruikt, hangt af van de kamer en zijn stijl.

Ontwerp opties rechthoekige zaal in het appartement (video)

Absoluut elke centimeter van de ruimte moet grondig worden nagedacht, dat was niet absurd soort. Dat de kamer niet op de psyche wordt ingedrukt, is het noodzakelijk om een ​​materiaal te gebruiken met een andere structuur, een staafrek, podium, voorzetwanden, spiegels, gewoon zin interieur.

Voorbeelden van reparaties woonkamer rechthoekige vorm (foto interieur)

1-4 03 12-25 32-11 1920x1080resizeinterior21809901380712489 5418 3156-7 52549 499.696 1153257

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 4